2004-02-13 16 瀏覽
個o-secret cheesecake top layer唔係mousse黎嫁, 係mango light cream cheese (chilled)! 老闆娘sarah insists 個cake要三個layer一齊擺入口先至可以食到個cake o既精髓!
2004-02-12 23 瀏覽
睇開D食評介紹好似好正咁,已經想試好耐,但中環唔就腳(對我黎講~),所以一直都未試過﹗難得佢0係銅鑼灣開左分店,即刻買件試下先﹗入到去見到樣様都想試,最後見個姐姐話SWEET-O-CHEESE係佢地招牌蛋糕,所以就買左呢件試試~佢面層係樣似mango mousse0既物體,中層係newyork cheese,底層同餅邊係朱古力曲奇餅…最好味係個曲奇餅底,因為仲好脆,但單獨食好甜,要連埋少少cheese一齊食會好少少…面層個mousse都ok,而中層0個層cheese真係好濃味,好香,但一個人食晒成件真係好"漏"啊﹗
2004-02-10 13 瀏覽
地址:香港銅鑼灣堅拿道東28B號地下<br />電話:25756228
地址:香港銅鑼灣堅拿道東28B號地下<br />
電話:25756228