2021-05-20
今日難得閒約左3個8婆黎呢度chill 下🤩呢個地方打卡一流,可惜我哋掛住食嘢,都冇影到相添,因為嘢食實在太好味啦,份量又多,要密密食都食唔晒🤣呢度既Brunch 包左3個starters, 分量按人頭計Main courses 就1人揀一款,開頭覺得都幾貴$400 位,但見到食物嘅時候,就覺得抵返晒🤣因為份量真係多到食唔晒,大家睇相就知,食完starters 已經有七成飽😅 d starters 好好味,好開胃,相信大家睇相已經流晒口水Main 我哋就揀咗龍蝦西班牙飯(2人份量),牛扒同魚,各有特色,牛扒五成熟,煎得剛剛好,龍蝦就10分爽口新鮮,賣相同味道都一流,好值得一試,魚我就覺得一般,冇乜特別。最後仲有dessert, 個Brownie 不得了哦,好多脆脆係入面,口感一流,又唔會太甜好完美既餐,不過份量就嫌太多,食唔晒有點浪費,唯一美中不足就係,餐廳規定必須按人頭點餐,如果可以四個人點三個餐咁就啱啱好啦😅