2023-11-15
🦞🦀🦐🐙放假去搵好野食😍今晚好想食海鮮呀❤️呢度啲海鮮好生猛😍流晒口水喔🤤🦞龍蝦湯 :呢個龍蝦湯充滿住鮮味😋而且顏色紅亮❤️香味仲好濃郁添👍絕對係高級食材嘅味道💯🥪海膽多士 :不得了✅呢個海膽多士唔至IG-able呀💯海膽啖啖都有海水嘅鮮味😍入口軟滑即溶💯而且海膽份量仲鋪滿曬成塊多士添👍多士脆卜卜又鬆化🔥正呀🥳🦞龍蝦拼盤 :今晚我地好想食龍蝦🦞所以order左呢個龍蝦拼盤😍海鮮連埋啲醬汁係度✅打開嘅時候啲海鮮鮮味擁晒出嚟🔥呢個龍蝦拼盤裡面有一隻好新鮮又彈牙嘅波士頓龍蝦🦞10隻海蝦🦐仲有300g爽口嘅八爪魚仔添🐙呢個拼盤好推介喔🥳🍹Virgin Sangria : 叫番杯無酒精嘅Sangria西班牙特飲配海鮮都錯噃🍹豐富嘅水果味❤️香甜嘅口味🍹好啱女孩子飲呢🥳🍸Simple Kids : 呢杯Simple Kids嘅顏色令人好治癒喔🍹粉粉嘅紫色充滿住少女心❤️上面仲有一粒甜甜嘅龍眼添😋我好喜歡呢🥳🍰提拉米蘇 :口味好香滑😍仲未帶有濃郁咖啡酒香❤️鋪滿可可粉無提拉米蘇😋視覺效果夠曬吸引呀💯口感層次感豐富🥳