2018-02-05
天氣凍估唔到平時人山人海既億利都好冷清,程班長唔好話無人排,食客都少,梗係去晒食雞煲同打邊爐啦朋友仔好鍾意食有豆既野,墨西哥菜啱晒佢,今日差唔多包場,6點9我地就開始食,食下傾下到8點,先開始有3枱客,明既工作忙,生活壓力大朋友仔好鍾意跟我食既,基本上幫襯得第二次,唔會差得去邊lunch低食好多,想黎試下,可以考慮星期六下午黎,晚餐得散叫,但唔算太貴,埋單394無加一,即係平均200/位今日我地叫左粟米湯跟包/粟米餅湯 (蕃茄湯底),各有各特色,兩個傻婆飲飲下交換飲,牛肉墨西哥卷,超多鷹嘴豆蓉,上面有好多牛油果醬,層次分明,但唔會太濃,主食墨西哥西班牙海鮮飯,個名有d攪笑,係墨西哥定西班牙?我好亂……甜品係玉桂蘋果脆餅跟雲尼拿雪榚,個蘋果醬一食就知唔係罐頭野,自家製作好夠heart,正唔正宗唔敢講,但一定係好味
朋友仔好鍾意跟我食既,基本上幫襯得第二次,唔會差得去邊