2022-05-02
前排發現依間新開既𝚌𝚊𝚏𝚎,即刻比佢既環境深深吸引住❤️❤️𝚌𝚊𝚏𝚎既室内有復古風泳池同埋仿沙漠設計🏖️而室外就有彩色瓷磚、民族風地墊同粉紅色磚牆等周圍都係打卡位,好似去咗趟旅行咁🥰我平日去都唔算好多人🤔不過都建議去之前係佢哋網站𝚋𝚘𝚘𝚔定位先比較安全🙈𝚌𝚊𝚏𝚎仲可以係室外座位食水煙同埋有好多款酒選擇🥰疫情穩定返可以同𝚏𝚛𝚍夜晚過黎𝚌𝚑𝚒𝚕𝚕下都唔錯🍹🍝法國鵝肝牛肝菌忌廉汁意粉$𝟷𝟺𝟾超濃牛肝菌味,好多醬好足料,意粉上面擺住舊大大嚿嘅鵝肝✨我冇諗到係連意粉裏面都有細塊既鵝肝喺度😆鍾意食鵝肝嘅大家一定要試吓🍛黑松露野菌忌廉汁意大利飯$𝟾𝟾呢個又係好多醬好足料✨啖啖都食到菇🍄味道濃得黎又唔會好鹹,米飯偏軟糯,啲醬汁將米煮到入晒味🥰🍰𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞$𝟾𝟶之前留意到好似個個嚟呢間𝙲𝚊𝚏𝚎都嗌呢個🤔就特登嗌嚟試吓✨將包圍住蛋糕嘅膠套拎出嚟嗰下好壯觀🥰食完俾我想像中好食好多💖有浸酒香味,又好濕潤同𝚜𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑𝚢👍🏻推薦☕️𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟺𝟾每款咖啡都可以揀朱古力風味或者酒味既咖啡豆,我地就揀左各一杯試下分別😆朱古力風味似返品時既普通咖啡豆,吾會酸,酒味既無論係聞同埋飲都好香酒味✨比較特別,我地都鍾意酒味既
周圍都係打卡位,好似去咗趟旅行咁🥰
🍝法國鵝肝牛肝菌忌廉汁意粉$𝟷𝟺𝟾
🍛黑松露野菌忌廉汁意大利飯$𝟾𝟾
🍰𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞$𝟾𝟶
☕️𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟺𝟾
每款咖啡都可以揀朱古力風味或者酒味既咖啡豆,我地就揀左各一杯試下分別😆朱古力風味似返品時既普通咖啡豆,吾會酸,酒味既無論係聞同埋飲都好香酒味✨比較特別,我地都鍾意酒味既哩杯多𝚍💖