2020-06-19 51 瀏覽
Wingman已成為我同男友不時去食既地方 因為大家都好中意食雞翼中環店就去過幾次 但灣仔店就第1次去 so far覺得灣仔店既食物質素比中環店高 而且好似多D放題Promotion 2間分店星期3仲有$5/Wing優惠tim我地叫左中size既Sharing Combo 可以揀4隻味道既雞翼同2款Small Plate黑芝麻蜂蜜海鮮雞翼 同 水牛城雞翼 就不嬲係我同男友各自既至愛前者甜甜脆脆 加埋雞翼外脆肉嫩 食得多都唔會覺得膩後者就酸酸辣辣好開胃今次就仲試埋死神醬雞翼 同埋 加勒比海香辣雞翼 一聽就知我地係無辣不歡者前者真係好辣 但又辣得好過癮 哈哈哈後者就味道已經不太深刻 但正常味道都好味的  有D燒菠蘿食面頭Small Plate我地揀左Salad同松露薯條Salad 沙律菜處理得好 而且好夠日本麻醬汁好開胃薯條係幼薯份量大又夠脆 最中意就係佢配有好香濃松露味既松露醬 平時唔食呢D醬既我每次黎食都會不停點 另外叫左Draft Beer同Passion Fruit Cocktail夠凍夠汽 配熱氣野食一流

前者甜甜脆脆 加埋雞翼外脆肉嫩 食得多都唔會覺得膩
後者就酸酸辣辣好開胃

前者真係好辣 但又辣得好過癮 哈哈哈

Small Plate我地揀左Salad同松露薯條
Salad 沙律菜處理得好 而且好夠日本麻醬汁好開胃

2020-06-10 55 瀏覽
朋友成日話食雞翼放題,終於今晚就有我泥........😄😄😄😄選擇味道都有好多款。今日選3種味道。真係選擇困難症出現😄😄😄😄😄😄😄😄點了日式咖喱🍛味。炸得脹卜卜,好大隻,咬了一口好好味呀。有日式風味。最緊要係雞翼炸得好,咬了一口雞汁好多,🤪🤪🤪🤪🤪店員又好細心咁比了手套🧤我們食得十分有風味。正再試食避風塘炒蟹風味。感覺比較乾身,但配合避風塘又好好,但如果再辣多小小就更吸引。另一隻蒜蓉味香香蒜蓉份外野味,牛油香,其實18隻雞翼真係好快吃清再加上大蘑菇,焗過後都好香。菇味帶上牛油吃簡直一流。最後選飲了可樂及手工啤。蘋果酒味,配上雞翼。正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
再加上大蘑菇,焗過後都好香。菇味帶上牛油吃簡直一流。
2020-06-07
2020-06-10 39 瀏覽
假日和男朋友去了灣仔逛街吃飯我們都是雞翼控,所以來了這邊吃東西天氣太熱了,先點了兩杯冰檸檬茶降降溫!另外點了兩款雞翼和一個黑松露薯條日式蜂蜜芥辣味雞翼Honey wasabi這個應該是烤焗方式做的,金黃色的賣相很吸引呢!蜜糖味道很清甜特出,雞皮烤得又香又惹味,加上芥辣味道更加豐富!好吃!日本吉列咖哩味雞翼這個外層上了炸漿麵包糠去炸,就是一般日式吉列炸物的做法,所以外層口感非常酥脆可口!而且炸漿不會過厚剛剛好,所以吃起來也不會太油膩呢!配上日式咖哩醬特別香濃惹味!好吃!那個咖哩醬也不太辣,我很喜歡呢!黑松露薯條份量挺多的,而且炸得很乾身香口所以不知不覺就吃光了而且松露醬也很香哦!這裡的雞翼口味很多,有些還挺特別的下次會再去試多幾款口味!

假日和男朋友去了灣仔逛街吃飯

我們都是雞翼控,所以來了這邊吃東西

天氣太熱了,先點了兩杯冰檸檬茶降降溫!
另外點了兩款雞翼和一個黑松露薯條

日式蜂蜜芥辣味雞翼Honey wasabi

日本吉列咖哩味雞翼

那個咖哩醬也不太辣,我很喜歡呢!

黑松露薯條
份量挺多的,而且炸得很乾身香口
所以不知不覺就吃光了
而且松露醬也很香哦!

這裡的雞翼口味很多,有些還挺特別的
下次會再去試多幾款口味!

• 日式吉列咖哩雞翼
2020-06-09 34 瀏覽
之前已經喺中環食過一次呢間Wingman,現在和第2個朋友來灣仔食雞翼全餐。 餐廳裏面裝修有少少 不羈嘅感覺,一共有2層,侍應帶我地上2樓,座位很寬敞。叫左松露醬薯條,薯條香脆可口,個松露醬很香,份量都很充足。另外叫左2種口味的雞翼,第一種是日本吉列咖喱味, 既然嚟到食雞翼梗係要叫一啲平時比較罕有的口味。雞翼炸到香脆可口,超似吉列豬扒口感,外脆肉軟,令人食過返尋味。另一種口味則叫了鹹蛋黃味,呢隻雞翼應該係烤的, 食到很香的鹹蛋黃味。2人一共叫左2款雞翼,一共12件,加上一樣小食,已經很飽。

叫左松露醬薯條,薯條香脆可口,個松露醬很香,份量都很充足。

2人一共叫左2款雞翼,一共12件,加上一樣小食,已經很飽。
2020-06-07 34 瀏覽
一直以為係香港人先會鍾意食雞翼,但係呢一間餐廳係一個外國同事介紹俾我食,我都好surprise💛💛雞翼有10幾款口味,整體來講佢係分兩類,第一類係有醬汁嘅濕身雞翼例如Buffalo wings,另一類係有調味粉嘅乾身雞翼即係好似土匪雞翼個d個人推介醬汁雞翼有👍🏻1. Honey Wasabi 即係蜜糖味但係加wasabi真係有驚喜估唔到呢個配搭係幾好2. Thai sweet 即係泰式酸辣醬味雞翼3. Hoisin 我覺得似片皮鴨醬味係好食既不過呢個幾重味精調味料雞翼推介有👍🏻1. Mongolian bbq 有啲似土匪雞翼味2. Singapore zing 幾辣幾惹味之後Cajun,Cali 都唔錯我覺得唔好食嘅有😶Lemon pepper 好酸好鹹Buffalo 太多醬汁好鹹好重口味Espresso bbq 食唔到有咖啡味好普通吉列雞翼炸粉太厚另外黑松露薯條都好食。所有野都係即叫即整所以等嘅時間都耐,亦都會有漏單,所以如果真係等多過30分鐘就記得要追下佢。
個人推介醬汁雞翼有👍🏻
估唔到呢個配搭係幾好
2. Thai sweet 即係泰式酸辣醬味雞翼
調味料雞翼推介有👍🏻
1. Mongolian bbq 有啲似土匪雞翼味
2. Singapore zing 幾辣幾惹味
之後Cajun,Cali 都唔錯
我覺得唔好食嘅有😶
Lemon pepper 好酸好鹹
Buffalo 太多醬汁好鹹好重口味
Espresso bbq 食唔到有咖啡味好普通
吉列雞翼炸粉太厚

• Honey  wasabi  wings
2020-06-04 36 瀏覽
放工想去chill下,推介Wingman,樓高兩層,裝修夠hip,氣氛又relax,有很多人揀去呢度gathering。雞翼口味有好多options,100% french wings,大食的可以揀任食,價格都算合理。Netflix & chill $26818 wings, 3 flavour, 1 small plate1/巴馬臣芝士蒜蓉味生蒜加巴馬臣無敵組合, 惹味, 但一不小心都會掉晒上面既配料,如果可烤溶一點芝士,緊貼著雞翼更好,更香。2/咖啡香味幾有特色,用fair trade coffee粉加朱古力粉,食雞翼都可以食得好刁鑽。3/黑芝麻海鮮蜂蜜海鮮醬和蜂蜜甜夠天然,唔會死甜,配黑芝麻更有口感。杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗組合新穎,香港都比較少吃到長身花苗, 比起大花口感細軟,鮮甜, 用杏仁炒更少見, 很香口, 更見層次。

Netflix & chill $268
1/巴馬臣芝士蒜蓉味

2/咖啡香味

3/黑芝麻海鮮蜂蜜
海鮮醬和蜂蜜甜夠天然,唔會死甜,配黑芝麻更有口感。

杏仁麵包糠炒澳洲西蘭花苗
2020-06-04 819 瀏覽
這間餐廳主要是食雞翼的,今次相約了朋友一同來到吃雞翼!餐廳有兩層,也有室外企位,這天大概晚上7點來到已經很多人了!這裡有幾款套餐,也有雞翼放題可選擇!由於朋友近日胃口不好,原本想來吃放題,但怕朋友吃不下,於是還是點了套餐。我們點了Netflix & Chill這個套餐,有3款味道的雞翼和1款小碟。蒙古燒烤味雞翼,味道有點像米線店的土匪雞翼,雞翼是烤雞翼,這裡的比較乾身,孜然粉味道沒有那麼重,帶有少少辣味。日本蜂蜜芥辣,雞翼是炸雞翼,雞翼上塗上蜜糖,甜甜的,幾惹味!附有芥辣給你再塗上雞翼上,想要的辣度可自己調教,幾特別!水牛城醬雞翼,這款雞翼一向也是我至愛,而這裡的雞翼水牛城醬都幾多,食落酸酸辣辣,十分惹味!而且炸雞翼較烤雞翼juicy,雞肉較嫩滑!牛油燒粟米,這款粟米是一條這樣燒,粟米粒粒脹卜卜,很清甜。而粟米不只是用牛油燒,在粟米上還淋有酸酸辣辣的乳酪醬汁,再灑上芝士碎,十分惹味!Lemonade、Passionfruit Lemonade,兩款也是檸檬梳打,前者會較酸,後者有熱情果的甜味,稍稍緩和檸檬的酸味,兩者也是解膩消滯的飲品!這裡還有麻辣雞翼煲,十分特別,下次有機會要再黎試試
這間餐廳主要是食雞翼的,今次相約了朋友一同來到吃雞翼!
蒙古燒烤味
日本蜂蜜芥辣
水牛城醬
牛油燒粟米

這裡還有麻辣雞翼煲,十分特別,下次有機會要再黎試試。
2020-06-02
2020-06-04 42 瀏覽
我一向都好鐘意食雞翼,無論中式西式,定係東南亞風味,只要煮得好食,基本上無翼不歡,所以有朋友介紹灣仔有間餐廳專食雞翼既,咁緊係點都去試下啦。我地放工後大約7點幾去到,客人唔算多,所以唔洗等即時有位,餐牌見到有好多種類唔同口味雞翼,真係緊有款你鐘意既,最後我地揀左個Netflix 套餐,包18隻雞翼同一款小食,同女友食兩個人應該差唔多🤔18隻雞翼分別有3種味,每款6隻,包括Buffalo水牛口味, Cajun紐奧良辣粉, Singapore zing風味,小食就係味噌茄子, 當中最最有驚喜既莫過於Cajun 風味,Cajun 辣粉在國外一直人氣高企,特別配烤焗肉類一流,而家香港都愈來愈多餐廳有呢種辣粉既食物,但Cajun 雞翼真係未見過,當然要試。雞翼口感皮脆肉嫩,烤得香脆可口,配埋Cajun 粉真心唔錯,有驚喜。陰左Cajun 第二隻我鐘意既就係新加坡風味,甜甜地辣辣地,好啱香港人口味,推介。😋
2020-05-25
2020-06-03 42 瀏覽
之前同朋友食過中環嗰間,一直都念念不忘,佢啲雞翼實在太好食😆見佢喺灣仔開咗間分店,就同大少嚟食啦(因為上次佢冇份食😆)見佢有雞翼放題好興奮,但係去到又覺得我哋兩個又唔係食得多過人所以都係叫咗個set lunch同其他嘢食😆🐔 Set Lunch $88沙律雞翼八隻可以揀兩款味道甜薯條/薯條餐飲我哋揀咗黑椒檸檬味,未入口已經聞到檸檬嘅清香😚另外揀咗巴馬臣芝士蒜蓉味,呢個大少好喜歡😆因為個蒜蓉味好突出,另外仲叫咗兩個黑松露蛋黃醬、蜜糖芥茉醬($20有三款)點薯條或者點雞翼食都一流🤤🐔 自家製鹹蛋黃雞翼 $78(6隻)佢唔係我哋平時食開黃金乜乜乜嗰種,而係新鮮即炸嘅雞翼上面刨咗啲鹹蛋黃絲,幾特別😎👍🏻如果呢間野係早年幾兩年之前開嘅話,我諗我會同我啲同事成日地食🤣因為佢喺正舊公司隔兩條街😂✌🏻講講下我都好掛住班舊戰友😆

🐔 Set Lunch $88
沙律
雞翼八隻可以揀兩款味道
甜薯條/薯條
餐飲

🐔 自家製鹹蛋黃雞翼 $78(6隻)
2020-06-01 493 瀏覽
早前在中環買過一次外賣的雞翼後, 有點念念不忘, 這天乾脆相約朋友來店裡堂食配啤酒. 2個大男人, 乾脆選了超值雞翼放題, 幾款類連啤酒的那款, 看來是最適合的了. 雞翼的可選款式達到13種, 薯條任吃, 啤酒任點. 地下走的是英式酒吧風格, 二樓則是有點像小型西餐廳的格局. 枱面的墊紙正好顯示了多達十數種雞翼的賣相, 其實主要分為兩大類: 乾, 濕. 枱面放有一個桶作放骨用, 算是比較方便. 另外附上手套, 誘導你吃雞翼不用顧儀態. 幼身薯條炸至脆身香口, 比某些酒吧的水平還要高點. 本想點第二盤, 但朋友想試盡十三款雞翼, 只好奉陪. Free Flow Beer用上的是這款意大利啤酒, 雖然價格不高, 但頗有驚喜. 啤酒花的香味頗香, 還有焦糖, 麥芽的香味, 是款不錯的淡拉格啤酒.   點雞翼的規則是每次只可點3款+每款4隻. 這個份量剛好不會讓雞翼變涼令味道變差. 雞翼用上的是法國雞翼, 比一般巴西雞翼大隻. 而且近年巴西肉類事件令人有點擔心. 用上法國雞翼自然令人加分. 黑椒檸檬--味道清新, 簡單.巴馬臣芝士蒜蓉味--蒜香+芝士香, 咸香的味道很配合炸雞翼. 日本吉列咖喱
雞翼的可選款式達到13種, 薯條任吃, 啤酒任點.
地下走的是英式酒吧風格, 二樓則是有點像小型西餐廳的格局.
Free Flow Fries
幼身薯條炸至脆身香口, 比某些酒吧的水平還要高點.
本想點第二盤, 但朋友想試盡十三款雞翼, 只好奉陪.
Peroni Nastro Azzurro Beer
黑椒檸檬, 巴馬臣芝士蒜蓉味, 日本吉列咖喱味

黑椒檸檬--味道清新, 簡單.
日本吉列咖喱味--較為喜歡的其中一種, 雞翼用上吉列脆皮, 再自行淋上日式咖喱醬. 正正像在吃日式咖喱吉列豬扒般的感覺.
蒙古燒烤味, 日本蜂蜜芥辣, 水牛城醬
蒙古燒烤味-- 帶少許辣, 孜然粉的香味突出, 十分惹味.
日本蜂蜜芥辣--雞翼上放有日本芥辣及子薑, 甜甜的口味還有子薑很消滯.
水牛城醬--傳統的美式雞翼, 火辣脆身惹味.
黑芝麻海鮮蜂蜜, 泰式甜辣醬, 紐奧良香粉
黑芝麻海鮮蜂蜜-- 帶少許甜味及芝麻的香味, 頗好吃.
泰式甜辣醬--泰式甜甜酸酸的風味, 吃入口不覺油膩.
紐奧良香粉--帶少許辣味, 有點像五香粉的感覺, 惹味好吃.
死神醬, 自家製咸蛋黃, 咖啡香味
死神醬--超級辣的辣度, 朋友不太能吃辣, 只點了2隻試試. 連著辣椒吃辣得十分過癮.
自家製咸蛋黃--與坊間的咸蛋黃類油炸食物相比, 味道較為淡身. 咸蛋黃的味道令雞翼更覺惹味.
咖啡香味--帶陣陣咖啡香味.

由於雞翼比平常的大隻, 最後試了12款. 價格連上加一是$550, 以種類, 味道, 份量來說. 既超值又高質.
2020-05-18
  • 紐奧良香粉
  • 死神醬
  • 自家製咸蛋黃
2020-05-30 39 瀏覽
我哋係星期六下午茶時段到達,當時餐廳淨係得我哋一台,坐得好舒服 ^__^因為啱啱有個地盤喺正隔離,令到餐廳不太顯眼,所以第一次去嘅你,要仔細啲先搵到入口。初頭以為會比地盤噪音影響進食心情,但係餐廳隔音超好,完全聽唔到任何噪音。餐牌上有多種味道+口感嘅雞翼任君選擇,所以係"雞翼控"必食推介!
Ice LemonTea
Crispy Lotus Roots
Mongolian BBQ + Honey Wasabi Chicken Wings
2020-05-16
Ice LemonTea
Crispy Lotus Roots
2020-05-28 425 瀏覽
Wingman,人如其名係雞翼達人。呢間餐廳有十幾款不同的雞翼。這裏雞翼有分濕身、乾身和特製, 另外還有一些小食。由於沒有特惠lunch set , 我我們沒有點太多東西。叫了兩款濕身雞翼,一款是死神醬,另一款是水牛城醬先講雞翼,單點一款六隻,雞翼size 比較大,外型飽滿,肉質好嫩滑。相信製作方法大概一樣,先炸了雞翼,然後加上醬汁再加一點裝飾。左:水牛城醬酸辣味重,辣度剛剛好。右:死神醬就是超級辣, 再加上新鮮辣椒,食完個嘴已經超熱,以及需要飲水。值得欣賞的是兩款辣醬味道濃烈又惹味。如是愛辣人士,兩款都超推介。黑松露薯條的醬真是食物嘅靈魂,不用多介紹,超級香黑松露味, 必叫!牛油燒粟米似墨西哥版本,外表燒焦了,食落有少少焦香。外面有少少香辣味牛油、自製沙律醬以及芝士,味道有層次。我們週末來,以為有午餐套餐。來到才知道週末沒有套餐,有點可惜。建議餐廳可以嘗試來一個雞翼Brunch, 吸引多一點人。 很喜歡這裏的裝飾,環境又乾淨又舒服。

左:水牛城醬酸辣味重,辣度剛剛好。

很喜歡這裏的裝飾,環境又乾淨又舒服。

2020-05-16
  • 水牛城雞翼
  • 死神醫雞翼
2020-05-27 55 瀏覽
話說超級中意食雞翼嘅我食完呢餐我開心左幾日💛去美國食過Buffalo Wild Wings之後發現成餐飯剩食雞翼原來可以咁開心同滿足😂所以返香港好努力搵雞翼店今次搵到嘅Wingman仲係良心餐廳就梗係要去支持啦💛💛💛-我睇準放題日子記得星期日, 一, 二 先有得食90分鐘放題🥰不過我睇其他menu, lunch set同樣吸引no worry👌🏻一行二人揀左每人$178嘅餐11隻口味加任食薯條🍟正呀❤️***留意每次落單只可叫3隻味 每隻味有4隻雞翼***-店外係地盤不過細細間嘅餐廳入面好有feel仲有上層 亦有靚靚打卡位-野食方面詳細講下雞翼😋呢間餐廳每隻雞翼都非常肥美 啖啖肉 唔係好瘦好少肉個啲呃人嘅雞翼😚每個味道都係誠意之作 醃料好足好夠味唔係就咁烤完淋啲汁或者粉上去就算食得出真係每款都細心分別醃過有時配埋其他配料俾你更可以令味道昇華-以下分享我個人對唔同味嘅感受先:🍋Lemon pepper: 傳統必叫味道 本身檸檬味已經好足 佢另外再奉上檸檬 再加檸檬汁我覺得更加惹味👏🏻🍢Mongolian BBQ: 猶如譚仔嘅土匪雞翼😚🇹🇭Thai sweet: 係M記充滿泰式辣醬嘅脆香雞翼
話說超級中意食雞翼嘅我食完呢餐我開心左幾日💛

有時配埋其他配料俾你更可以令味道昇華
以下分享我個人對唔同味嘅感受先:
🍢Mongolian BBQ: 猶如譚仔嘅土匪雞翼😚
🇹🇭Thai sweet: 係M記充滿泰式辣醬嘅脆香雞翼😋
🇺🇸Cajun: 係一種香料粉 有少少辣 類似七味粉咁 好值得試下 如果怕太辣可以加少少青檸汁 加左無咁辣而且味道辣得黎少少酸有少少變化幾特別☺️
🥘Hoisin: 我食落覺得好似中餐嘅乳豬醬! 我個人好中意呢款 第一次食呢隻味道嘅雞翼 玩味十足又出奇地夾哈哈💕
🥫Buffalo: 亦係傳統必叫 非常穩陣 雞翼上面好多汁 個汁係有少少辣 係acceptable嘅辣度🤪
☕️Espresso BBQ: 真係有咖啡味 雞翼上有啲咖啡粉 都係第一次食咖啡味雞翼 特別嘅但試完okay啦👍🏻
🧀Cali Style: 芝士粉加葱(?)哈哈又幾好食 芝士味重但又唔係好滯個種🤓
🍯Honey wasabi: 我先就咁食一隻雞翼就係好入味嘅蜜糖雞翼 之後我嘗試加佢提供嘅薑同wasabi上去件雞翼又覺得好有趣 薑同wasabi中和好甜嘅蜜糖 係另一種味道同刺激 好過癮🤤
ps 我好想試嘅ranch當日賣晒 而reaper望落好辣我地兩個唔食得好辣所以無點啦

左至右:
Lemon pepper ; Buffalo ; Mongolian BBQ

左至右:
Espresso BBQ ; Cajun ; Thai sweet

左至右:
Cali style ; Hoisin ; Honey wasabi
最後講埋個薯條🍟
食物質素好好 亦好濃味
如果你都係比較重口味而且中意食雞翼真係要試呢間❤️
我實會再ENCORE🥳🥳🥳
2020-05-24 41 瀏覽
If you are craving for chicken wings like me, you are on the right spot to go to! They NAILED IT! Every single flavors here were impressing! Starting from the Spinach & Kale Salad with Yuzu Dressing HK$65, it was super fresh and well seasoned! The portion was generous too!Next off, we had one of the highlight of the meal: Chicken wings with Honey Wasabi flavour HK$69. The honey wasabi flavors wrapped around the wings were enticing! We totally couldn’t resist ourselves devouring bite by bit

The honey wasabi flavors wrapped around the wings were enticing! We totally couldn’t resist ourselves devouring bite by bite! Awesome!

越式手撕雞翼蒸包 Bahn Bao $98

If you are a fan of Vietnamese style steamed buns with flavored pulled wings, this has got to be the option! A mouthful of these got me dancing! It was flavorful and luscious! Simply loved it!
  • 越式手撕雞翼蒸包
  • 蜜糖芥末雞翼
2020-05-20 46 瀏覽
很少來灣仔吃飯,知道附近有一間吃雞翼的餐廳,作為雞翼控的我,當然要來嚐嚐。餐廳位於灣仔船街最裏面的舖頭位,有兩層高。餐廳裝飾很有心思,環境好chill,燈光暗黃色,好有氣氛。店員安排我們坐上層的吧枱位。吧枱上方有頂燈照着,讓食物不會很快變冷👍🏻不錯。Menu上有非常多雞翼口味選擇,有選擇困難症的我們決定點套餐。我們二人叫了一份咯咯拼盤Netflix & Chill $268。套餐包18隻雞翼,三款口味,加一杯飲品。口味我們選擇了巴馬臣芝士蒜蓉(左),水牛城醬(中),日本蜂蜜芥辣(右)。飲品係Lemonade。個人最喜歡水牛城醬雞翼,都挺辣的,吃得很刺激。芝士碎很多,芝士蒜蓉味很香,吃完滿口都是芝士味。雞翼表面塗了一層蜜糖。第一次吃蜜糖雞翼配上芥辣,又甜又辣的,很特別。另外我們還叫了一個配菜,菠菜甘藍沙律配柚子醬$65 菠菜加羽衣甘藍配上柚子醬,很健康的感覺,吃下去也很清新。我們兩人吃了大約$350, 剛剛好飽,不過還可以吃多一個甜品。
餐廳裝飾很有心思,環境好chill,燈光暗黃色,好有氣氛。

咯咯拼盤Netflix & Chill
Lemonade
個人最喜歡水牛城醬雞翼,都挺辣的,吃得很刺激。
水牛城醬雞翼

芝士碎很多,芝士蒜蓉味很香,吃完滿口都是芝士味。
巴馬臣芝士蒜蓉雞翼

日本蜂蜜芥辣雞翼

菠菜甘藍沙律配柚子醬

2020-05-19
10 分鐘 (堂食)
咯咯拼盤Netflix & Chill
Lemonade