2019-05-26
之前問大家會揀好嘢食定好態度,大比數都揀好嘢食。我個人就覺得服務態度會好影響個一餐嘅體驗,就好似呢一間店咁~😟零誇張,佢哋嘅前台reception服務態度真心差,問少少野起晒鋼咁,搞到我哋未食之前嗰谷鬼氣🤬(佢之後對好幾台都係咁我諗其他食客應該心諗左佢哋好耐🙄),真心下左。講返野食,Lunch Time來講算係抵食西餐,有齊湯(蘑菇湯幾好飲~)或者沙律、一個主菜、一杯野飲。燒春雞好大塊,鎖住左肉汁,有啲位都係鞋鞋地(已經比cova嗰件好食好多🤪)。蕃薯條熱辣辣現炸,好甜!紅酒牛肉意大利飯有啲似茶餐廳出品嘅質素,唔難食嘅,不過有進步空間🤔最正嘅係吞拿魚意大利粉,用香草同吞拿魚調味,通粉又煮得到位,仲係彈牙。三個字:最正呢碟!但係,由於佢服務真係大打折扣,我係唔會再嚟㗎啦,BYE👋🏻-炭燒美國燒春雞配甜薯條及蜜糖芥茉醬 | $98意大利紅酒燴牛肉及野菜意大利飯 | $88意大利碎茄醬銀魚柳長通粉半橄欖油浸吞拿魚 | $88-
炭燒美國燒春雞配甜薯條及蜜糖芥茉醬
意大利紅酒燴牛肉及野菜意大利飯
意大利碎茄醬銀魚柳長通粉半橄欖油浸吞拿魚
但係,由於佢服務真係大打折扣,我係唔會再嚟㗎啦,BYE👋🏻
炭燒美國燒春雞配甜薯條及蜜糖芥茉醬 | $98
意大利紅酒燴牛肉及野菜意大利飯 | $88