2024-03-20 80 瀏覽
又嚟試滿屋放題,今次食材比上次更加新鮮👍首先一定一定要推薦乳鴿,乳鴿任食真係好誇張,今次嘅乳鴿明顯比上次大隻好多,而且醃得更加入味🥰🥰喪吃之選,食兩round都就嚟回本😂😂之後到三文魚,今次全部都係三文魚腩,超級肥美,食落口嗰陣鮮味持久不散,就係叫三文魚腩都叫咗唔知幾多轉啦,高質食材👍🥰仲有佢嘅燒蠔,你睇相都見到佢幾足料,燒得啱啱好,又惹味又鮮味🙌🏻🙌🏻呢度嘅食材都偏向高價位,海鮮粥、花膠,呢啲食材居然喺任食放題出現,好勁🙌🏻❤️
又嚟試滿屋放題,今次食材比上次更加新鮮👍

2024-03-17 90 瀏覽
入咗嚟大埔搵個friend食晚飯佢介紹呢一間日式放題話質素唔錯我哋揀咗經典A餐$298一位但已經有海膽手卷、燒蠔、鮑魚等等首先梗係嚟個包羅萬有嘅刺身拼盤刺身非常新鮮👍🏻👍🏻特別欣賞大赤蝦超級肥美鮮甜又夠大隻其他好似三文魚同油甘魚都好正基本上全個menu 75款食物係無可能食得晒除咗刺身,其他推介必點嘅有:🌟拖羅蓉魚子醬帶子杯🌟泰式鮑魚刺身🌟蒜蓉燒生蠔🌟鐵板西冷牛扒🌟西京比目魚🌟鹽燒牛舌🌟相思雙皮奶另外餐廳嘅自助區仲有十幾款前菜個麻辣魚皮同芝麻海蜇頭都好正甜品區簡直係心心眼😍😍😍Haagen-dazs雪糕有4款仲要係特別口味😋😋仲有Dreyer's, Movenpick同N款雪條另外亦有啲蛋糕同生果揀至於飲品除咗一般嘅汽水、啤酒、果汁外仲有清酒同梅酒任飲‼️‼️ 仲勁貼心做埋暖清酒😯#即刻勁後悔揸咗車😭整體嚟講係幾有驚喜🤩性價比幾高👍🏻唔使出去啲旺區同人逼就係幸福❤️
入咗嚟大埔搵個friend食晚飯
佢介紹呢一間日式放題話質素唔錯
我哋揀咗經典A餐$298一位
但已經有海膽手卷、燒蠔、鮑魚等等

首先梗係嚟個包羅萬有嘅刺身拼盤

刺身非常新鮮👍🏻👍🏻
特別欣賞大赤蝦超級肥美鮮甜又夠大隻
其他好似三文魚同油甘魚都好正

基本上全個menu 75款食物係無可能食得晒
除咗刺身,其他推介必點嘅有:
🌟拖羅蓉魚子醬帶子杯

個麻辣魚皮同芝麻海蜇頭都好正

甜品區簡直係心心眼😍😍😍
Haagen-dazs雪糕有4款
仲要係特別口味😋😋
仲有Dreyer's, Movenpick同N款雪條
另外亦有啲蛋糕同生果揀

至於飲品除咗一般嘅汽水、啤酒、果汁外
仲有清酒同梅酒任飲‼️‼️ 仲勁貼心做埋暖清酒😯
#即刻勁後悔揸咗車😭

整體嚟講係幾有驚喜🤩
性價比幾高👍🏻
唔使出去啲旺區同人逼就係幸福❤️

2024-03-09 92 瀏覽
大埔放題 款式比較多,刺身非常新鮮 還有海膽手卷值得推薦 壽司有榴槤壽司好好食 還有熱食 乳鴿 炸物 烏冬 鐵板牛柳都有 。比較特別是羊腩煲及雞煲,味道不錯除左點餐外還有自助吧都值得一試 自助吧 有一包包溫泉蛋及滷水蛋 有沙律 湯 小食選擇 飲品除左雪柜基本汽水 綠茶 烏龍茶 還有紙包飲品及熱茶供選擇 至於飲酒朋友 都好多選擇 除左啤酒 還有梅酒 青酒 都好吸引甜品方面 當然不能錯過 Häagen-Dazs雪糕任食 及有泰式糕點 蛋糕及杯裝乳酪可給選擇
大埔放題
除左點餐外還有自助吧都值得一試
2024-03-08
  • 刺身
  • 壽司
  • 海膽手卷
2024-03-05 87 瀏覽
今次黎到大埔都係要食好野,一定係黎任食滿屋,我特別想讚佢真係好有心,不停出新野。今次有得食燒乳鴿,好香口,完全回本之選,任食唔嬲。同埋都想讚下佢既蠔煲,大大隻蠔食到回哂本,食完仲可以食埋燒蠔,一舉兩得。佢既西京比目魚非常之香口而且好新鮮,我每次都會推薦比人,大家都係讚不絕口。佢既燒蝦都好大隻好新鮮,食落好彈牙,一邊飲酒一邊食燒蝦真係好寫意,簡直好似去左日本咁。店家既店員好有禮物,出餐又快,完全唔會漏單,大讚。

今次有得食燒乳鴿,好香口,完全回本之選,任食唔嬲。

店家既店員好有禮物,出餐又快,完全唔會漏單,大讚。

2024-03-01 107 瀏覽
最愛放題,沒有之一。放題出名選擇多,大埔呢間都堪稱食過咁多間最多選擇嘅一間👍介紹返一啲比較特別嘅菜式,食放題居然有得任叫乳鴿🤩會唔會太重本😍😍另外泰式刺身鮑魚都係特別之選,辣味非常惹味,吃得辣嘅人千祈唔好錯過😇😇大大隻碟炒蜆,小食大份到好似小菜😂當然仲要讚吓佢嘅刺身,好新鮮,特別油甘魚,正正😇佢嘅刺身仲有泰式生蝦😍所以如果鍾意食放題,又唔知食邊間,推介大家嚟試🥰呢間放題季節性地會轉換菜單,唔同時間嚟都有新菜式,值得期待😍
最愛放題,沒有之一。
放題出名選擇多,大埔呢間都堪稱食過咁多間最多選擇嘅一間👍

大大隻碟炒蜆,小食大份到好似小菜😂

所以如果鍾意食放題,又唔知食邊間,推介大家嚟試🥰

🌟🌟A 餐-經典三文魚x油甘魚x北寄貝江洋三重奏🌟🌟⭐️刺身超多款刺身選擇分別有甜蝦、八爪魚、油甘魚、三文魚、大赤蝦、仿鮑魚片、希靈魚、象拔蚌、酒煮榮螺片、北海道帶子、北寄貝、蟹棒刺身、泰式鮑魚刺身!每一樣都點了少少🍣❤️擺盤超美的😋⭐️創作精選👉🏻拖羅魚子醬帶子杯結合了鮮嫩的帶子和魚子醬;👉🏻鵝肝壽司則將鵝肝的豐潤與壽司的簡潔融合;👉🏻鰻魚玉子燒將鰻魚與玉子燒的綿密口感結合。⭐️卷物及手卷👉🏻今日VIP之一,花之戀就是用三文魚包裹住壽司,中間加入靈魂沙律醬🫶;👉🏻芝士軟殼蟹卷將酥脆的軟殼蟹與濃郁的芝士結合;👉🏻 今日VIP之一,三文魚子手卷,將鮮嫩的三文魚子配上海苔和醋香壽司飯;👉🏻海膽手卷以鮮嫩的海膽為主角,搭配著紫菜及壽司飯。⭐️壽司及火灸壽司 壽司種類都不少,今次點了特濃芝士醬燒皇帝蟹棒壽司、蒜蓉牛油燒帆立貝壽司、鹽燒左口魚壽司、火炙海鰻壽司及火炙三文魚魚子醬壽司,小小的飯團配上大大塊的肉🫶⭐️炸物及天婦羅👉🏻自家製吉列炸蠔以新鮮的蠔肉為主,外層酥脆,內裡鮮嫩多汁,帶來滿滿的海鮮風味;👉🏻虎蝦天婦羅以虎蝦為亮點,炸至金黃酥脆;👉🏻南瓜天婦羅和秋葵天婦羅則展現了蔬菜的魅力,南瓜的甜味和秋葵的

🌟🌟A 餐-經典三文魚x油甘魚x北寄貝江洋三重奏🌟🌟

⭐️刺身

⭐️創作精選
👉🏻拖羅魚子醬帶子杯結合了鮮嫩的帶子和魚子醬;
👉🏻鵝肝壽司則將鵝肝的豐潤與壽司的簡潔融合;
👉🏻鰻魚玉子燒將鰻魚與玉子燒的綿密口感結合。

⭐️卷物及手卷
👉🏻芝士軟殼蟹卷將酥脆的軟殼蟹與濃郁的芝士結合;
👉🏻海膽手卷以鮮嫩的海膽為主角,搭配著紫菜及壽司飯。

⭐️壽司及火灸壽司

⭐️炸物及天婦羅
👉🏻虎蝦天婦羅以虎蝦為亮點,炸至金黃酥脆;👉🏻南瓜天婦羅和秋葵天婦羅則展現了蔬菜的魅力,南瓜的甜味和秋葵的鮮嫩滑溜溜的口感。

⭐️燒物
👉🏻蒜蓉燒生蠔,蒜蓉的香氣與蠔肉的鮮甜完美結合;
👉🏻鹽燒海蝦鮮嫩彈牙,以鹽燒調味;
👉🏻燒新鮮菠蘿,甜蜜果汁在燒烤過程中釋放出來;
👉🏻鹽燒雞軟骨和免治雞肉棒,多款燒物任你選擇。

⭐️一品料理及煮物
👉🏻和風汁牛柳粒以嫩滑的牛柳粒為主角,淋上醇厚的和風汁;
👉🏻豉椒炒蜆以鮮嫩的蜆肉為主料,配以豉椒作調味;
👉🏻今日VIP之一,瑤柱海皇粥,加入了多款海鮮熬制成濃稠的粥湯,足料!

⭐️廚師推介
👉🏻竹笙瑤柱蟹肉羹結合了竹笙、瑤柱和鮮美的蟹肉,煮成濃郁的湯羹,足料鮮味足;
👉🏻今日VIP之一,鐵板紐西蘭西冷牛扒則選用了紐西蘭牛肉,沒有想過食放題也有港式鐵板。

⭐️甜品雪糕
Häagen-Dazs雪糕,最愛士多啤梨味😋😋
講到食放題😋近近地搵左間大埔超級城食日本野🍣中午時段$258加一,任食兩小時⏰又係捧住個肚出門口😁🍣🍱好多款刺身,北寄貝,油甘魚,希靈魚,三文魚,當然唔少得啦🍙海膽手卷,雖然細細卷,但一啖一口好爽YY🍲🍤🧆如果唔鍾意食生嘢,都有好多熟食,烏冬,瑤柱粥,仲有中式bb炸乳鴿🫕麵豉湯我覺得好正,味道非常濃郁,自己加些蔥花同乾紫菜🍨甜品 有朱古力瀑布 多款橡皮糖棉花糖,小朋友最鍾意🍦雪糕亦有幾款,餐後必點🥤飲品都有幾十款,除咗汽水,茶之外,啤酒,果汁汽酒都係任飲,仲有清酒梅酒🌟地方寬敞🌟服務好,經常清走枱面的碟和食物

🍙海膽手卷,雖然細細卷,但一啖一口好爽YY

🫕麵豉湯我覺得好正,味道非常濃郁,自己加些蔥花同乾紫菜

🍨甜品 有朱古力瀑布 多款橡皮糖棉花糖,小朋友最鍾意
🍦雪糕亦有幾款,餐後必點

🌟地方寬敞
🌟服務好,經常清走枱面的碟和食物
  • 海膽手卷
  • 麵豉湯
  • 刺身
  • 壽司
2024-02-17 129 瀏覽
唔明點解咁多人話好食 係咪轉左手 哩個係我食過最難食嘅放題 得壽司係正常 刺身普通 豉椒炒蜆 蜆肉係梅嘅 失敗 乳鴿係羶嘅 失敗 明太子雞翼係生嘅 失敗 蟹黃羹好腥 失敗 粥又係死咸 雞翼都好普通 避風塘炒蟹d蟹肉又黐實晒個殼 就連最難失敗嘅香芋波波 都失敗咗 好多嘢都食得出唔新鮮 一係就死鹹 或者好甜 或者無味 服務態度已經冇乜要求 值得一讚係收碟收得好快 仲要食咗每人$500幾 但個食物質素係值百幾蚊 冇下次 建議好有錢 同對食冇乜要求嘅人可以去試吓
唔明點解咁多人話好食 係咪轉左手 哩個係我食過最難食嘅放題壽司係正常 刺身普通 豉椒炒蜆 蜆肉係梅嘅 失敗 乳鴿係羶嘅 失敗 明太子雞翼係生嘅 失敗 蟹黃羹好腥 失敗 粥又係死咸 雞翼都好普通 避風塘炒蟹d蟹肉又黐實晒個殼 就連最難失敗嘅香芋波波 都失敗咗 好多嘢都食得出唔新鮮 一係就死鹹 或者好甜 或者無味 服務態度已經冇乜要求 值得一讚係收碟收得好快 仲要食咗每人$500幾 但個食物質素係值百幾蚊 冇下次 建議好有錢 同對食冇乜要求嘅人可以去試吓

2024-02-17
2024-02-16 91 瀏覽
一入到去就見到間餐廳都有好多嘢食可以拎,有啲前菜,例如中華沙律、螺肉、芝麻八爪魚,炸嘢例如麥樂雞、薯條都有得拎。我喺個甜品櫃本身拎咗芝士布甸、芝麻麻糬、福餅。全部個味道都係麻麻哋,我又諗唔能夠一竹篙打一船人,於是又去試埋芒果布甸、哈密瓜牛乳布甸、藍莓芝士蛋糕。除咗芒果布甸還好,其他都唔好食。唔係講太甜定乜嘢,係啲味全部好怪。例如個芝士布甸,正常係忌廉芝士嗰種味,但佢係芝士夾心餅嗰種芝士味😂 不能理解我哋要咗經典款放題。覺得成個放題嚟講最好食係蒜蓉焗蠔、刺身、同燒雞翼。 刺身新鮮👍🏻,尤其係象拔蚌,以放題嚟講,都俾得算大條。傳統壽司,例如海鰻壽司都OK嘅,但係啲創意款就唔算好推薦。出嘢食唔算快,但係冇乜漏單。我哋一坐低就叫咗個花之戀,點知其他嘢食係咁上,都冇出現呢個,食到臨尾半個鐘就上咗😂 所以佢係遲,唔係漏單😂蒜蓉焗蠔就真係好香嘅,但係其實喺大陸都有得食,仲平d 添 。 所以整體性價比唔算好高。

所以整體性價比唔算好高。
炸雙皮奶

炸雙皮奶
2024-02-16 83 瀏覽
滿屋日本料理之前食過御滿屋都覺得正行開大去埔見到大埔都有分店就忍唔住入去食😍💛刺身今日食左三文魚、帶子、赤蝦、甜蝦、螺片、鮑片、八爪魚、北寄貝等帶子今次好大粒😍 蝦都好鮮甜,刺身都好新鮮💛海膽手卷紫菜仲脆身,飯量唔多海膽好新鮮😍 我都食左幾件💛乳鴿肉唔算多,但好香口!燒得啱啱好!💛飲品有各類紙包飲品、罐裝飲品、啤酒、清酒、梅酒任飲紙包同罐裝飲品都成三個雪櫃任飲💛haagen-dazs士多啤梨雪糕最後仲有雪糕、甜品同水果食,真係寫上一個完美既句號價錢:$268(加一)⭐️⭐️⭐️評分:7.5/10⭐️⭐️⭐️📍滿屋日本料理 (大埔超級城) (大埔)大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖
滿屋日本料理
之前食過御滿屋都覺得正
行開大去埔見到大埔都有分店就忍唔住入去食😍

💛刺身
帶子今次好大粒😍 蝦都好鮮甜,刺身都好新鮮

💛海膽手卷
紫菜仲脆身,飯量唔多
海膽好新鮮😍 我都食左幾件

💛乳鴿
肉唔算多,但好香口!
燒得啱啱好!

💛飲品
有各類紙包飲品、罐裝飲品、啤酒、清酒、梅酒任飲
紙包同罐裝飲品都成三個雪櫃任飲

💛haagen-dazs士多啤梨雪糕
最後仲有雪糕、甜品同水果食,真係寫上一個完美既句號

價錢:$268(加一)
⭐️⭐️⭐️評分:7.5/10⭐️⭐️⭐️

📍滿屋日本料理 (大埔超級城) (大埔)
大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖
2024-02-16 55 瀏覽
A餐已經有好多野食揀,同一班朋友黎,坐足2個鐘,慢慢傾慢慢食~.⭐️刺身食左兩轉,每次都咁新鮮厚肉🥰三文魚、油甘魚、希靈魚、帶子、螺片、甜蝦、赤蝦、象拔蚌.⭐️手卷吞拿魚蓉手卷、海膽手卷,新鮮唔會有怪味,encore左好多次,大滿足😆.⭐️燒物&串燒西京燒比目魚,魚肉夠淋,燒得少少過火但皮夠脆👍🏻 雞肉棒、鰻魚、牛舌,好香口,酒水任飲,送酒一流~.⭐️鐵板牛扒幾大塊!好似去左鋸扒餐廳食咁,肉質唔差,唔會乾柴☺️.⭐️羊腩煲2人份量,羊肉煲到超入味,偏鹹,岩重口味人士🫢🫢.⭐️BB乳鴿夠熱,皮香肉嫩,放題可以任食好爽🤩
⭐️刺身
食左兩轉,每次都咁新鮮厚肉🥰
三文魚、油甘魚、希靈魚、帶子、螺片、甜蝦、赤蝦、象拔蚌
⭐️手卷
⭐️燒物&串燒
西京燒比目魚,魚肉夠淋,燒得少少過火但皮夠脆👍🏻
雞肉棒、鰻魚、牛舌,好香口,酒水任飲,送酒一流~
⭐️鐵板牛扒
幾大塊!好似去左鋸扒餐廳食咁,肉質唔差,唔會乾柴☺️
⭐️羊腩煲
2人份量,羊肉煲到超入味,偏鹹,岩重口味人士🫢🫢
⭐️BB乳鴿
夠熱,皮香肉嫩,放題可以任食好爽🤩
2024-02-08 61 瀏覽
今日嚟到大埔超級城食日本放題😝位置係地舖好易搵😙而且地方闊落舒服~刺身種類齊全🤓而且食落去十分新鮮😍三文魚好厚身肥美😋帆立貝口感鮮嫩生蝦、甜蝦、赤蝦質素都唔錯🍣🦐整體刺身質素高👍🏻最特別嘅係有馬來西亞烤榴蓮同凍榴蓮任食,榴蓮味濃厚,烤榴蓮甜味更突出😆另外西京燒油脂豐富,燒得啱啱好😆肉質滑身除左刺身、燒物呢到嘅熟食都十分多種類😙有避風塘炒海鮮、任食雞煲、羊架、花膠、燒蠔、牛柳粒、牛肉鳥冬等等~質素都唔錯 值得一試😊前菜自助吧款式多樣😋涼拌青瓜、豬耳爽口👍🏻鳳爪同涼拌魚皮都好開胃😆

刺身種類齊全🤓而且食落去十分新鮮😍
三文魚好厚身肥美😋帆立貝口感鮮嫩
生蝦、甜蝦、赤蝦質素都唔錯🍣🦐整體刺身質素高👍🏻

另外西京燒油脂豐富,燒得啱啱好😆肉質滑身

除左刺身、燒物呢到嘅熟食都十分多種類😙

前菜自助吧款式多樣😋涼拌青瓜、豬耳爽口👍🏻
鳳爪同涼拌魚皮都好開胃😆
2024-02-08 47 瀏覽
今晚好想食日本野但又諗唔到食咩見到大埔原來都有放題,仲有幾款唔同嘅套餐選擇我地就揀左食A餐 ,由入座時間起計任食120分鐘就咁呢個餐都有77品 出面有埋自助沙律吧,甜品吧同埋小食區最驚喜係有朱古力噴泉入到去間餐廳環境乾淨企理仲有幾張大卡位, for返一大班食就fit size刺身一共有十幾款選擇其中我不停咁encore大赤蝦 蝦身好大隻 肉質爽口彈牙甜蝦都係採用有頭甜蝦,正!三文魚基本野就冇咩講油甘魚都好靚, 赤貝,北海道帶子等都係水準之上壽司選擇都好多最有印象係呢個龍蝦膏大赤蝦壽司好香既龍蝦膏配上大赤蝦好好食熟食方面竟然有乳鴿仲有牛柳粒 ,串燒同羊架,豉椒炒蜆吞拿蓉魚子醬帶子杯必點item! 三種鮮味混合埋,食落口感豐富海膽同埋三文魚子手卷Mini size食落岩岩好坐除左有個大嘅飲品櫃之外 仲設有清酒區, 鍾意飲酒嘅朋友真係唔好錯過
今晚好想食日本野但又諗唔到食咩
見到大埔原來都有放題,仲有幾款唔同嘅套餐選擇

我地就揀左食A餐 ,由入座時間起計任食120分鐘
就咁呢個餐都有77品

出面有埋自助沙律吧,甜品吧同埋小食區
最驚喜係有朱古力噴泉

入到去間餐廳環境乾淨企理
仲有幾張大卡位, for返一大班食就fit size

刺身一共有十幾款選擇
其中我不停咁encore大赤蝦 蝦身好大隻
肉質爽口彈牙

甜蝦都係採用有頭甜蝦,正!
三文魚基本野就冇咩講
油甘魚都好靚, 赤貝,北海道帶子等都係水準之上

壽司選擇都好多
最有印象係呢個龍蝦膏大赤蝦壽司
好香既龍蝦膏配上大赤蝦
好好食

熟食方面竟然有乳鴿
仲有牛柳粒 ,串燒同羊架,豉椒炒蜆

吞拿蓉魚子醬帶子杯
必點item!
三種鮮味混合埋,食落口感豐富

海膽同埋三文魚子手卷
Mini size食落岩岩好坐

除左有個大嘅飲品櫃之外
仲設有清酒區, 鍾意飲酒嘅朋友真係唔好錯過

2024-02-07 73 瀏覽
好耐無食過放題了🥲,而家真係食唔到多,唯有揀D質素高既黎食~➡️大埔有一間好就腳,就試左個最基本既A餐😆🌟刺身我至愛個D都有齊哂:🌟帆立貝、油甘魚、赤蝦仲有花之戀添~🌟壽司:🌟海鰻、左口邊、帆立貝同油甘魚腩🌟跟住就食熱食,有:🌟養生既花膠冬菇、椒鹽雞翼、燒鰻魚、南瓜天婦羅、秋葵天婦羅、菜心、和風一口牛、比目魚、串燒雞軟骨🌟自助吧方面🌟有多款飲料,仲有熱住既清酒、🍶生啤添🍻🌟甜品🌟有朱古力噴泉,可以整朱古力棉花糖🍡📝每款試哂都已經夠哂飽,臨尾仲叫埋個Haagen Daz雪糕🍨
➡️大埔有一間好就腳,就試左個最基本既A餐😆

🌟刺身我至愛個D都有齊哂:🌟
帆立貝、油甘魚、赤蝦
仲有花之戀添~

🌟壽司:🌟
海鰻、左口邊、帆立貝同油甘魚腩

🌟跟住就食熱食,有:🌟

🌟自助吧方面🌟
有多款飲料,仲有熱住既清酒、🍶生啤添🍻

🌟甜品🌟
有朱古力噴泉,可以整朱古力棉花糖🍡

2024-02-01 93 瀏覽
大埔琳瑯滿目嘅放題!🙉🇯🇵 都好耐冇食過放題,放題最緊要就係款式多、嚟嘅數量要足夠、來得快、坐得舒服,咁先有feel 🤣呢間餐廳都做足晒所有要求 goodest 我逐一列出我食咗啲咩,質素都幾好,每樣都會覺得滿足☺️😌🍣劍魚腩壽司、蒜蓉牛油燒帆立貝壽司、鵝肝壽司、海膽手卷🍣刺身象拔蚌、泰式鮑魚、北寄貝、日本油甘魚、挪威三文魚、赤貝、北海道帶子刺身、大赤蝦、甜蝦🥚鰻魚玉子燒🦐鹽燒海蝦🥩和風汁牛柳粒🦪蒜蓉燒生蠔🥦上湯菜心🐏燒羊鞍🐟蒲燒鰻魚🐣BB乳鴒🥣瑤柱海皇粥🍨御品鮑汁燴花膠炸嘢🔥南瓜天婦羅、虎蝦天婦羅、自家製吉列炸蠔最重要要食埋杯雪糕同埋飲嘢啦!!
大埔琳瑯滿目嘅放題!🙉🇯🇵 都好耐冇食過放題放題最緊要就係款式多、嚟嘅數量要足夠、來得快、坐得舒服,咁先有feel 🤣呢間餐廳都做足晒所有要求 goodest
我逐一列出我食咗啲咩,質素都幾好,每樣都會覺得滿足☺️😌

🍣劍魚腩壽司、蒜蓉牛油燒帆立貝壽司、鵝肝壽司、海膽手卷
🍣刺身

🐣BB乳鴒
🥣瑤柱海皇粥
🍨御品鮑汁燴花膠

炸嘢🔥
南瓜天婦羅、虎蝦天婦羅、自家製吉列炸蠔

最重要要食埋杯雪糕同埋飲嘢啦!!