2022-10-01
K11開咗間以露營為主題嘅燒肉餐廳,裝修佈置頗有特色,四周圍都放置唔少露營用品,例如帳幕、露營櫈、戶外燒烤爐等,連餐具都係露營專用嘅不鏽鋼碗筷,好有camping feel,啱晒來打卡!全牛特選拼盤🐮 $458啱晒我依啲有選擇困難症嘅人🤣,拼盤有齊多款招牌牛肉,包括薄切香蔥牛舌、牛肋肉、牛胸腹、雪花牛小排同埋牛三筋,每款有四片,份量兩個人share啱啱好。整體而言,牛肉質素唔錯,油花均勻,牛味濃郁👍🏻味噌蟹肉田羅燒🦀 $88 (4/5)鍾意蟹膏嘅朋友仔千祈唔好錯過,非常足料,燒完後充滿鮮味,對得住呢個價錢!月見醬燒飯團🍙 $38外型非常吸睛,打卡一流,飯團上檯時已經燒好左,微帶焦香,撈埋蛋黃更加滋味😋醬油帆立貝🦪 $88帆立貝大大粒肉夠厚,雖然味道有啲淡,但更能品嚐出海鮮本身嘅鮮甜蒜蓉牛油金菇🧈 $38呢個配搭一定冇伏🤣,夠晒惹味,大愛❤️牛油粟米🌽 $38粟米粒燒完後牛油味香濃,又可以解吓膩😝鯛魚燒🎏 $48細細件非常可愛,餡料係雲呢拿吉土,外皮燒完後變得煙煙韌韌,口感好似麻糬咁,非常好味!
全牛特選拼盤🐮 $458
月見醬燒飯團🍙 $38
醬油帆立貝🦪 $88
蒜蓉牛油金菇🧈 $38
呢個配搭一定冇伏🤣,夠晒惹味,大愛❤️
牛油粟米🌽 $38
粟米粒燒完後牛油味香濃,又可以解吓膩😝
鯛魚燒🎏 $48