2022-04-13 80 瀏覽
餐廳有好多打卡位,室內有個小沙灘同埋一個小水池,可惜嗰日去到室外係冇乜佈置嘅。可能係因為疫情原因室外就冇點開放。地點非常之近旺角地鐵站喺依出口一出去就見到,非常方便! 🙋🏻‍♀️一次過滿足我好幾個願望,又有得打卡,野食又靚又好味,環境又好,唯一不足之處就係星期六日無套餐,無野飲,如果叫咖啡就要加$50一杯左右️🙋🏻‍♂️食物份量都可以,男仔表示食得飽,但覺得坐得都有少少迫咁,無咩其他意見—-—-—-—-—-—-—-—-——-—-—-—🍽香辣蒜片帆立貝意粉💰118意粉比較乾身同牛油蒜香味撲鼻,有幾粒帶子,味道方面幾好,好香口但有少少油膩🍽軟殼蟹鹹蛋黃忌廉汁意粉💰118鹹香味十足有少少奶香味,軟殼蟹非常之大隻,呢個真係好抵食,CP值高,軟殼蟹炸得好鬆脆但味道方面同海膽意粉就有少少遲只不過係多咗啲鹹蛋黃味,不過如果鹹蛋黃味多啲出啲會比較好🍽海膽忌廉汁扁意粉💰138有兩片左右嘅海膽,食落新鮮唔會好腥,但相對來講個CP值比較低味道-3.5/5CP值-3/5回頭率-2/5

地點非常之近旺角地鐵站喺依出口一出去就見到,非常方便!

—-—-—-—-—-—-—-—-——-—-—-—

🍽香辣蒜片帆立貝意粉💰118