2022-04-11 168 瀏覽
晚市禁堂食🥲總要物色下d高質外賣 填補心靈空虛🐻早排就試左呢間日式外賣店覺得卷物幾高質喎😀而且份量多 足料!———🗻富士卷餡料主要有鰻魚 牛油果🥑加d醬 & 蔥呢個combo意外地唔膩😯味道仲幾和諧面頭嘅木魚絲堆到成座富士山咁高😂無改錯名仲要刨到好幼細 聞到已經超香👍🏼配搭咁豐富~一啖放晒落口會感覺好爽😇———🌈彩虹橋卷餡料主要有炸蝦🍤軟殼蟹~炸得好香口 唔會有油溢味呢款主角係面頭嘅原粒帶子✨賣相好靚仔🥰仲好肥美好新鮮!加埋d士拉差醬會帶點微辣 好開胃———整體經驗非常好😙外賣店黎講已超水準發揮😌掃街/買返屋企都岩哂~
晚市禁堂食🥲總要物色下d高質外賣 填補心靈空虛
🐻早排就試左呢間日式外賣店
覺得卷物幾高質喎😀而且份量多 足料!
🗻富士卷

配搭咁豐富~一啖放晒落口會感覺好爽😇
🌈彩虹橋卷
彩虹橋卷

餡料主要有炸蝦🍤軟殼蟹~炸得好香口 唔會有油溢味
呢款主角係面頭嘅原粒帶子✨賣相好靚仔🥰仲好肥美好新鮮!
加埋d士拉差醬會帶點微辣 好開胃

整體經驗非常好😙外賣店黎講已超水準發揮😌
掃街/買返屋企都岩哂~
彩虹橋卷
2022-04-01 133 瀏覽
今日又同我高太食外賣撐枱腳高太話好耐無飲過sake 今日食下日本野,襯下啲sake 先我同高太都幾鐘意日本野其實我幾鐘意食啲卷物細個鐘意食蟹柳卷,大個啲鐘意食加洲卷貪距一啖入面有幾樣餸方便又好味依個壽司set b 所有壽司飯都用赤醋調過味其實都幾夠味,唔使點樣點豉油其實唔係好記得邊個卷打邊個卷,有海膽果個幾好食上面鋪左拖羅果個卷好似豐富左啲拖羅做唔到主角不過两個人食又好似嗌多左少少,最後两個食到飽飽仲有幾件淨反食唔晒
今日又同我高太食外賣撐枱腳
高太話好耐無飲過sake
今日食下日本野,襯下啲sake 先

我同高太都幾鐘意日本野
其實我幾鐘意食啲卷物
細個鐘意食蟹柳卷,大個啲鐘意食加洲卷
貪距一啖入面有幾樣餸
方便又好味

依個壽司set b
所有壽司飯都用赤醋調過味
其實都幾夠味,唔使點樣點豉油

其實唔係好記得邊個卷打邊個卷,有海膽果個幾好食

上面鋪左拖羅果個卷好似豐富左啲
拖羅做唔到主角

2022-03-18 87 瀏覽
經過新文華中心附近, 變成一條美食街, 好多人都喺附近掃街, 見到一間排隊嘅壽司店, 就一於睇睇, 有好多手捲嘅款式售賣, 配搭住唔同的配料 , 最後我叫咗一個海膽手捲, 另外再點了一個武士手捲海膽手捲, 加拿大海膽味道鮮美,海膽呈橙黃色, 肥厚,質感較實淨爽身,海水味重! 飯身微暖,口感軟糯,醋味適中,,紫菜亦夠脆身,啖啖鮮甜,脣齒留香,令人回味無窮 武士手捲, 用咗拖羅再加紫蘇葉,蔥再配搭住拖羅, 這個美滿嘅配搭, 拖羅嘅魚 香再加蔥嘅香味發揮化學作用, 紫蘇葉經過油炸之後, 特別香脆, , 滋味無窮, 返到屋企食, 個質素都KEEP到

返到屋企食, 個質素都KEEP到
2022-02-21 96 瀏覽
最近夜晚冇得晚市堂食🥲一於就多啲幫襯呢啲外賣小店先🇯🇵估唔到呢個地方居然開咗一間門面咁靚嘅壽司外賣店👍🏻即刻以為返咗去日本🤪-▪相撲手卷$78⭕️呢個必點⭕️面頭有火槍燒過嘅火焰芝士,上面再鋪上滿滿嘅濃郁蟹膏!最驚喜嘅呢度所有壽司飯原來都用上咗赤醋🥰赤醋帶有淺啡色,睇落都令人覺得開胃啲!卷物入面包裹住大量蟹肉蟹膏,size巨大超足料👍🏻▪️忍者卷$78⭕️呢個必點⭕️熟成牛油果個texture綿滑細膩,味道超級無敵濃郁🥑入面更有香脆帶有蟹膏嘅惹味醬軟殼蟹🦀️面頭再鋪上黑松露蛋黃▪燒三文魚腩手卷$30燒得恰到好處嘅肥美三文魚腩油脂滿滿超級正👍🏻▪北海道帶子手卷$25肥美帶子啖啖肉🤪🐚
▪相撲手卷$78

• 雙撲手卷
  • 忍者卷
  • 燒三文魚腩手卷
  • 北海道帶子手卷
兩年冇去過日本🇯🇵好掛住日本呀今日收工去咗尖沙咀經過新文華中心見到呢間外賣壽司店,令我諗起日本歌舞伎町壽司店播住日文歌,掛住紅色招牌燈,即刻好似去咗日本嘅壽司店咁🤩壽司卷物為主,款式種類有好多卷物一盒八件我揀咗心齋橋卷壽司飯包住三文魚、吞拿魚、玉子上面放咗赤燒帶子同蟹籽帶子同刺身味道鮮甜,有陣陣蒜蓉牛油香味,好好味🤤壽司飯已預先拌勻豉油,但味道唔會好鹹,輕輕調味,感覺幾正宗全部壽司都係即叫即整,好大件啊!鍾意食三文魚嘅我仲叫咗三文魚手卷手卷嘅壽司飯好多,好滿足呀另外叫咗鰻魚丼飯半條蒲燒鰻魚都幾厚肉,而且冇細骨,啖啖蒲燒汁味道,好滋味壽司飯上 鋪上玉子絲,好好味啊😋下次再試吓其他卷物先🇯🇵🦀
兩年冇去過日本🇯🇵好掛住日本呀
今日收工去咗尖沙咀經過新文華中心
見到呢間外賣壽司店,令我諗起日本歌舞伎町

壽司卷物為主,款式種類有好多
卷物一盒八件我揀咗心齋橋卷
壽司飯包住三文魚、吞拿魚、玉子

上面放咗赤燒帶子同蟹籽
帶子同刺身味道鮮甜,有陣陣蒜蓉牛油香味,好好味🤤
壽司飯已預先拌勻豉油,但味道唔會好鹹,輕輕調味,感覺幾正宗
全部壽司都係即叫即整,好大件啊!

鍾意食三文魚嘅我仲叫咗三文魚手卷
手卷嘅壽司飯好多,好滿足呀

另外叫咗鰻魚丼飯

半條蒲燒鰻魚都幾厚肉,而且冇細骨,啖啖蒲燒汁味道,好滋味
壽司飯上 鋪上玉子絲,好好味啊😋

下次再試吓其他卷物先🇯🇵🦀
2022-02-18 82 瀏覽
我喺尖東行完街之後打算行去紅磡搭車返屋企,路程途中見到呢個壽司外賣店-Yo Roll。門口同歌舞伎町入口招牌一模一樣,令人有少少去咗東京嘅感覺。由於屋企冇煮飯,我決定買壽司返屋企享受🥰,我揀左壽司set C同一款卷物。- 壽司set C 🍣 餐廳壽司飯加上赤醋,令壽司飯增添一份酸甜味道。壽司一共有八款,包括海膽、赤身、三文魚子、油甘魚腩、北海道帶子、燒三文魚腩、蛋同牡丹蝦。另外仲有蔥吞拿魚腩卷。每款身都好新鮮,尤其係海膽同北海道帶子,前者鮮甜十足,後者肉厚甜美👍🏻- 風林火山卷最外層係蟹子,中間係赤醋飯,入面係辣味三文魚。賣相同餐牌上有少少出入,蟹子份量少得多。味道方面,口感非常豐富,加上沙律醬非常惹味。Yo Roll開到凌晨三點,食物味道不錯,性價比高,下次經過Yo Roll一定再encore!

- 壽司set C 🍣
壽司set C

- 風林火山卷

2022-02-06
10 分鐘 (堂食)
壽司set C
2022-02-15 60 瀏覽
疫情關係都少咗坐低喺餐廳慢慢食, 放工外賣自取回家開餐已經習以為常~屋企人喜歡吃卷物,壽司, 放工後特意找到尖東這間 , 專門售賣日式卷物,壽司, 刺身,丼飯~ 舖面裝修也非常注目搶眼! 手卷款式超多, 價錢$15起, 也有較高檔嘅刺身, 可謂豐儉由人。手卷份量也非常大, 比一般日本餐廳或者連鎖壽司店 差不多double 份量,好聚手, 餡料都是特別豐富。😋好像這油甘魚手卷,新鮮厚切,口感柔軟細滑。三文魚腩手卷,同樣厚切, 魚腩部位肥美鮮甜!蟹籽手卷: 加$5混入芝士, 多了一份鹹香,蟹籽味道更豐富。特別喜歡已調味嘅壽司飯, 味道啱啱好也不需添加醬油,飯粒唔太黏或太乾, 很有水準!外賣嘅特製手卷盒也十分精美, 絕對令人食慾大增特別期待😋😍。雙撲手卷也是很受歡迎的卷物款式。卷物內有滿滿嘅蟹肉,非常足料! 面層放上甘香嘅蟹膏~ 火焰芝士也充滿焦香, 味道好夾好出色!!吉列蝦丼🍱賣相不俗~ 咖哩質地較稠,味道香濃, 三隻吉列蝦即叫即炸,香口鬆脆的炸皮內是鮮甜蝦肉,出色美味! 米飯和餸是分隔開, 方便翻熱嘅時候也不會太難處理。

疫情關係都少咗坐低喺餐廳慢慢食, 放工外賣自取回家開餐已經習以為常~屋企人喜歡吃卷物,壽司, 放工後特意找到尖東這間 [Yo Roll] , 專門售賣日式卷物,壽司刺身,丼飯~ 舖面裝修也非常注目搶眼!

好像這油甘魚手卷,新鮮厚切,口感柔軟細滑。

三文魚腩手卷,同樣厚切, 魚腩部位肥美鮮甜!

相撲手卷

雙撲手卷
也是很受歡迎的卷物款式。

吉列蝦丼🍱

相撲手卷
2022-02-13 45 瀏覽
想吃壽司🍣?既方便又快捷,立食Yo Roll既有日本直送飯,又有入口刺身,價格亦相宜,肯定是上佳之選當中以新的心齋橋卷$98材料最豐富,三文魚,油甘魚,帶子,炙燒玉子,蟹籽,這些都帶鮮味,絲毫不腥。還有最重要的蒜蓉牛油,這個吊出了整份卷物的香味,非常好吃!武士卷$78牛油果🥑跟軟殼蟹作內餡,最畫龍點睛的是黑松露蛋黃醬,那陣煤氣味,實在太正!富士卷$68是鰻魚跟木魚絲的天下,加入了超creamy的蛋黃醬,又是一款意外地惹味之選份量不少,用上赤醋米,性價比頗高!

武士卷$78

富士卷$68

份量不少,用上赤醋米,性價比頗高!
10 分鐘 (外賣自取)
2022-02-13 34 瀏覽
疫情下,除左工作以外。最主要嘅日常活動就係同買家交收同四圍搵好西食。但係而家夜晚有禁堂食。今日交收完都4:00。所以又喺尖東附近行吓睇吓有咩外賣可以買返屋企食。其實由火車站行去交收地點,已經見到呢間yo roll裝修非常吸引,而且仲會播住日文歌。成個氣氛就好似去咗日本咁。見佢陸陸續續都有食客喺門口度等。而且佢主打卷物。咁就決定買幾個卷返屋企同屋企人一齊開心share。忍者卷$78-入面包含黑松露蛋黃醬,牛油果,同軟殼蟹。蛋黃醬味道香濃,配合埋面頭大量嘅黑松露,加埋牛油果嘅香。非常惹味。武士卷$68-入面包含拖羅,紫蘇葉,蔥同埋黃蘿蔔。拖羅好新鮮。拖羅油香充斥着成個口。非常回味。富士卷$68-有木魚絲,鰻魚,牛油果同蔥等配料。呢個我大推。木魚絲加鰻魚。成個味道層次好豐富。總體嚟講。絕對值得推介大家。地點方便價錢唔貴。

總體嚟講。絕對值得推介大家。地點方便價錢唔貴。
2022-02-11 41 瀏覽
#日式eatcovery #尖沙咀eatcovery💡優質日式外帶自從無咗晚巿,相信對好多經常出街既人係一種惡夢,但最慘係一班小店,可能好多因為今次而面臨執,所以真係幫得就幫啦。呢間餐廳主打日式壽司同丼飯,餡料夠創意,非常吸引!🍽壽司拼盤🍣呢個$138 就有8件壽司,4件卷物,好抵食。分別有三文魚、吞拿魚、三文魚子、鰻魚、北海道帶子油甘魚、甜蝦、燒左口魚邊及蔥吞拿魚腩卷 4pcs。好豐富,有好多口味。其中三文魚同吞拿魚新鮮得黎又肥美。甜蝦好清甜。蔥吞拿魚腩卷材料有好多,爆曬餡。🤩🍽蕃茄免治豬肉丼🍱鋪滿曬蕃茄免治豬肉係飯上面,而且仲有新鮮蕃茄,茄汁熱辣辣仲好香噴噴😍拎黎撈飯真係一流。🍽加洲手卷好多料,上面有好多三文魚籽,另外仲有一條好大蟹柳,仲有蛋絲同青瓜絲,夠曬豐富。#尖沙咀食咩好 #尖沙咀美食 #好西 #小店 #情侶拍拖食咩好 #情侶拍拖好去處 #打卡 #尖沙咀 #尖沙咀日式 #相機食先 #打卡小店 #chill #hkfoodie #food #hkinstagram #foodie #hkfoodporn #hkfood #hkrestaurant #hkfoodblogge
#日式eatcovery #尖沙咀eatcovery

💡優質日式外帶

🍽壽司拼盤🍣

🍽蕃茄免治豬肉丼🍱

🍽加洲手卷

#尖沙咀食咩好 #尖沙咀美食 #好西 #小店 #情侶拍拖食咩好 #情侶拍拖好去處 #打卡 #尖沙咀 #尖沙咀日式 #相機食先 #打卡小店 #chill #hkfoodie #food #hkinstagram #foodie #hkfoodporn #hkfood #hkrestaurant #hkfoodblogger #foodlover
2022-02-09 1110 瀏覽
⭐️【尖東】驚喜外賣壽司小店⭐️今次同朋友出去尖東吃午飯,吃完飯回家途中經過尖東近紅隧的天橋,遠遠就望到一個很鮮紅很多閃燈的招牌,走近就聽到播著響亮的日本流行音樂,而且有一個很大的仿日本歌舞伎町招牌,原來尖東又開了一間新的外賣日本壽司店【Yo Roll】,小店主打多款日式卷物、壽司、手卷,刺身,丼飯及日式小食,壽司卷全部都是即叫即制,最驚喜是我拿回家放了進雪櫃隔了幾小時後才吃,還保持著新鮮味道,這間小店相信一定會再Encore。📍小店還很貼心地營業至凌晨3點,最適合凌晨想找美食的朋友仔喇。🍣【忍者卷】Ninja Roll – Truffle Mayo, Avocado Soft Shell Crab (HK$78)店長推介壽司卷~這款壽司卷頂層有黑松露蛋黃醬及比較少見的黑魚籽,中間夾著外脆內軟的軟殼蟹及牛油果,放進口整件壽司卷都有濃香的黑松露味道,加上微酸的壽司飯,感覺醒胃,配搭味道都很好。🍣【風林火山卷】Furinkazan Roll – Spicy Salmon Crab Roe (HK$68)因為很喜歡吃三文魚及蟹籽,所以點選了這款顏色鮮艷的壽司卷。壽司卷中間夾著新鮮肥美的辣味三文魚
⭐️【尖東】驚喜外賣壽司小店⭐️

店長推介壽司卷~

因為很喜歡吃三文魚及蟹籽,所以點選了這款顏色鮮艷的壽司卷。
壽司卷中間夾著新鮮肥美的辣味三文魚,而且外層有滿滿的蟹籽及沙律醬包著,蟹籽粒粒分明,口感爽脆,整件放進口口感極豐富,很喜歡蟹籽在口中瞬間爆發的口感,喜歡吃蟹籽及三文魚的朋友不要錯過。

👍🦑【海膽魷魚】Squid Sea Urchin (HK$38)
店主自創小食,海膽味夠濃,加上魷魚保持著新鮮冰凍,拌勻吃口感爽脆味濃有嚼勁,是很有驚喜的小食,推介。
🧃【Sangaria清爽蘋果汁】Apple Juice (HK$9)
日本進口飲品,淡淡的蘋果汁,不算很多氣泡,含有10%蘋果果汁。

🧃【Sangaria蜜瓜梳打】Melon Soda (HK$9)
同樣都是日本進口,蜜瓜味的梳打汽水,味道特別,很有日本風味。

📌〔Yo Roll〕
🇭🇰香港九龍尖沙咀東部科學館道14號新文華中心地下62號舖
Shop 62, G/F, New Mandarin Plaza, 14 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong
2022-02-06
10 分鐘 (外賣自取)
  • 海膽魷魚
🍣Yo Roll🍣📍:尖沙咀東部科學館道新文華中心地下62號舖⏰:12:00pm-3:00am⭕️:現金、Alipay呢間壽司小店外觀已經好霸氣吸引 離遠見到閃令令個間就系啦🙈十足似歌舞技町既壽司店🤣 都好多人排隊架 每日營業至凌晨三點⏰岩晒夜鬼肚餓個陣去買外賣食啦🤣壽司全部都係新鮮即叫即做架 除左卷物之外 仲有丼飯、手卷、壽司set等 需時大約10-15分鐘👍🏻 價錢便宜 份量多 經過一定要試吓🙈🍣忍者卷 💰78呢個係人氣之選 一盒有八件 有我最鍾意嘅牛油果、青瓜同軟殼蟹🦀 軟殼蟹炸到脆卜卜 好香口 每一舊壽司卷都有好大舊嘅軟殼蟹 牛油果入口軟滑 再配埋青瓜減低油膩感!仲配左黑松露蛋黃醬 味道好夾 口感好豐富🙈🍣雙撲手卷 💰78有火焰芝士、蟹肉同蟹膏 好足料新鮮 蟹膏好濃郁鮮味 完全唔腥 蟹肉份量好多 啖啖肉🙈芝士火炙過 加埋籽子 好惹味👍🏻🍱和風牛肉丼 💰40牛肉同飯係分開盛載 外賣反屋企都保持到原有既口感 唔會浸淋晒👍🏻牛肉甜甜地 唔鞋口 洋蔥煮到淋晒 索埋啲汁好惹味🥰#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hongkong #hkfoo
🍣Yo Roll🍣

📍:尖沙咀東部科學館道新文華中心地下62號舖
⏰:12:00pm-3:00am
⭕️:現金、Alipay

🍣忍者卷 💰78

🍣雙撲手卷 💰78

🍱和風牛肉丼 💰40

#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食評 #美食推介 #日本菜 #foodhk #外賣 #yoroll #壽司 #壽司外賣 #外賣自取 #外賣小店
2022-02-08
15 分鐘 (外賣自取)
  • 忍者卷
2022-02-09 418 瀏覽
就喺新文華中心嗰條好熟悉嘅美食街以前喺紅館睇完演唱會 好多時都會喺度食埋野先走試過今次之後 日後又有新選擇啦💓💓💓不得不提佢啲飯係用醋飯 令成件事昇華咗😋仲要即叫即整 所以都要預少少時間等雙撲手卷 $78 🙆🏿‍♀️火焰芝士上面有蟹子同蟹膏再加埋卷入邊有滿滿嘅蟹肉淨係睇樣已經好吸引🤤一入口 個芝士超香 加咗好多分其他亦超足料 無可挑剔 令人想一嚿接一嚿 💯風林火山卷 $68 🙆🏿‍♀️繼續用好似唔使錢嘅方式捲着啲辣味三文魚出面再碌咗一轉蟹子大家請放心 佢嘅辣味三文魚唔係好辣😂相信所有食三文魚嘅人都handle到 都幾好味👍🏿雜錦魚生丼 $78 🙆🏿‍♀️唔知點解小妹同小馬都好鍾意食呢啲角切魚生丼飯可能因為鍾意每一啖都可以食到魚生🤣🤣但估唔到佢用三文魚子呢啲貴食材加上有三款魚生同青瓜 口感十足樣樣都好新鮮 加上佢揀嘅魚生完全冇腥味果然店長冇推介錯呀吓😆❎ 加一服務費
就喺新文華中心嗰條好熟悉嘅美食街

樣樣都好新鮮 加上佢揀嘅魚生完全冇腥味
果然店長冇推介錯呀吓😆

❎ 加一服務費
2022-02-05
15 分鐘 (堂食)
2022-02-09 38 瀏覽
YoRoll老公今晚要加班,得我同阿仔兩個人,自然係行完街再買外賣返屋企!商場人多,我哋喺尖東永安逛完一輪,再去新文華中心呢間日式外賣壽司舖買嘢食。舖頭細細,估唔到有好多款手卷丶壽司丶小食。我揀咗個口味特別啲嘅櫻花卷($48) ,裏面有紅薑片丶紅白蘿蔔絲丶紫蘇葉,味道嗆口但清爽,飯粒係有味飯,唔駛點wasabi同豉油食,一樣咁正。阿仔食加州手卷 ($15),價錢實惠,材料又足。日式飯款式唔算多,但係水準唔錯!咖喱吉列蝦丼($40)嘅咖喱汁濃稠度適中,味道甘辛少甜,吉列蝦仲有三隻添!和風牛肉丼 ($40)抵食兼好食,牛肉薄片份量多,再用牛肉汁洋蔥絲撈飯,惹味又開胃!追加咗兩個小食餸飯:牛蒡($28) 夠味,芥辣八爪魚($28)小辣有嚼勁。地址:東部科學館道14號新文華中心地下62號舖
YoRoll

地址:東部科學館道14號新文華中心地下62號舖
2022-02-08 310 瀏覽
由尖東行去紅磡必定會經過呢間以日本歌舞伎町牌坊⛩為設計主題既外賣壽司店店面既鮮紅閃燈相當吸眼球✨而壽司店會一直播放日文歌🎼成個氛圍令你有一下好似飛左去日本咁🇯🇵而壽司店以特式卷物 | 手卷作為賣點❤️‍🔥真係諗食咩都辛苦了選擇困難症既我😆·點左一份手卷同兩份卷物 ♡ 海膽手卷 ($65)上面有三大塊加拿大海膽海膽鮮甜而入口ᴄʀᴇᴀᴍʏ💦壽司飯有輕輕調過味🍣絕對可以ᴇɴᴄᴏʀᴇ👍🏻 ♡ 雙撲手卷 ($78)未食已經被個賣相吸引左蟹膏蟹肉蟹籽再加埋芝士🧀唔洗講呢個配搭都知一定好食而且裡面蟹肉🦀份量完全唔手軟啖啖都超級滿足🈵呢個卷物成功俘虜左我💕 ♡ 富士卷 ($68)上面灑滿木魚絲多到差d見唔到個卷物👻而壽司飯包裹住牛油果🥑同鰻魚配搭蛋黃醬 | 鰻魚醬估唔到成件事又幾夾💯༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞(๑•́‧̫•̀๑)ఌ小小總結:等餐期間見到店員有幫ᴍᴇɴᴜ做消毒🧼心裡即刻比個大讚👍🏻如果現場享用壽司🍣店家會提供調左枝裝醬油/調味醬油就叫唧就可以享用💦唔驚要即場撕開醬油包咁呢ʜᴇᴀ😆最重要係佢地營業到凌晨3點岩哂放夜班既上班人士🕺🏻💃🏻ꕁꕀꕁꕀꕁꕀꕁꕀꕁꕀꕁꕀꕁꕀꕁ

由尖東行去紅磡

成個氛圍令你有一下好似飛左去日本咁🇯🇵
壽司店以特式卷物 | 手卷作為賣點❤️‍🔥
真係諗食咩都辛苦了選擇困難症既我😆
點左一份手卷同兩份卷物

♡ 海膽手卷 ($65)
上面有三大塊加拿大海膽
海膽鮮甜而入口ᴄʀᴇᴀᴍʏ💦
壽司飯有輕輕調過味🍣
絕對可以ᴇɴᴄᴏʀᴇ👍🏻
海膽手卷

♡ 雙撲手卷 ($78)
未食已經被個賣相吸引左
蟹膏蟹肉蟹籽再加埋芝士🧀
唔洗講呢個配搭都知一定好食
而且裡面蟹肉🦀份量完全唔手軟
啖啖都超級滿足🈵
呢個卷物成功俘虜左我💕
雙撲手卷

♡ 富士卷 ($68)
上面灑滿木魚絲
多到差d見唔到個卷物👻