想飲飽食醉日本嘢,朋友係街坊黎,話呢間放題質素甚高,所以最後就揀咗食放題😎經典放題任食套餐 $278 ,除咗qr code 落單外,現場有炸物同涼拌自取區,下次想升級多一個grade,因為見到人地食海膽食得好開心😂-食放題就最驚將價就價,最驚遇到食刺身未退哂冰或者唔新鮮,但大埔滿屋絕對係高質!刺身三文魚、油甘魚厚切,新鮮肥美,大赤蝦鮮甜大大隻,真係忍唔住enocre多次,就咁食刺身都抵🙈 拖羅蓉魚子醬帶子杯必食!壽司方面,花之戀、劍魚腩、鹽燒左口魚壽、海膽手卷都屬於驚喜之作! 炙燒後既左口魚入口即溶,油香洋溢,劍魚腩油脂清香,不論賣相定味道都屬於中上,放題除咗汽水/樽裝飲品外,啤酒都係任飲!-餐廳熟食方面都出色,鍾意食西京燒嘅朋友一定要點,黑鱈魚🐟肉質細緻,魚肉帶有淡淡白味噌甘甜味,超滑!生蠔燒後依然保留蠔汁,加上蒜香濃郁,鍾意惹味既朋友要食呢個蒜蓉燒生蠔!鮑汁燴花膠一啲都唔吝嗇,大大件花膠炆得好腍又入味!-最後我以冷熱榴槤及相思雙皮奶作為今餐嘅甜品,可以食榴槤嘅放題實在太幸福了!!!😀😀😀-

刺身

• 鵝肝壽司
  • 劍魚腩壽司
  • 大赤蝦
2024-01-28 957 瀏覽
大埔高質日式放題約左大埔的朋友今晚食日式放題,放題任飲任食2小時,$298/位,有加一服務。餐廳裝修新潮,座位寬敞舒適。自助冷盤有泰式鳳爪、海蜇、中華沙律、壽司薑、薯條、沙律菜及熟食……等,刺身、壽司、串燒、一品料理、燒物、廚師推介、天婦羅……,嘩!食物多款式之餘,還有甜品飲品及水果……等,任飲任食。壽司都叫了多款,芝士軟殼蟹卷、特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽司、鰻魚玉子燒、熟芥辣八爪魚軍艦、榴蓮加州卷鵝肝壽司、火炙海鰻壽司……燒物及炸物也有多款式,非常香蒜味的蒜蓉燒生蠔。自家制吉列炸蠔,外皮酥脆。芝麻雞翼、雙思雙皮奶、燒新鮮菠蘿……,尤其喜愛芝麻雞翼肉嫩皮香😍香甜的蒲燒鰻魚、極香魚味的西京比目魚,肉質細嫩香!鹽燒雞翼、鹽燒雞軟骨、鹽燒牛舌,牛舌煙韌有口感,經燒過特別香!燒羊鞍,面上還見到很多調味料,帶有烤羊肉的香!秋葵天婦羅南瓜天婦羅。可愛的麻辣小龍蝦,細細只很惹味!BB乳鴿香軟又入味!還有馬來西亞冷榴蓮、馬來西亞烤榴蓮,我愛經燒過的馬來西亞烤榴蓮,口感多了一重烤的香味!滿屋雞煲,細細煲,就算是放題,質量也不錯,雞肉入味嫩多款的甜品及雲呢拿雪糕,焦糖雪糕,滿足🤩😍~~
大埔高質日式放題
約左大埔的朋友今晚食日式放題放題任飲任食2小時,$298/位,有加一服務。

餐廳裝修新潮,座位寬敞舒適。
自助冷盤有泰式鳳爪、海蜇、中華沙律、壽司薑、薯條、沙律菜及熟食……等,刺身壽司、串燒、一品料理、燒物、廚師推介、天婦羅……,嘩!食物多款式之餘,還有甜品飲品及水果……等,任飲任食。

燒物及炸物也有多款式,非常香蒜味的蒜蓉燒生蠔。
自家制吉列炸蠔,外皮酥脆。

香甜的蒲燒鰻魚、極香魚味的西京比目魚,肉質細嫩香!

燒羊鞍,面上還見到很多調味料,帶有烤羊肉的香!

秋葵天婦羅南瓜天婦羅。
可愛的麻辣小龍蝦,細細只很惹味!

BB乳鴿香軟又入味!

滿屋雞煲,細細煲,就算是放題,質量也不錯,雞肉入味嫩

多款的甜品及雲呢拿雪糕,焦糖雪糕,滿足🤩😍~~
中肯啲咁講:真係唔對口味我哋叫$418 set母親節去呢度慶祝,但唔符合預期。之前都有幫襯過幾次,覺得唔錯,因為母親鍾意食魚生,所以帶佢嚟試吓,點知感覺係失禮嘅。🥴位置逼夾、款式唔多、食物質素差吞拿魚蓉/刺身入口係未溶雪嘅長腳蟹第二輪唔知係咪未啤夠水,非常死咸其他熟食好似牛肉鍋、炒蟹都係好咸😮‍💨我哋坐咗入邊角落位,成晚有八成時間都係要我哋自己伸手去接食物,因為侍應根本行唔到入嚟放上枱😪先唔好講佢完全比唔上其他同類型嘅放題餐廳,就算我唔比較佢都完全對唔住個價錢人生中食得最唔抵嘅飯,呢到都算數一數二。當晚全場好多人食嘅,可能得我同屋企人有呢個感覺。但係仲考慮緊嘅你哋,可以再斟酌吓。希望香港餐廳可以爭氣啲~
中肯啲咁講:真係唔對口味
我哋叫$418 set

母親節去呢度慶祝,但唔符合預期。

位置逼夾、款式唔多、食物質素差
吞拿魚蓉/刺身入口係未溶雪嘅
長腳蟹第二輪唔知係咪未啤夠水,非常死咸
其他熟食好似牛肉鍋、炒蟹都係好咸😮‍💨

人生中食得最唔抵嘅飯,呢到都算數一數二。
當晚全場好多人食嘅,可能得我同屋企人有呢個感覺。
但係仲考慮緊嘅你哋,可以再斟酌吓。

希望香港餐廳可以爭氣啲~

2024-05-04 0 瀏覽
🌟滿屋日本料理呢排食放題食上癮 見佢近近地又有啲新菜式就同媽咪黎試吓 平平地食個a餐而家仲可以任食Häagen-Dazs雪糕同Movenpick 雪糕添😱刺身新鮮鮮甜 自己中意呢到嘅帶子同油甘魚 encore左好多次 榮螺都好正✨榴槤加州卷上面有一pat榴槤醬 好濃郁 創新壽司黎講都幾好味✨bb乳鴿熱辣辣 皮脆不過肉偏少~中意食就叫多幾件😆✨紐西蘭西冷牛扒呢到都可以任食 牛肉唔會好un 🤪✨燒菠蘿好甜好juicy 😆見親有都要食食飽飽就食甜品 女人有第2個胃🤣🤣食左3杯雪糕
🌟滿屋日本料理

✨燒菠蘿
好甜好juicy 😆見親有都要食

食飽飽就食甜品 女人有第2個胃🤣🤣食左3杯雪糕
2024-05-02 0 瀏覽
前幾晚去左大埔搵朋友,又去左大埔超級城既滿屋日本料理。呢間野真係抵食得來又高質,而且好多野食。平日夜晚既經典A餐,每個人只需$298,已經可以食晒75款美食,而且早鳥同晚餐仲有更優惠!真係超級抵!首先,佢哋嘅刺身選擇真係好多,例如有鮑魚、三文魚、甜蝦等等,材料好新鮮,口感鮮美,相當好味。燒物方面,我最鍾意燒羊鞍同埋蒜蓉燒生蠔,仲有蒲燒鰻魚!肉質鮮嫩,燒得剛剛好,散發炭燒香氣,簡直係超級美味!另外炒蜆都係值得不停加單👍🏻除此以外,竟然仲可以任食鐵板西冷牛扒,平時夜晚出去鋸扒平平地都百幾至幾百蚊,係呢到可以任叫!另外當然仲有壽司、串燒,炸野等等啦,但食物方面實在太多,介紹唔晒。而飲品方面,大量酒精同普通飲品任飲,比較特別既係,呢到竟然有沙士汽水,平時香港好少見到。另外,清酒同梅酒都係任飲。最後一樣令我地加分既位就係雪糕,呢到既Movenpick同Haagen-dazs係無限供應,可以自己出雪櫃任拎任食,真係食雪糕都回本。環境闊落乾淨,價錢又合理,加上食物又高質, 可以同朋友慢慢食慢慢傾。如果你都係鐘意日本野既話,強烈推薦!

另外炒蜆都係值得不停加單👍🏻

2024-04-27 64 瀏覽
滿屋日本料理(位於大埔超級城)是一家以日本料理自助放題為特色的餐廳。滿屋:彷彿整個空間都被美食填滿了一樣。刺身、壽司、燒物、炸物,還是其他一品料理. 侍應服務周到。上菜速度快。//刺身點三文魚,大赤蝦、鮑魚,帶子蟹柳,油甘魚等等,食得非常過癮!//清酒、梅酒和啤酒等….任飲。特別提供一般放題少見的朱古力噴泉.爆谷機及棉花糖機//刺身新鮮。生魚片厚切呈現,品嚐到魚的原始鮮味。//自助冷盤有:泰式鳳爪,中華沙律、小蕃茄,魚皮,蔬菜沙律等等。//我們另叫燒波蘿、燒羊鞍、牛柳粒,B B乳鴿,各俱特色,乳鴿脆香入味、牛柳粒嫩滑。//鵝肝壽司超好食。//南瓜,老虎蝦天婦羅炸得剛剛好//菜心極嫩,還有惹味蒜茸燒生蠔//還嘗試幾款茶包,飲了清酒,梅酒,甜品🍧也不錯,雪糕、布甸,等等,已經非常大滿足//鮑汁燴花膠炆得腍入味//多款甜品.雪糕.
刺身壽司、燒物、炸物,還是其他一品料理. 侍應服務周到。上菜速度快。

//清酒、梅酒和啤酒等….任飲。
特別提供一般放題少見的朱古力噴泉.爆谷機及棉花糖機

//刺身新鮮。生魚片厚切呈現,品嚐到魚的原始鮮味。

//鵝肝壽司超好食。

//南瓜,老虎蝦天婦羅炸得剛剛好

//菜心極嫩,還有惹味蒜茸燒生蠔

//鮑汁燴花膠炆得腍入味

//多款甜品.雪糕.
  • 刺身
  • 壽司
喺大埔嘅呢間2個鐘任食放題性價比勁高😍 佢哋有好多款食物可以揀,包括冷盤前菜🥗、魚生🍣、壽司🍱、創意壽司🍣🎨、手卷🌯、卷物🍥、串燒🍢、一品料理🍲、燒物🔥、煮物🍲、甜品🍨同埋酒水🥤魚生同壽司好新鮮好好食 每一塊生魚片都好嫩 完全唔似一般放題嘅質素 我哋無限encore呀😋除咗傳統嘅魚生同壽司 佢哋仲有好多創意十足嘅創作壽司同手卷🍣🎨🌯 有啲仲會加入特別嘅醬料或者配料 味道好獨特😋 而手卷都係即叫即做😍另外 佢哋嘅串燒都好出色🍢 肉質鮮嫩多汁 烤得剛剛好 外面焦香裡面仲保持住原汁原味🔥 仲有其他嘅一品料理 連花膠都有啊!🍲對於甜品控嚟講 呢個放題餐廳嘅甜品選擇亦都唔少🍨 不論係傳統嘅日式甜品定係創意嘅甜品 你都可以喺度滿足到😋 最令我驚喜係佢竟然有榴槤雪糕 而且佢哋仲有朱古力噴泉🍫🌊 真係又好好食又好好玩💕值得一提嘅係佢哋連sake都係任飲😍🍶!! 飲多幾杯即時抵晒😆😆😋晚市 星期一至四 💰$298星期五、六、日、公眾假期 💰$308 滿屋日本料理 @manya_japanese_tp📍大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkf

晚市
星期一至四 💰$298
星期五、六、日、公眾假期 💰$308

滿屋日本料理 @manya_japanese_tp
📍大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖

#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一流 #打卡餐廳 #生日飯 #聚會之選 #美食餐廳推薦 #美食推薦 #份量班 #性價比餐廳 #紅磡 #大埔美食 #大埔超級城 #日式放題 #任飲清酒 #滿屋日本料理 98 ChillChu.foodie发布了一篇小红书笔记,快来看吧! 😆 9c2C889ByeCC30K 😆 http://xhslink.com/HO0C8G,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!
2024-04-23 79 瀏覽
到訪朋友家順道晚飯,沒想到竟嚷著要吃放題那麼heavy,朋友力推食物選擇多又抵食,那就試試吧!一家在超級城C區的日式放題餐廳,幸好有地膽同行,否則要花點時間找,因餐廳在商場的外圍,商場內是沒有入口的。兩小時的日式放題有多個不同食物組合選擇,不同時段又有不同收費。選了最抵食的A經典放題,有75品。包括了刺身、壽司、手卷、天婦羅、串燒、煮物等,可以自行以手機下單。放題枱上有前菜、沙律、冷盤、熱葷、炸物等。飲品方面有一列盒裝及罐裝飲品櫃,還有清酒、梅酒和幾款茶包可供選擇。甜品方面有各式雪糕、甜筒、雪條、蛋糕、布甸、朱古力噴泉、各式糖果和一些日式糕點等。雖然A放題是最少食物選擇的,惟個人覺得選擇不算少,當中北海道帶子刺身、大赤蝦刺身、海膽手卷、西京比目魚都新鮮味美,翻點多次!雪糕方面更有Häagen-Dazs和movenpick這類優質品牌可選,覺得物超所值。要讚一下以手機下單的食物很快便送上枱,沒有拖延或漏單的情況。室內環境不錯,被安排了相當闊落的卡位,滿意。服務方面亦有禮、勤快。

選了最抵食的A經典放題,有75品。

包括了刺身壽司、手卷、天婦羅、串燒、煮物等,可以自行以手機下單。

放題枱上有前菜、沙律、冷盤、熱葷、炸物等。

室內環境不錯,被安排了相當闊落的卡位,滿意。
服務方面亦有禮、勤快。
滿屋日本料理今次約咗大埔朋友食一間「滿屋日本料理」放題店,呢間放題店今年年頭喺荃灣食過,嗰時仲有榴槤、燒榴槤同炸榴槤球食,不過今次無哂榴槤,得返一款加州卷有少少榴槤肉,下次再任食個榴槤,橫掂依家榴槤唔係當做,食其他野都係一樣,我哋就揀咗$268加一呢個任飲任食,任飲有罐裝酒、罐裝汽水、清酒同梅酒等!呢間放題店門口係有一級,如果輪椅人士要入去食嘅話,一定要記得自備斜板,不過入到去接待處通道好窄,我都係啱啱好入到去,要L型行入店入面,駕駛技術差少少都未必入到去,真係要小心!推介以下食物:1.大赤蝦(9.5/10)好新鮮,蝦肉好甜好厚身好大隻,非常正!2.挪威三文魚(9.5/10)好新鮮,三文魚好厚切,非常正!3.油甘魚(9.5/10)好新鮮,油甘魚好厚切,非常正!4.泰式鮑魚刺身(9.5/10)好夠辣,算大隻,鮑魚好爽口煙韌!5.鹽燒左口魚壽司(9.5/10)燒過嘅左口魚入口即溶,口內充滿魚油香,正!6.榴槤加州卷(9/10)店入面唯一一款熟食有榴槤就係加州卷,加州卷上面加咗少少榴槤肉,如果有埋一舊舊榴槤同炸榴槤球仲好!7.BB乳鴿(9/10)個乳鴿燒得好香,外皮好脆,咬落有肉汁,肉質嫩
滿屋日本料理

推介以下食物:
1.大赤蝦(9.5/10)
好新鮮,蝦肉好甜好厚身好大隻,非常正!

2.挪威三文魚(9.5/10)
好新鮮,三文魚好厚切,非常正!

3.油甘魚(9.5/10)
好新鮮,油甘魚好厚切,非常正!

4.泰式鮑魚刺身(9.5/10)
好夠辣,算大隻,鮑魚好爽口煙韌!

5.鹽燒左口魚壽司(9.5/10)
燒過嘅左口魚入口即溶,口內充滿魚油香,正!

6.榴槤加州卷(9/10)

7.BB乳鴿(9/10)
個乳鴿燒得好香,外皮好脆,咬落有肉汁,肉質嫩滑,每次再叫上枱質素無下降,好正!

8.皇帝蟹棒天婦羅(9.5/10)
呢個皇帝蟹棒天婦羅炸得好脆,蟹棒肉味十足,咬落啖啖肉好鮮甜,非常正!

9.海膽手卷(8/10)
滿滿嘅海膽好鮮甜,只係紫菜唔脆!

10.特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽司(9/10)
芝士醬放喺皇帝蟹棒上面再燒一燒,即時令到皇帝蟹棒好味咗好多,超正!

11.蒜蓉燒生蠔(8.5/10)
好重蒜蓉味,少少辣,只係生蠔唔夠大隻!

12.燒羊鞍(8.5/10)
呢個羊架唔羶,第一轉上枱好夠肥,之後就韌咗少少,整體都ok!

雪糕就有榴槤球雪糕、香芋甜筒、movenpick朱古力脆脆雪糕同häagen-dazs雪糕等!

2人總共價錢$589.6,有加一服務費!

個人口味總評分:9.08/10

@manya_japanese_tp

地址:大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖

#滿屋日本料理 #大埔超級城 #放題 #任飲任食 #大埔 #大埔好去處 #大埔美食 #香港美食 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

2024-04-19 42 瀏覽
今日嚟到大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號,滿屋日本料理🇯🇵放題,CP值極高😍,細味無窮🤤,任食日本油甘魚、北海道帶子、象拔蚌、大赤蝦等等新鮮美味🥰熟食款式都十分多, 冇諗過日式🇯🇵放題竟然有🐔雞煲,皮脆肉嫩燒🔥BB乳鴿,鐵板紐西蘭西冷牛扒,口感細膩柔軟,牛肉烏東,燒牛舌, 西京比目魚,燒羊鞍,好惹味蒜蓉燒生蠔,🤩仲有Mövenpick,Häagen-Dazs雪糕都係任食,都只係$268起👍🏻👍🏻
嚟到大埔呢間任食嘅放題餐廳實在太滿足啦~CP值超高,仲食到飽飽😽餐廳寬敞舒適,同朋友可以係隱密小角落私人享受呢餐✨/入面有好齊全嘅冷盤自助吧,有泰式鳳爪、鮮甜海蜇、爽脆中式沙律、薑片、香脆薯條,仲有新鮮嫩滑嘅燒烤小食🍢鐘意食刺身同壽司嘅人一定好中意呢到,呢到嘅刺身大大舊,完全冇偷工減料嘅感覺,仲有啲出色嘅上湯料理、香炸嘅天婦羅🍤至於甜品都好多選擇,最估唔到係有朱古力噴泉!岩曬小朋友泥食同玩🤣 仲有Haagen-Dazs同Movenpick無限任食 (2款我最愛嘅雪糕哈哈)🍨呢到簡直為食者等於天堂,性價比超高,岩曬同朋友、家人約埋一齊食🥰
餐廳寬敞舒適,同朋友可以係隱密小角落私人享受呢餐✨

鐘意食刺身壽司嘅人一定好中意呢到,呢到嘅刺身大大舊,完全冇偷工減料嘅感覺,仲有啲出色嘅上湯料理、香炸嘅天婦羅🍤

2024-04-11 103 瀏覽
大埔唔多放題選擇,今晚同屋企人去左大埔間満屋,可以話食得大滿足🥰價錢算係合理,食物選擇多而又多,味道都唔錯👍🏻👍🏻佢有好多種類:甜品,冷盤小食,燒物,刺身,壽司,煮物,炸物等等甜品除咗雪糕雪條仲有旦糕,泰式甜品,試過嘅都好味👍🏻冷盤推介大家食魚皮冷盤,超爽口彈牙,調味亦很惹味,食唔停口。燒物大推西京燒👍🏻👍🏻本人食左四塊因為真係好香好好食,肉質好滑,個皮燒到脆脆地😍必試👍🏻元貝壽司粒元貝新鮮爽口彈牙👍🏻仲有乳鴨食添!雖然唔係好肥美,但放題食到呢個質素唔尚算唔錯。
佢有好多種類:甜品,冷盤小食,燒物,刺身壽司,煮物,炸物等等
甜品除咗雪糕雪條仲有旦糕,泰式甜品,試過嘅都好味👍🏻
元貝壽司粒元貝新鮮爽口彈牙👍🏻
黎唔切影相就急急腳走人之前係呢間都食過幾次晚市放題唔差既,今年總共食左兩次午市定食,明顯feel到食物質素下降,今日仲食到發霉甜品😵😵上一次食午市就無包甜品既,今次食到一半職員就送左甜品上黎,有兩片水果同埋兩個細既杯裝甜品有杯好似紫色既甜品,食之前打算望下佢上面一粒粒既裝飾係咩,一睇嚇一跳已經發左霉當然即刻叫左職員過黎,職員睇左個杯確認係發霉,一句唔好意思都無,就直接問洗咪換第二杯😭大佬仲邊夠膽食(食過佢地放題都知佢地甜品係擺甜品櫃自己攞,一開始職員應該都係甜品櫃攞甜品比我地,唔會夠膽食同一個櫃既其他甜品囉🥶到底擺左幾耐…可以既係食物一定唔新鮮,甜品要擺到發霉都一定唔係一日兩日既事)用餐時,我坐既卡位上方燈不停閃爍,明明有其他空位,明明食物都未職員見到都無幫我地調位🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️食物同埋服務都好失望…之後觀察左陣果陣既職員應該係經歷(裝束唔一樣),但係埋單果陣職員都無再跟進,唔會再去🙏🥲
黎唔切影相就急急腳走人

嚟到大埔想食放題就諗起呢間滿屋~豐富多樣嘅食物選擇。依家仲可以免費全面升級Haagen-Dazs & MOVENPICK無限任食😍😍🌟刺身同壽司全部都又新鮮、肥美~最鍾意三文魚、帶子、赤貝、甜蝦🦐呢度壽司仲特別係有鵝肝壽司🤣味道都可以,花之戀都好好味😋🌟熟食同燒物燒牛舌肉質嫩滑,燒得唔錯👍🏻蒜蓉燒生蠔都正!仲有魷魚串推介~朋友係咁encore燒蝦🤣鍾意食小龍蝦🦞嘅朋友,呢度可以任食!越食越辣好上癮~~另外,呢度鐵板燒紐西蘭西冷牛扒仲可以無限任食,聽住滋滋嘅聲,味道香噴噴~大大塊牛扒切開熟度剛好,牛肉保持嫩滑而多汁。推介!🌟甜品方面最特別係呢度有朱古力噴泉,餐廳有提供幾款棉花糖可以沾入朱克力中享用。另外仲有甜品櫃可以自己去攞~最後記得食埋呢度嘅雪條或者Haagen-Dazs & MOVENPICK係無限任食!!😍太邪惡了🌟至於飲品,佢哋提供各種日本風味嘅茶包、清酒(冷/熱)、梅酒、啤酒🍻!仲有唔同紙包或罐裝飲品選擇,以滿足不同客人的口味。🌟滿屋獨家生日優惠,4人以上仲送自家製精美蛋糕一個!8個人或以上壽星可以半價埋仲有蛋糕送🌟

🌟刺身壽司

🌟熟食同燒物

• 刺身
  • 牛舌
  • 鹽燒海蝦
  • 小龍蝦
  • 西冷牛扒
高質日本放題, 放題有A-D餐選擇, 食物分75 / 92 / 103/ 115品, 價$298-588.0不等, 任飲任食2小時, 性價比極高. 一入到餐廳有candy corner, 連小朋友都照顧周到, 見到小朋友好開心係度夾糖, 另雪糕有häagen-dazs, 不同雪條, 甜筒, 清酒, 梅酒, 啤酒, 大量無酒精飲品任飲, 仲有不同炸物, 前菜, 及甜品最終我選了經典A - $298.0刺身有三文魚、赤蝦、油甘魚, 鮑魚, 象拔蚌等,魚生厚切, 新鮮甜美, 種類繁多, 壽司有江戶前壽司, 鵝肝壽司, 三文魚子手卷、炙燒壽司有我至愛蝶魚裙邊壽司, 燒過嘅碟魚裙邊油香味濃, 及多款人氣創作料理。更有多款燒物, 燒蠔, 、燒羊架, 鐵板牛扒及牛柳粒, 天婦羅及炸物等,選擇豐富。最特別是有燒乳鴿,肉汁飽滿且烤得香脆。

最終我選了經典A - $298.0