湯麵以「湯」行前,重點都在於湯的味道,不嬲好欣賞佢哋精心餚製湯底,今次就試咗新野🤗#小胖遊紅磡🐠 #小胖遊黃埔🐠—————————————————🔹鯛魚片龍蝦湯麵 $96 (加咗$8 轉配陽春麵)🦞被喻為海底霸王嘅龍蝦,蘊藏住海中精萃,濃縮鮮味嘅湯底,配上好吸湯嘅陽春麵,溫暖而有家的感覺,重點要提無骨鯛魚片🐟,爽口又彈牙,而且完全吸收海龍皇味道,另一驚喜仲有一粒大大粒帆立貝,小編差唔多飲晒成碗湯,絕對真心推薦🧡🔹蟲草花膠雞湯薯粉 $68雞湯🐔雞味濃,今次有少少雞油但感覺無好油膩😳4件雞肉,除咗雞胸,大部分都唔鞋口花膠大大塊😍仲好軟腍,滿滿骨膠原啱晒女士發現薯粉比米線仲正,薯粉煙韌又滑溜,煮得恰到好處,份量也多,好滿意😋.💡飲品跟餐可以半價加購—————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌖🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌗🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟養生湯底無味精,全部都天然濃郁,絕對滋補養生,冬天食完成個暖笠笠🥰食物質素一直高質,真係食完又再食😚
#小胖遊紅磡🐠 #小胖遊黃埔🐠
—————————————————
🔹鯛魚片龍蝦湯麵 $96 (加咗$8 轉配陽春麵)

🔹蟲草花膠雞湯薯粉 $68
花膠大大塊😍仲好軟腍,滿滿骨膠原啱晒女士

💡飲品跟餐可以半價加購
—————————————————
🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌖
🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌕🌗🌑
👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕
♟Overall♟
食物質素一直高質,真係食完又再食😚
  • 蟲草花膠雞湯米線
  • 洛神花茶