2007-01-21
當初去係因為佢個view,(我指海港城分店、其他一般),對住個維港、裝修亦頗有特色~食物唔可以話好好食,算係不過不失啦,因為係新派越南菜,有少少"懶"有特色feel,而味道未算有太大驚喜,但價錢亦不算合理,真係鍾意食越南不如食清亭、燕萍呢類鋪頭啦~~~不過,佢d甜品就好ok,價錢略貴,但真係好好味,女仔一定鍾意,(個人推介french kiss,約50多元)順帶一提,服務態度有待改進,曾在harbour店坐oudoor位,服務生已經唔係成日行出o黎,個經理仲離譜,係咁o係隔離同個熟客吹水,我地想飲水就叫天不應叫地不聞。另外,有次o係又一城下午想睇下佢有無tea set,reception話有,但我地坐低之後就發覺原來係無!話哂都係集團式,服務應有質素一點