2024-02-27
🪴High tea in the garden🪴-Royal Inn作為人氣打卡餐廳 我對佢又愛又恨 鍾意佢佈置靚食物有水準😍 正因為咁 成日爆滿所以影靚背景有難度😫 今日去high tea 人流冇咁多 可以慢慢欣賞又靚又香嘅鮮花💐庭園-⭐️ Garden Tea Set for two $388⭐️ -🧆鹹點類炸鴨肉蒜蓉丸子🍡有特色 薯蓉粉滑有鴨肉鹹香 巴馬火腿蜜瓜🍈大大嚿夠juicy 黑松露芝士三文治🥪比較一般 -🍤海鮮小食類除咗鹹點 tea set有多款海鮮小食 三文魚/龍蝦肉/蟹肉 樣樣一啲 性價比唔錯 最吸睛所以我第一時間食嘅 係香煎巨型刺身帶子😚-🫔甜品類Madeleine最好食😋 蛋糕軟熟有粒粒果肉 馬卡龍亦係食極唔厭 表殼酥脆 內餡濕潤🙌-🍹Mixed berry smoothie 如果你唔鍾意飲咖啡 推薦呢個少女feel嘅smoothie 忌廉滑溜 雜莓🫐🍓酸酸地幾開胃-📍 Royal INN ( 尖沙咀)彌敦道100號The ONE 1樓L121號舖
🧆鹹點類
🍤海鮮小食類
🫔甜品類
🍹Mixed berry smoothie
📍 Royal INN ( 尖沙咀)
彌敦道100號The ONE 1樓L121號舖