餐廳: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-04-06 68 瀏覽
我同朋友都好鐘意食龍蝦知道The Point 有龍蝦套餐即刻嚟試 二人套餐428蚊 性價比非常高首先係有龍蝦湯龍蝦湯好香濃 creamy 入邊亦都有龍蝦肉龍蝦 紅菜頭沙律紅菜頭沙律 味道酸酸甜甜好開胃本身紅菜頭我朋友唔鍾意食 但係今次個沙律佢都讚好好味原隻火焰焗釀龍蝦 披薩個pizza賣相好吸引 有成個龍蝦頭喺上面Pizza嘅餅底厚薄適中 主菜有三樣 菜式 可以選擇 龍蝦芝士焗通粉 龍蝦香草意大利飯 原隻龍蝦車厘茄伏特加忌廉汁扁意粉 我哋揀咗焗通粉新鮮熱辣 係全晚我最鍾意嘅菜式 芝士味好香濃 每一啖都拉絲龍蝦嘅香味同通粉好夾 而且通粉 依然好彈牙好有口感

我同朋友都好鐘意食龍蝦

每一啖都拉絲
龍蝦嘅香味同通粉好夾
而且通粉 依然好彈牙好有口感
2021-04-06 108 瀏覽
Their pizzas are tiny for the price, their drinks are ridiculously overpriced ($32 for a bland ice lemon tea) and their desert especially the cheesecake is portioned for infants and priced like it’s ultra premium but in reality it’s bland frozen dough with some cream. It’s absolutely TINY.Staff service is horrible, they just stand there talking amongst themselves right in front of us while we had finished eating for 20 mins with dirty plates on the table. Also had to ask for desert since no one

Staff service is horrible, they just stand there talking amongst themselves right in front of us while we had finished eating for 20 mins with dirty plates on the table. Also had to ask for desert since no one brought it themselves or bothered to check the table.

Also they don’t even tell what the daily soup or desert is or even mention any price for the drinks.

This is a scam. Their complimentary orange soda (again, had to ask what theirs complimentary drink was) tastes like water that’s been left out for 5 years

I don’t get why there are such high ratings for this place. They’re one of the worst pasta/pizza places in hk
  • Stay  away
2021-04-05 68 瀏覽
🍽Tʜᴇ Pᴏɪɴᴛ - Pɪᴢᴢᴀ & Pᴀsᴛᴀ▫️𝚃𝚑𝚎 𝙾𝚗𝚎 𝟺/𝙵全層都係唔同嘅餐廳,今次就去咗𝚃𝚑𝚎 𝙾𝚗𝚎入面嘅𝚃𝚑𝚎 𝙿𝚘𝚒𝚗𝚝同朋友慶祝愚人節🤡其實係生日🤣不過我個人覺得呢間餐廳並唔算特別好食,係得薯條、𝙿𝚒𝚣𝚣𝚊同𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚊最令我滿意▫️▪️黑松露芝士蛋黃醬薯條🍟 ($𝟽𝟺)呢個薯條並唔似出面咁係俾黑松露醬,而係有黑松露碎係表面,變相香味唔算太重,不過薯條炸得好有水準,係好酥脆嘅粗薯條,配埋芝士蛋黃醬食,真係停唔到口😂🔺Sᴇᴛ Fᴏʀ Fᴏᴜʀ($𝟽𝟾𝟾)▪️香辣蕃茄醬燜肉丸🧆肉丸幾有咬口,唔會一咬就散,不過個人覺得蕃茄汁底有啲水,如果多D茄膏應該會令肉丸緊加掛到蕃茄醬🥫▪️ 芝士焗釀大啡菇配香草蕃茄汁大啡菇好多汁,配埋芝士食幾惹味🍄▪️香煎虎蝦牛油果香草醬意粉(+$𝟸𝟾)呢個意粉其實普普通通,不過不失咁,虎蝦有兩大隻,意粉幾彈牙,不過我覺得調味可以重返少少▪️紅酒燴和牛肋肉配蜆殼粉🐮(+$𝟸𝟾)朋友們一致表示賣相好似乾炒牛河😂牛肋條好軟惗,幾入味,但個蜆殼粉膏淨係得色,完全無味😂😂無紅酒味亦都無牛油香,呢個真心唔推薦▪️Cᴀʀʙᴏɴᴀʀᴀ Pɪᴢᴢᴀ 𝟿’ 好好食!𝙿𝚒𝚣
🍽Tʜᴇ Pᴏɪɴᴛ - Pɪᴢᴢᴀ & Pᴀsᴛᴀ
▫️

▫️

▪️黑松露芝士蛋黃醬薯條🍟 ($𝟽𝟺)

🔺Sᴇᴛ Fᴏʀ Fᴏᴜʀ($𝟽𝟾𝟾)

▪️香辣蕃茄醬燜肉丸🧆

▪️ 芝士焗釀大啡菇配香草蕃茄汁
大啡菇好多汁,配埋芝士食幾惹味🍄

▪️香煎虎蝦牛油果香草醬意粉(+$𝟸𝟾)

▪️紅酒燴和牛肋肉配蜆殼粉🐮(+$𝟸𝟾)
朋友們一致表示賣相好似乾炒牛河😂

▪️Cᴀʀʙᴏɴᴀʀᴀ Pɪᴢᴢᴀ 𝟿’
好好食!𝙿𝚒𝚣𝚣𝚊底焗得好脆!配埋蛋汁、芝士、同𝚑𝚊𝚖,呢個組合真係好好食!😋

▪️明太子軟殼蟹Pɪᴢᴢᴀ 𝟿’ (+$𝟷𝟾)
相比之下呢個𝙿𝚒𝚣𝚣𝚊就爭咗少少,個底唔知點解無咁脆😂食到明太子但味道唔算太突出,口感同味道比起𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊嗰個有啲寡,不過隻軟殼蟹好大隻,炸得都幾酥脆好食!

▪️Pᴇᴀᴄʜ ᴀɴᴅ Mɪɴᴛ Iᴄᴇᴅ Tᴇᴀ (𝚑𝚊𝚕𝚏 𝚙𝚛𝚒𝚌𝚎:$𝟸𝟺)
估唔到都幾大杯,蜜桃味好香加埋薄荷令成杯嘢飲好𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑! 唔會話太甜,仲要1/4當日好熱,飲呢個真係超涼爽!

2021-04-01
  • 黑松露芝士蛋黃醬薯條
  • Carbonara  Pizza
  • Peach  &  Mint  Iced  Tea
疫情開始緩和,同樣亦是時候相約與朋友晚餐!今天來到尖沙咀 the one 覓食,來到四樓發現the point這間餐廳,很多大型商場也見過但還未試過,特別是我今天早到,所以人流不算多所以有行便進了這家餐廳!餐廳環境一流不能再挑剔,雖然是在商場但亦有假裝成為室外餐廳的位置,感覺衛生不來而不會侷促!由於很早進場,店員讓我們選擇餐桌的位置!打開餐牌已經被圖片上的食物及引,同時食物的做法十分吸睛!但作為選擇困難症的我,翻了很多次餐牌亦沒找到我的選擇!最終發現了另一份二人餐單,無論外觀及價錢相當引人入勝!不用多選就這個吧!基本食物已都已經定好,除了主菜會有三選一之外其他都不用選擇!而最大特色的是全部都是龍蝦無論餐湯前菜主菜每一樣都是龍蝦!餐湯“龍蝦湯”,濃濃湯中有濃濃的龍蝦湯味!清甜的龍蝦和濃湯產生強烈的對比和沖擊!前菜在我們喝湯的時候已經媛媛送上,前菜同樣是龍蝦有關,名為龍蝦紅菜頭沙律!紅菜頭顏色鮮豔配上龍蝦以及紫色的小花顏色相當吸睛!同樣龍蝦味道清甜,配上少酸的紅菜頭清爽配搭!主菜龍蝦芝士汁通粉外觀同樣漂亮美麗,芝士汁融入通粉經過烤焗後香氣四溢,配上龍蝦鉗一個點綴同樣出色!原隻火焰龍蝦piz

由於很早進場,店員讓我們選擇餐桌的位置!

原隻火焰龍蝦pizza絕對是今晚的主角!店員將pizza上臺後,倒上酒精,酒精在龍蝦頭上火焰地消上一小段時間,震撼十足!觸目十足成為今晚的焦點!

跟餐餐飲及餐酒均以半價,一杯紅酒才58元半價後不用30元十分便宜!而且紅酒一點也不差值得點選!
2021-03-31
2021-03-31 64 瀏覽
第一眼係俾佢嘅龍蝦pizza同通粉嘅相吸引😍😍性價比都ok,凳下面仲有個籃可以放袋,好貼心👍🏻建議bk位就唔洗排隊等位,我地食緊果陣都見到多人排隊🤪·1️⃣龍蝦芝士通粉芝士味幾出,通粉口感幾有咬口,唔會煮到淋晒,大大隻龍蝦鉗,如果有多啲龍蝦肉就好🤣🤣·2️⃣香蒜辣椒白酒煮大蜆($118)啲蜆都幾大隻,唔係細細隻好多沙果種,加左辣椒好惹味,唔會好辣,不過呢個價錢嘅份量唔係太多🙈·3️⃣明太子軟殼蟹pizza($178)原本想試佢嘅龍蝦pizza,但通粉食左龍蝦,所以pizza就揀左軟殼蟹,試多啲唔同款😆🤣蝦肉爽口,仲加左櫻花蝦,好香口,軟殼蟹都足料,唔會得幾隻腳😂如果批底再厚啲就好🤟🏻🤟🏻
1️⃣龍蝦芝士通粉
2️⃣香蒜辣椒白酒煮大蜆($118)
3️⃣明太子軟殼蟹pizza($178)
2021-03-26 2087 瀏覽
今晚約妹妹出街食飯, 大家決定去尖沙咀, 到 THE ONE  商場行行, shopping,  乘機食好野.   經過 The Point, 看來格局不錯.食客不少, 座位半開放式設計, 好潮.一眼望見巨型吧檯, 及師傅正在做 Pizza,好想找個座位, 食個 Pizza.幸好侍應話有位, 大家坐下看餐牌, 妹妹提議食 火焰龍蝦 Pizza 套餐,  $428 兩位,  扺食 ! 叫套餐, 餐飲享受半價優惠. 我們叫了兩杯 Mocktail,  Green Point ~ 湖水綠色鳳梨蘇打汁,  含菠蘿味蘇打凍飲,  混上淺藍色糖醬, 味道不錯.妹妹係 Pink Lady, 叫了粉紅色 Strawberry Ice Cream Float .帶粉紅色的士多啤梨汁,  有清新香味. 伴著雲呢拿雪糕,  甜甜地更好味. 龍蝦湯兩客 Lobster Bisque ,龍蝦湯送來了, 熱騰騰, 湯含香濃龍蝦味, 口感幼滑, 好飲..湯內有片多士加龍蝦肉.  好靚.跟住來個  龍蝦紅葉菜頭沙律 Lobster Beetroot Salad.賣相非常靚, 因為有紅葉菜頭在底, 伴有七彩繽紛花朵,
經過 The Point, 看來格局不錯.
食客不少, 座位半開放式設計, 好潮.
一眼望見巨型吧檯,
及師傅正在做 Pizza,
好想找個座位, 食個 Pizza.
叫套餐, 餐飲享受半價優惠.
我們叫了兩杯 Mocktail,
龍蝦湯兩客 Lobster Bisque ,
.湯內有片多士加龍蝦肉.  好靚.
賣相非常靚, 因為有紅葉菜頭在底, 伴有七彩繽紛花朵, 大龍蝦鉗肉在面.
龍蝦肉質滑, 紅葉菜頭, 合桃, 蔬菜沙律, 吃得開胃又健康.
主角送來了 :  原隻火焰焗釀龍蝦 Pizza 9寸,   Flaming Lobster Pizza  9”
Pizza  即叫即做,  熱辣辣,  最吸引是中間的大龍蝦,  紅卜卜, 好可有霸氣.
店員加酒打火, 我們拍照 留念. 火焰紅紅,  好靚,

芝士厚厚,  誘人的金黃色,  有獨特的香氣  非常好味!
Pizza 入口鬆脆, 料多.
龍蝦肉多,  慢慢拆肉. 龍蝦頭, 龍蝦尾, 都有肉
.主菜 龍蝦香草意大利飯  Lobster Risotto, 加$68, 有半隻龍蝦.
以龍蝦做主題, 擺得有型, 放正碟中,
 飯粒粒粒圓潤飽滿,口感黏稠煙韌. 飯味道濃甜.  龍蝦鉗肉都幾多.

藍莓芝士蛋糕  Blueberry cheese cake $18
藍莓新鮮, 芝士奶味濃, 蛋糕香滑不太甜.  好食.
龍蝦熱潮, 大家好仲意食龍蝦,  這個餐有齊龍蝦 salad, Pizza, 飯,  真 特別,  店員服務態度殷勤,  會自動加水, 換碟, 又送上兩次乾濕抹手紙. 給我們留下好印象.
  • 原隻火焰焗釀龍蝦 Pizza
  • 龍蝦香草意大利飯
  • 龍蝦湯
2021-03-23 107 瀏覽
之前已經聽講過呢間Pizza好好味,所以今次專程嚟試一試。我哋叫咗佢二人餐再加一個Pizza,二人餐嘢飲可以半價雖然只限兩杯叫咗一個名太子醬Pizza同埋一個三文魚天使麵,仲有兩份小食一份叫咗焗大啡菇,同埋另外一份係蕃茄丸子小食方面,大啡菇真係超級無敵好食,個芝士係可以拉絲大啡菇都非常之Juicy肉丸子就較為普通冇乜特別之後上枱就係呢個明太子醬軟殼蟹pizza,個人認為普普通通軟殼蟹好似有啲炸得太老而且明太子味都唔係話非常之突出。呢個三文魚天使麵就唔錯啦啲意粉冇黐埋一舊而且都好夠味。但都係不過不失咁啦最後就係呢個我哋家嘅blue cheese 煙鴨胸pizza,呢個反而最好食個個都有讚冇彈而且我哋仲嗌左大批四個人都唔係好食得晒,上面嗰啲脆脆令到個Pizza更加有口感加上蜜糖同佢嘅藍芝士非常之夾,個人認為呢個Pizza係今餐嘅highlight至於飲品我嗌左一杯mango tango,我就覺得普普通通都唔差咁樣,我朋友叫咗杯strawberry vanilla Ice cream, 佢就覺得唔係太好飲總括而言都唔差嘅,下次可以試吓其他唔同款嘅Pizza
之前已經聽講過呢間Pizza好好味,所以今次專程嚟試一試。

一份叫咗焗大啡菇,同埋另外一份係蕃茄丸子

小食方面,大啡菇真係超級無敵好食,個芝士係可以拉絲
大啡菇都非常之Juicy
肉丸子就較為普通冇乜特別

而且明太子味都唔係話非常之突出。

呢個三文魚天使麵就唔錯啦
啲意粉冇黐埋一舊而且都好夠味。但都係不過不失咁啦

總括而言都唔差嘅,下次可以試吓其他唔同款嘅Pizza
  • 煙鴨胸藍芝士pizza
2021-03-23 71 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕有一種海鮮肉質又飽滿又肥美又鮮甜,🤣機會喺食堂出現亦都會喺沙律出現更加係主菜可以無限發光發亮。😳呢一個就係龍蝦啦😆😆自己對龍蝦嘅熱愛程度都算係達到狂歡級別,🥰尤其是想一嚐龍蝦湯嘅精髓,😚😚每一間嘅龍蝦湯雖然飲起上嚟好似差唔多但係經過細味品嘗就會絕對發現其實有些微嘅不同😜今次嚟到The Point主要係因為呢一間餐廳主要食嘅就係龍蝦, 好奇心驅使下就決定要試一試🥸首先介紹吓龍蝦湯,😎無論從色澤或者氣味都已經達到可以盡情享受嘅地步,🥸湯面就有一小塊味蒜蓉包,😏包頭再配有小龍蝦肉,😎咁就可以食到原汁原味嘅小龍蝦肉。至於龍蝦湯嘅味道除咗有濃郁同埋creamy嘅感覺之外☺️如果好細心咁樣品嚐會發現其實龍蝦殼差唔多打到變粉然之後融入左喺湯入面,😄所以個湯並唔係絲滑反而多咗一重層次,😊呢一點就係同普通龍蝦湯最大分別嘅地方,亦都係令到香氣撲鼻嘅原因。😜另外主菜亦都高度推介龍蝦Mac and cheese , 🥳首先通粉並唔係用茶餐廳嗰種細粒通粉而係好大好粗接近係粗管面嗰種程度,😏再臨上芝士醬另外再鋪多層焗芝士,咁就有雙重芝士嘅滋味。😎另外龍蝦肉亦都已經分配喺每一個碟嘅唔同地方確

首先介紹吓龍蝦湯,

另外主菜亦都高度推介龍蝦Mac and cheese ,
咁就有雙重芝士嘅滋味。
😎另外龍蝦肉亦都已經分配喺每一個碟嘅唔同地方確保每一啖都可以附上龍蝦肉,
🤪中間仲有龍蝦鉗,😤唔使好大力就已經可以拍開關節位就食到蝦鉗肉,更鮮甜更清新更飽滿。😳

因為專注所以專業,🤪一間優秀嘅餐廳唔需要有好多食物但最緊要每一道菜都大比客人莫大嘅滿足感。 😋喺呢一度食完龍蝦嘅盛宴的確非常滿足亦都誠意拳拳介紹俾大家😙

🌕最後MoonMoon真係好滿意依間嘅龍系列!下次一定要再嚟🌕
2021-03-22 68 瀏覽
第二次幫襯the point。同樣既晚市時間,今次order普通二人餐,價錢400左右。-餐湯:龍蝦湯。 入面有一隻蝦仁,味道一般。建議選擇其他前菜。-主食1: 牛油果大蝦香草意粉。見唔到牛油果係邊,應該係MIX左係香草醬度。牛油果味唔出,香草醬同松子仁味就已經令個意粉好味。不過份量少左D,大蝦無挑走腸-主食2: 芝士pizza。餅底非常薄脆,帶少許焦香。芝士有拉絲效果,火腿唔會搶左芝士既香味,非常推薦今次比上次既松露Set更滿意,兩款主食都出色

餐湯:龍蝦湯。
入面有一隻蝦仁,味道一般。建議選擇其他前菜。

主食1:

主食2:

今次比上次既松露Set更滿意,兩款主食都出色

2021-03-21 1490 瀏覽
西餐除咗有牛扒最出名之外另外各類嘅海鮮亦都係可塑性好高嘅嘢食。今次嚟到一間專門係食龍蝦嘅餐廳,即使中式嘅酒樓成日都會食到龍蝦伊面,但西餐嘅龍蝦食物就帶嚟更大嘅神秘感同埋另類創作,咁就要更加去試。龍蝦Pizza: 呢一個Pizza夠晒台型,中間放咗大大個龍蝦頭,為成個Pizza增添左唔少嘅生氣,火箭菜芝士呢一啲當然係Pizza必不可少嘅元素,另外仲佈滿左唔少嘅龍蝦肉。最特別最特別嘅地方就係上到枱之後要有一個小小嘅煙幕,就係侍應會淋上點着咗火嘅酒精落龍蝦頭嗰度,產生一種短時間嘅火光,但咁樣並非兒戲,而係為龍蝦頭再增添額外嘅香味,到享用龍蝦頭入面嘅膏嗰陣時就會有燒烤嘅味道。至於Pizza個底夠晒薄,博得來又會平衡返芝士同火箭菜嘅厚度,兩者比例恰好係一比一,火箭菜中和芝士嘅龍尾來突顯龍蝦嘅原汁原味,最後批邊夠晒脆卜卜,似威化餅但非威化餅,夠晒過癮。雖然呢一度最擅長就係處理龍蝦,但甜品亦都唔好睇小,賣相一樣非常好同埋味道亦都係一絕。窩夫心太軟配雪糕: 無論係窩夫定係心太軟定係雪糕相信都係鼎鼎大名受人喜愛嘅甜品,三者融合埋一齊用鐵板嘅方式呈現出嚟亦都非常有心思,心太軟嘅香軟同埋熱力,配合雪糕嘅冰冷

窩夫心太軟配雪糕: 無論係窩夫定係心太軟定係雪糕相信都係鼎鼎大名受人喜愛嘅甜品,三者融合埋一齊用鐵板嘅方式呈現出嚟亦都非常有心思,心太軟嘅香軟同埋熱力,配合雪糕嘅冰冷,亦都構成冰火交融。而窩夫亦都提供額外嘅口感,味道方面亦都冇得彈。心太軟中間的確係又濃又香嘅流心朱古力,而雪糕當然就係要中和心太軟濃味而額外提供雲呢拿香味。 的而且確係非常難忘,凍熱嘅交溶零舍深刻而且滋味
2021-03-17
10 分鐘 (堂食)
  • Lobster pizza
✨意大利香草醬海鮮pizza材料鋪得好密,好豐富,海鮮類有蜆肉、醃安鰽魚、蝦肉和魷魚,切到細細粒,方便食!小朋友對pizza特別愛不釋手,個底脆卜卜,仲有強勁嘅拉撕😆芝士味香濃。✨鮮蘆筍野菌黑松露卡邦拿拉意粉醬汁香濃,成碟好多黑松露,每啖意粉都好上汁,夠入味!✨軟殼蟹蜜糖芥末汁沙律減肥嘅媽媽我,出去食嘢點少得沙律🥗佢嘅沙律醬好特別,係芝麻醬加少少芥末,沙律菜好清新,仲有好少見嘅紫生菜,炸到好香嘅軟殼蟹,梗係留返俾老公,佢都大讚脆卜卜,好好食😋

✨意大利香草醬海鮮pizza
材料鋪得好密,好豐富,
海鮮類有蜆肉、醃安鰽魚、蝦肉和魷魚,
切到細細粒,方便食!
小朋友對pizza特別愛不釋手,個底脆卜卜,
仲有強勁嘅拉撕😆芝士味香濃。

✨鮮蘆筍野菌黑松露卡邦拿拉意粉
醬汁香濃,成碟好多黑松露,
每啖意粉都好上汁,夠入味!

✨軟殼蟹蜜糖芥末汁沙律
減肥嘅媽媽我,出去食嘢點少得沙律🥗
佢嘅沙律醬好特別,係芝麻醬加少少芥末,
沙律菜好清新,仲有好少見嘅紫生菜,
炸到好香嘅軟殼蟹,梗係留返俾老公,
佢都大讚脆卜卜,好好食😋
2021-03-13 113 瀏覽
去年食過一次麻麻地😪就冇再黎過,今次3月份因為限聚令放寬4人,可以同朋友Happy Friday🎉所以比多次機會再黎一次,今次真有超級有驚喜🤗朋友都話食物質素好左,係咪因為轉左廚師❓ 但出面d 侍應服務質素就麻麻地了😕好彩食物好味,咁就算啦🤣Four chesses Pizza🤤🤤🤤這個炸雞👍🏻👍🏻👍🏻好食指數爆晒燈🎉🎉🎉
Four  Cheese  Pizza

Four chesses Pizza🤤🤤🤤
這個炸雞👍🏻👍🏻👍🏻好食指數爆晒燈🎉🎉🎉
2021-03-05
Four  Cheese  Pizza
一向鍾情於Pizza 🍕,在網上見到有龍蝦🦞套餐Pizza,忍唔住就和小朋友來試一下😋!我們叫你一個龍蝦套餐🦞,龍蝦湯兩客、紅菜頭沙律🥙、火焰龍蝦pizza和龍蝦芝士焗通粉。另外我們還叫多一個雞肉BBQ pizza,大滿足🤩!龍蝦湯🍲香濃的龍蝦味,很足料,湯的質感非常香滑🌟!紅菜頭沙律🥙一個非常健康的沙律,我也自愛紅菜頭,另外都有淡淡龍蝦肉❤️!火焰龍蝦pizza🍕上菜後,侍應會淋上酒精點火,馬上非常吸引,吸睛度100😍!每塊Pizza上面都有淡淡龍蝦肉,非常足料!龍蝦芝士通粉🦞芝士份量多🧀,小朋友都非常歡喜!雞肉BBQ pizza🐔很喜歡這個BBQ的味道,裏面有雞肉、洋蔥、野菌⋯都很適合大人小朋友的胃口😇!整體上,無論環境、服務態度及食物質素都非常滿意!😚

龍蝦湯🍲
香濃的龍蝦味,很足料,湯的質感非常香滑🌟!

紅菜頭沙律🥙

火焰龍蝦pizza🍕

龍蝦芝士通粉🦞
芝士份量多🧀,小朋友都非常歡喜!

雞肉BBQ pizza🐔

整體上,無論環境、服務態度及食物質素都非常滿意!😚
2021-03-01 215 瀏覽
平時行過見到餐牌有龍蝦pizza好吸引,一個龍蝦pizza好食😋又脆又薄,一個pizza分開左6份,自己一個可以食到三塊,櫻花蝦軟殼蟹天使麵亦都味道夠濃香,下午飲咗一杯榛子咖啡絕對美味
2021-02-24 211 瀏覽
終於開番晚市,可以約朋友仔去食晚飯啦,今晚我地叫左個二人餐,頭盤揀左個拼盤同溫泉蛋炒磨菇,但吾好講笑,個磨菇真係幾好食的,跟住就到主菜叫左個蜆肉pizza同龍蝦通粉,個通粉真心好食,可以再食第二次!