2018-11-30
去尖沙咀搵食,見到呢度環境幾好feel, 入去試試~大螢幕播唔同MV同埋電影 trailer暗暗地,適合飲杯野傾下計Non-Grand $84 (happy hour 價)呢度d飲品都幾特別~ 要咗杯無酒精,呢杯有花膠同薑!熱豆漿 + 薑 + 花膠! 滋補到呢~~~ 估唔到酒吧 /西餐廳有d咁ge中式野飲!My cup of tea $138呢杯係 cocktail ,用茶壺上。 飲到茶味又飲到酒味,亦茶亦酒,好特別!脆炸西班牙黑毛豬火腿,墨魚,鵪鶉蛋球配泰式辣汁 $98好味~ 彈牙墨魚丸裡面有鵪鶉蛋! 唔錯The Right Place 拼盤 $298必食~ 好豐富! 有避風塘雞翼、燒蠔、燒黑毛豬腩肉、炸軟殼蟹、燒粟米燒蠔都幾大隻,用咗香草牛油燒,好香,juicy燒黑毛豬腩肉好有驚喜! 平時我好怕食肥豬腩肉,但呢個燒到好香,而且用咗酸酸甜甜芒果莎莎醬,中和咗肥膩感! 必食!珍珠帶子蟹肉濃湯 $68烤澳洲M5和牛肉眼扒 10安士 $398牛扒肉味ok濃,撈埋上面塊香草牛油食更好味德國咸豬手$238好大隻,最好幾個人 share食~ 皮烤得好脆,唔算肥,所以女仔都可以放心食唔點汁都夠味道
暗暗地,適合飲杯野傾下計
Non-Grand $84 (happy hour 價)
呢度d飲品都幾特別~ 要咗杯無酒精,呢杯有花膠同薑!
My cup of tea $138
脆炸西班牙黑毛豬火腿,墨魚,鵪鶉蛋球配泰式辣汁 $98
The Right Place 拼盤 $298
燒蠔都幾大隻,用咗香草牛油燒,好香,juicy
珍珠帶子蟹肉濃湯 $68
烤澳洲M5和牛肉眼扒 10安士 $398
牛扒肉味ok濃,撈埋上面塊香草牛油食更好味
德國咸豬手$238
好大隻,最好幾個人 share食~
皮烤得好脆,唔算肥,所以女仔都可以放心食
唔點汁都夠味道