2025-04-16
📍Sofi PASTA CoBlack Truffle Mushroom Fusilli Lunghi Bucati黑松露𦼦菇捲捲𪍑6.5/10🌟我同朋友都係為咗呢碟意粉而嚟,作為舖頭嘅招牌菜式,我見好多人都有order!勁香黑松露味,但係意粉冇想像中咁q彈,而且都唔夠掛汁,食落口感覺黑松露還黑松露,意粉意粉咁૮(˶╥︿╥)აHandmade Lobster Sauce Egg Fettuccine with Hokkaido Scallops手打龍蝦汁闊蛋麵伴香煎北海道帶子5/10🌟由於本人好鍾意食帶子,所以無條件嗌咗呢碟意粉,但係等咗差唔多20分鐘,可能因為冇乜人嗌(?)好香龍蝦汁味,但食落味道較淡,平平無奇,感覺唔值呢個價錢~Garlic Butter Single-bone Wings蒜蓉牛油炸單骨雞翼7/10🌟超級香蒜蓉牛油味!味道較咸,但勝在啖啖肉,一啖雞翼,一啖龍蝦汁意粉岩岩好haha😂😂Original French Fries原味薯條7.510🌟呢個冇影到相,但係超級香脆!我朋友薯仔怪🥔,佢都表示好好食!就算過咗20分鐘都仲係脆的!72% Coco8/10🌟超級有驚喜
黑松露𦼦菇捲捲𪍑
6.5/10🌟
手打龍蝦汁闊蛋麵伴香煎北海道帶子
5/10🌟
好香龍蝦汁味,但食落味道較淡,平平無奇,感覺唔值呢個價錢~
蒜蓉牛油炸單骨雞翼
7/10🌟
Original French Fries
原味薯條
7.510🌟
72% Coco
8/10🌟
超級有驚喜!飲落超級濃郁,係唔太甜嘅朱古力!好好飲!如果有機會再食都一定會再order!
Peach Soda
蜜桃梳打
5/10🌟
普通 平平無奇~
餐廳氛圍好chill,背景音樂以日文歌為主,咁啱都係我覺得好聽嘅歌所以好加分!
佈置上面,貼咗好多唔同嘅專輯同電影既海報,包括Rosè、SZA、Sia、Jennie、lalaland、Call me by your name等等!💙
Black Truffle Mushroom Fusilli Lunghi Bucati 黑松露𦼦菇捲捲𪍑
Garlic Butter Single-bone Wings 蒜蓉牛油炸單骨雞翼
72% Coco
朱古力巴斯克蛋糕
Handmade Lobster Sauce Egg Fettuccine with Hokkaido Scallops 手打龍蝦汁闊蛋麵伴香煎北海道帶子