2022-11-18 1332 瀏覽
去咗朋友屋企玩!雖然有自家製創意小食😆😆但份量唔夠!唯有order外送增援一下派對食物陣容!飲飽食醉至夠盡興架嘛✌🏻竟然俾我哋網上搵到呢間"唔係淨係送附近"嘅pizza店🍕由店員電單車從南區速遞送到九龍區!因為包裝用上咗保暖袋!所以送到時依然暖烘烘😉.✨Honey Lemon Wings (6 pcs) 開party點少得雞翼!!幾香口!正常派對食物質素!個人覺得點埋附上嘅蜜糖漿食幾match😝😝.✨Buffalo Chicken Wings (6 pcs) 水牛雞翼比較惹味啲!沾埋配上嘅醬汁同食!😁別有一番滋味!!.✨Doge Coin Pizza (12 inches) 以Mozzarella, Blue Cheese, Cheddar, Gorgonzola🧀🧀四種芝士製成🧀🧀係幾香濃!芝士控要試試吖!(最衰我哋掛住玩又傾計又影相…搞到芝士拉唔到絲了😂) 另外批底要咗厚批幾有口感!唔係一團粉咁!整體唔錯!如果人多食仲可以加錢轉14 inches嘅尺寸添🤗🤗

✨Honey Lemon Wings (6 pcs)
水牛雞翼比較惹味啲!沾埋配上嘅醬汁同食!😁別有一番滋味!!
✨Doge Coin Pizza (12 inches)
2022-11-16 718 瀏覽
朋友推介呢間餐廳主打Pizza,由餐廳專人運送,即叫即整,落單後兩小時內就會送到,確保新鮮👍🏻BORED APE YACTH CLUB LASAGNA~千層麵,超濃郁芝士味,配搭蕃茄喺麵條裏面,表面微焦,一打開就勁香,每啖夾起都拉絲,芝士迷絕不能錯過。Roast ba chicken(14lnch)~屋企人都幾鍾意食pizza,所以今次我哋叫咗呢款大size 14吋😆,雞肉甜甜辣辣,有啲似韓式風味,Pizza底外脆內軟,食得出係手工制👍🏻正!

BORED APE YACTH CLUB LASAGNA

Roast ba chicken(14lnch)
2022-10-29 534 瀏覽
公司附近無哂好食見到呢間專做外賣速遞pizza可以送到黎公司一於叫返個pizza同同事一齊食送到黎嘅時候有保暖包包住估唔到又幾好服務喎可以保持pizza熱辣辣送到公司值得一讚 叫咗一份Wagyu Bolognese PizzaPizza有分12inch或者14inch今次我就揀咗14inchPizza都好大個幾個同事share食都好足夠芝士肉醬味好香濃餅底唔算好厚都幾煙韌幾有口感另外再叫咗一份Chicken Penne Pesto意粉除咗有雞肉,仲有小蕃茄雖然賣相睇落好似麻麻但估唔到食落又唔幾好味喎都幾濃香草味唔錯👍🏻
公司附近無哂好食

餅底唔算好厚
都幾煙韌幾有口感
Chicken  Penne  Pesto

另外再叫咗一份Chicken Penne Pesto
意粉除咗有雞肉,仲有小蕃茄
雖然賣相睇落好似麻麻
但估唔到食落又唔幾好味喎
都幾濃香草味
唔錯👍🏻
Wagyu  Bolognese  pizza
Chicken  Penne  Pesto
2022-10-24 422 瀏覽
Happy Holiday放假約班friend 打牌,中場order 左Pizzarro pizze + 炸魚薯條醫肚。Pizzarro主打外送速遞Pizza,食物用特製嘅保溫袋包裝,能保持食物熱辣辣。Chicken Tikka Pizza (12”) $150 我地加左 $25轉芝心批Pizza 底外脆內軟, 鋪滿大大嚿既雞肉,仲有好多唔同配料,口感豐富有層。另外,加 $50仲可以轉為16‘’至24‘’家庭批Fish 'N' Chips $120 炸魚薯條大大份香脆薯條超多,仲備有多款醬炸魚炸至金黃色仍然保持有肉汁

我地加左 $25轉芝心批

另外,加 $50仲可以轉為16‘’至24‘’家庭批

Fish 'N' Chips $120

炸魚薯條大大份

香脆薯條超多,仲備有多款醬

炸魚炸至金黃色仍然保持有肉汁

2022-10-23 320 瀏覽
現在經常都會叫外送食物📲,最近想食薄餅,就試下Pizzaaro 啦!落單後好準時送到,用保溫袋包裝好,打開仲係暖的。由於Pizzaaro 位於香港仔,送來九龍區其實都好遠,所以仲保持溫度已經很好。今次點咗我最鍾意嘅四式芝士薄餅🍕(Mozzarella,Cheddar,Gorgonzola,Blue cheese):薄餅餅底唔太厚,食落鬆軟,加上有4款芝士,味道會較濃,果然夠晒芝味😋。🐟炸魚手指:外層香脆,魚肉嫩滑,口感同味道都很好。🥗凱撒沙律:有羅馬生菜,巴馬臣芝士同面包方脆。羅馬生菜好新鮮,清甜脆口,配埋面包脆脆更有口感。食完pizza 同炸魚,食返啲菜感覺健康啲,不過大份啲會更好😂。整體食物味道都唔錯,可以再試。

🐟炸魚手指:外層香脆,魚肉嫩滑,口感同味道都很好。

整體食物味道都唔錯,可以再試。

香港人生活節奏快, 好多嘢都好講求速度 ,但係又要質素好, 呢間pizza就做到, 唔使價錢經濟又實惠, 外賣返屋企食, 有個保溫袋包住, 送過去你屋企放入口都仲係熱辣辣, 可以話係疫情期間,留喺屋企食嘅救星, 只要係電話撳幾個掣就送到去你屋企, 而且款式有好多, 包羅萬有千層麵味道濃沃嘅牛肉碎, 鮮甜味十足嘅蕃茄, 加上芝士, 一層一層咁喺千層麵入面, 而且上面亦都有烤過嘅香烤味, 每一次夾起都有拉絲嘅芝士, 視覺味覺都十分享受Chicken tikka pizza一個12吋大嘅pizza, 上面每一件件嫩滑嘅雞肉, 鋪滿咗香濃嘅芝士同醬汁, 而且pizza底外脆內軟, 仲有唔同嘅配菜, 每一啖入口嘅pizza, 個口感豐富, 刺激味蕾每一個神經

千層麵

Chicken tikka pizza

2022-09-27
2022-10-11 78 瀏覽
試吓新嘅外賣pizza包裝乾淨精美叫左 four cheese pizza Spegetti bolongess Fish fingers Pizza 係厚底的 , 一打開已經聞到非常香濃嘅芝士味, 而且仲係熱同埋脆 芝士真係勁多勁多,芝士控一定要試四種芝士味道都幾分明,blue cheese 就最濃烈味道Spaghetti bologness 個樣就真係麻麻,面放咗好多芝士粉粉但係夾起嘅時候意粉冒煙,真係非常驚喜肉醬味突出,芝士都好濃厚,味道係好食嘅只係外賣就真係麻麻哋啦Fish finger 仲有少少脆都算係幾好
試吓新嘅外賣pizza

包裝乾淨精美

叫左 four cheese pizza
Spegetti bolongess
Fish fingers

芝士真係勁多勁多,芝士控一定要試
四種芝士味道都幾分明,blue cheese 就最濃烈味道

Spaghetti bologness
個樣就真係麻麻,面放咗好多芝士粉粉

但係夾起嘅時候意粉冒煙,真係非常驚喜

Fish finger 仲有少少脆都算係幾好

2022-10-01 67 瀏覽
正宗pizza又快又正之前喺朋友嘅推薦下認識咗依間餐廳,於是就係星期五嘅晚上叫咗呢個外賣,食咁大個pizza 屋企同家人一齊食,咗特殊保溫袋包裝,我哋幾個人叫Chicken Tikka Pizza (12 inches) $150雞肉大大嚿醬汁非常好味,有芝士之餘仲唔會太膩,12inch,份量真係超級超級多,好足greek salad好多芝士,最鍾意入面嘅醃青瓜仔,可以當開胃菜,豐富左成個沙律,仲有蕃茄仔同埋好多芝士粒粒,芝士非常濃味new york cheese cake最後整返個甜品,依個芝士蛋糕正方形好特別,唔會好膩同埋好甜
正宗pizza又快又正

我哋幾個人叫

雞肉大大嚿醬汁非常好味,有芝士之餘仲唔會太膩,
12inch,份量真係超級超級多,好足

greek salad

好多芝士,最鍾意入面嘅醃青瓜仔,

new york cheese cake

最後整返個甜品,依個芝士蛋糕正方形好特別,唔會好膩同埋好甜

2022-09-28 50 瀏覽
公司Team舉行小型Party,Pizza🍕會是其中一樣「必需食品」,同事介紹這家外國廚師主理的外賣pizza店,就點了兩款食品一嚐。6人點了一份14”的Margherita ($160)及 Lasagna ($120)。傳統意式的Margherita,羅勒、蕃茄、芝士,芝士份量十足,屬於厚批,芝士控一定喜歡。(個人覺得女生淺嚐一片已膩了😂)Lasagna有千層面、牛肉碎、蕃茄、芝士,同樣地,充滿大量濃郁芝士,是減肥女生的敵人吧🤣外賣準時送達,十分有效率,當然如果有堂食可以控制在理想熱度會更好吧。食品份量足,絕對不用擔心是否飽腹問題呢。

Margherita

Lasagna

2022-09-28
1K
2022-09-23 67 瀏覽
Pizza真係好好味 無論幾時都想食今日同事都介紹食依間pizza外賣直接送到嚟公司 夠晒方便包裝上 好好咁用咗保溫袋 pizza送到嚟都仲係熱辣辣嗌咗一個pizza 一個沙律 同埋一個cheesecake shareChicken Tikka Pizza (12 inches) $150好足料每塊pizza都好似至少有一舊雞味道都幾好 好惹味Greek Salad $120 沙律菜好甜有啲surprisedNew York cheese cake $45
Pizza真係好好味 無論幾時都想食

有啲surprised
New York cheese cake $45
2022-09-15
2022-09-22 59 瀏覽
近期疫情較之前又再嚴重了,叫外賣,安在家中享受食物最好不過。無意中發現到一間剛興起的外賣pizza店,由於已吃了好幾天pizza,那今天便來到一個烤春雞餐吧!非常欣賞這間位於黃竹坑的新興外賣pizza店,食物無懼送餐地點遙遠問題,仍保持到一定的水準。spring chicken & fries ($120)份量相當叫我有驚喜😱,海量般多的厚切薯條配半隻肥美燒春雞,賣相非常吸引,已經另人急不及待。春雞主要以香草烤焗,香草醃料的味道滲入雞肉中,另雞肉有啖啖香草味,而家店亦配了多款醬汁用作配搭。-baby clam pasta ($110)Pasta麵質較為煙韌,不會糊口,而且有我最愛嘅蜆肉,不過略嫌個白汁少了點,可以有更多的白汁便好了。🥺-蒜蓉包($60)另人回味,外脆內軟,而且包身亦切得夠厚,做到金黃酥脆香氣四溢👍🏻,配上白醬汁,叫我同老公百吃不厭。這次的外賣真抵吃,來緊的朋友聚會可以再encore 🤭!

spring chicken & fries ($120)

-baby clam pasta ($110)

-蒜蓉包($60)

這次的外賣真抵吃,來緊的朋友聚會可以再encore 🤭!
2022-09-13 66 瀏覽
長假期最後一天不想操勞,決定在家休息,晚餐叫外賣解決在網上看到原本做飛機餐的團隊在疫情下轉型做外賣,直送到家之餘還運費全包!最近吃太多連鎖店,決定一試紐約式手工薄餅 跟店家下單很快就送到,食物以特製保溫袋包妥,打開包裝時熱辣辣14"四色芝士薄餅焗至金黃,餡料簡單,芝香撲鼻又不會過濃或過膩薄餅新鮮製造,富有陣陣小麥香,脆口而不乾身小蛤蜊意大利麵濃郁香醇,充滿份量忌廉汁跟芝士配合令汁更濃,意粉更入味甜品有驚喜!美國布朗尼口感介於餅乾和蛋糕之間,軟餅乾鬆軟濕潤卻比蛋糕乾,表皮酥脆而內層軟黏,口感充滿嚼勁
長假期最後一天不想操勞,決定在家休息,晚餐叫外賣解決
四色芝士
薄餅新鮮製造,富有陣陣小麥香,脆口而不乾身
小蛤蜊意大利麵
小蛤蜊意大利麵濃郁香醇,充滿份量
小蛤蜊意大利麵
忌廉汁跟芝士配合令汁更濃,意粉更入味

2022-09-12
美國布朗尼
朋友介紹黃竹坑新開的Pizza外賣店好好食,只要order夠$300 就可以速遞到屋企。今個weekend就一於試吓,呢度主打美式pizza,亦有漢堡,意粉和沙律等,用WhatsApp落單,大約30分鐘左右就送到屋企,十分有效率。Roast BBQ chicken $140 12”專屬訂製嘅保溫袋令Pizza 送到屋企嘅時候仍然保持熱辣辣,今次我哋揀咗燒雞味嘅Pizza,打開已經香氣撲鼻,有陣陣香草BBQ味 。12 吋size 也頗大,夠三至四個人食,比平時連鎖店嘅Pizza來得更滿足,材料豐富,有青椒,洋蔥,蘑菇等配料。Pizza 最重要嘅餅底,亦處理得唔錯,口感鬆軟,餅底厚薄度做得剛剛好,外層焗到金黃色,批邊亦幾脆口,而且有大量芝士👍🏻Lasagna $120焗芝士肉醬千層麵,芝士愛好者千祈唔好錯過,一層肉醬一層麵,再配有大量芝士🥰牛肉醬味道亦都調校得幾好,加咗蕃茄洋蔥炒,仲有少少肉桂味,即刻提升咗味道嘅層次,鹹香美味。Onion Rings (12Pcs) $70金黃色洋蔥圈炸粉唔算厚,內裡包裹住洋蔥嘅香甜味,外賣送到嘅時候仲係暖暖地,仲有D脆,不過為咗呈現最佳效果,輕輕焗下已
Roast BBQ chicken $140 12”

Lasagna $120

Onion Rings (12Pcs) $70
金黃色洋蔥圈炸粉唔算厚,內裡包裹住洋蔥嘅香甜味,外賣送到嘅時候仲係暖暖地,仲有D脆,不過為咗呈現最佳效果,輕輕焗下已經非常香脆,而且啲香味出晒嚟。
2022-05-21 277 瀏覽
疫情之下真係令到好多公司經營困難特別過往專做旅遊業生意嘅公司真係雪上加霜所以今次專做航空公司飛機餐嘅團隊亦係呢個疫情底下創立咗Pizzaaro希望引入紐約披薩同大家一齊分享.今次同家人就點了Margherita 14'、Spring Chicken With Fries or Salad、American Brownie其實每樣食物份量都相當足而且叫外賣最重要準時及溫度都可以話無可挑剔.Spring Chicken With Fries or Salad呢個燒雞賣相相當討好外皮亦相當香脆啖啖肉相當滿足沙律菜亦都好新鮮配埋一齊可以省卻油膩感食埋薯條已經好飽.Margherita 14'Pizza味道相當正宗最重要送到嚟熱辣辣點會唔好食.American Brownie估唔到以為平平無奇但呢個Brownie真係做得好出色外脆內軟恰到好處
疫情之下真係令到好多公司經營困難

American Brownie
估唔到以為平平無奇
但呢個Brownie真係做得好出色
外脆內軟恰到好處
逆市轉型外賣pizza, 為食客度身訂造每個pizza! 有14’、16、24’吋選擇, 從薄皮到厚皮、外皮香脆流心加額外芝士🧀, 仲有適合純素食者嘅餐單🥗, 例如採用健康版蔬菜麵團 (菠菜/紅菜頭)、用素奶酪整純素披薩⸝⸝⸝ 自家紐約手工pizza 直送到家🏠, 首個推出用特殊保溫袋包裝, 確保pizza保持熱度🔥 🍕牛肉意大利辣香腸Pizza芝士控一定要加雙重芝士拉芝夾餡🙆🏻‍♀️!雙重芝士令芝士味🆙 Pizza有大量芝士、牛肉、辣香腸, 餅底口感鬆軟, 批邊幾香脆, 芝士仲有拉絲效果呢ꕀ水牛雞翼 - 味道酸酸辣辣, 令人開胃, 沾上醬汁更添風味~

🍕牛肉意大利辣香腸Pizza

2022-04-30