餐廳: 星薈館
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: 星薈館
資訊:

今日約咗晒全家人喺西環嘅「星薈館」聚一聚,食一頓豐富嘅午餐。🎉🥢食品每一樣都咁靚,令我哋一家人都欣喜若狂。因為預見到晏晝時間人會好多,我已經提早訂咗位,叫咗<星薈館午餐菜譜>($880/1位)📖👈。💫爸爸超愛呢間餐廳個湯品:雪燕蟹肉瑤柱蠜,蟹肉鮮美,再配上瑤柱同雪燕,真係一啖勝過一啖!湯汁入喉,滑溜得來又帶點甜,而且飲完都返個清新感!😋🍲 💓「白胡椒大虎蝦伴煎米底」攞到桌上一見,真係下巴差啲掉落。虎蝦呀,真係勁大隻🦐,滿佈白胡椒,顯得好誘人,而且香味撲鼻。再者,原來煎米底可以咁香口,我哋全家都開心到唔得了。💖炭烤陳皮黑叉燒,外皮炭香內裡唔會燒得太老,好有咬口,每次咬落嘴裡面肉汁就流出嚟,真系越食越有味道。至此贵州酸湯海馬友魚柳呢,略帶的酸味真系可以消滯同開胃。同時我又喺「櫻花蝦濃湯小棠菜芯」中品嚐到無窮嘅滋味,每一口都充滿滿滿嘅豐富口感🌼🥘。我跟我哋一家人都好高興黎到「星薈館」食飯,成家子人全都大讚🥰。晏晝時間每位880,就可以品嚐到咁多嗰度特色嘅中菜,真系值得我哋一食!
西環有間令人驚喜嘅高級中菜館 - 星薈館,簡直就係食神的首選。食物美味,環境同班店員都一流! 頭先介紹下個大堂,裝修好華麗,超有品味👌🏻我試咗一個午餐菜譜,有7道菜,全都精緻又富有創意,仲有咁多海鮮! 快啲道下賣相出色嘅幾款菜式!⛩星級湯品:雪燕蟹肉瑤柱蠜⛩份量十足,材料新鮮有層次,湯底甘甜引人入勝,一食個雪燕係好有份量,唔係碎濕濕既。🍤白胡椒大虎蝦伴煎米底🍤賣相吸引,食材矜貴,虎蝦肉質飽滿,胡椒的辣度剛剛好,足見主廚的高超烹飪技巧。🥩炭烤陳皮黑叉燒🥩叉燒香味十足,外皮焦脆,肉質軟嫩,每一口都充滿了幸福感。🍲贵州酸湯海馬友魚柳🍲這道菜味道口齒留香,魚柳煮得剛剛好,配埋特制的酸湯,使味道更上一層樓。🍵櫻花蝦濃湯小棠菜芯🍵湯品香甜湯底及櫻花蝦的鮮味為這道湯品帶來了獨特風味,能開胃又享受,每一口都是驚喜。🍚福建炒絲苗🍚這炒飯香氣撲鼻,米飯口感絕佳,飯粒細膩有爆汁。星薈館不但口味出色,環境服務也一流,可以滿足你對高級餐廳的所有幻想,萬萬不能錯過!要食就食最好嘅,無論係約會或者影社交平台,星薈館一定係你最好嘅選擇!🌺🥂

⛩星級湯品:雪燕蟹肉瑤柱蠜⛩
🍤白胡椒大虎蝦伴煎米底🍤
🥩炭烤陳皮黑叉燒🥩
叉燒香味十足,外皮焦脆,肉質軟嫩,每一口都充滿了幸福感。
🍲贵州酸湯海馬友魚柳🍲
🍵櫻花蝦濃湯小棠菜芯🍵
🍚福建炒絲苗🍚
這炒飯香氣撲鼻,米飯口感絕佳,飯粒細膩有爆汁。

一踏入星薈館,感覺就好似一個新派嘅餐廳,光猛得來,氣氛一流🎭。我地一班食神👻都想食遍哂個食譜😽首先,就要提""雪燕蟹肉瑤柱蠜""🦀🍲,只見每一口湯都食落肚處令人覺得舒服,散發出海鮮嘅香味,整個食神都覺得開胃啲。然後,白胡椒大虎蝦伴煎米底🍤🍛🌶️,都係食神心中嘅選擇🥇。滿滿嘅虎蝦肥碩多肉,配上香辣嘅白胡椒,煮得好好味😋😋。正因為佢哋煮得太好味,無一唔滿意,我们食神在短時間內咁都把它们一件不漏地秒殺⏲️。炭烤陳皮黑叉燒🍖🍊,有陳皮的香甜和叉燒的甜味,令人食得舒心,口感好特別,一試就愛上🥰。嚟到貴州酸湯海馬友魚柳🌶️🐠🍵,湯汁酸辣香濃,仲有海鮮的鮮美,非常特別,每一口都食得舒心😬。櫻花蝦濃湯小棠菜芯🍤🥬,表面光滑,食入口中,滿滿的蝦鮮味和小棠菜芯的清爽,是絕對的美妙組合😛。終於,最為結束錦上添花,福建炒絲苗🍛,鹹鮮宜口,炒的恰到好處,我哋個個都食得好滿足🈵。星薈館這家高級中菜館,環境👀✔️✔️✔️✔️✔️食物味道✔️✔️✔️✔️✔️服務✔️✔️✔️✔️

2024-06-03 0 瀏覽
🍵🍚家人生日,揀咗間星薈館慶祝。裝修與別不同,進入餐廳舒適環境,大家一齊分享歡樂。🍽️難忘體驗開始!❤️‍🔥首試「巴蛋木蜜烤栗子南瓜」,口味出色,醬汁種種,入口時體驗到新鮮南瓜嘅軟滑,食完一次再一次,正! 💓再嚟「絕味豆豉黃魚」,黃魚香氣滿室,每一口都令人回味無窮,令味蕾沉醉在豆豉的鹹香之中。💘必試「椒麻老滷乳鴿」,滷得好入味,一入口就又麻又香,好小可食到係呢個味道既,真心好食!💝「星級湯品:牛肝菌花膠燉響螺」, 一試難忘,味道豐富,真材實料,畀人一種舒心嘅感覺。💛名廚主理嘅「碳烤陳皮黑叉燒」同「百花烤釀花膠伴星洲醬」兩款菜式都實在出彩,食完都令人欲罷不能!物超所值!💙甜點「生磨蛋白杏仁茶」,真係喺絕美嘅壓軸!不過於甜的口感相當滿足,與美食完美嘅結合,實在係一個甜美嘅結束。星薈館嘅獨特美食,既精緻又美味,真係切合各種口味,絕對價錢合理!

呢次同男朋友決定要嚟試下廣東美食,我哋揀咗星薈館,呢間位於西環嘅中菜館。真係貴有貴嘅好味道👀嗰個「椰皇鮑魚燉響螺湯」,香滑鮑魚搭配螺片,每一口都好似飲緊一個好豐富,好鮮甜,好補身既湯咁,食落就知係紮實💑🥣✨「星薈十八盞」就係一個勁難忘,口味unforgettable。真係適合影相😏😌✨隨後就係嗰個「薑蔥霸王雞」,之後先知,原來薑蔥雞可以咁美味!金黃色嘅雞皮,配上得嚟恰到好處嘅薑蔥味,咬一口都飽口留香🍗😍✨最後,一定要提下「蝦籽乾燒伊麵」。乾燒伊麵配埋香滑嘅蝦籽!🍜💑✨呢間餐廳裝修好有級數,同男朋友係度食一頓豐富晚餐,享受高級餐廳嘅美食,真係享受到飛起!😌✨每次諗起星薈館嘅晚餐,我就感到好幸福。🙆‍♀️✨
每次諗起星薈館嘅晚餐,我就感到好幸福。🙆‍♀️✨
朋友一直為星薈館嘅美食讚不絕口,話佢地嘅菜式既獨特又豐富,價格合理,吸引我一家大小嚟賞味。✨最入口嘅絕對係佢個<環球廚神發板SetA>。推介指數🌿🌿🌿🌿🌿。巴蛋木蜜烤栗子南瓜,係佢個Set嘅開場白。淡淡嘅甜意,令人頓時心生暖意~ 絕味豆豉黃魚更係引起我食慾,魚肉鮮美滑嫩,配住豆豉醬底,俾人一種新鮮感。🐟另外,想食點唔同味道嘅,就試下椒麻老滷乳鴿啦!推介指數🌿🌿🌿🌿🌿。成隻鴿香口多汁,食完令人回味無窮。🕊️另一款星級湯品牛肝菌花膠燉響螺,更係我嘅心頭好!推介指數🌿🌿🌿🌿🌿。湯汁味濃,但係一啲都唔膩口,每飲一口都好像感覺係飲食嘅高級享受!🍵至於名廚主理嘅菜,我就要特別頌揚番碳烤陳皮黑叉燒同百花烤釀花膠伴星洲,再提提貴州酸湯海馬友魚柳。唔講你未必知,呢幾款菜色,完全包裹住味蕾,食過後令人心生幸福感。🍖最後一個菜式,我將之留給生磨蛋白杏仁茶,綿滑嘅口感配合清新嘅甜味,讓我們的一頓美食之旅畫下完美的句號。🍮星薈館嘅環境華麗又舒適,最特別嘅係佢個巨型屏幕。晚餐時間帶足8人以上,可以一邊食飯一邊唱K,絕對係饕客嘅最愛!🎤

決定去星薈館食個豐富嘅午餐 🍽️👧🏻👧🏻。見到「星薈館午餐菜譜」,就試試佢啦!💽首先,先嚟個雪燕蟹肉瑤柱蠜。掀起嚟一梳梳蟹肉同瑤柱嘅清香就瀰漫喺口腔,真係要讚佢一句:好食啊😃!🎵之後,「白胡椒大虎蝦伴煎米底」,就係阿女嘅最愛。虎蝦大隻彈牙,煎米底嘅香氣撲鼻,我覺得好過癮!🦐🍚🧩「炭烤陳皮黑叉燒」就深得我心。黑叉燒火炭嘅味道好濃,加上陳皮香、甜嘅醬汁,味道複雜獨特 🍗。再有「贵州酸湯海馬友魚柳」,用酸湯帶出魚柳嘅鮮嫩!🐟。💾再配上「櫻花蝦濃湯小棠菜芯」 🍵。最後一個「福建炒絲苗」,煮得恰到好處 🍚!💽💽星薈館除咗服務好之外,食物同裝修都超有心思。

再有「贵州酸湯海馬友魚柳」,用酸湯帶出魚柳嘅鮮嫩!🐟。
💾再配上「櫻花蝦濃湯小棠菜芯」 🍵。
最後一個「福建炒絲苗」,煮得恰到好處 🍚!

💽💽星薈館除咗服務好之外,食物同裝修都超有心思。
一日嘅疲憊之後,我同幾位朋友約好黎西環,準備享受一頓豐富嘅晚餐。我地去嘅就係星薈館,場內裝潢豪華,氣氛高貴,而且仲有一個巨型屏幕📺食物🤤🤤🤤🤤🤤環境🏮🏮🏮🏮🏮服務👍👍👍👍👍我地決定點一個「環球廚神發板Set B」。首先上枱嘅就係一碗由名廚主理嘅雪燕鷓鴣粥。粥滑而唔黏,而且食落去雪燕嘅滑潤與鷓鴣嘅清淡香味完美匹配🍲。之後呢,我地食咗南非廿二頭吉品乾鮑魚伴鵝掌,鮮沙薑薑蔥南非鮑魚盞,同埋雞蓯菌爆炒骨香方脷球,每一款菜式,無論係色、香、味、型,都精美漂亮。以至另外呢個薑蔥霸王雞,就燒得恰到好處,真係好難得🍗。最驚喜嘅一道菜就係櫻花蝦濃湯小棠菜芯。湯底鮮美有勁,再加嗰啲鮮香嘅小棠菜芯與櫻花蝦,份外嘅醒胃🍲。之後有海皇福建炒絲苗,喺我食過嘅炒飯入面,數一數二🍚。甜品方面,我地選擇咗生磨蛋白杏仁茶,飲落口個種甜香同細膩嘅口感,讚🍨。每一道菜式,每一道飲品,都富含創意同埋精心嘅設計,展示咗星薈館對於美食嘅熱情同追求。如果你想尋找一間高級中菜館,享受一次不一樣嘅餐飲體驗,就一定要嚟星薈館
食物🤤🤤🤤🤤🤤
環境🏮🏮🏮🏮🏮
服務👍👍👍👍👍

西環有一間高級中菜館,叫做星薈館,係我嘅至愛之一。舒適嘅環境,高檔嘅菜品,都讓人每次去都有一種享受。😊首先要介紹嘅係❣️絕味豆豉黃魚❣️,豆豉嘅醬汁香氣濃郁,配上魚嘅鮮美,滿嘴都系幸福嘅味道,俾人一種無比舒心嘅享受。味道醇厚,口感細膩,絕對值得一試。👌接著就係❣️椒麻老滷乳鴿❣️,鹽香與香料嘅香味交織,配上乳鴿嘅滑嫩,既開胃又滿足。吃喺口裏,滿满的都只系幸福味。😍再來就系❣️雲霧原隻脆皮乳鴿伴煙燻蛋❣️。看見香噴噴嘅乳鴿,再配上煙燻蛋,無法抵擋佢嘅誘惑,一咬落去,口感酥脆,味道無比赞! 🤤最後介紹❣️蝦籽乾燒伊麵❣️,裏面有鮮美嘅海鮮及優質嘅伊麵,散發出誘人嘅香氣。麵條Q彈得恰到好處,無論係甜度定係蝦籽嘅香滑,都俾人一種食指大動嘅感覺。😋星薈館,一間高級中菜館,讓你在繁忙中享受一次美食的頂級享受。下次再喺西環,定要去星薈館嘆佢嘅名菜,相信你會被驚豔到!😌

一次嘅進食體驗,可以話係左我印象深刻!依加我就嚟同大家分享吓😁🔴雪燕蟹肉瑤柱蠜🔴呢個湯品係典型嘅澎湃,滑嘅雪燕加上肥美嘅蟹肉,加上啲瑤柱,每一啖都滿口鮮味,每一啖都係享受😍不過我個人比較鍾意質感,個湯煮得剛剛好,喺你口中慢慢散開,真係好享受喎!😋🔴白胡椒大虎蝦伴煎米底🔴蝦肉豐富又彈牙好喺口中爆發開嚟,而且炭烤嘅香味完美咁揉合一齊,就算食到最後都仲有咗口水😋🔴炭烤陳皮黑叉燒🔴炭烤叉燒外皮燒得金黄色状,口感又香又脆,肥瘦交錯,仿如火候恰到好處,配埋陳皮香,燒肉又香又腍,每一啖都有驚喜😍🔴贵州酸湯海馬友魚柳🔴款式新穎獨特,製作過程同普通唔一樣,雖然係魚柳,但因佢地調入酸湯,入口後就會有好入戲嘅感覺,食落口微酸而有勁。👍🔴櫻花蝦濃湯小棠菜芯🔴呢個菜色澤豐富奪目,眼前就好似一道美嗒嗒嘅畫,好有層次感,再食落口就係濃濃嘅海鮮味,真係好享受。呢個數量唔多,但係質素一流。😋🔴福建炒絲苗🔴最後嚟個福建炒絲苗,香味撲鼻,粒粒分明,味道濃郁,炒得恰到好處,無論香味定質感都令人回味無窮👍無論你黎享受日常或者你黎慶祝重要嘅日子,星薈館都絕對係你最佳嘅選擇!食品嘅出品到環境嘅舒適,都令人驚喜不已! 只要一試,就知
🔴雪燕蟹肉瑤柱蠜🔴
🔴白胡椒大虎蝦伴煎米底🔴

🔴炭烤陳皮黑叉燒🔴
🔴贵州酸湯海馬友魚柳🔴
🔴櫻花蝦濃湯小棠菜芯🔴
🔴福建炒絲苗🔴
無論你黎享受日常或者你黎慶祝重要嘅日子,星薈館都絕對係你最佳嘅選擇!食品嘅出品到環境嘅舒適,都令人驚喜不已! 只要一試,就知道有幾好食😍😍 咁好嘅食物,豈能錯過?
行街食飯梗係要揾間正嘅餐廳打下卡📷🎉,呢次朋友介紹我哋嚟到位於西環嘅「星薈館」畀我哋一個驚喜🎁🎁!係到個氣氛特別好,個屏幕令人心心眼😍😍😍!首先,我哋試咗佢哋嘅名菜「濃湯花膠雞絲羹」,😋湯底濃郁,飲起嚟滑口得嚟,滿滿嘅味道馬上撞入我哋嘅口中,令人相當驚訝,呢款菜式係佢哋餐廳內好受歡迎嘅一款👏👏。跟住,更有「黑胡椒龍蝦伴煎米底」😍。見龍蝦煎得金黃香脆,配埋嗰黑胡椒味兒,真係非常滋味。同我哋一齊嘅朋友都覺得佢味道真係好,冇嘢嫌。米底嘅滋味更是無話可說👍👍!再嚟,「薑蔥霸王雞」係我哋食物之旅嘅一個重點😊。雞肉嫩滑,口感絕妙,配埋微辣嘅薑蔥,攪到佢味道特別出色同豐富,甜中帶辣,吾錯過!食完主食之後,我哋仲有好多嘢要食,例如「椒麻老滷乳鴿」。一咬落去,肉質鮮嫩搵食,再加上椒麻嘅香味優雅瀰漫整個口腔,令人忍不住再嚟一份🤤。食完之後,就可以點一杯飲品作為完美嘅完結,整個人都滿足晒🈵🈵。總結黎講,「星薈館」真係一間我哋同朋友都好鍾意嘅餐廳,下次仲會返嚟嘅!劲喜歡😘😘。

「星薈館」,一間位於西環的高級中菜館,從他們精心制訂的菜單中,便可以見證他們對菜餚質素的追求。在裏面用餐,真是一種享受!🏰😍1️⃣整體環境高級而有格調,掛著大型螢幕播放著時裝秀,創造了紮實又有品味的氛圍。🖥️👌 2️⃣<環球廚神發板Set B>當然就是我今次嚟嘅主角。首先係名廚主理的雪燕鷓鴣粥,口感細滑,味道豐富,令人一試難忘。🍚😊3️⃣接著就係南非廿二頭吉品乾鮑魚伴鵝掌,這豪華的配搭真的是天作之合,味道都十分鮮美!🍲👍4️⃣另外,鮮沙薑薑蔥南非鮑魚盞的配料新鮮,烹煮得相當到位。🍲😋5️⃣雞蓯菌爆炒骨香方脷球,這道菜香嘅味道扑鼻而來,每一口都令人欲罷不能。肉質緊身,口感十足。🍗💕6️⃣薑蔥霸王雞,滋味豐富,單是香氣就足以吸引人的目光。😍7️⃣櫻花蝦濃湯小棠菜芯,入口後感覺清新宜人,令人回味無窮。🍲💦8️⃣海皇福建炒絲苗,滿滿的海鮮滋味,加上絲苗飯的鮮滑,交織出一道令人難忘的精緻大菜。🍤💯9️⃣最後來為這頓豐盛的晚餐畫上完美的句點,就是那道生磨蛋白杏仁茶,清甜中帶著一絲滑耳,令人著迷。🍵🍃  星薈館的每一個細節都營造出一種高級感,提供的菜餚更是一絕。這裏,味道與氛圍同步升級,這就是我愛來這裡的原因,相信你都一

6️⃣薑蔥霸王雞,滋味豐富,單是香氣就足以吸引人的目光。😍

星薈館的每一個細節都營造出一種高級感,提供的菜餚更是一絕。這裏,味道與氛圍同步升級,這就是我愛來這裡的原因,相信你都一樣喔!🤗💖
午市曾試過,今日有同事邀請同食個晚餐,我就歡喜答應,黎到西環嘅「星薈館」。一到門口,見到好多人等位,我哋都淡定等左陣就入到座🕣。環境:  店內好寬敞,有好多大卡枱,仲有一部滿大嘅獨立電視機播放住各種菜式📺。美食:🥘1️⃣星級湯品-雪燕蟹肉瑤柱茭:湯品新鮮得令,濃香四溢,更主要是每一口湯都有蟹肉同瑤柱味。2️⃣白胡椒大虎蝦伴煎米底:🦐虾大身份,肥美彈牙,白胡椒香氣撲鼻,配埋煎米底, 盡顯菜式香料同材料的絕搭。3️⃣炭烤陳皮黑叉燒: 叉燒肥瘦適中,炭火焗出來的叉燒有一種難以抵擋的味道🤤。4️⃣贵州酸湯海馬友魚柳: 呢道菜式別具一格,加入酸湯鮮魚柳,新鮮、彈牙,酸辣口感難以忘懷。5️⃣櫻花蝦濃湯小棠菜芯: 湯底新鮮濃厚,櫻花蝦口感爽脆,小棠菜芯清新滋味,搭配得好。6️⃣福建炒絲苗: 米飯香滑得黎又唔會太油, 唔食都對唔住自己喔🍚。服務: 一踏入門口就已經有人帶位,上菜速度又快,服務態度都幾好嘅👩🏻‍💼。其實晚市價位固然高級少少,但就呢個水平,價錢真係物有所值。我同同事會再考慮黎呢度食,絕對推薦大家試下!💞

美食:🥘

今日第一次黎星薈館,個陣真係話多驚喜都唔過!裝修環境嘅氣氛勁得嚟好有型😜,光線明亮,好舒服😎。呢度有一個「環球廚神發板Set B」,定係我地嘅今晚首選!😇首度嘗試「雪燕鷓鴣粥」,味道好得嚟又無得輸!食落去嗰種清新嘅感覺,就好似阿媽煲嘅粥咁,點解咁正呢!🔸「南非廿二頭吉品乾鮑魚伴鵝掌」,感覺就相當有力度,乾鮑魚同鵝掌嗰種鮮味,正好結合,口感濃郁且豐盈!🔸再嚟「鮮沙薑薑蔥南非鮑魚盞」,恰到好處嘅炖煮方法令食物把握得剛剛好,食落去順口而且味道正🥄。🔸「雞蓯菌爆炒骨香方脷球」同「薑蔥霸王雞」,口感紮實,帶點着實嘅元氣之感,當佢地喺口腔裡咬開嗰刻,爽口無比,充滿彈性!而且霸王雞嗰種鮮美,更噴發出來豐富嘅味道,一試難忘。帶梗嘅「櫻花蝦濃湯小棠菜芯」,每一飲啖湯都好似係掃走疲倦感!味道濃郁,嗰種滋味好有層次感,夠濃郁嘅櫻花蝦風味,一吃就記得低。🔸最後「生磨蛋白杏仁茶」功課好充足!藏返一份驚喜,精彩嘅結尾!柔滑嘅杏仁茶,一飲都好似飲左一碗甘甜適口嘅🍮。呢間餐廳 店內裡頭嘅佈局同裝修都好得我欣賞,尤其喺呢個開揚嘅空間度食飯,自然同心情都舒暢啲!哈哈,黎到星薈館,唔止至於體驗到一次美味嘅美食之旅,更點燃咗

呢間餐廳 店內裡頭嘅佈局同裝修都好得我欣賞,尤其喺呢個開揚嘅空間度食飯,自然同心情都舒暢啲!哈哈,黎到星薈館,唔止至於體驗到一次美味嘅美食之旅,更點燃咗心中對品味嘅追求,真係堅推介👍!
2024-05-02 34 瀏覽
網絡讚譽滿口,最近我就有份福氣,一班食神約咗就去品嘗咗星薈館嘅午餐菜譜($880/1位)👫。首先,星級湯品:雪燕蟹肉瑤柱蠜,一試就知道有幾好喇🥘。蟹肉滿口濃郁,帶埋雪燕嘅柔滑,簡直係口中留香😍。湯品既濃郁又清甜,而其中嘅雪燕更系滑潤入口,散發出濃厚嘅甜味,每一啖都感到滿足😌。再者,白胡椒大虎蝦伴煎米底出場,大虎蝦嘅味道贊爆🤗。白胡椒嘅辣味襯托咗蝦,蝦味香濃,伴煎米底香口味噌,炭烤陳皮黑叉燒,肉質再配上陳皮嘅醇厚香氣,每一塊嘅亮點都系陳皮嘅香氣,正😚!一定要試下。贵州酸湯海馬友魚柳🐟魚柳鮮而唔膩,在濃郁嘅酸湯下,魚柳鮮嫩滑口,又帶住淡淡嘅酸辣口味,入面酸湯真係一試難忘😍。之後,試個櫻花蝦濃湯小棠菜芯,特別嘅櫻花蝦濃湯味,甜美嘅湯底充滿蝦嘅甜味🌸。最後,福建炒絲苗嚟一碟,剛剛好已經美味非常🤗。星薈館嘅環境舒適,夠高級又體面😎。 一定要推薦比所有中菜愛好,實惠得好👍!

最後,福建炒絲苗嚟一碟,剛剛好已經美味非常🤗。