2012-05-26 191 瀏覽
Ruby Tuesday在我眼中,一直跟Outback不相伯仲可惜,Ruby Tuesday的價格偏貴,除非有coupon,否則很難吸引人去光顧碰巧跟友人都想吃下午茶,竟發現Ruby Tuesday下午茶的價錢十分經濟實惠Ruby Tuesday的下午茶出乎意料的好,tea set 價錢都是大約五十元包餐飲難得的是,跟tea set 點甜品竟有半價優惠,真是天大的好消息我與友人決定點迷你露比漢堡 $46,然後再點chocolate tall cake令人驚訝, tea set的漢堡原來有兩個,可以隨心選擇雞肉或牛肉漢堡漢堡來到的時候,單是外表也令人垂涎配上香脆可口的薯片和茄汁,是很好的配搭Chocolate tall cake,比想像中的大最頂有兩球呍喱拿雪糕和很多creamcream 上鋪上少許Oreo碎,令吃下去時特別有口感雪糕下層有一大件朱古力蛋糕朱古力蛋糕本是平平無奇,可是中間卻加了有chocolate mousse,補了不足蛋糕連雪糕一起吃,感覺很滿足雖說是下午茶,我和友人都覺得這已經是晚餐了,我們都飽了以這個價錢吃到Ruby Tuesday 真的令人喜出望外只是staff
迷你露比漢堡
漢堡來到的時候,單是外表也令人垂涎
配上香脆可口的薯片和茄汁,是很好的配搭
chocolate tall cake
Chocolate tall cake,比想像中的大
最頂有兩球呍喱拿雪糕和很多cream
cream 上鋪上少許Oreo碎,令吃下去時特別有口感
雪糕下層有一大件朱古力蛋糕
蛋糕連雪糕一起吃,感覺很滿足

雖說是下午茶,我和友人都覺得這已經是晚餐了,我們都飽了
以這個價錢吃到Ruby Tuesday 真的令人喜出望外
只是staff 的態度與outback 相比,欠缺了主動和熱誠
消費五十元,郤能在環境優雅的地方食到美味的食物,真的要推薦如其他好友
chocolate tall cake
迷你露比漢堡
  • tall cake
一直聽說ruby tuesday的味道不錯,於是中午去一試,但是真好碰上假期,沒有lunch set。兩個人點了一份 豬肋骨+醃肉雞的套餐,再加了108的一個前點,兩份湯,原以為可能會不夠吃,沒想到美國菜的分量好大,還需要打包。點了cream湯和bacon的湯,味道很不錯前菜點了mini trio,結果是三個小漢堡,三種味道,一種牛排,一種魚肉,還加了薯條,好抵食。主菜的豬肋骨非常香,分量也很大。煙肉雞肉也很好。還有一盤水煮蔬菜和薯泥,吃的不太習慣。環境很優雅,服務也不錯。

點了cream湯和bacon的湯,味道很不錯

環境很優雅,服務也不錯。
2012-04-04
  • ribs
  • cream soup
  • bacon soup
2012-01-22 88 瀏覽
今日男友細妹請食飯,因為佢有Ruby Tuesday既member card,有discount,平好多!!先order兩杯big size既飲品(一杯夠兩個人飲)再黎簿餅,脆脆地幾好味salmon carbonara,太乾身,麻麻地燒豬仔骨+辣味雞翼,黎咗唔辣雞翼(味道怪怪的,有花生醬既味道),同職員講返,佢地冇收回唔辣雞翼,但另外補番一碟辣味雞翼,值得加分!!跟豬仔骨既薯菜,冇食過,因為本身唔鍾意食薯蓉龍蝦尾,臭覺上好油,但食落一般4人份量既雪糕蛋糕,成晚最好食就係呢個
先order兩杯big size既飲品(一杯夠兩個人飲)
再黎簿餅,脆脆地幾好味
salmon carbonara,太乾身,麻麻地
跟豬仔骨既薯菜,冇食過,因為本身唔鍾意食薯蓉
龍蝦尾,臭覺上好油,但食落一般
4人份量既雪糕蛋糕,成晚最好食就係呢個
2011-12-08
1K
2012-01-02 106 瀏覽
可能真係好多人都食唔晒D 野, 現在的午餐都係港人份量, 其實可以比茶餐廳仲少.12:45 來到, 剛仍有位不用等;和大豬女友, 一人一個LUNCH SET, 我要 CREOLE CATCH, 佢揀左 RUBY MINI'S是日餐湯係蓄茄湯, 帶點CREAMY 的; 很不錯.大豬女友的包先上現在的包只有兩個; 今日叫了牛肉包, 仍很夠肉汁, 薯條也好脆. 不過真係好似唔係好夠喉...我的魚, 等了好久, 姐姐都好主動告訴我已在追廚房, 雖有點不高興, 但也怒氣全消.魚好滑冇雪味, 或可能係D 香料蓋過了吧. 肉質很好, 冇話一吉就散.米係美國米, LONG GRAIN 又帶點硬, 不是港人食開的泰國米, 但也很配合 CREOLE 的主題!我份 SET LUNCH 雖都唔細, 但已不是以前食到唔郁得的份量; 晚餐又會如何呢.仍想再戰 colossal burger 呀~~
可能真係好多人都食唔晒D 野, 現在的午餐都係港人份量,
其實可以比茶餐廳仲少.

12:45 來到, 剛仍有位不用等;
和大豬女友, 一人一個LUNCH SET,

是日餐湯係蓄茄湯, 帶點CREAMY 的; 很不錯.

大豬女友的包先上
不過真係好似唔係好夠喉...

魚好滑冇雪味, 或可能係D 香料蓋過了吧.
肉質很好, 冇話一吉就散.

但也很配合 CREOLE 的主題!

仍想再戰 colossal burger 呀~~
2011-12-27 73 瀏覽
生日飯呢~好耐冇認真慶祝過其實依日都唔係真係約好左只不過陪大朋友9點半係中大睇完show咁佢話不如去沙田食喎..原本諗住食bxne不過一入去就話打烊喇~於是我地就轉戰露比星期二 =]因為都夜喇~ 一去到就有位原來成個10月因為halloween既原故 都會係9點之後6折咁就好喇~ 我都唔想食咁貴=P叫左Nachos, Loaded Baked Potato 同 California Club QuesadillaN年前係愉景灣zxks食過一次Nachos,, 我覺得今次依個好味D喎~幾種芝士mix埋~ 好濃芝士味 仲有D酸酸地既汁 加埋脆既粟米片~ 正~因為係美國讀書果陣成日食薯仔見到meun有焗薯就講笑話要叫但係當時大朋友應該係冇講笑依個概念XD所以真係叫左 LOL仲當蛋糕咁1,2,3許願切左 (well,, 大朋友話夠晒特別喎.. 好啦= = )當然就比canteen好食啦~而且真係loaded! 超多芝士(請留意), 煙肉, 同牛油 不過好在有sour cream中和番冇咁漏=D好啦! 最後上既係Quesadilla!經過nachos同焗薯既洗禮.. 佢一上既時候我地都心諗..

生日飯呢~
好耐冇認真慶祝過
其實依日都唔係真係約好左
只不過陪大朋友9點半係中大睇完show
咁佢話不如去沙田食喎..

原本諗住食bxne
不過一入去就話打烊喇~
於是我地就轉戰露比星期二 =]

因為都夜喇~ 一去到就有位
咁就好喇~ 我都唔想食咁貴=P

因為係美國讀書果陣成日食薯仔
見到meun有焗薯就講笑話要叫
但係當時大朋友應該係冇講笑依個概念XD
所以真係叫左 LOL
當然就比canteen好食啦~

好啦! 最後上既係Quesadilla!
經過nachos同焗薯既洗禮..
佢一上既時候我地都心諗.. : ummmmm
哈哈哈哈 因為都係超多芝士的啦~
類似墨西哥菜既薄餅 rich既cheese加上salsa(大概係牛油果加蕃茄)
我地兩隻都係食左一件試下
因為真係好多芝士呀!
連我依個芝士怪都飽左~ 美國菜真係唔係好適合兩個人黎食XD
如果每日食一樣係會覺得超好食超滿足 而唔係太飽啦~~~
結局係可以打包兩件Quesadilla同小半碟Nachos走的=]

題外話/補充資料: 大朋友請的~ 呵 謝噢=]
慶祝紀念
生日
聽過 Ruby Tuesday的名字已經很久了,個人一向挺喜歡西式食品,安排了機會試試。先前致電訂位時已差不多爆滿,幸好還能訂到座位。因為沒有吃過,參考網評點了三式迷你漢堡、半份燒排骨,以及另加費用要了自助沙律吧乙次。迷你漢堡賣相挺可愛,又令我嚐到不同口味的漢堡,設計有創意。三款漢堡之麵飽層烘得吃下有輕微甜味而香脆,值得讚賞。每款配上稍有不同的蔬菜,意念不錯;各款主餡料應是牛肉、豬肉和薯肉,兩款肉類漢堡烤得挺香口,薯肉做得鬆軟,伴碟的薯條不油膩,水準達標。至於燒排骨,選了香辣汁,個人認為挺辣,有點搶去其他所點菜式的鮮味。如只考慮烤排骨的質素而言,焗得非常入味香稔,吃下肉質非常軟,可見製作心思,另伴碟的薯蓉也是非常好吃之作,整體還是有質素的。沙律吧方面,所提供的材料算是夠多樣化,也算新鮮,質素較可取的為粟米、青瓜、蕃茄、馬鈴薯及各款水果(沒嚐沙律意粉),來平衡較重肉類份量的所選菜式,還是不錯的決定。綜合而言,食品及服務良好,但以正價用膳而言,於同區中還是有更多的選擇。如是半價而言,此店仍是不錯的偶爾開餐之選,因為成為會員以享有半價需要另行收費,食客可能要考慮自己的實際情況而決定了。

三式迷你漢堡
半份燒排骨
2011-12-10
5 分鐘 (堂食)
三式迷你漢堡
2011-11-25 60 瀏覽
男朋友拎到張6折COUPON...我地就去咗沙田呢間RUBY TUESDAY食DINNER就算BOOK咗位都要等5分中先入到去...佢D POLICY好得意,,,係個張台就係個張台就算有另一張台係空的都會比其他人..我地入去之後,,有人黎介紹自己之後就好好服務咁問我地想食D咩野我地等緊GE時候都覺得呢度好靚,,個情調都唔錯我地揀咗Colossal Burger同埋Jumbo Lump Crab Cake大約等咗20分鐘就有Jumbo Lump Crab Cake呢個的口感有D似吞拿魚但係又比佢冇咁滑放入口即溶的感覺真係太AMAZING!!!Colossal Burger呢個真係一個好好好好好好大的漢堡呢個真係真正的只係塊肉都已經係平時當當的幾倍大小我地點呢個漢堡的時候...男朋友話要7成熟的等野食黎GE時候我地都諗緊呢度的7成熟同市面的7成熟係唔係都係一樣...姐係全熟?但係結果話比我地知...7成熟的牛扒,,係呢度可以食到仲要係JUICY同食落個感覺好滿足跟包的薯條都係新鮮炸起熱辣辣的!!!真係好想即刻再去食過!!!最後我地用咗張COUPON去買個為期3個月的MEMBERSHIP有M
男朋友拎到張6折COUPON...
我地就去咗沙田呢間RUBY TUESDAY食DINNER
就算BOOK咗位都要等5分中先入到去...
佢D POLICY好得意,,,係個張台就係個張台
就算有另一張台係空的都會比其他人..

我地入去之後,,有人黎介紹自己
之後就好好服務咁問我地想食D咩野
我地等緊GE時候都覺得呢度好靚,,個情調都唔錯
大約等咗20分鐘
就有Jumbo Lump Crab Cake
呢個的口感有D似吞拿魚
但係又比佢冇咁滑
放入口即溶的感覺真係太AMAZING!!!
Colossal Burger
但係結果話比我地知...7成熟的牛扒,,係呢度可以食到
仲要係JUICY同食落個感覺好滿足
跟包的薯條都係新鮮炸起
熱辣辣的!!!
真係好想即刻再去食過!!!

有MEMBERSHIP CARD,,係RUBY TUESDAY食野可以有50% OFF!
其實真係幾抵...CHRISTMAS正日,,情人節正日都係半價..
我諗黎緊的3個月,,我地都會KEEP住係RUBY TUESDAY食GA LA~=]

2011-11-21
  • Colossal Burger
2011-11-16 52 瀏覽
頭盤:煙肉焗薯皮,啲煙肉真係硬過我條命。龍蝦意粉,啲龍蝦肉好少又細粒,我仲食到3粒好細嘅龍蝦殼,裡面好多芝士但啲芝士一啲都唔香。牛扒還可以,但啲配菜好難食,我同我朋友都無食因食唔落。個待應大嘅sell左5次叫我哋申請90日半價証,駛唔駛咁hard sell呀!都講左好多次唔想申請囉!如果唔係有張六折couple都唔會去食,而家6折左每人200元都覺得物非所值。
2011-11-15
2011-10-11 42 瀏覽
由於友人有半價優惠咭, 所以訂了台.但預約8點, 都依然要等10分鐘~Service不俗, 一開始落單經己介紹蠔啦~介紹牛排啦~.當我們點好菜後, 便殷勤地送上開水~點了以下菜式:^^自助的沙拉bar~朋友們有技巧地切了一個特盛西瓜 & 水蜜桃 超甜; 薯仔的醬汁很合. 值得再來吃!^^很適合我的口味~ 份量不多, 但真的很足夠~因為芝士味極濃!! 但lobster & scallop沒有太多, 雖然增量一點~^^有sour cream 酸酸的都ok, 但薯條有點硬~可以改善下~ + ^^好好吃耶~~!!! 我的最愛~~醬汁濃郁, 肉質鮮嫩!^^肉質很柔軟~入口很滑溜~不錯^^起初以為薯蓉會不好吃, 但其實都還可以~淡淡的~^^真的超級勁的一個漢堡, 要分兩層來放~牛肉餅不用說就是好吃~juicy~牛味很重~整晚服務生都輪流詢問我們對食物的評價, 這點很好~因為有半價優惠, 所以埋單是驚喜價~5個人, 只是HK$664~真的很抵~現在整個10月的9時後, 還有6折優惠~有機會真要再去吃~~
由於友人有半價優惠咭, 所以訂了台.
但預約8點, 都依然要等10分鐘~

當我們點好菜後, 便殷勤地送上開水~
貼心地奉上開水
點了以下菜式

[Fresh Garden Salad]
^^自助的沙拉bar~朋友們有技巧地切了一個特盛
西瓜 & 水蜜桃 超甜; 薯仔的醬汁很合. 值得再來吃
!
堆積如山的 Fresh Garden Salad
[Lobster & Scallop Mc'n Cheese]
!!
Lobster & Scallop Mc'n Cheese
[Bacon & Fries]
Bacon & Fries W/ Sour Cream Sauce
[Whole Ribs] + [Meshed Potato]
^^好好吃耶~~!!! 我的最愛~~醬汁濃郁, 肉質鮮嫩!
[16oz Rib Eyes]
^^肉質很柔軟~入口很滑溜~不錯
16oz Angus
^^起初以為薯蓉會不好吃, 但其實都還可以~淡淡的~
Whole Ribs
Meshed Potato
[Super Burger]
^^真的超級勁的一個漢堡, 要分兩層來放~
牛肉餅不用說就是好吃~juicy~牛味很重~
要分開放的Burger
整晚服務生都輪流詢問我們對食物的評價, 這點很好~

2011-10-10
10 分鐘 (堂食)
Lobster & Scallop Mc'n Cheese
堆積如山的 Fresh Garden Salad
Whole Ribs
16oz Angus
要分開放的Burger
Meshed Potato
2011-07-22 320 瀏覽
Ruby Tuesday has great service at the Shatin branch in New Town Plaza. But I doubt I will visit any Ruby Tuesday in Hong Kong ever again because the food has become just too expensive. The salad bar has been cut back (no bacon bits), and they still have the nerve to charge HK$78 for ONE trip. Good grief, it's not as if the chain is so desperate that it has to charge this much for a salad bar! Not even in New York City would a customer be charged US$10 for the salad bar and be told, "Sorry, you can go only once."

I was seated immediately on a Sunday around 1:30 p.m. I chose a pasta dish with the salad bar and iced tea. Nothing wrong with the food per se, but it's not worth the exorbitant price. I can just imagine if I had chosen a really expensive entree. Worst of all, iced tea with unlimited refills costs HK$46! Again, it's not as if Ruby Tuesday will ever go broke over iced tea! I would think HK$30 should be the absolute top considering how cheap it is to make.

Sorry, guys, there are plenty of other places that serve food as good as yours for a more reasonable price.

2011-07-17
  • nothing
  • really
2011-07-18 51 瀏覽
之前去買電器送左張6折coupon~反正"九龍灣Ruby"試過~今次就入沙田試下臨入食店之前..先double confirm張coupon用唔用得~因為只限主菜~set lunch唔計在內~不過總之用得就ok囉食店環境好舒服~地方都好大~而且設置好多舒適既卡檯~而服務大致都ok依日lunch 2口子叫左.."龍蝦湯" - 有淡淡龍蝦鮮味~但質感+味道都唔夠濃郁熱湯跟上麵包籃及牛油"Rib Eye (10oz)" - 煎得都好靚~不過另一半話口感味道就普普通通喎反而個焗薯話好味道~夠薯香粉糯"New Orleans Seafood"..新奧爾良海鮮飯炒飯混合加配既蕃茄粒~入口感覺好清新~但炒飯炒得過乾~要邊食邊飲水就比較易吞海鮮類燒得夠香夠入味~而且份量好足~魚柳肉質夠實在..味道都唔錯呢蝦好大隻而且夠爽彈~皮層仲燒得有點脆皮口感今次去食既主要目的~係想試下"Chocolate Tallcake"有幾好味係九龍灣見好多人食~份量好巨好吸引~不過落order時~唔記得叫佢要走cream~wow..上檯真係好大杯呢有2個雲喱拿雪糕球~下層既朱古力蛋糕~無想像中咁夠濃郁朱古力味蛋糕層其實無乜
依日lunch 2口子叫左..
"龍蝦湯" - 有淡淡龍蝦鮮味~但質感+味道都唔夠濃郁
熱湯跟上麵包籃及牛油
反而個焗薯話好味道~夠薯香粉糯
蝦好大隻而且夠爽彈~皮層仲燒得有點脆皮口感
蛋糕層其實無乜朱古力味~口感亦帶乾+粗鞋~反而重朱古力味係夾雜中層既creamy chocolate mousse
整體Ruby既食物好普通~無"6折coupon"基本上唔會再揀去~因為收得咁既價錢~而食物水準又唔見得好突出
2011-06-29
2011-06-16 30 瀏覽
Ruby 一向都係我當年仍在香港住的最愛餐廳,所以就算已移民到他國,個心成日都諗住佢,今次回HK當然又係唔會放過佢啦知佢多人等位,已一早BOOK定,但都一樣要等30MINS...好在成大班朋友傾下計唔覺唔覺就到我地入座。不過唔知佢地係咪太忙,所以成日搞錯野又唔記得拎野,野飲要叫幾次先拎到比我地,拼盤對對碰要大,佢地就來左個細...同佢講又話轉頭補番比我地,但最後又無補,要我地叫完再叫先有...唔知係事實定錯覺,食物我覺得好似細份左..朋友都話係,但價錢好貴啊...貴到我就快唔捨得吃的了 食物質素就一半半....拼盤對對碰~ potato skin太油,好似拿去浸泡完油唔整干咁...好驚....其他就ok同埋朋友叫左個好似叫焗牛肉千層寬麵, wa...好咸的...我真係受唔住New Orleans Seafood ~呢個好好味,如果d飯多一點就好了Ribs~呢個keep到水準,好味Vegetarian Quesadilla ~開頭喜歡吃肉的大家,見我叫這個都面有難色,但最後大家都覺得呢個最好味呀,我成日都話要大家多點吃素,在Ruby吃野更一定要叫一點素,因為太多太多肉了,又多cheese

今次回HK當然又係唔會放過佢啦

又話轉頭補番比我地,但最後又無補,要我地叫完再叫先有...

食物質素就一半半....

Ribs~呢個keep到水準,好味
多點吃素,在Ruby吃野更一定要叫一點素,因為太多太多肉了,又多cheese,唔健康啊,呢個真係好好食,我極力推薦啊

果晚太餓所以係咁食,後來先知唔記得影相,只係影左2款食物,呵呵
2011-06-06
30 分鐘 (堂食)
  • New Orleans Seafood
  • Vegetarian Quesadilla
  • ribs
唔係有六折 coupon , 都唔會幫襯因為我知呢度唔係主打牛扒吧 芝士薯條其實唔好落 salad 醬吧, 可以另碟上, 不是每位客人都喜歡 ...好大碟, 2個人都食唔晒.....老公點了 龍蝦併牛扒龍蝦得半隻咋.... BUT OK牛扒就真係麻麻我個大蝦抵食好多, 估唔到仲有飯跟....不過我地一啖都冇食....連炸洋蔥都冇食....好浪費 我身旁有位鬼佬自已用膳.埋單時可能侍應見佢食剩好多, 就問佢, 佢都答 : very good but TOO MUCH "吹漲...連 KING SIZE 既人都食唔晒, 更可況我地呢....
唔係有六折 coupon , 都唔會幫襯

因為我知呢度唔係主打牛扒吧

好大碟, 2個人都食唔晒.....

老公點了 龍蝦併牛扒
龍蝦得半隻咋.... BUT OK
牛扒就真係麻麻

龍蝦併牛扒
芝士薯條
中蝦併牛扒
芝士薯條
早前喺openrice見到Ruby Tuesday有75折coupon就相約朋友一齊去食飯,原來友人有富邦信用卡7折,實在太好啦,唔去都對唔住自己啦!揀食物大家都揀得好快,只係揀飲品時大家都心大心細,同埋有啲飲品唔知係咩口味,有個waiter見我哋揀得咁苦惱就推介咗幾款飲品比我哋份量唔算大,豬肋骨好腍身,啲炸雞同炸蝦好爽口,配埋酸辣汁好野味,不過個忌簾汁就遜色咗少少,感覺漏咗啲當長通粉嚟到o既時候,真係好嘩然啲蝦點可能咁大隻o架?一啖係放唔到入口o架,起碼有十隻八隻蝦呀,重好creamy o添,唔會有漏o既感覺,好正我最鍾意呢款薄餅,亦都係以蝦做主打,依然都係咁大隻咁爽口,個汁有少少辣,我好鍾意,唔會好似平時食pizza咁多芝士咁快飽,食兩件都無問題好多藍莓肉沉喺底,酸酸maymay食到飽飽飲最啱,容易消化朋友叫咗Fruit Icea Tea $52 & Ruby Refresher $58,完全係迎接夏日o既感覺呀呢杯朱古力雪糕蛋糕真係勁揪,我哋三個人都食唔晒呀,應該有兩至三個雪糕球,有好多忌簾喺面&少許朱古力醬,重有個勁大o既朱古力蛋糕喺底,好似莎莉蛋糕咁o既味道好滿足,真係好滿足

Triple Play $268
Parmesan Shrimp Pasta $198
當長通粉嚟到o既時候,真係好嘩然
B. Shrimp Quesadialla $172
Classic Lemonade $52
好多藍莓肉沉喺底,酸酸maymay食到飽飽飲最啱,容易消化
Chocolate Tall Cake $98

好滿足,真係好滿足,樣樣都好好味,我唔係第一次嚟,但今次比我o既味覺係最好
原來身邊好多枱客都有好多discount,有啲重六折甚至半價o添,會員係半價優惠,我無打算入會,怕日日都嚟呢度會厭咗就唔係幾好啦,不如等佢再有credit卡優惠我再嚟重好,我一定會再嚟
2011-05-23
Chocolate Tall Cake $98
  • B. Shrimp Quesadialla
  • Parmesan Shrimp Pasta
2011-05-28 36 瀏覽
一家五口訂了8pm食晚飯, 已經8點前到達, reception 話要等一等. 8:10pm 催咗一次,佢話張枱埋緊單. 8:23pm 眼見裏面有張五人圓枱放了一堆新餐具冇人去set, 火都黎埋,走埋去COUNTER再催佢, 先有人急急腳去set 位入座時已經8:25PM....8:30pm 點了菜, 到 9pm 一碟嘢都未黎,眼見隔離枱遲過我地黎到有嘢食,於是又催佢, 侍應話廚房多單WOR, free 個 salad add on 叫我地食住先WOR(廚房多單?點解隔離枱遲過我地黎到有嘢食呢?漏單先真!!!)點了以下食物:1. THAI SHRIMP - 可以唔食..普通炸蝦2. Rib+ 雞翼拼盤 - 雞翼SIZE好似pizza hut ....$248 絕對係搵笨3. 蜆肉幼麵 - 蜆肉足料, quite good4. colossal burger - 保持水準5. 墨西哥薄餅 - 太鹹 食物+服務=HKD800(25% off already) 依個價錢...我唔會再嚟囉

點了以下食物:
1. THAI SHRIMP - 可以唔食..普通炸蝦
3. 蜆肉幼麵 - 蜆肉足料, quite good
4. colossal burger - 保持水準
5. 墨西哥薄餅 - 太鹹

2011-05-28
20 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日