2022-06-10 52 瀏覽
最近呢一間旺角嘅西餐廳🍴個巨型呠仔焗牛面額肉 真係勁吸引到我!上台真係嚇親 真係好似個頭咁大!要用把廚師都切開面頭個酥皮😂牛面肉份量超級多 每一舊都好厚切 入味肉質仲好軟淋 而且仲有好多配菜喺入面 真係好豐富!
見到評價幾好,今日特登去試午餐。餐廳非常乾淨、坐得舒服、枱與枱之間有適量嘅空間,重點係無論午餐定晚餐,不設60/90分鐘呢d一定要交枱,總之你鍾意坐幾耐都得 👍 相片影得唔係好好。。。擺得好有心思,兩個前菜主菜一齊上,見到都開心 😃 蘑菇湯非常正! set lunch 份量對於女士嚟講會多咗少少,男士一定夠飽。經理仲介紹咗佢哋幾個特色嘅下午茶,俾咗相片我哋睇,啱晒打卡! 總括嚟講食得舒服 👍 份量夠大 ☺️ 價錢非常合理 ☺️ 服務又好 ☺️ 有機會再試埋佢嘅晚餐 👍
2022-06-03 282 瀏覽
多月來無見面的朋友,終於見面來食個午餐,特別找來一間樓上餐廳,要坐得舒服食物質素又好,才可暢所欲言。餐廳裝修簡約又帶點時尚,吧檯位置最奪目,多種酒類選擇,下次來一定要選來試試。接過餐牌見午餐選擇豐富價格合理,每客午餐都可選兩款頭盤、主菜和餐飲。一於點兩客來大家分享。頭盤:凱撒沙律羅馬生菜清新爽口,鯷魚十分鮮味,芝士碎奶香十足。番茄莫薩拉特沙律 番茄仔味濃多汁,莫蕯拉特芝士口感煙韌,再配上火箭菜、橄欖油和陳醋醒胃美味。蟹肉忌廉薯餅外層炸得香脆,內層忌廉順滑,蟹肉一梳梳口感豐富。南瓜忌廉湯口感順滑,味道香甜主菜:Y Dining Burger招牌漢堡份量十足,賣相吸引,烘得香脆的麵包內夾有半熟煎蛋、肉味濃厚的漢堡牛肉、清新的番茄生菜再加上特制醬汁,將全部混和放入口中,真係一大享受。香煎奇津貴妃豬配時蔬第一次遇到奇津貴妃豬,真係被她的上乘肉質和獨特的脂香感到驚豔,再配埋碟旁的時蔬一起食,真係滋味無窮。餐飲:即磨咖啡:香濃順喉凍檸茶:清新又解膩總括來講,用這個合理價錢取得這些高質的食品,真係讓我們的聚餐增添了不少的享受。

頭盤:
凱撒沙律
羅馬生菜清新爽口,鯷魚十分鮮味,芝士碎奶香十足。

蟹肉忌廉薯餅
外層炸得香脆,內層忌廉順滑,蟹肉一梳梳口感豐富。

口感順滑,味道香甜

凍檸茶

即磨咖啡
凍檸茶
2022-05-29 57 瀏覽
約左朋友食lunch ,旺角真係咩都有,Y dining 完全唔難搵,係港鐵站一出就係。入到餐廳坐低,侍應細心帶位同埋遞上餐牌介紹食物,好好客,加上餐廳環境寧靜,舒服度一百分❤️脆煎盲曹配芝士雞柳、吉列蠔$138盲曹皮煎得好脆好香,魚肉滑捋捋,完全無骨芝士雞柳一咬落去芝士同雞柳已經混為一體,啖啖肉吉列蠔炸到脆卜卜,但不油膩,蠔肉無縮水👍🏻加左$20叫左甜品Tiramisu手指餅薄脆,外層cream 有甜酒味,入口即融

脆煎盲曹配芝士雞柳、吉列蠔$138
盲曹皮煎得好脆好香,魚肉滑捋捋,完全無骨

芝士雞柳
一咬落去芝士同雞柳已經混為一體,啖啖肉

吉列蠔
炸到脆卜卜,但不油膩,蠔肉無縮水👍🏻

加左$20叫左甜品Tiramisu
手指餅薄脆,外層cream 有甜酒味,入口即融
2022-05-28 56 瀏覽
最近食日本嘢比較多,今晚就食西餐。餐廳播著輕快嘅歌曲,令人感放鬆。餐牌有前菜、主菜、甜品供選擇,更提供套餐選擇。麵包有兩款,微暖,有麥皮係面那款包外脆內軟,內裏有果肉,帶點甜味超好吃。另外一款口感似法包,比較硬。柚子醋醃帶子柚子味若隱若現,一粒粒像珍珠的蘋果蓉有少許酸,藜麥口感適中,唔會太硬,帶子軟滑。白酒忌廉汁煮青口青口有啲大隻,有啲細隻,忌廉汁很濃郁。蒜蓉包很脆,很適合點忌廉汁食。南瓜意大利飯意大利飯有半熟口感,巴馬臣芝士和南瓜融為一體,令南瓜飯味道更香。砵仔焗牛面頰肉酥皮焗得很靚很脆,切開後會見到裏面填滿牛臉頰和蔬菜,牛臉頰肉質軟淋,紅酒味很濃。意大利芝士餅廚師用了幾種酒製作,tiramisu比平日吃到的酒香濃外,咖啡味更濃,中間夾著手指餅吸滿了芝士和咖啡,芝士較潔身。
最近食日本嘢比較多,今晚就食西餐。
餐廳播著輕快嘅歌曲,令人感放鬆。
餐牌有前菜、主菜、甜品供選擇,更提供套餐選擇。
柚子醋醃帶子
白酒忌廉汁煮青口
南瓜意大利飯
意大利芝士餅
2022-05-28 36 瀏覽
酒吧在這個疫情底下經營十分艱難,有食物提供的酒吧較為容易經營,但都是難。先來杯Goose手工啤酒,啤酒是來自美國芝加哥的,有花香味,帶點甜味,沒有太多酒精味道。餐前的麵包最緊要夠熱,這裡的包很熱,麥包表面有小麥,這個脆脆的,麥味香濃,而包身軟熟的,還有碎果仁,增加風味。柚子酸醃帶子,用了蘋果做了珍珠,配上了藜麥,柚子汁使人開胃,帶子肉軟軟甜甜。白酒忌廉煮青口,用了荷蘭青口,沒有青口啦仲有鐵銹味,creamy一點,肉汁也多點,比嫩滑沒有渣。砵仔焗牛面燉肉,外面有層酥皮牛油味夠濃夠脆,酥皮跟燉肉的汁一齊吃很配合,牛面肉炆得入味,但又不失咬口,整體不錯。南瓜意大利飯,巴馬臣芝士味香濃,請店員用新鮮的巴馬臣芝士刨一點下來更顯特色,味道更好。傳統Tiramisu,酒味很濃烈,咖啡味做到有回甘的效果,味道不是太甜是我喜歡的類型。味道: 可以一試環境: 有酒吧感覺衛生: 整潔服務: 周到價錢: 尚可接受

味道: 可以一試
環境: 有酒吧感覺
衛生: 整潔
服務: 周到
價錢: 尚可接受
2022-05-27 65 瀏覽
餐廳環境氣氛一流,  眼見客人都係西裝OL多.傾偈食好嘢啱哂.自家製麵包: 烘得脆而香, 配上黑醋及橄欖油.龍蝦濃湯: 滿滿濃郁的龍蝦味, 入口柔軟而稠身.一口和牛: 和牛煎得好唔難, 炸蒜酥脆而且乾身.香煎彩虹魚 (Pan-fired Rainbow Trout):完條上枱嘅鱒魚, 賣相一流, 外皮煎得又香又脆.特色泡泡仲有淡淡檸檬香. 魚肉嫰滑, 不油不膩.砵仔焗牛面頰肉:打開酥皮外層, 肉香四溢.肉腍味濃,  連入面紅蘿蔔都好好食.Tiramisu:自家製甜品, 外層係濃滑奶油, 入面係即製餅底.帶有微微酒香及咖啡味.環境咁好, 我哋食飽仲叫返兩杯手工啤, 傾多陣至盡興.
餐廳環境氣氛一流,  眼見客人都係西裝OL多.
傾偈食好嘢啱哂.

自家製麵包: 烘得脆而香, 配上黑醋及橄欖油.
龍蝦濃湯: 滿滿濃郁的龍蝦味, 入口柔軟而稠身.
龍蝦濃湯

一口和牛: 和牛煎得好唔難, 炸蒜酥脆而且乾身.
一口和牛

完條上枱嘅鱒魚, 賣相一流, 外皮煎得又香又脆.
特色泡泡仲有淡淡檸檬香.
香煎彩虹魚

魚肉嫰滑, 不油不膩.

砵仔焗牛面頰肉:
打開酥皮外層, 肉香四溢.
肉腍味濃,  連入面紅蘿蔔都好好食.

Tiramisu:
自家製甜品, 外層係濃滑奶油, 入面係即製餅底.
帶有微微酒香及咖啡味.

Tiramisu

環境咁好, 我哋食飽仲叫返兩杯手工啤, 傾多陣至盡興.
Goose island

2022-05-25
Tiramisu
𝐘 𝐃𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠係旺角人煙稠密彌敦道嘅樓上餐廳,今日一訪,發現餐廳裝潢充滿格調!開放式水吧位、獨立紅白酒櫃,水泥石灰地、部分藍光投影牆身,整體視覺灰藍混雜色調,感覺格外時尚,加上其中一幅牆係幻彩牆身,有藝術感得來,又增添咗不少情調!環境不錯,食物都性價比很高,百來元已經有套餐,包括前菜2款同主食:➺香煎奇津貴妃豬配時令蔬菜$138前菜選配咗蟹肉忌廉薯餅、蕃茄莫札瑞拉芝士沙律,兩個份量一點不少!兩大塊蟹肉薯餅外皮香脆可口,內裏嘅蟹肉碎混埋薯仔蓉同忌廉汁,口感好綿密豐盈,新鮮炸起熱辣辣,下面成碗都係蔬菜沙律,仲有醋調味。蕃茄芝士沙律入面嘅蕃茄仔顏色鮮艷又鮮甜,水牛芝士有淡淡芝士香味,成個沙律都係有黑醋調味,食落更開胃。主菜貴妃豬扒好厚身,入口爽口腍滑,配菜係焗瓜豆薯仔,好香,有蒜、胡椒粉調味,加埋芥末醬同西式醬汁,真係啖啖滋味!➺脆煎盲曹魚柳配閃蔬菜$138前菜呢度嘅炸物真係幾出色!炸蠔脆卜卜咬落去入面尤其多汁同熱辣辣!芝士雞柳兩大條,原來都係炸物,但係入面多咗濃郁嘅芝士味!兩份炸物下面都係新鮮嘅沙律菜!主菜個人覺得呢個盲曹魚不能不試,盲曹魚肥瘦適中,煎好之後魚肉仲可以保持水份,魚皮薄,輕

➺香煎奇津貴妃豬配時令蔬菜$138
前菜

主菜

➺脆煎盲曹魚柳配閃蔬菜$138
前菜

主菜
個人覺得呢個盲曹魚不能不試,盲曹魚肥瘦適中,煎好之後魚肉仲可以保持水份,魚皮薄,輕輕一煎就變得好脆,好好食,連皮帶肉食,濃厚嘅煎香魚香係口腔徘徊,好味!

➺提拉米蘇蛋糕+$20
咁嘅價錢,以為係普通質素,但係上枱個外型已經有驚喜,食落仲有驚喜!面層嘅芝士又滑又凍凍地,感覺好似食緊雪糕咁,手指餅同其他餐廳食到嘅唔同,係無全浸淋,反而係脆嘅,食落先有淡淡咖啡味,再有酒嘅餘香!

呢餐好滿足!
2022-05-26 31 瀏覽
旺角鬧市Fine Dining,位於商廈全層,環境有情調,每枱私隱度高距離剛好。👌兩款自家製麵包很有咬口,因應個人喜好配上黑醋橄欖油味道更開胃。柚子醋醃帶子日本刺身級數的鮮甜帶子,柚子醋汁加配菜,醒神開胃。白酒忌廉汁煮青口白酒忌廉汁味道香濃,口感鮮甜,蒜蓉包加上白酒忌廉汁,份外搭配。叉燒鹹蛋意大利飯推介之選,跟原本所想的叉燒鹹蛋飯不同,不是一般中式的味道。叉燒經慢煮再煎香外皮,肉質爽口,鹹蛋黃是跟意大利飯融為一體,沾滿了鹹蛋黃汁,非常驚喜!🥰時令鮮魚 Sea Bream跟魚扒不同,整條魚上碟,魚皮香肉滑,配菜在魚底,擠上少許檸檬汁更香!☺️甜品 Tiramisu即叫即做,餅底脆身,加了酒在咖啡中,口感特別有層次,人氣必點甜品果然很滿意!😒Avocado & Matcha 奶昔口感幼滑,牛油果微香,加了少許蜜糖跟茶很夾!😍餐廳菜式都有其特別之處,環境有情調,是一間很有誠意加用心的西餐廳。👍🏻

柚子醋醃帶子
日本刺身級數的鮮甜帶子,柚子醋汁加配菜,醒神開胃。

白酒忌廉汁煮青口

叉燒鹹蛋意大利飯

時令鮮魚 Sea Bream

甜品 Tiramisu

2022-05-23 278 瀏覽
在旺角港鐵站出口旁邊便找到這間 Y Dining 西餐廳,它位於商廈的1樓全層,地方很寛趟,富有時代氣息,以藍黑灰作為主題,再配搭水泥底板和特色燈條吊燈,設計有格調同時優雅浪漫,值得一讚是餐桌與餐桌之間距離感很闊,可放滿一桌菜式!餐牌提供了前菜、餐湯、主菜、甜品、餐飲、酒品等,選擇豐富,餐前麵包提供了兩款自家製麵包,烘到表面香脆可口,內軟麵包夠熱,配上黑醋橄欖油味道更好!前菜之一是白酒忌廉汁煮青口,即叫即煮,青口份量充足,青口生熟程度恰到好處,口感新鮮,味道鮮甜,將烘得脆口的蒜蓉包加上白酒忌廉汁,更添滋味 !柚子醋醃帶子,賣相吸引,柚子醋汁非常醒神開胃,帶子是刺身級數,十分鮮甜,有層次感!叉燒鹹蛋意大利飯,未品嚐已經在視覺上得到享受,意大利飯煮得剛好,有咬口不會太硬,留有點水份,每一粒飯粒也沾滿了鹹蛋黃汁包圍着,盡吸濃郁鹹蛋味,非常滿足!厚厚的半肥瘦慢煮叉燒,咬下時有筋膜的口感,肉質軟腍同時爽脆,十分欣賞這道菜!時令鮮魚 Sea Bream,上菜時份量很大碟,西餐少見的全條香煎大魚,煎封保留了肉汁在入面,皮香肉嫩滑,魚鮮味出奇地突出,各種配菜如薯角,露荀墊底,擠上少許檸檬汁 ,是味覺與

時令鮮魚 Sea Bream,上菜時份量很大碟,西餐少見的全條香煎大魚,煎封保留了肉汁在入面,皮香肉嫩滑,魚鮮味出奇地突出,各種配菜如薯角,露荀墊底,擠上少許檸檬汁 ,是味覺與視覺的雙重享受!
甜品 Tiramisu 同樣是今晚的主角,誠意之作,外層幼滑濃厚的奶油,餅底即叫即做,所以保持到脆身,浸活過微香的酒味及咖啡味,口感特別又有層次,人氣必點甜品果然令大家很滿意!
Avocado & Matcha 奶昔口感幼滑,茶香味獨特,加入牛油果後味道微酸中帶甜,清新之選!
整體來說,這餐廳水準很高,店員會細心推介食物及介紹,加上環境有氣氛,賣相及味道出眾,讓人留下深刻印象,有Fusion菜的感覺,即叫即製且色香味俱全,是一間很有誠意的西餐廳。
2022-05-19
  • 柚子醋醃帶子
  • 白酒忌廉汁煮青口
  • 叉燒鹹蛋意大利飯
  • Sea Bream
  • Tiramisu
2022-05-17 228 瀏覽
昨日與Rachel 去了旺角一間從未去過的餐廳,在旺角地鐵站A出口方向行,一出地鐵其實就見到棟大廈,叫金鑽璽,我們上了1樓 ,入到Y Dining ,職員照樣叫我們攔安心出行,查看有沒有針卡之類。坐下後,望望四周,十分幽靜,感覺進入了浪潮環境餐廳。深藍色的背景射燈,感覺舒服而放鬆。進入正題,餐牌上的套餐中英對照,枱上有欖油,小知識是Rachel 告訴我,就是用來沾麵包,高級餐廳通常枱面都有。哈哈。Y DINING BURGER Y DINING Hamburger$138Lunch set 份量都不少,薯條炸物明顯新鮮炸起,香脆有濃濃薯味,食後不油膩,沒有太多油感,再沾上沙律醬,粗身而大條的薯條,另有一番風味。Hamburger 麪包軟熟,不會感覺很肥,肉質和醬料配合得好,引出牛肉香。另加了$28 ,叫了healthy smoothies,有多款味道選擇,其中一杯是avocado and matcha smoothie ,飲品很大杯,又有牛油果香,感覺香滑微甜。PAN-SEARED BARRAMUNDI FILLET WITH SEASONAL VEGETABLES脆煎盲曹魚柳配時令蔬

Y DINING BURGER
Y DINING Hamburger

脆煎盲曹魚柳配時令蔬菜

盲曹魚煎得香酥可口,外皮脆化,肉質細嫩。就連配菜都好清爽新鮮,綠油油的,口感翠綠爽口。啊,忘了我們還有飲南瓜湯,香濃幼滑的口感,南瓜充斥在口中,材料十足。飲品一樣有加$28 ,叫了Blueberry and strawberry smoothie ,裡面有碎冰,冰涼感十足,夾雜有雜莓味道,剛好我喜歡的味道,一整杯都飲得光光的。

小補充:
跟餐的炸蠔和蟹肉忌廉薯餅,外皮的麵包糠炸得好酥脆,蠔沒有炸到過老,還保留一些蠔汁,蠔身都幾大隻,哈哈。至於,蟹肉忌廉薯餅,都好食,食後沒有太多油感,不肥膩。結帳$365兩個人,平均每人$182.5。
2022-05-12
3 分鐘 (堂食)
$182.5 (午餐)
2022-05-14 58 瀏覽
我同男朋友不嬲都鍾意捐窿捐罅搵好嘢食 今次就嚟到Y Dining呢間樓上餐廳度食午餐呢度嘅裝修好新淨優雅 環境其實都幾舒服午市亦都有算係實惠嘅午市套餐 每個Lunch Set會跟兩款前菜加埋一個主菜前菜有9款選擇 有湯 沙律 小食 而我哋就分別揀咗2份蟹肉忌廉薯餅 1份唐揚炸雞 同埋1份炸蠔 叫完先發覺我哋全部都叫曬啲炸嘢 呢度既嘢食賣相非常吸引 有擺盤 絕不馬虎 而且完全冇諗過前菜會係咁豐富 份量都幾大 下面仲墊咗啲酸汁沙律菜 可開胃忌廉薯餅 唐揚炸雞 炸蠔 全部都新鮮炸起 香口又卜卜脆 主菜我哋叫咗一個意大利麵 一個煎魚柳白酒忌廉汁青口意大利麵食物一上枱見到好多青口已經覺得好開心 食落口啲青口生熟程度啱啱好 好嫩滑 好新鮮 堅鮮甜 而意大利面亦有咬口 忌廉汁帶有奶油味 但食落又唔會感覺太膩脆煎盲鰽魚柳配時令蔬菜煎魚柳魚皮香脆 魚肉嫩滑 下面仲有啲西式芥蘭同薯仔墊底 有曬擺盤圖案 係味覺同視覺雙重嘅享受另外我哋見到隔離枱叫咗Y Dining Burger 份量超大份 賣相又係好吸引 下次我要再嚟試過
呢度嘅裝修好新淨優雅 環境其實都幾舒服

忌廉薯餅 唐揚炸雞 炸蠔 全部都新鮮炸起 香口又卜卜脆

主菜我哋叫咗一個意大利麵 一個煎魚柳
白酒忌廉汁青口意大利麵

脆煎盲鰽魚柳配時令蔬菜

2022-05-13 32 瀏覽
甫進餐廳已感到十分舒適, 環境雅緻, 朋友聚會或談心的不俗選擇。整體食物質素上佳, 新鮮食材及味覺豐富。今次選擇的Set Dinner前菜是清新的帶子他他和菠菜焗蠔, 好食😋 再來的蜆肉意粉雖略咸, 但亦易於入口, 原因是意粉煮得彈牙香口, 又係好食😘😘 主菜是煎鱸魚, 香口鮮甜, 值得推介👍👍 最後選了職員推薦的提拉米蘇, 鮮香忌廉配濃香咖啡酒脆餅, 真心唔錯!!!講下職員態度, 兩位男士非常有禮及細心介紹餐單, 講完給時間考慮, 尊重顧客, 全無壓力👍👍👍整體而言, 性價比不俗的上佳選擇!!!!!!👍👍👍👍👍👍
整體食物質素上佳, 新鮮食材及味覺豐富。
整體而言, 性價比不俗的上佳選擇!!!!!!👍👍👍👍👍👍
2022-02-25 38 瀏覽
今日喺旺角做完嘢,就同朋友一齊食個午餐啦,佢話疫情期間帶我去一間樓上餐廳,但係我話要坐得舒服個喎,佢即刻叫我放心!上到去餐廳,環境原來都唔錯喎裝修得幾靚!午餐都有好多選擇,原本我想食羊柳㗎,不過賣晒,真係搶手!餐湯加麵包最鍾意熱辣辣嘅湯麵包都高水準烤雞卷釀蝦慕絲配麵豉姜燒汁呢個烤雞卷都幾特別,釀左啲蝦膠喺入邊,食落比較清爽唔會覺得好膩而且仲有最愛嘅粗薯條烤美式豬肋骨豬肋骨肉質又林又滑,烤得剛剛好,有趙口啖啖肉凍檸茶凍檸水估唔到仲有甜品,紅酒Canberry juice啫喱充滿紅酒香味,午餐食完呢個會唔會醉醉地走去返工呢

上到去餐廳,環境原來都唔錯喎裝修得幾靚!

午餐都有好多選擇,原本我想食羊柳㗎,不過賣晒,真係搶手!

餐湯加麵包

最鍾意熱辣辣嘅湯
麵包都高水準

烤雞卷釀蝦慕絲配麵豉姜燒汁

而且仲有最愛嘅粗薯條

烤美式豬肋骨

豬肋骨肉質又林又滑,烤得剛剛好,有趙口啖啖肉

凍檸茶凍檸水

估唔到仲有甜品,紅酒Canberry juice啫喱
充滿紅酒香味,午餐食完呢個會唔會醉醉地走去返工呢
2022-02-10
2022-02-19 267 瀏覽
放假日接老公收工食lunch ,近近地在老公公司附近找食。餐廳位於樓上位置,而且裝修精緻,應該新開不久。Lunch set 款式都有很多選擇,而且已經包了餐湯、主菜、甜品、餐飲。意大利雜菜湯用上大量新鮮蔬菜煮成,味道酸酸甜甜,非常開胃。麵包籃店家提供2款自家製麵包,有加入大量蕃茄乾的意大利麵包,味道香濃,另一款法式麵包,烘到表面香脆可口,肉裏軟綿,配上黑醋橄欖油,更添滋味。烤三文魚柳配海膽麵豉汁三文魚柳份量十足,魚皮煎到金黃色,魚肉鮮嫩多汁,沾上少許海膽麵豉汁,更加提升魚柳鮮甜味,而且還有陣陣海膽香氣,不錯喔!配菜有粗身薯條,香脆新鮮熱辣,沙律菜加上黑醋汁,清新又可以減去油膩感。烤紐西蘭羊柳及羊肉腸配香草蒜蓉牛油汁羊肉腸味道濃厚,外皮煎到有少少脆口,切開肉汁豐富,味道香濃。而羊柳肉質鮮嫩多汁,肉味濃郁。紅豆蓉意大利奶凍奶凍有少許椰子香氣,入口軟滑,奶香十足,配上紅豆蓉,多了一份香甜味,整體配搭得宜。GINGER LEMON HONEY WITH CLOVE TEA用了薑汁、蜂蜜、丁香調配而成的秋冬特飲,飲落丁香味突出,薑汁暖胃,飲完成個人暖哂,好舒服。BAILEYS MOCHA入口滿滿
放假日接老公收工食lunch ,近近地在老公公司附近找食。
餐廳位於樓上位置,而且裝修精緻,應該新開不久。

意大利雜菜湯
用上大量新鮮蔬菜煮成,味道酸酸甜甜,非常開胃。

麵包籃

烤三文魚柳配海膽麵豉汁

烤紐西蘭羊柳及羊肉腸配香草蒜蓉牛油汁

紅豆蓉意大利奶凍

BAILEYS MOCHA
入口滿滿的Baileys 香氣,咖啡香濃順喉,味道甘甘甜甜,非常可口。