2020-04-13
都係第一次黎urban cafe 以往嘅印象就係貓貓cafe 淨係可以玩下貓貓 啲野食唔係重點 今次就打翻我嘅固有印象 係最好吃嘅貓貓餐廳 夜晚會有二人套餐 十分之抵食而且店員同貓貓關係都好好全部貓都好肥 就知道佢地對貓好好會繼續幫襯 支持黃店 今次無令我失望安格斯牛肉竹炭漢堡 配 薯角漢堡所用嘅麵包 好有彈性 雖然吃唔到乜嘢竹炭嘅味道 不會黑色嘅外表好搶眼 另外所用嘅 安格斯牛肉 煎得好焦香 包入面充滿肉汁 搭配鬆軟嘅麵包 芝士 整體黎講 係一個高分嘅漢堡 薯角炸完唔油 而去好脆 入面就鬆軟 炸嘅時間恰到好處 而且配上沙律 好清爽 蜆肉意粉 意粉係用 芥末忌廉汁去煮 味道香濃的 醬汁好幼滑 同意粉好夾 吃落口好順口 青色嘅蟹子 會帶來一種特別嘅口感 會帶來一種特別嘅口感 同你食魚子一樣 咬落去會起你口中爆開鹹鹹地 好過癮 蜆肉方面呢都比較多 成個意粉配合得好好
以往嘅印象就係貓貓cafe 淨係可以玩下貓貓
啲野食唔係重點 今次就打翻我嘅固有印象