2021-01-28 39 瀏覽
入餐廳前要套即棄鞋套同消毒雙手先~ 一入到去已經見到好多貓貓😍!有啲趴係臺面同凳,有啲仲係客人大髀度,隻隻都好得意!唔止貓貓cute,呢度野食更加出色❣ 燒紐西蘭牛肉眼扒 配黑松露燒汁 $89好大份!牛扒大過我隻手掌🖐,仲有兩塊咁多。肉質一啲都唔靭、好腍、厚度適中~ 雖然黑松露燒汁唔太有黑松露味,但牛扒配燒汁呢個組合點都咁夾。佢既薯條都好好味🤩!凍左都仲脆,如果分量再多啲就好啦😿~雪山朱古力心太軟 $ 58一切開心太軟,入面d朱古力醬湧晒出黎,流心效果一流🤩蛋糕鬆軟濕潤,但表面唔係好脆,朱古力醬香甜濃郁,因為size細細個,食完一個都唔濟。 比利時窩夫配精選雪糕 $58窩夫即叫即整,好鬆脆😋,蜜糖香甜有花香味,窩夫配雪糕一齊食更好味👍,凍熱交融,感覺好特別。 凍抹茶拿鐵 跟餐加$20唔會太苦或太甜,抹茶味香醇濃郁💚,不過唔係好重奶味。抹茶粉好快沉底,要不時攪拌。Oreo脆脆朱古力冰沙 跟餐加$21好濃既朱古力味🍫甜度啱啱好,有少少朱古力苦味所以仲正,加埋oreo碎有啲咬口,好滿足🤤~

燒紐西蘭牛肉眼扒 配黑松露燒汁 $89

雪山朱古力心太軟 $ 58