2022-07-23 101 瀏覽
上網就搵到呢間餐廳~.一睇佢個名,就知佢意粉出名啦👍~於是上咗去可能嗰陣因為疫情關係同埋啱啱號12點佢開門就去到所以就唔多人👍~.頭先叫咗個「蒲燒鰻魚溫泉蛋米仔粉」~嗱,本身呢我就好鍾意食鰻魚嘅🐟但係真係孤陋寡聞唔知咩係米仔粉點知原來好得意好似一粒粒咪咁,但就係意粉嚟嘅我覺得絕對值得一試!👍個汁首先非常之好味,夾米仔粉真係絕配🤤~一粒粒好有口感,但係又唔會好似飯咁!夾埋舊鰻魚,唔多骨,又大條😋!.我哋仲叫咗個「脆炸軟殼蟹黃金蟹肉意粉」~佢個軟殼蟹,好大舊!😍比平時出面嗰啲大好多但要挑剔嘅係唔夠脆口🙈~個醬汁,好creamy,配落啲al Dante 嘅意粉~仲有啲蟹子粒喺度,增加成個口咁!🥰.本身係諗住求其食個lunch,點知原來好有驚喜~👍真係值得一再嚟😍
上網就搵到呢間餐廳~
一睇佢個名,就知佢意粉出名啦👍~
於是上咗去
可能嗰陣因為疫情關係
同埋啱啱號12點佢開門就去到
所以就唔多人👍~
頭先叫咗個「蒲燒鰻魚溫泉蛋米仔粉」~
嗱,本身呢我就好鍾意食鰻魚嘅🐟
但係真係孤陋寡聞
唔知咩係米仔粉
點知原來好得意
好似一粒粒咪咁,但就係意粉嚟嘅
我覺得絕對值得一試!👍
個汁首先非常之好味,夾米仔粉真係絕配🤤~
一粒粒好有口感,但係又唔會好似飯咁!
夾埋舊鰻魚,唔多骨,又大條😋!
我哋仲叫咗個「脆炸軟殼蟹黃金蟹肉意粉」~
佢個軟殼蟹,好大舊!😍
比平時出面嗰啲大好多
但要挑剔嘅係唔夠脆口🙈~
個醬汁,好creamy,配落啲al Dante 嘅意粉~
仲有啲蟹子粒喺度,增加成個口咁!🥰
本身係諗住求其食個lunch,
點知原來好有驚喜~👍
真係值得一再嚟😍
銅鑼灣逛街後想歇歇吃頓飯,想起L Square出名多餐廳。記得朋友有介紹這一間西餐還不錯,就來試試他們的招牌意粉。✅QB明太子醬北海道帆立貝意粉 $158帆立貝太有驚喜了!Size大得好像乒乓球😂熟度完美,外焦內嫩,非常鮮甜。醬汁非常濃郁,明太子忌廉的味道非常討好。Pasta完美al Dente,這個餐點是這一頓飯的亮點,也是我的最愛。✅巴馬火腿Pizza ($138)本人偏好傳統薄批底,因為薄批底才不會吃得「成口粉」。口都乾了,怎麼能享受配料的味道呢?這裡的pizza正合我心意。薄批底、芝士層墊底、鹹香parma ham,最後加一層火箭菜各自的平衡,不會搶了彼此的味道,滿意。另外,兩個主菜可以加套餐,加$48就可以配湯,還有飲料。✅香濃野菌湯 (+$18加酥皮)非!常!好!喝!啖啖打碎的菇蓉,的確非常香濃。一喝就知道非常足料,是配酥皮的無敵組合。✅龍蝦湯 (+$10升級湯、$18加酥皮)不是口感杰身十分濃香的龍蝦湯,但的確足夠鹹香。而且酥皮混合熱燙燙的龍蝦湯,非常可口。✅蜂蜜檸檬酸酸甜甜,潤口解渴,不錯。✅蜂蜜薑喝起來是養生的感覺,女士夏天想來點冰涼飲料可以選這款。因為有薑,辣辣的、
銅鑼灣逛街後想歇歇吃頓飯,想起L Square出名多餐廳。
記得朋友有介紹這一間西餐還不錯,就來試試他們的招牌意粉。

✅QB明太子醬北海道帆立貝意粉 $158

帆立貝太有驚喜了!Size大得好像乒乓球😂
熟度完美,外焦內嫩,非常鮮甜。
醬汁非常濃郁,明太子忌廉的味道非常討好。
QB明太子醬北海道帆立貝意粉

✅巴馬火腿Pizza ($138)
巴馬火腿Pizza

本人偏好傳統薄批底,因為薄批底才不會吃得「成口粉」。
口都乾了,怎麼能享受配料的味道呢?
這裡的pizza正合我心意。
巴馬火腿Pizza

各自的平衡,不會搶了彼此的味道,滿意。

另外,兩個主菜可以加套餐,加$48就可以配湯,還有飲料。

✅香濃野菌湯 (+$18加酥皮)
香濃野菌湯

非!常!好!喝!
啖啖打碎的菇蓉,的確非常香濃。
酥皮香濃野菌湯

一喝就知道非常足料,是配酥皮的無敵組合。

✅龍蝦湯 (+$10升級湯、$18加酥皮)
龍蝦湯

不是口感杰身十分濃香的龍蝦湯,但的確足夠鹹香。
而且酥皮混合熱燙燙的龍蝦湯,非常可口。

✅蜂蜜檸檬
蜂蜜檸檬

酸酸甜甜,潤口解渴,不錯。

✅蜂蜜薑
蜂蜜薑

喝起來是養生的感覺,女士夏天想來點冰涼飲料可以選這款。
因為有薑,辣辣的、不會太寒涼,比較無害喔!
雖然餐廳Open Kitchen免不了一定會有點油煙味,但食物的質素意外的好。

能吃得出廚師對味道配搭的功夫和執著,非常滿意。
香濃野菌湯
酥皮香濃野菌湯
龍蝦湯
  • 蜂蜜檸檬
  • 蜂蜜薑
2022-07-22 1175 瀏覽
喺銅鑼灣想食意粉嘅話,Y pasta一定係我嘅不二之選😎佢地意粉選擇非常多樣化,一般西式、日式(原條鰻魚,明太子醬帆立貝)、泰式既冬陰功款式都有!睇餐牌都會心大心細,咁就不如試吓佢哋嘅Special Menu廚師推薦菜式,實冇錯嘅😎😎酥炸軟殼蟹意粉-黃金蟹肉醬係一個超級邪惡,超級滋味嘅選擇!黃金蟹肉醬非常無敵,creamy! 除咗鹹蛋黃味之外,真係有一絲絲嘅蟹肉!仲要有好多蟹籽,成個意粉口感勁豐富!南瓜湯加酥皮南瓜湯非常creamy,甜甜地,好好飲👍🏼可以加錢加酥皮,享受升級😎朋友點嘅洋蔥湯,我試咗一啖,有種好香嘅洋蔥同埋黑椒味咖喱瑪莎拿雞扒意粉配牛油脆脆酥皮焗雞扒非常香脆,雞皮超級薄!牛油脆脆酥皮真係非常酥脆,配意粉口感都幾得意😎Cappuccino 賣相靚靚,仲好大杯添,食完嘢飲杯咖啡傾吓計,都幾嘆~叫嘢食嘅時候唔記得咗,餐廳提供多款意粉選擇,如果唔想要普通意粉,可以揀長通粉,螺絲粉等等👍🏼
喺銅鑼灣想食意粉嘅話,
Y pasta一定係我嘅不二之選😎

睇餐牌都會心大心細,
咁就不如試吓佢哋嘅Special Menu
廚師推薦菜式,實冇錯嘅😎😎

酥炸軟殼蟹意粉-黃金蟹肉醬

南瓜湯加酥皮

朋友點嘅洋蔥湯,我試咗一啖,有種好香嘅洋蔥同埋黑椒味

咖喱瑪莎拿雞扒意粉配牛油脆脆酥皮
焗雞扒非常香脆,雞皮超級薄!
牛油脆脆酥皮真係非常酥脆,配意粉口感都幾得意😎

Cappuccino
賣相靚靚,仲好大杯添,食完嘢飲杯咖啡傾吓計,都幾嘆~

南瓜湯加酥皮
朋友之前同一大班同事嚟食過,今日就帶我嚟哩間西餐廳試吓。呢度裝修幾舒服,仲有open kitchen。酥炸牛油果真係稱得上外脆內軟,平時就咁食嘅牛油果,經過炸之後味道同口感有啲唔同,加埋酸忌廉,哩一個小食真係有驚喜!值得一試!******************************BBQ手撕豚肉pizza薄餅餅底又薄又脆,豚肉係慢煮嘅關係,好鮮嫩,配上芝士、青瓜粒同生菜,口感淸爽,醬汁用咗燒烤醬,酸酸甜甜好好味,推介!******************************酥炸廣島蠔牛油檸檬乳酪意粉炸粉薄,廣島蠔juicy ,意粉帶有少少檸檬嘅酸味,加上乳酪做出嚟嘅醬汁,混合喺軟硬適中的意粉,而且中和炸物嘅油膩,實在好開胃
朋友之前同一大班同事嚟食過,今日就帶我嚟哩間西餐廳試吓。
呢度裝修幾舒服,仲有open kitchen。

2022-07-05
  • BBQ手撕豚肉薄餅
Y Pasta 係我嘅心水餐廳之一,鐘意食意粉嘅話一定唔可以錯過,佢地嘅選擇多到你即刻有選擇困難症🤣 樣樣都好似好好味咁😋 🔹QB 明太子醬北海道帆立貝意粉 🐟🍝 Highly recommended 😍 濃濃又十分creamy 嘅明太醬十分惹味,意粉又煮得岩岩好唔會太腍身,再加埋大大粒帆立貝😋 係我經常encore嘅一款🔹黃金忌廉蟹肉意粉🦀🍝如果平時食中菜都鍾意食黃金蝦嘅你地就唔可以錯過呢款😋 黃金忌廉醬同樣地十分香又濃郁,再配上鮮甜蟹肉☺️ 值得一試🔹香辣水牛城雞塊 🌶🍗呢一款小食都經常encore 😋 分量十足,雞肉嫩滑,香辣醬汁再配上yogurt比你點,必試之一😋🔹意式茄蓉肉丸🥫 作為頭盤小食酸酸甜甜嘅茄蓉十分香胃,肉丸紮實啖啖肉,調味亦十分岩小編胃口,都推介大家試試☺️

🔹QB 明太子醬北海道帆立貝意粉 🐟🍝

黃金忌廉蟹肉意粉
香辣水牛城雞塊
意式茄蓉肉丸
2022-06-21 131 瀏覽
Y Pasta (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square14樓芝士焗西蘭花🥦$48西蘭花好flash,煮得夠淋,經過濃郁芝士焗過之後,芝士嘅鹹味適合均勻咁分佈咗喺西蘭花度,味道一流。而芝士嘅拉絲黏糊口感同西蘭花配合得唔錯,係高水準疏菜之作。香辣水牛城雞塊$88雞塊係香煎無骨雞柳,雞皮脆卜卜又保留一定油脂,雞肉外脆內軟,唔會油但又唔會乾爭爭,配合埋精心配搭嘅沙律菜同沙律醬,整個味道又更上一層樓,非常和味。原條鰻魚温泉蛋米仔粉$178温泉蛋滑入口濃濃蛋香,仍然保持半液態半凝固狀,好滑溜。鰻魚原條真係好長,而且醬汁已經入晒味,鰻魚豐富嘅口感之中乘載住一粒一粒米飯形狀嘅意粉,非常有創意!因為日式鰻魚一般配飯,為咗配意粉,用米飯形嘅意粉別具風味,同樣嘅鰻魚飯,日本米會糊口偏黏,而米仔粉粒粒分明有嚼頭,唔會黏,相當特別又惹味。一口西多士榛子醬$88西多士相當香脆,中間夾咗濃郁榛子醬,味道一流,而且每口西多都有好濃嘅蛋香。再配咗一口香草雪糕,個雪糕香到好似香薰店咁嘅味,非當過癮。

Y Pasta (銅鑼灣)

芝士焗西蘭花🥦$48

香辣水牛城雞塊$88

原條鰻魚温泉蛋米仔粉$178

一口西多士榛子醬$88

2022-06-17 1057 瀏覽
銅鑼灣 Y Pasta,  餐廳裝修好西化, 主打意式 Spaghetti,  Pasta, Pizza, 餐廳面積不太大, 有落地大玻璃窗, 燈光音樂令人感到輕鬆, 開放式廚房,  整齊清潔, 給客人好印象.服務員有禮貌又有笑容, 檯與檯有膠板隔開, 座位舒服.餐牌選擇都算多, 有扒, 湯, 沙律,  意粉, Pizza..........黑板並有廚師推介, 好吸引. 我們準備叫推介沙律, 意粉同 Pizza,  + $48 可轉套餐, 有湯又加杯飲品. 店員有提議,  選擇她們的鎮店意粉. 真系有吾同.我們點了飲品:   熱情果汁,  顏色好美,  帶濃濃熱情果味, 入口酸酸甜甜, 夠冰凍, 真材實料, 天然清新,  健康飲品首選.這個廚師推介沙律, 名字特別又創新! 流心布袋芝士沙律配黑糖山楂洛神汁.   組合顏色清新亮麗,  感覺好爽.  主角 流心布袋芝士, 放在正中.流心布袋芝士, 切開好好食, 芝士有流心效果.  口感軟綿.   Parma ham, 混合了芝士, 清新沙律菜, 番茄, 洋蔥, 重有香脆松子仁, 好豐富.再加 上黑糖山楂洛神汁, 酸酸甜甜美味開胃, 口感爽
服務員有禮貌又有笑容, 檯與檯有膠板隔開, 座位舒服.
黑板並有廚師推介, 好吸引.

店員有提議,  選擇她們的鎮店意粉.
真系有吾同.
我們點了飲品:   熱情果汁,
再加 上黑糖山楂洛神汁, 酸酸甜甜美味開胃, 口感爽, 健康又不油膩.
是日餐湯:  香濃野菌忌廉湯, 暖暖的,  蘑菇味道極香濃, 湯內有蘑菇粒, 口感極好.
黑椒燒牛肉濃汁意粉
面上鋪滿火箭菜, 賣相好健康,
黑椒燒牛肉, 牛肉質鮮嫩, 重牛肉味.  份量足.
意粉, 煮得爽口, 軟硬度剛剛好, 每條意粉都掛滿濃忌廉汁, 好creamy , 又唔油膩,  好好食,   混上新鮮蔬菜一起吃, 超級爽口好味, 做得非常好.
今次 Pizza 選定了,  夏威夷薄餅   Hawaiian Pizza
上檯熱騰騰.  正中意式 Pizza , 脆薄底, 夠香脆.
足料:  有火腿, 切粒菠蘿, 蕃茄醬,  芝士. 拉出芝士絲, 口感豐富.
這餐廳食物高質好味道,  有特式和創意, 服務員友善, 會再來.
  • 黑椒燒牛肉濃汁意粉
  • 流心布袋芝士沙律配黑糖山楂洛神汁
  • 夏威夷薄餅
2022-06-16 142 瀏覽
酥皮龍蝦湯🤤熱辣辣好香濃·🍝黑椒燒牛肉濃汁意粉($128)好好味!意粉彈牙有咬口,醬汁creamy但又唔會膩🫶🏻·🍕水牛城辣雞薄餅($128)水牛城辣雞味道特別,薄身餅底微微香脆👍🏻·🥄藍芝菜花螺絲粉($128)未食已經聞到藍芝士🤣自己唔太鍾意,但螺絲粉口感唔錯,軟硬度適中·🥗慢煮雞肉凱撒沙律($108)健康之選·🥣配餐湯及餐飲. 酥皮龍蝦湯(+$20)🤤🤤😋難以抗拒·📍Y Pasta銅鑼灣駱克道459-461號The L Square 14樓
酥皮龍蝦湯🤤熱辣辣好香濃

🥗慢煮雞肉凱撒沙律($108)健康之選

🥣配餐湯及餐飲. 酥皮龍蝦湯(+$20)🤤🤤😋難以抗拒
📍Y Pasta
2022-06-15 129 瀏覽
山長水遠去銅鑼灣拎野,唔係唔食下野先走下嘛餐廳係銅鑼灣廣場,都好容易搵。環境唔錯,坐得舒服。諗左好耐,最後揀咗今晚推介嘅頭盤流心布袋芝士沙律配黑糖山楂洛神汁。上枱沙律份量頗大,3-4人都足夠分享。第一次食布袋芝士,唔錯,味道唔太鹹或者太苦。但我最鍾意佢個洛神汁,微甜帶有酸味,特別開胃。呢個汁出面比較少食,幾好食。另外叫左個主菜,軟殼蟹蟹肉忌廉意粉。全隻軟殼蟹賣相吸引,但食落比較普通。意粉質感唔會太淋,有咬口,唔錯。可惜個醬汁太杰,食落好似漿住個口,稍微影響整個口感。😅😅
山長水遠去銅鑼灣拎野,唔係唔食下野先走下嘛

餐廳係銅鑼灣廣場,都好容易搵。

環境唔錯,坐得舒服。

2022-06-09 762 瀏覽
收工勁大雨,大雨到去唔到坐車,唯有去公司附近嘅餐廳食晚餐。店內有塊大黑板,黑板上有special menu,另外餐牌內有好多款美食special menu 有款有驚喜嘅美食 [ 流心布袋芝士沙律配黑糖山楂洛神汁 $118 ] 份量好多嘅新鮮沙律菜及合桃碎,中間放咗舊圓碌碌嘅流心布袋芝士,切落去即時爆漿,食落有啖啖芝士味,裡面又香又creamy,倒埋個黑糖山楂洛神汁,個汁甜甜酸酸好特別,食落有層次感另外叫咗款小食,炸到好香嘅 [ 酥炸牛油果 $62 ] 外層炸得酥脆,內裡嘅牛油果食落軟綿綿叫咗個意粉同 Pizza,兩款都 +$48 轉套餐,有湯又有杯 $32 或以下嘅飲品跟套餐選擇咗 [ 香濃野菌湯 ] 及 [ 南瓜湯 ] ,濃郁野菌味,仲會飲到野菌碎;而南瓜湯味道甜甜地,飲落好香好滑,兩款湯都好creamy。跟餐兩杯飲品有 [ 蜂蜜檸檬 ] 甜味適中 及 [ 蜂蜜薑 ] 薑味濃郁,暖心潤喉被吸引嘅就係 [ QB 明太子醬北海道帆立貝意粉 $158 ] 3粒好大粒嘅北海道帆立貝,食落爽口彈牙,意粉掛汁,明太子醬撈意粉真係好正,意粉份量多,意粉食落煙韌,口感更有彈性即叫即整,熱辣辣香噴噴嘅

即叫即整,熱辣辣香噴噴嘅 [ 龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦 $142 ] 薄脆 Pizza,咬落又香又脆,配料有龍蝦肉份量夠,仲有原隻爽口大蝦,切粒菠蘿,而蛋黃醬味道酸酸甜甜,呢款pizza值得推介

Y Pasta 銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 14樓
2022-06-07
2022-05-29 231 瀏覽
好耐冇過嚟銅鑼灣食飯,今日過來呢度試試意粉。🍴布袋流心芝士沙律🥗呢個沙律份量好大,非常抵食,中間真係一大舊布袋芝士比你,又滑又軟熟。同平時不同的地方係呢度配黑糖山楂洛神汁,酸酸甜甜,中和布袋芝士的味道,仲有幾塊Parma Ham,層次豐富。🍴香草雞翼一共有6隻雞翼😍 雞翼醃得入味,肉質嫩滑多汁,仲有沙律菜點綴,清下味覺。🍴QB 明太子醬北海道帆立貝意粉今日的主角就係意粉🍝 呢度意粉有好多選擇, 可以轉長通粉、螺絲粉、米仔粉、意粉、扁麵、闊麵、天使麵、自家製薯糰,一共有8款意粉,選擇豐富,出面都比較少見咁多選擇。而我就轉咗闊麵,麵質有咬口。帆立貝好大隻,表面煎過有香味。🍴蜂蜜檸檬
好耐冇過嚟銅鑼灣食飯,今日過來呢度試試意粉。

🍴布袋流心芝士沙律🥗

🍴香草雞翼

🍴QB 明太子醬北海道帆立貝意粉

🍴蜂蜜檸檬
2022-05-22 263 瀏覽
朋友極度鐘意食pasta 今次搵左間出名pasta 的樓上餐廳。布袋流心芝士沙律-沙律菜份量好多好新鮮-布袋流心芝士係一舊比較固體的白色芝士,清清地味道唔濃,配埋個甜甜酸酸的沙律汁好開胃龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza-菠蘿大大塊好清甜-龍蝦汁加蛋黃醬的配搭好新奇,清新醒胃,兩個女仔食哂全個pizza !酥炸軟殼蟹黃金忌廉蟹肉意粉-果然專門做pasta, 麵唔會痴埋一舊,每一啖都係有咬口-揀左黃金忌廉(鹹蛋黃), 有啲似中式明太子的感覺,非常撘!汁唔會太水但又唔會太結。呀梅-梅&青蘋果味,梅味特出啲,愛梅之人大愛!

布袋流心芝士沙律
-沙律菜份量好多好新鮮
布袋流心芝士沙律

龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza
-菠蘿大大塊好清甜
龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza

酥炸軟殼蟹黃金忌廉蟹肉意粉
-果然專門做pasta, 麵唔會痴埋一舊,每一啖都係有咬口
酥炸軟殼蟹黃金忌廉蟹肉意粉

呀梅
-梅&青蘋果味,梅味特出啲,愛梅之人大愛!
呀梅

銅鑼灣大廈隱藏好多餐廳都唔錯,前幾日同朋友好耐未見就約係銅鑼灣一間意式餐廳,餐廳環境白色同藍色為主調的地中海風格,仲有一個超大玻璃落地窗,襯托成個餐廳寬闊明亮,好有度假⛱️風!餐廳空間都舒適乾淨,店內仲播放好放鬆嘅度假音樂,享受美味同時一瞬間以為自己係左外國旅行✈️呢間餐廳必食嘅就係佢嘅手工意粉🍝忌廉黑松露醬巴馬火腿扁意粉🍝$158份量好大份,自家手工意粉所以口感軟硬適中,黑松露加埋巴馬火腿,夾埋一齊食完美搭配✌️龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza$142🍕薄餅即叫即整,新鮮熱辣辣🔥siza 都算大,三個人食都得,Pizza係薄底,口感香脆,龍蝦肉夠份量,加埋菠蘿🍍同蛋黃醬味道酸甜濃郁,對於超鍾意食Pizza嘅我黎講真系好滿足😋湯品方面就➕$48轉set跟餐飲☕️我就揀咗我鍾意飲嘅龍蝦湯🦞龍蝦肉好大塊,香濃順口,我好快就飲曬✌️朋友就揀咗忌廉黑松露野菌湯🍄仲➕$18酥皮係湯上面,佢話湯嘅黑松露味好香濃,入面仲有野菌蓉帶啲黑松露香,酥皮焗係湯上面,食果時口感鬆軟,太正喇✌️不過溫馨提示,飲湯果時一定要小心熱親嘴❗️

呢間餐廳必食嘅就係佢嘅手工意粉🍝
忌廉黑松露醬巴馬火腿扁意粉🍝$158

龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza$142🍕

湯品方面就➕$48轉set跟餐飲☕️

2022-05-06 232 瀏覽
同朋友喺銅鑼灣收工之後搵嘢食見到手工意粉就心思思想去試吓第一次試手工意粉感覺好新鮮😍原來呢度唔單止意粉連其他食物都好高質味道十分唔錯😍 .💎跟主食+$48 野菌湯好香嘅野菌湯😍.💎 $138 辣雞薄餅估唔到辣雞同薄餅原來都幾夾覺得並唔算好辣表面煎得好香脆🤩趁熱食就最好食~.💎 $178 軟殼蟹黃金忌廉蟹意粉大大隻軟殼蟹係面🤣味道都好好有好多蟹 混埋忌廉醬一齊食好香好正😍.值得一提嘅係呢度嘅侍應服務態度好好👏🏻👏🏻10分欣賞
同朋友喺銅鑼灣收工之後搵嘢食
見到手工意粉就心思思想去試吓
第一次試手工意粉感覺好新鮮😍
原來呢度唔單止意粉
連其他食物都好高質
味道十分唔錯😍 .
💎跟主食+$48 野菌湯

好香嘅野菌湯😍
💎 $138 辣雞薄餅

估唔到辣雞同薄餅原來都幾夾
覺得並唔算好辣
表面煎得好香脆🤩
趁熱食就最好食~
💎 $178 軟殼蟹黃金忌廉蟹意粉

大大隻軟殼蟹係面🤣味道都好好
有好多蟹 混埋忌廉醬一齊食好香好正😍
值得一提嘅係呢度嘅侍應服務態度好好👏🏻👏🏻
10分欣賞
2022-04-17 242 瀏覽
比預期超出預期!!超級驚喜喜喜一定要大力推介 環境衛生 乾淨舒服服務態度都好好食物選擇好多 味道水準百分之二百分未試過既朋友一定要試試 實唔會失望價錢方面絕對值得 而且合理
比預期超出預期!!

超級驚喜喜喜

一定要大力推介