2021-03-29
Walter Bistro (智選假日酒店)+多國菜+自助餐+酒店餐廳🏠overall/環境/ 服務:+ 酒店包圍係商廈工廈 之中 餐廳位於一樓 入去轉左電梯上去+ 三粒鐘用餐時間 唔洗食得好急 慢慢吹下水仲得+ 裝修係cafe feel 白色雲石 外加特色燈 係幾有feel✳️ 半自助餐形式 選一款主食 包一杯飲品 同 其他食品任食 $528+10% (最近有做25% off 優惠 )✳️ 刺身三款 三文魚 八爪魚 吞拿魚✳️甜品主要有數款一口蛋糕 同Moven pick 雪糕‼️凍海鮮: 生蠔 長腳蟹 原隻蟹 蝦 翡翠螺另外每人送半隻龍蝦好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 呢個價位 有生蠔 係幾好 師父會逐隻逐隻開 唔洗排好耐 乾淨冇蠔殻碎我個晚係愛爾蘭生蠔 海水味重 蠔味鮮甜質地 蠔肉飽滿✅ 蟹就 肉質正常 唔會霉 淡淡海水味 可以一食✅ 龍蝦 肉質實 都算幾大隻 ‼️ 主食:燴和牛頰配薯蓉及新鮮蔬菜好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 我覺得係必叫 和牛頰入口即融 肉味濃 令人懷疑係咪食緊牛肉‼️ 主食:
Walter Bistro (智選假日酒店)
+多國菜
✅ 雞胸較嚡口 不過都保留到肉汁
✅ 薯蓉creamy 幼細 少少地唔會好飽肚
‼️ 香草煮蜆
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 成晚encore 咗幾次 用香草吊出蜆嘅鮮味 而蜆算大大隻 肉質飽滿 幾唔錯
📍觀塘巧明街97號智選假日酒店1樓
1/F, Holiday Inn Express, 97 How Ming Street, Kwun Tong
⏰星期一至日
06:30 - 22:00
☎️ 電話號碼 69000502
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵