辣死你嗎配咖哩雞肉 $58🍛: 椰漿飯、參巴醬、青瓜、花生、乾魚仔、蝦片、蛋飯既椰漿味好濃郁加上好香椰汁同辣味既咖哩實在太夾 而且雞肉整得好淋好嫩滑 即刻食到舔舔脷😋 最辣既其實係參巴醬 廚師放咗係飯既旁邊可以俾客人自行調較辣到 加上咖哩既辣度都好適中 相信唔食得辣既朋友都接受到🥰評分: 9/10🌟檳城白咖哩麵(油麵) $55成碗最欣賞就係個湯底同啲白魚蛋 食落好彈牙🤣 湯底方面咖哩味同椰汁味好香 配埋油麵一啖湯一啖麵食就最perfect🤩 而湯底辣度可以自由選擇都算係幾體貼🥳評分: 9/10🌟椰香咖咉多士 $28記得對上一次食咖咉多士就係係新加坡 身邊朋友試過後話食得返當地既味道所以我都即刻黎咗試🏃🏻‍♀️多士烘得好香脆 而且咖咉醬好香椰子味 份量比得好慷慨 直頭滿瀉🤣 不過整體偏甜適合嗜甜人士🤤評分: 10/10🌟美綠恐龍 $33好多人推介既美綠恐龍🦖其實係沖咗既美綠上面加啲粉 飲落無乜特別仲要非常甜 甜到飲完第一啖就同朋友交換咗黎飲 只能講佢唔太啱我口味😵評分: 4/10🌟—————————————————————————蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (旺角)旺角上海街618號地下G0
辣死你嗎配咖哩雞肉 $58
🍛: 椰漿飯、參巴醬、青瓜、花生、乾魚仔、蝦片、蛋
評分: 9/10🌟

檳城白咖哩麵(油麵) $55
評分: 9/10🌟

椰香咖咉多士 $28
評分: 10/10🌟

美綠恐龍 $33
評分: 4/10🌟
—————————————————————————
蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (旺角)
旺角上海街618號地下G01號舖
辣死你嗎配咖哩雞肉
檳城白咖哩麵(油麵)
椰香咖咉多士
辣死你嗎配咖哩雞肉
檳城白咖哩麵(油麵)
椰香咖咉多士