2020-06-07 109 瀏覽
今日大食妹同朋友仔約好上樓上cafe - Urban Cafe 食嘢傾計晏就12點左右已經係full house, 超級有人氣呢<雙重吉列魚柳竹炭漢堡配薯角>大食妹嗌左份雙重吉列魚柳手工竹炭漢堡黑色嘅漢堡好神祕, 令人好想知道佢係咩味呢雙重芝士同魚柳俾你雙倍嘅滿足感, 配上脆脆嘅薯角, 幾唔錯<即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯>朋友仔就嗌左份意大利飯菇菌味濃郁, 口感creamy<水牛城雞翼>另外, 我地仲嗌左水牛城雞翼香口嘅雞翼, 雖然俾醬汁包裹, 但食落依然脆脆地, 微辣嘅調味都好惹味<意大利榛子咖啡>不得不說, 一間樓上cafe嘅咖啡水準竟然有咖啡店嘅standard, 真係抵讚咖啡味好香,飲落好醒神仲有一眾可愛嘅貓貓陪你食飯, 幸福感upupup
晏就12點左右已經係full house, 超級有人氣呢
<雙重吉列魚柳竹炭漢堡配薯角>
大食妹嗌左份雙重吉列魚柳手工竹炭漢堡
黑色嘅漢堡好神祕, 令人好想知道佢係咩味呢
雙重芝士同魚柳俾你雙倍嘅滿足感, 配上脆脆嘅薯角, 幾唔錯
<即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯>
朋友仔就嗌左份意大利飯
菇菌味濃郁, 口感creamy
<水牛城雞翼>
另外, 我地仲嗌左水牛城雞翼

<意大利榛子咖啡>
咖啡味好香,飲落好醒神
仲有一眾可愛嘅貓貓陪你食飯, 幸福感upupup
  • 水牛城雞翼
  • 雙重吉列魚柳手工竹炭漢堡配薯角
2020-06-06 66 瀏覽
朋友未食過這間,今次決定帶朋友再來食,我鍾意這裡是旺區,上樓私隱度較好,而且氣氛熱鬧,門口有即棄鞋套機,夠晒方便衛生。食物是西式,飲品選擇更多M7 菲力牛柳 配 香草荷蘭汁牛柳厚身,外層有煎香,內裡粉紅色好吸引,七成熟都非常嫩滑,牛肉味濃,保留到肉汁,薯角外脆肉嫩,啖啖肉份量足夠飽溫泉蛋芝士明太子醬厚多士 面層厚厚芝士,夾著嫩口溫泉蛋,明太子醬惹味,令厚多士啖啖滋味。雪糕棉花糖朱古力曲奇蛋糕伴著香濃凍朱古力,邪惡之選下次再來

食物是西式,飲品選擇更多

M7 菲力牛柳 配 香草荷蘭汁

溫泉蛋芝士明太子醬厚多士

雪糕棉花糖朱古力
曲奇蛋糕伴著香濃凍朱古力,邪惡之選

下次再來

2020-06-01
2020-06-06 69 瀏覽
記得先按門鐘,然後等店員指示再裝鞋套進內喔!店內超多文宣,我都係因為黃店才初次接觸到呢間餐廳,冇諗到餐廳超高質的!一開始望落這幅畫望冇乜為意,原來係畫香港維景!兩個女仔揀咗個2人套餐 $278~有餐湯同沙律送,餐湯係南瓜湯,飲落個口感作偏「傑」唔會太稀,贊👍🏻🌙即磨芝士黑松露野大啡菇忌廉意大飯呢個忌廉飯味道都唔錯,芝士唔會太濃,唔會搶咗忌廉嘅味道,如果飯再煮得淋身些少會再好味啲!🌙巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅Pizza就嚟親都叫,首先真係好足料,無論分量定芝士個都係,而且芝士真係做到拉絲架🤭推介!🌙雪山抺茶心太軟 $25抺茶味好濃,推介之一!🌙洛神紅莓莓乾花菜 +$31貓貓可以隨意出入、想休息就休息,好幸福呢!嗨,你在等我嗎?整體嚟講二人套餐係超抵食,我哋兩個女仔絕對食唔曬!同埋有呀貓陪真係快活不知時日過!聽講係觀塘仲開咗分店,要多多支持!

記得先按門鐘,然後等店員指示再裝鞋套進內喔!

一開始望落這幅畫望冇乜為意,原來係畫香港維景!

兩個女仔揀咗個2人套餐 $278~

🌙即磨芝士黑松露野大啡菇忌廉意大飯

🌙巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

🌙雪山抺茶心太軟 $25
抺茶味好濃,推介之一!

🌙洛神紅莓莓乾花菜 +$31

貓貓可以隨意出入、想休息就休息,好幸福呢!

嗨,你在等我嗎?

2K
2020-06-05 105 瀏覽
貓咪cafe超過5️⃣0️⃣隻貓咪🐈同你一齊食飯😝進店前有一部鞋套機,客人要先穿上鞋套,進店後要用消毒機消毒雙手。 今日放工約左好朋友聚會,順便update一下大家近況,因為唔係太想諗食咩,所以同朋友點左個2️⃣人套餐👯‍♀️ 🍲是日餐湯x2 忌廉蘑菇湯味道非常濃稠,很有飽肚感,我和朋友都很喜歡。 🥗是日沙律x2沙律菜新鮮,食落爽脆可口,配上菠蘿及車厘茄,酸酸甜甜,更加開胃。🍕Pizza or Burger🐷巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅🥫蕃茄醬、🧀水牛芝士、🐽巴馬火腿、🍄野菌、🍅車尼茄 巴馬火腿拉絲配上香脆可口的薄餅,味道不錯,和朋友每人兩塊份量剛剛好。🍝Risotto or Spaghetti🍳🥓溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉 卡邦尼扁意粉濃稠美味,掛汁力高,滿滿的cream濃郁美味,均勻沾在每條意粉上,再溫泉蛋,令成個感覺更creamy👍🏻🍧Dessert 🍵抹茶心太軟(套餐+$25) 心太軟可以選朱古力或抹茶口味,伴上大大球曲奇雪糕,抹茶流心緩緩流出,暖心!👉🏻套餐免費贈送飲品2杯🍹🍸$38或以下,其他飲品需補差價 🍎🍁蘋果醋荔枝伯爵水果茶($58)
🍲是日餐湯x2
忌廉蘑菇湯味道非常濃稠,很有飽肚感,我和朋友都很喜歡。
🥗是日沙律x2

🍕Pizza or Burger

🐷巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

🥫蕃茄醬、🧀水牛芝士、🐽巴馬火腿、🍄野菌、🍅車尼茄
🍝Risotto or Spaghetti

🍳🥓溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉

🍧Dessert
🍵抹茶心太軟(套餐+$25)

👉🏻套餐免費贈送飲品2杯🍹🍸

$38或以下,其他飲品需補差價
🍎🍁蘋果醋荔枝伯爵水果茶($58)
🍯🍋蜂蜜金桔檸檬梳打($42)
2020-06-04
2020-06-04 263 瀏覽
嚟到呢間黃色經濟圈嘅樓上Cafe真係估唔到連平日嘅午市都咁多人好彩OpenRice都有得訂位粟米千島醬野菜沙律🥗每個午市套餐都會送一個沙律另外加$8嘅話仲多一個餐湯沙律入面有沙律菜,車厘茄,粟米🌽挪威三文魚煙鴨胸意大利黑醋田園椰菜沙律🥗$52雖然每個午餐都已經送一個沙律但係我哋都係想食得健康啲所以就再叫多咗一個沙律食大大碟沙律只不過係$52仲有嘢飲而且三文魚同埋鴨胸嘅份量都算多再加上黑醋酸酸甜甜好開胃燒紐西蘭牛肉眼扒 拼薯菜 配黑松露燒汁 $89牛扒嘅大細都佔咗個碟一半肉質食落都幾軟熟而且個汁都有幾濃嘅黑松露味除咗可以揀薯菜之外其實仲可以揀意粉不過呢度嘅炸薯角外脆內軟我真係抗拒唔到炸薯角嘅魅力瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59🍕 pizza批底厚薄適中中間咬落去嘅時候係軟而批邊食係脆既而且真係有好濃郁嘅芝士Pizza拎出嚟嘅時候真係做到拉絲嘅效果黃金炸蒜卡幫尼煙肉扁意粉🍝$58卡幫尼意粉有濃郁嘅忌廉味再加埋炸蒜頭🧄真係好香口而且用咗扁意粉所以意粉質感都好彈牙朱古力曲奇咖啡紫薯拿鐵抹茶拿鐵蘋果醋荔枝果茶跟餐仲可以配$38嘅飲品其餘嘅都只係補返少少差價我飲個杯係紫薯拿鐵充滿甜甜濃郁嘅紫薯
嚟到呢間黃色經濟圈嘅樓上Cafe
真係估唔到連平日嘅午市都咁多人
好彩OpenRice都有得訂位

粟米千島醬野菜沙律🥗
每個午市套餐都會送一個沙律
另外加$8嘅話仲多一個餐湯
沙律入面有沙律菜,車厘茄,粟米🌽

挪威三文魚煙鴨胸意大利黑醋田園椰菜沙律🥗$52

所以多啲上嚟食都唔會食到悶
而且黃色經濟圈黎講
真心覺得呢度嘅食物質素都算唔錯

2020-06-02 129 瀏覽
同朋友一齊食生日飯,好彩有預約,如果唔係應該有排等,入到去環境有少少迫,但因為坐窗口位,所以問題唔大,每人最低消費係$100,用餐時間係90分鐘,點左巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅,即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯,惹味雞扒手工竹炭漢堡配薯角,西班牙紅蝦東𤅀蟹籽墨魚汁扁意粉.,食物味道不俗, 樣子都十分吸引,坐低無幾耐就有隻貓貓走左去我老公個背囊上面訓覺,好可愛。另一隻黑貓就一直訓在檯上,有時望下風景🥰
2020-05-30
慶祝紀念
生日
2020-06-01 100 瀏覽
呢度既二人餐包沙津餐湯小食兩份主菜兩款飲品再加個心太軟,真係數唔出係香港邊度仲有咁多野食既晚餐,而唔單止係份量夠同選擇多,味道都比一般西餐廳有水準,首先豬肋骨煮得非常淋,肉一切就開,唔會鞋烚烚,薯菜岩岩出爐熱辣辣,另外青蟹籽意粉亦都好足料,忌廉汁亦都調較得好好,唔會一味得芝士味。飲品方面以為冰沙點都會有雪味,但係佢地將冰打到好細,所以朱古力味完全無被冰遮蓋到,總結黎講以一間旺角CAFE水準絕對值得再準,但記得訂位,當日六點幾到已經FULL曬,人客絡繹不絕
2020-05-31
2020-05-31 94 瀏覽
今日預約咗呢一間好出名嘅Cafe黎試吓,一去到呢已經好多個人等緊位,所以呢建議大家一定要預約!今次呢就叫咗個二人套餐試吓!前菜方面,我幾欣賞個南瓜湯,味道唔錯,有一浸都幾濃郁嘅奶香味,仲要有南瓜絲!睇得出佢真係真材實料!食落去嘅口感好好!沙律方面就正常,無乜特別~主菜方面,我哋叫咗一個豬肋骨,豬肋骨既味道好好,個人好鍾意個醬汁,唔會太濃太鹹,肉質咬落去呢都幾嫩滑,再加上嘅薯角既份量非常之多,食完之後都飽咗一大半!至於青蟹子大峴忌廉意大利粉嘅味道呢亦都唔錯,個人覺得配上青蟹子唔單止半碟好靚呀,口感仲好豐富,食意大利粉嘅同時呢亦都可以咬到一粒粒嘅蟹子,口感十足!雖然呢一個意粉嘅味道有唔會好濃味,但係可以配上豬肋骨一齊食,咁就啱啱好!跟餐仲配兩杯$38嘅飲品,我哋加咗少少錢嗌左一杯熱嘅紫薯Latte,呢一杯latte有好濃烈嘅奶味,都有淡淡紫薯味,成杯飲落去唔會太甜,味道啱啱好! 另外呢我哋都嗌左一杯金桔提子梳打,第一下飲落去嘅感覺呢都有一浸嘅提子味,幾清新!值得一讚嘅係佢兩杯嘅飲品都有佢自己嘅膠杯,好似出去買嘅嘢飲咁!最後呢我哋都另外加咗一個甜品,係窩夫配上是日精選雪糕,今日嘅雪糕係朱古力

今次呢就叫咗個二人套餐試吓!

最後呢我哋都另外加咗一個甜品,係窩夫配上是日精選雪糕,今日嘅雪糕係朱古力雪糕,配上Oreo嘅餡料,配上熱辣辣嘅窩夫🧇,正!

呢間既食物水準真係超出我嘅意料之外,仲有好多靚貓貓🐱,值得再嚟! 仲要加埋呢間黃店,值得推薦!

• 西班牙黑毛豬肋骨配薯菜
2020-05-30 166 瀏覽
旺角嘅樓上Cafe特別多,但好食嘅就好難搵,我同閨蜜平時最愛依間,雖然經常爆場,但食物方便的確比其他Cafe高質。佢哋嘅二人餐本身包左餐湯同沙律,佢哋嘅餐湯唔係罐頭湯,而係濃郁嘅南瓜湯,好香濃好creamy。我哋叫咗即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯同意式辣肉腸拉絲水牛芝士手工薄餅,佢哋用料一啲都唔吝嗇,意大利飯有滿滿嘅野菌同芝士碎,食落去啖啖都係黑松露嘅香味,薄餅嘅餅底啱啱好,唔太厚亦都唔太薄。另外我哋仲叫咗冬陰功忌廉青口,原來冬陰功同忌廉係非常之夾,忌廉中和左冬陰功嘅酸辣,但係又唔會搶咗冬陰功嘅香味,啱晒啲唔食得辣嘅朋友。
2020-05-29 74 瀏覽
近大馬路 好易搵~.店門口放咗一次性鞋套,方便顧客使用。入去感覺好溫馨 好多貓貓。超可愛得意🐈.🌸西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨 $128賣相好好,味道更加好~豬肋骨熟嫩 甩曬骨 食落唔費力,而且極之入味。.🌸挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅 $98雖話薄餅 但其實都厚身 係我鍾意嘅厚度。❤️ 口感豐富 芝士超級拉絲 正正子😁.🌸雜莓梳打 $58🌸蘭香子雜莓綠茶 $58兩杯個樣好似,雜莓梳打酸酸甜甜,雜莓綠茶比較甜。.🌸抹茶雪山心太軟 $58雪糕超好味,但抹茶心太軟有d太甜~
近大馬路 好易搵~
店門口放咗一次性鞋套,方便顧客使用。

入去感覺好溫馨 好多貓貓。超可愛得意🐈

🌸西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨 $128
賣相好好,味道更加好~
豬肋骨熟嫩 甩曬骨 食落唔費力,而且極之入味。

🌸挪威煙三文魚拉絲水牛芝士手工薄餅 $98
雖話薄餅 但其實都厚身 係我鍾意嘅厚度。❤️
口感豐富 芝士超級拉絲 正正子😁

🌸雜莓梳打 $58
🌸蘭香子雜莓綠茶 $58
兩杯個樣好似,雜莓梳打酸酸甜甜,雜莓綠茶比較甜。

🌸抹茶雪山心太軟 $58
雪糕超好味,但抹茶心太軟有d太甜~

2020-05-21
10 分鐘 (堂食)
  • 西班牙黑毛豬肋骨配薯菜
  • 抹茶雪山心太軟
2020-05-27 69 瀏覽
終於可以出街食飯≧ω≦約朋友在這間黃色店小敘一下晚市二人餐拯救了選擇困難症的我倆:-)🔶餐前沙律🔶份量剛剛好~清新又不太多醬 nice!🔶餐湯🔶Creamy少咸~🔶小食拼盤🔶二人餐加錢有小食併盤,為食的人岩哂!炸雞、薯角、香腸,滿足!😆🔶青蟹子大蜆忌廉意粉🔶呢個主菜好有趣,因為第一次食青蟹子!睇樣有啲似碎蔥,食落其實同蟹子差不多,不過青色好得意呢~意粉的味道不錯,蜆的量頗多,鮮甜又無沙,加上忌廉意粉的口感,配搭得不錯😄🔶西班牙黑毛豬肋骨🔶賣相👍👍豬肋骨份量夠哂二個人食,又入味又嫩!一人有兩條骨,很好~🔶餐飲🔶跟餐野飲很不錯,青檸梳打及雜莓梳打✌
終於可以出街食飯≧ω≦
約朋友在這間黃色店小敘一下

晚市二人餐拯救了選擇困難症的我倆:-)

🔶餐前沙律🔶

份量剛剛好~清新又不太多醬 nice!

🔶餐湯🔶

Creamy
少咸~

🔶小食拼盤🔶

🔶青蟹子大蜆忌廉意粉🔶

🔶西班牙黑毛豬肋骨🔶

🔶餐飲🔶

跟餐野飲很不錯,青檸梳打及雜莓梳打✌

2020-05-23 176 瀏覽
第三次黎嘅間貓cafe對上兩次都有好好嘅經驗所以對呢間貓cafe愛不釋手黎完一次又一次不過咪話唔提你..記得book枱啊!上兩次黎一次係下午茶,另一次係晚餐感覺上啲野食好食得黎又唔貴,上到枱仲熱辣辣添不過今次可能揀錯野食?牛扒似出面茶記質素個意大利飯又太淋真係老實講麻麻地姐杯mocha smoothie 我地叫左兩杯第一杯上黎飲左啖覺得好朱古力,但一啲咖啡味都冇,我地懷疑落錯左單,於是又叫多杯一樣嘅,結果呢杯又有少少咖啡味喎,仲有咖啡豆碎添😂之不過埋單兩杯野都係叫mocha smoothie 可能真係要睇彩數?😅不過,玩貓方面就真係好開心嘅,貓貓好痴人又唔怕生保俾幾多次選擇我我都係會上黎玩嘅不過食物水準真係要穩定啲好喎!上兩次黎明明都好好食下次叫返pizza算了
第三次黎嘅間貓cafe
不過咪話唔提你..記得book枱啊!

上兩次黎一次係下午茶,另一次係晚餐
感覺上啲野食好食得黎又唔貴,上到枱仲熱辣辣添

不過今次可能揀錯野食?
牛扒似出面茶記質素
個意大利飯又太淋
真係老實講麻麻地姐

杯mocha smoothie 我地叫左兩杯
之不過埋單兩杯野都係叫mocha smoothie
可能真係要睇彩數?😅

不過,玩貓方面就真係好開心嘅,貓貓好痴人又唔怕生保
俾幾多次選擇我我都係會上黎玩嘅
不過食物水準真係要穩定啲好喎!
上兩次黎明明都好好食
下次叫返pizza算了
2020-05-06
午餐
2020-05-22 116 瀏覽
約個朋友吹水 最好想搵間舒舒服服嘅cafe 食下西餐飲杯野談天說地 上網見到好多好評 就即刻book位 唔好以為疫情期間 一定有位 urban cafe 真係唔訂位都未必有得食 餐廳非常保障食客衛生 用餐前先量體溫及消毒搓手才進入餐廳餐牌選擇都好多 最後畀個二人套餐吸引咗 價錢相當優惠$278好多野食 餐湯沙律兩個主菜同兩杯嘢飲 上菜速度好快 首先嚟嘅係南瓜湯 入面仲有一絲一絲嘅南瓜 好creamy好好味 沙律非常清新 第一個主菜揀咗日式青蟹籽大蜆大蔥忌廉扁意粉 紅色蟹籽成日見 青蟹籽我都係第一次食 忌廉汁夠曬濃郁 蜆肉新鮮冇沙 好特別第一次西式意粉配大蔥又出奇地夾第二個主菜係安格斯牛肉手工竹炭漢堡配薯角 個擺盤好靚好吸引 竹炭漢堡包 夠曬香軟 安格斯牛肉啖啖肉汁 配埋番茄同芝士 食完好想再encore另外加咗個小食今餐只係加28蚊有齊三樣嘢薯角 香腸 炸雞 真係食到好飽飲品我哋叫咗香橙檸檬菠蘿紅茶 食完西餐通常飲番杯紅茶 配埋三款水果飲完都清新曬 朋友叫咗水蜜桃沙冰 加埋cream喺面 攪勻飲落好香滑又多一個約朋友情人吹水食飯飲嘢嘅好地方

第二個主菜係

又多一個約朋友情人吹水食飯飲嘢嘅好地方

2020-05-21 178 瀏覽
近日行經旺角附近🤳🏻朋友推介話附近有間幾得意既樓上cafe今次就特登book左枱去試下😌.原來呢個cafe養左好多貓🐱可能因為衛生都做得好好 一啲味道都無👍🏻而且裝修都好簡潔明亮 感覺都幾舒服 仲有好多貓貓陪大家食飯🍴感覺真係好特別☺️.二人餐+小食拼盤👫是日餐湯係南瓜湯🎃淡淡南瓜香甜味 仲食得出少量南瓜蓉誠意之作 幾好味😋.主菜叫左個即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯🍚分量都幾多🤪而且都食得出松露同菇菌既香味意大利飯粒粒分明 味道不俗👍🏻.另外主菜揀左竹炭漢堡🍔小食拼盤 同飲品🍟漢堡juicy 拼盤分量多總體黎講 食物質素都唔錯🤜🏻🤛🏻.本身以為餐廳重點可能只係有貓貓玩🐈但呢間既食物整體質素都幾好仲有好多貓貓陪大家玩同任摸🥰鐘意動物既朋友一定可以係到度過好愉快既一日👻
近日行經旺角附近🤳🏻
但呢間既食物整體質素都幾好
仲有好多貓貓陪大家玩同任摸🥰
鐘意動物既朋友一定可以係到度過好愉快既一日👻
2020-05-21 214 瀏覽
此Urban不同彼Urban 唔係美心藍店啊‼️諗住同朋友仔搵間Cafe溫書(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)最後黎左個PET Therapy🥰-📌泰式冬陰功煙鴨胸惹菌忌廉意大利飯(💰58)比較似雜菌忌廉意大利飯✨但又帶少少冬陰功香味🥰唔會話好漏🥴亦都唔會蓋過晒成個飯既味(⊙ω⊙)同時都好足料✨好多煙鴨胸🤤吊返起個味意大利飯煮得啱啱好(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)幾煙韌💕比較鍾意食清淡啲嘅人就最適合啦不過啦💕-📌東瀛蟹籽卡邦尼煙肉扁意粉🍝(💰58)友人比較鍾意食呢個😋因為成個味會重啲啲汁掛晒落啲意粉度✨幾濃郁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)同樣地煙肉同埋菇都係比得好足😋-📌跟餐配粟米🌽吞拿魚🐟醬沙律🥗及💰38蚊既嘢飲我幾鍾意食佢哋個沙律唔知係唔係啱返佢哋餐廳主題🐟有吞拿魚仲有少少藜麥🌾 好新鮮既感覺😋-📌特濃朱古力🍫牛奶🍼📌朱古力冰沙🥤覺得有少少似阿華田嘅味🤫整體來講都幾好飲又唔會過甜(●°u°●)​ 」-野食好好食✨同埋其實都幾平🥺我哋就算平日嚟都好多人‼️所以大家嚟之前記得要book啦‼️-題外話:我覺得嘢飲可以黎先同埋最後都掛住玩貓貓🐱冇溫到書∠( ᐛ 」∠)_-

此Urban不同彼Urban 唔係美心藍店啊‼️
諗住同朋友仔搵間Cafe溫書(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
最後黎左個PET Therapy🥰

📌泰式冬陰功煙鴨胸惹菌忌廉意大利飯
(💰58)
比較似雜菌忌廉意大利飯✨
但又帶少少冬陰功香味🥰唔會話好漏🥴
亦都唔會蓋過晒成個飯既味(⊙ω⊙)
同時都好足料✨好多煙鴨胸🤤吊返起個味
意大利飯煮得啱啱好(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)幾煙韌💕
比較鍾意食清淡啲嘅人就最適合啦不過啦💕

📌東瀛蟹籽卡邦尼煙肉扁意粉🍝
(💰58)
友人比較鍾意食呢個😋因為成個味會重啲
啲汁掛晒落啲意粉度✨幾濃郁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
同樣地煙肉同埋菇都係比得好足😋

仲有少少藜麥🌾 好新鮮既感覺😋

📌特濃朱古力🍫牛奶🍼
📌朱古力冰沙🥤
覺得有少少似阿華田嘅味🤫
整體來講都幾好飲又唔會過甜(●°u°●)​ 」

野食好好食✨同埋其實都幾平🥺

我哋就算平日嚟都好多人