2025-06-17
為朋友慶祝生日,特意挑選了旺角這間摩洛哥風格餐廳,一間超有feel嘅摩洛哥風餐廳!環境優美,水池位、沙灘位、戶外位,都充滿異國情調的裝潢,每個角落都係打卡勝地📸!實在是個完美的選擇!食物質素高到爆,擺盤精緻,仲唔限時,慢慢食慢慢拍都無壓力!朋友們都樂在其中,留下了不少難忘瞬間!超適合親子或朋友聚會!食物質素同擺盤都好有驚喜,絕對係視覺同味覺嘅雙重享受!食物質素更是超乎預期,每一道菜都味道獨特且出色:火山熔岩芝士和牛漢堡 ($198) 淋上瀑布芝士,再配上嫩滑和牛,食到停唔到口。炭燒澳洲和牛肉眼 ($398) 燒得恰到好處,配燒汁提升了整體風味,仲貼心幫我哋切好上菜,方便又窩心!明太子卡邦尼意粉 ($98) creamy到心動,仲有店員推介嘅 雞泡魚乾,果然有驚喜,香脆得黎帶點海鮮風味。泰式豬頸肉都好惹味!Earl Grey Lava Cake 茶香濃郁,甜而不膩,切開一刻仲有流心效果,完美ending!飲品推介,Dirty Chocolate ($60)濃郁順滑!Rose Black Tea ($65) 清香又可免費refill,超貼心!店員服務真是一個大加分!店員態度親切專業,服
店員服務真是一個大加分!店員態度親切專業,服務貼心,會細心推介菜單,仲主動幫我哋影生日照,送咗張即影即有相,超有紀念價值!
總消費$1,370(連10%服務費後$1,245,另加小費$342.5),性價比超高!畢竟環境、食物和服務都達到了高水準。這間餐廳絕對是生日聚會的首選,無論是視覺享受還是味蕾享受,都值得到訪!下次還會再來,強烈推薦給喜歡異國風味和美食的朋友!