2017-09-20
今日同朋友黎左尖沙咀食野!一入到去,好闊落,環境好舒服,有好多沙發位,有啲仲可以望下景。燈光好足夠,光線充足,令人好想喺度慢慢感受一個下午茶,人都精神啲!首先,我哋叫咗兩杯乳酪飲,一杯係土,一杯係奇異果青瓜,兩杯都好新鮮,又唔會太甜, 十分開胃!之後我哋叫咗兩個主菜,一個係番茄香草雜菜螺旋粉,蕃茄味幾重,淡紅色,望落食落都好開胃,但係螺絲粉略嫌有啲硬,下次可以煮林小小就好喇。另外叫左個白酒忌廉海鮮意粉,忍唔住encore左一次,每人食左一個!個意粉非常入味,個汁份量夠、好creamy,食落又唔會好肥膩,好香白酒味,啲海鮮都好新鮮,好值得食,推薦呢個!!!之後叫咗個,煙三文魚芝士意大利包,都有成兩大件,好夠飽,份量好大份,咸咸地既煙三文魚,配埋芝士,新鮮既生菜同微甜既蕃茄,口感好豐富,個意大利包又唔會好硬,鬆軟度啱啱好!下午茶價錢唔會好貴,幾合理,加埋個環境,性價比算唔錯!
下午茶價錢唔會好貴,幾合理,加埋個環境,性價比算唔錯!