2021-01-31 102 瀏覽
性價比極高嘅樓上Cafe | 滿足幾個願望 今日lunch黎到旺角家樂坊附近嘅樓上cafe,由於位置係一幢比較舊嘅商業大廈,黎得呢間網上好評如潮嘅樓上cafe都一定係特意過黎! 由於Cafe內有貓貓🐱陪住客人享用食物,所以入門口前除左例牌量體溫外店員都好細心提我地要用鞋袋機著好鞋袋先可以進場,入座起限時90分鐘。 Cafe嘅午餐每兩個星期轉一次,絕對可以黎完一次又一次。午餐選擇非常豐富,有沙律、意大利粉/意大利飯、扒類、薄餅同Egg Benedict等等。望一望個價錢,嘩大部分午餐都係大約$60蚊,非常抵食!我地咁啱一行4人黎送埋個西班牙香酥雞翼。 午餐仲包埋一杯$38嘅飲品,有成3頁嘅drink menu慢慢揀,多過$38就要補差價。 =========================藜麥胡麻醬野菜沙律 少有嘅藜麥沙律,配上胡麻醬,非常清新! 黑松露燒汁紐西蘭牛肉眼扒拼薯菜 $89肉眼扒配上薯菜份量多,扒煎得啱啱好唔會過熟,鎖住肉汁,黑松露味唔突出,整體黎講唔錯 瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59 啱啱焗好嘅芝士薄餅熱辣辣送到,脆卜卜嘅🍕加埋濃濃嘅mozzarella芝士,正呀!
性價比極高嘅樓上Cafe | 滿足幾個願望

=========================
藜麥胡麻醬野菜沙律

少有嘅藜麥沙律,配上胡麻醬,非常清新!

黑松露燒汁紐西蘭牛肉眼扒拼薯菜 $89
黑松露燒汁紐西蘭牛肉眼扒拼薯菜

瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59
瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅

西班牙香酥雞翼 $38 (四人同行贈送)
西班牙香酥雞翼

雞翼炸到金黃色,賣相得之餘熱辣辣非常可口,搞到我地忍唔住叫多左碟!

意大利薄荷咖啡 $51 (跟餐補$13)
意大利薄荷咖啡

個人比較喜歡飲薄荷味嘅飲品,呢杯咖啡重薄荷味,如果咖啡味濃番少少會更好。見到朋友飲花茶賣相幾好,有蠟燭熱到花茶唔怕凍左,下次試下先!

抹茶雪山心太軟 $58
抹茶雪山心太軟

抹茶心太軟夠流心,配上朱古力雪糕同忌廉,一冷一熱,少少可惜係心太軟皮有少少淋身,不過整體味道都抵讚

同場加映貓貓周圍走陪住我地食野,店員都好細心提我地要小心野食唔好俾貓貓食到,同埋食完嘅碗碟唔好周圍放驚貓貓食到。

URBAN Cafe
📍旺角彌敦道566-568A號僑建大廈2樓
黑松露燒汁紐西蘭牛肉眼扒拼薯菜
西班牙香酥雞翼
意大利薄荷咖啡
抹茶雪山心太軟
2021-01-31 31 瀏覽
之前聽過好多次Urban Cafe前兩日終於去試試又幾驚喜喎首先防疫措施做得好好入店內要着鞋套當然仲有必須嘅消毒噴霧同量體温見到lunch menu 價錢好合理$40+ 至$50+ 嘅主食而包藜麥胡麻醬野菜沙律同$38以下飲品 仲可以加配是日精選餐湯 (+$8) 日式温泉蛋板粟胡麻醬田園野菜沙律 $49温泉蛋煮得剛剛好沙律醬配合胡麻醬好開胃份量亦好充足瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59熱啦啦pizza 拉絲特別有口感😋4吋Size啱啱好 好易食雙層朱古力蜜糖吐司配是日精選雪糕 $68呢個甜品真係好有質素👍🏻朱古力吐司已好香口配埋當日嘅電糕好sweet 入口更有層次最後 呢度嘅飲品種類繁多剩係drink menu都兩頁紙但岀到黎飲品質素吾hea 推薦👍🏻👍🏻👍🏻
之前聽過好多次Urban Cafe
前兩日終於去試試
又幾驚喜喎

首先防疫措施做得好好
入店內要着鞋套
當然仲有必須嘅消毒噴霧同量體温

見到lunch menu 價錢好合理
仲可以加配是日精選餐湯 (+$8)

日式温泉蛋板粟胡麻醬田園野菜沙律 $49

剩係drink menu都兩頁紙
但岀到黎飲品質素吾hea
推薦👍🏻👍🏻👍🏻
2021-01-29 1509 瀏覽
旺角這間樓上Cafe「Urban Cafe」除了給友人一個既可享受美食又可暢談之地更為「奴才」提供了不少驚喜🥳🥢二人套餐 $278二人set包括了餐湯,沙律,兩款主食和飲品真是經濟又實惠呢😎.🥢餐湯和沙律是日餐湯是忌廉南瓜湯質感順滑,淡淡都食到南瓜絲呢沙律清新爽脆,加入醋汁,更為開胃😘.🥢日式青蟹籽大蜆大蔥忌廉扁意粉扁意粉盡吸忌廉的精華忌廉味突出,口感柔滑香口而扁意粉彈牙充足大蜆鮮美肉厚而無沙加上青色蟹籽同大蔥做點綴,賣相搶眼😋.🥢意式辣肉腸拉水絲水牛芝士手工薄餅批底厚身但脆口感毫不減少足料蕃茄底加上大量的水牛芝士輕輕一拉便有拉絲效果入口鬆脆,濃郁的芝士充滿整個口腔還有意式辣肉腸的肉香,真是不得了🙈.🥢滋味二人小食拼盤額外追加$28 ,便可以享用小食拼盤有法蘭克福腸,唐揚雞塊和薯角口痕最佳選擇👍.🥢青檸薄荷蜂蜜綠茶。雜梅梳打 $28免費自由選擇$38以下的飲品其他可補差價😈薄荷綠茶清新好Fresh又帶茶香回甘草莓紅色的梳打加上粒粒雜梅,非常吸睛味道好甜蜜~
旺角這間樓上Cafe「Urban Cafe」
除了給友人一個既可享受美食又可暢談之地
更為「奴才」提供了不少驚喜🥳

🥢二人套餐 $278
二人set包括了餐湯,沙律,兩款主食和飲品
真是經濟又實惠呢😎

🥢餐湯和沙律
是日餐湯是忌廉南瓜湯
質感順滑,淡淡都食到南瓜絲呢
沙律清新爽脆,加入醋汁,更為開胃😘

🥢日式青蟹籽大蜆大蔥忌廉扁意粉
扁意粉盡吸忌廉的精華
忌廉味突出,口感柔滑香口
而扁意粉彈牙充足
大蜆鮮美肉厚而無沙
加上青色蟹籽同大蔥做點綴,賣相搶眼😋

🥢意式辣肉腸拉水絲水牛芝士手工薄餅
批底厚身但脆口感毫不減少
足料蕃茄底加上大量的水牛芝士
輕輕一拉便有拉絲效果
入口鬆脆,濃郁的芝士充滿整個口腔
還有意式辣肉腸的肉香,真是不得了🙈

🥢滋味二人小食拼盤
額外追加$28 ,便可以享用小食拼盤
有法蘭克福腸,唐揚雞塊和薯角
口痕最佳選擇👍

🥢青檸薄荷蜂蜜綠茶。雜梅梳打 $28
免費自由選擇$38以下的飲品
其他可補差價😈
薄荷綠茶清新好Fresh又帶茶香回甘
草莓紅色的梳打加上粒粒雜梅,非常吸睛
味道好甜蜜~
2021-01-27
2021-01-28 39 瀏覽
入餐廳前要套即棄鞋套同消毒雙手先~ 一入到去已經見到好多貓貓😍!有啲趴係臺面同凳,有啲仲係客人大髀度,隻隻都好得意!唔止貓貓cute,呢度野食更加出色❣ 燒紐西蘭牛肉眼扒 配黑松露燒汁 $89好大份!牛扒大過我隻手掌🖐,仲有兩塊咁多。肉質一啲都唔靭、好腍、厚度適中~ 雖然黑松露燒汁唔太有黑松露味,但牛扒配燒汁呢個組合點都咁夾。佢既薯條都好好味🤩!凍左都仲脆,如果分量再多啲就好啦😿~雪山朱古力心太軟 $ 58一切開心太軟,入面d朱古力醬湧晒出黎,流心效果一流🤩蛋糕鬆軟濕潤,但表面唔係好脆,朱古力醬香甜濃郁,因為size細細個,食完一個都唔濟。 比利時窩夫配精選雪糕 $58窩夫即叫即整,好鬆脆😋,蜜糖香甜有花香味,窩夫配雪糕一齊食更好味👍,凍熱交融,感覺好特別。 凍抹茶拿鐵 跟餐加$20唔會太苦或太甜,抹茶味香醇濃郁💚,不過唔係好重奶味。抹茶粉好快沉底,要不時攪拌。Oreo脆脆朱古力冰沙 跟餐加$21好濃既朱古力味🍫甜度啱啱好,有少少朱古力苦味所以仲正,加埋oreo碎有啲咬口,好滿足🤤~

燒紐西蘭牛肉眼扒 配黑松露燒汁 $89

雪山朱古力心太軟 $ 58

比利時窩夫配精選雪糕 $58

凍抹茶拿鐵 跟餐加$20

Oreo脆脆朱古力冰沙 跟餐加$21

• 燒紐西蘭牛肉眼扒
2021-01-26 46 瀏覽
尼間餐廳好耐之前試過一次,印象中是滿室可愛的🐱🐱,今次再黎令我印象深刻的倒是食物的味道!餐牌選擇很多,與印象中的不同,很多餐點光看名字就很吸引日式鹽燒鯖魚+ 百里香燒汁 (8/10)燒魚最怕腥味重和肉質稔,但這鯖魚和燒汁配合得很好,沒有腥味適合配意粉,可惜今次配了薯菜燒紐西蘭牛肉眼扒+ 黑松露燒汁 (8/10)雖然店員並沒有詢問牛扒的熟成度,但成品卻合附心意,不會過熟,容易切割薯菜脆脆的很好吃,炸得剛剛好😌雙層朱古力蜜糖吐司+是日雪糕(7/10)朱古力、蜜糖與吐司是完美的配搭!份量很大,兩個人都吃不完。可惜是日雪糕也是朱古力味,感覺更飽肚草莓荔枝紅莓乾綠茶。 (8.5/10)大大的一壺,還配有小蠟燭為茶保溫,非常貼心😚甜甜酸酸的味道很清新!ice mocha. (7/10)不是喝過最好味的朱古力咖啡,但也是合格之作,而且份量也不少!期待下次再試其他餐點🥰

日式鹽燒鯖魚+ 百里香燒汁 (8/10)
燒魚最怕腥味重和肉質稔,但這鯖魚和燒汁配合得很好,沒有腥味
適合配意粉,可惜今次配了薯菜

燒紐西蘭牛肉眼扒+ 黑松露燒汁 (8/10)
薯菜脆脆的很好吃,炸得剛剛好😌
雙層朱古力蜜糖吐司+是日雪糕(7/10)

草莓荔枝紅莓乾綠茶。 (8.5/10)

ice mocha. (7/10)

期待下次再試其他餐點🥰
是日餐湯及沙律
日式鹽燒鯖魚(百里香燒汁)
燒紐西蘭牛肉眼扒(黑松露燒汁)
雙重朱古力吐司配精選雪糕
草莓荔枝紅莓乾綠茶
Ice  mocha
是日餐湯及沙律
日式鹽燒鯖魚(百里香燒汁)
燒紐西蘭牛肉眼扒(黑松露燒汁)
雙重朱古力吐司配精選雪糕
草莓荔枝紅莓乾綠茶
Ice  mocha
2021-01-26 79 瀏覽
疫情期間,無得食晚飯😔。唯有星期六日盡量早啲出去食晏啦。經openrice 一search 之下,呢間cafe 名氣📯原來相當高,book 好枱就去食喇。呢到既防疫措施值得一讚,入門前要穿鞋套,有消毒噴霧機洗手,確保🐱走黎走去安全。🥰餐牌非常多選擇,飲品都有幾頁紙📋。2個人分別點左以下🐖美國豬鞍扒配檸檬蘋果醬伴薯菜 $138豬鞍比想像中小了一點,如果配薯角🥔未必夠飽,可以選配意粉🍝。豬鞍上面加左甜甜既蘋果粒醬🍎,同塊豬鞍又幾夾。薯角即叫即炸,上枱既時候係熱辣辣,好脆口。🍕巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅 $98厚批薄餅,新鮮烘製,餅底香脆可口。有小小拉cheese 🧀效果。parma ham 既份量若然多番小小就更加好。🍮🍫朱古力雪山心太軟 $58做到流心效果,配有香草脆脆雪糕🍨🍯蜂蜜山薑茶 $42薑味好濃厚 冬天飲暖胃🍯蜂蜜柑桔檸檬梳打$42 呢到啲🐱完全唔驚人,任摸唔嬲。

餐牌非常多選擇,飲品都有幾頁紙📋。2個人分別點左以下

🐖美國豬鞍扒配檸檬蘋果醬伴薯菜 $138
美國豬鞍扒配檸檬蘋果醬伴薯菜

🍕巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅 $98
巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

🍮🍫朱古力雪山心太軟 $58
朱古力雪山心太軟

做到流心效果,配有香草脆脆雪糕🍨

🍯蜂蜜山薑茶 $42
薑味好濃厚 冬天飲暖胃

🍯蜂蜜柑桔檸檬梳打$42

呢到啲🐱完全唔驚人,任摸唔嬲。
2021-01-24
美國豬鞍扒配檸檬蘋果醬伴薯菜
巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅
已經同朋友嚟咗好多次,呢間餐廳質素真係好好👍🏻首先我最鍾意就係佢有好多隻貓嘅賣點。其他餐廳唔同,呢度嘅貓可以周圍走,有啲仲會跳埋上去你度,真係好治癒😋然後就係食物嘅質素。每一次嚟呢間餐廳佢都會有唔同嘅花款,味道亦都唔錯,我認為比呢一個價錢去食絕對係抵玩👍🏻最後就係服務態度,雖然服務唔係話特別突出,但係係一間得幾個員工服務眾多客人嘅比例上,員工已經好盡力回應客人需求,所以我認為服務亦都唔錯👍🏻所以我會再幫襯呢間餐廳
已經同朋友嚟咗好多次,呢間餐廳質素真係好好👍🏻
所以我會再幫襯呢間餐廳
2021-01-24 52 瀏覽
去開嘅貓cafe都係有個大D嘅空間,就算係裝修之前嘅貓咪貓咪Home都係有空間比貓貓擒高擒低活動,但係裝修後場內就淨係擺曬檯凳比客人坐低食野,而且檯凳之間嘅空位好細,唔知仲以為去左weekend嘅大排檔要同人逼,完全唔係一個輕鬆撚貓消費嘅地方,撚唔撚到貓就要睇D貓會唔會走黎走去打著貓cafe嘅名號做餐廳野,仲要野食完全唔抵食,叫個2人set又細份味道又唔好食,你估你真係餐廳咩以為裝修完改做個名之後同以前無咩分別,點知做得比以前差咁多
以為裝修完改做個名之後同以前無咩分別,點知做得比以前差咁多
2021-01-23
2021-01-22 47 瀏覽
同老公係附近行完街想搵個地方坐下又有得玩又有得食😻最鐘意貓貓cafe門口已經要著鞋套 消毒雙手同量體溫仲係門口已經見到入面有好多貓企係度巧得意呀!不過其實都幾肚餓lunch menu 唔多都唔少嘅選擇而且我覺得包野飲價錢又唔係貴 都幾好不過就有限時食應該因為lunch hour太多人前菜同湯 沙律好陪芝麻醬所以好好食而湯係南瓜蓉都好夠味同有料我就叫左卡邦尼意粉 隻天婦羅好脆意粉個汁就稀左d 但係d調味都ok 而且足料好多煙肉老公叫左牛扒薯菜 塊扒好大塊著角新鮮炸起幾好食飲品就叫左健康系列 蘋果醋薄荷soda都幾好飲!最後仲叫左個甜品🤪估唔到蛋糕有埋雪糕同cream 幾好貓貓真係好癡人呀 無偷食 但會主動跳上黎好治癒 咁就hea左一個晏晝 滿足~
同老公係附近行完街想搵個地方坐下

都幾好飲!

最後仲叫左個甜品🤪
估唔到蛋糕有埋雪糕同cream 幾好

貓貓真係好癡人呀 無偷食 但會主動跳上黎
好治癒 咁就hea左一個晏晝 滿足~
2021-01-21
2021-01-21 38 瀏覽
之前朋友推介呢間樓上Cafe嘅午餐好抵食又有特色,今日專程約了閨蜜一起吃午餐,我們叫了1份挪威煙三文魚班尼迪拼盤$68,單看賣相已經好吸引,好鍾意先篤穿個蛋等D蛋汁滲在鬆餅上,鹹香嘅煙三文魚同荷蘭醬好夾,令到口感很豐富,配埋沙律菜同炸到外脆內軟嘅薯角,簡直係完美嘅配搭另一份係紐西蘭肉眼牛扒配薯菜$89,牛扒煎得很香口配上名貴的黑松露燒汁,味道也昇華了午餐免費贈送藜麥野菜沙律及$38的飲品蘋果玫瑰普洱茶額外+$31,好喜歡淡淡果香同🌹花香味,感覺好舒服雜莓梳打額外+$20,上層蓋滿了鮮果🍓很清新又不會太甜雙層朱古力蜜糖吐司$68,脆卜卜嘅表層加上香甜嘅朱古力醬同雪糕,非常美味抹茶雪山心太軟$58,茶味夠香濃
午餐免費贈送藜麥野菜沙律及$38的飲品
雜莓梳打額外+$20,上層蓋滿了鮮果🍓很清新又不會太甜
抹茶雪山心太軟$58,茶味夠香濃
2021-01-21 66 瀏覽
難得過海去見客,立即約好姐妹喺旺角食埋lunch先返公司, 佢話帶我去特色食樓上café. 原來係好多貓店長嘅café! 餐廳地點喺正旺角中心地帶,非常方便。入餐廳前先要穿上即棄鞋套,然後消毒+探體溫。我地book左12點,坐喺靠窗角落位置,店內光猛整潔。店員細心有禮,讚👍 🍚 🌶️泰式冬蔭公野菌意大利飯🇮🇹 $58 一向鐘意辣野嘅我梗係要點冬蔭功啦!意大利飯最遲上枱,但充滿驚喜!意大利飯偏軟身,冬蔭功味香濃帶小小辣非常易人口,野菌加埋鮮魷魚🦑一軟一硬口感豐富!材料同飯嘅份量平均,大滿足! 🥗煙三文魚菠蘿意大利黑醋田園野菜沙律🍍$52 冇留意呢個沙律其實係set lunch ! 黎到原來咁大碟,蔬菜🥬新鮮,三文魚好味,仲有我最愛嘅菠蘿同車厘茄配埋意大利黑醋真係幾大碟都食得哂!好味😋!🥩燒紐西蘭牛肉眼扒 可配黑松露燒汁/意粉或薯菜  $89 午餐最貴嘅牛肉眼扒,配黑松露燒汁超香,牛肉生熟適中,肉質軟唔韌仲有肉汁!絕對驚喜!飲品選擇勁多,我地點嘅兩杯都好味有特色,分別係雜苺氣泡同薄荷檸檬茶! 最後講一講望住D咁可愛嘅貓貓食lunch 真係幾開心!下次會再幫襯!
泰式冬蔭公野菌意大利飯

煙三文魚菠蘿意大利黑醋田園野菜沙律
燒紐西蘭牛肉眼扒
雜苺氣泡特飲
2021-01-21 53 瀏覽
今日無意中見到原來旺角都有urban cafe,唔使講即刻上去食啦,因為之前同朋友食過官塘果間已經念念不忘😄😘香草豬扒🐖配黑松露燒汁和薯菜😋豬扒外層煎到金黃色帶有微燶,係厚切的,口感軟諗,啖啖肉好滿足✌️日式鹽燒青魚配意粉😋揀咗黑松露燒汁👍意粉有濃濃的蒜香配上煎到剛好的魚😋😋西班牙香酥雞翼😋外皮炸到十分酥脆,內裡充滿肉汁十分滑最後當然係甜品啦,叫咗雙層朱古力蜜糖吐司配雪糕✌️賣相非常吸引,兩片多士上面塗滿朱古力漿,多士好脆👍👍
西班牙香酥雞翼😋外皮炸到十分酥脆,內裡充滿肉汁十分滑
2021-01-18
2021-01-20 47 瀏覽
趕係6點禁堂食前嚟食飽飽先😋雖然貓仔全部都好q 但野食比較吸引我haha旺角嘅Urban cafe就係彌敦道咋~好方便2樓就係!餐廳環境相對上無觀塘嘅咁大 但都夠坐~🤟🏻消毒程序都做得好足 又有鞋套 所以大家都可以放心嚟食架!🤣好多野食可以揀 仲要重點係唔貴!!😍真係好抵食!!日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉扁意粉🍝 $58啲汁真係整得好好食 😋仲要勁足夠 啲意粉唔會乾 煙肉都幾多塊 天婦羅蝦多脆內嫩碼格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59餅底烤得幾脆 上面啲芝士真係多到可以拉絲🤣個人幾鍾意食菇 所以啲菇都幾加分haha 椒鹽雞翼$48雞翼永遠都係my favourite 🤩 呢個椒鹽雞翼真係好好食!每一啖都食得到好入味 皮仲要好脆 好想叫多碟haha精選是日蛋糕配雪糕 $48今日係芝士蛋糕~可以揀蘋果醬/ 藍莓醬 我哋揀咗藍莓~唔會太膩🤙🏻雪山心太軟 $58朱古力味~唔會太甜~比利時窩夫配雪糕 $58有兩大舊窩夫~同雪糕一齊食簡直係絕配🤩
消毒程序都做得好足 又有鞋套 所以大家都可以放心嚟食架!🤣

好多野食可以揀 仲要重點係唔貴!!😍真係好抵食!!

日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉扁意粉🍝 $58

碼格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅 $59

椒鹽雞翼$48

精選是日蛋糕配雪糕 $48

雪山心太軟 $58
朱古力味~唔會太甜~

比利時窩夫配雪糕 $58
有兩大舊窩夫~同雪糕一齊食簡直係絕配🤩
2021-01-19 1458 瀏覽
URBAN Cafe旺角彌敦道566-568A號僑建大廈2樓疫情之下,大家都困左係屋企太耐啦,難得星期日當然要出下街抖下氣啦今日就黎左呢間係網上好評如潮既樓上cafe,身邊既朋友都非常推介cafe既位置係正旺角好近潮流特區,非常方便岩晒約埋三五知己黎聚會見到meun選擇都幾多,最後我地選擇左2人套餐,幾抵食有2份沙律餐湯同埋主菜,只係$278蚊雜菜沙律非常新鮮,食落好fresh, 而今日既餐湯係忌廉南瓜湯,好creamy主茶我地揀左西班牙黑毛豬肋骨~~~好鐘意餐廳整得好淋身,再配合埋秘製既醬汁,真係無得頂呀絕對係必食item溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼意粉~~~温泉蛋既蛋汁配合埋卡邦尼醬,同意粉意混埋一齊,prefert match小食方面,我地試左冬陰功忌廉煮紐西蘭青口,感覺好新鮮第一次見到有呢個菜式,開頭仲驚會唔會好古怪,原來冬陰公既味道再加埋忌廉,出奇地都幾夾wo食落都幾正
URBAN Cafe

雪糕棉花糖朱古力
溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼意粉
蜂蜜紅棗茶
2021-01-19 32 瀏覽
朋友約去呢度食lunchUrban cafe個名好熟 唔記得邊度聽過上openrice一睇原來係我bookmark左一般時間但之前book唔到位嘅餐廳既然朋友book到位我梗係即刻話好啦佢lunch都好多選擇我淨係影左一頁😅每個餐都跟一個藜麥胡麻醬野菜沙律好開胃 菜好新鮮煙三文魚班尼迪蛋拼盤份量好大 煙三文魚大大塊上面隻班尼迪蛋做得好好一切落去流心流到成碟都係配埋好多薯角都係68 好抵瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅呢個好好食呀好多芝士 仲有勁足料嘅野菌👍🏻👍🏻紐西蘭肉眼扒配黑松露燒汁呢個肉眼份量正常 唔係好大煎到7成熟 啱啱好不過又係配左大量薯角 好飽😂餐飲跟38或以下嘅飲品我加左10叫左特濃朱古力加10蚊係值嘅 真係好濃好好味
朋友約去呢度食lunch
Urban cafe個名好熟 唔記得邊度聽過