同朋友慶祝生日特登book咗呢間夜景好靚嘅西餐廳本身諗住餐廳食物嘅質素應該都唔錯可惜幫襯完之後好失望,亦唔會再回頭———————————————————————🔸龍蝦蕃茄扁意粉($308)意粉份量偏小,與價格不符龍蝦食落唔太新鮮整體嘅味道都偏重同鹹🔸炸薯條($78)薯條感覺唔係新鮮炸好係番炸因為食落唔太脆,顏色亦唔似啱啱炸好🔸米蘭式炸牛仔扒伴火箭菜車厘茄沙律($358)第一次試呢種烹調方法嘅牛仔扒食落感覺就好似炸魚柳,但呢種烹調方法唔太保留到牛肉嘅肉汁食落偏乾,個人唔太識欣賞呢種烹調方法除咗對食物質素好失望之外,餐廳嘅服務亦對唔住佢嘅收費侍應嘅數且與客人嘅人數並唔對等由於我哋坐得比較入,每次想搵侍應幫忙都要叫三四次先有人應希望餐廳可以留意下———————————————————————Paper Moon (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
同朋友慶祝生日特登book咗呢間夜景好靚嘅西餐廳
本身諗住餐廳食物嘅質素應該都唔錯
可惜幫襯完之後好失望,亦唔會再回頭
———————————————————————

🔸龍蝦蕃茄扁意粉($308)
意粉份量偏小,與價格不符
龍蝦食落唔太新鮮
整體嘅味道都偏重同鹹

🔸炸薯條($78)
薯條感覺唔係新鮮炸好係番炸
因為食落唔太脆,顏色亦唔似啱啱炸好

🔸米蘭式炸牛仔扒伴火箭菜車厘茄沙律($358)
第一次試呢種烹調方法嘅牛仔扒
食落感覺就好似炸魚柳,但呢種烹調方法唔太保留到牛肉嘅肉汁
食落偏乾,個人唔太識欣賞呢種烹調方法

除咗對食物質素好失望之外,餐廳嘅服務亦對唔住佢嘅收費
侍應嘅數且與客人嘅人數並唔對等
由於我哋坐得比較入,每次想搵侍應幫忙都要叫三四次先有人應
希望餐廳可以留意下
———————————————————————

Paper Moon (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
2021-04-29 1437 瀏覽
男女小編今年嘅拍拖周年紀念日就去咗食呢間好出名嘅paper moon🥰🥰本身呢間淨係出名佢嘅維港景色😵人哋話佢嘅食物麻麻哋😖😖但係我哋覺得佢嘅食物都唔錯喎😍我哋叫咗一個 pizza edi😝佢嘅皮非常之趣同埋帶少少煙韌😋😋酸酸地嘅番茄醬配上辣辣地嘅salami同埋新鮮辣椒 整體嘅配搭唔錯🤤🤤調味啱啱好😙😙同埋唔食得辣嘅人都可以試吓😝因為辣度非常之微🤗🤗另外我哋仲叫咗一個黑松露牛肝菌芝士意大利飯😚佢嘅飯係比較硬身嘅😗粒粒分明😍配上一片片嘅黑松露🤤🤤黑松露味非常之濃郁😋😋雖然望落去份量偏少🧐但係食落去都幾飽😙😙最後我哋仲叫咗佢最出名嘅士多啤梨千層酥餅😝😝千層酥餅都幾鬆化😋中間有吉士醬同埋士多啤梨夾心😆不過女小編就略嫌士多啤梨比較酸🤔🤔反而我哋幾鍾意佢側邊嘅雲呢拿雪糕😍😍😍總括嚟講我哋覺得呢間餐廳都唔錯😗因為食物質素都幾好🥰🥰仲配埋咁靚嘅維港景色🤩🤩價錢都唔係太貴🤗所以有特別日子都可以嚟呢度慶祝😝😝😋 好味:8.27/10🤑 價錢:7.99/10🤗 服務:7.85/10😝 環境:8.00/10😚 衞生:7.60/10🤩 整體:8.01/10

😋 好味:8.27/10
Pizza Edi
黑松露牛肝菌芝士意大利飯
士多啤梨千層酥餅
2021-04-28 611 瀏覽
🏙🍹終於分享出嚟啦😆又同家姐拍拖(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)~#同家姐撐枱腳系列 ᴀғᴛᴇʀɴᴏᴏɴ ᴛᴇᴀ sᴇᴛ$𝟝𝟛𝟠 𝕠𝕗 𝕋𝕨𝕠 𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟好小tea set 竟然有龍蝦🦞生蠔🦪 但係生蠔就瘦得可憐🥺 不過好彩都鮮甜其他糕點賣相都好唔錯 味道就一般 ,呢個價錢 包埋兩杯飲品🍸 連有酒精嘅酒都可以叫㗎望住呢個維港景色 好抵呀✨✨ 我哋兩個有少少口痕 叫多咗個薯條🍟$78 等得有D耐 但即叫即炸外脆內軟 都幾正😋 成餐最好食就係個薯條坐多陣影埋日落先走☺️完美的一天🌈大家book枱嘅時候記得要求坐室外窗邊位置💫 (如果有海港城嘅優惠券 每200蚊減100會抵到爛)即係食滿$600可以減$300 🤤大家可以book Mark下✨📍Paper Moon尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
🏙🍹
終於分享出嚟啦😆
又同家姐拍拖(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)~
#同家姐撐枱腳系列

ᴀғᴛᴇʀɴᴏᴏɴ ᴛᴇᴀ sᴇᴛ
$𝟝𝟛𝟠 𝕠𝕗 𝕋𝕨𝕠 𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟
其他糕點賣相都好唔錯 味道就一般 ,
呢個價錢 包埋兩杯飲品🍸 連有酒精嘅酒都可以叫㗎
成餐最好食就係個薯條

坐多陣影埋日落先走☺️
完美的一天🌈

大家book枱嘅時候記得要求坐室外窗邊位置💫
(如果有海港城嘅優惠券 每200蚊減100會抵到爛)
即係食滿$600可以減$300 🤤
大家可以book Mark下✨

📍Paper Moon
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖

2021-04-27 435 瀏覽
  ༺ Papermoon ༻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻  ∻ ∻ ∻ 今次嚟到一間來自米蘭嘅意大利餐廳🇮🇹,餐廳裝修非常開揚😍,全落地玻璃飽覽到成個維港景色嘅餐廳💕。餐廳有得選擇室內或者室外✨,宜家嘅天氣坐室外都唔錯唔算太熱👍🏻,吹下海風都幾舒服😌。Afternoon tea by the sunset🍹,三層架擺咗八款鹹點甜點🍮,最特別嘅竟然係包含左海鮮凍盤🌊。佢嘅凍盤有愛爾蘭生蠔🦪伴紅酒醋同埋芝士焗龍蝦🦞,雖然唔係好大隻,但勝在夠新鮮好鮮甜😋。另外仲有四個bomboloni ,分別係吉士同埋果jam👅。至於Tea set入邊,其實大部份都係差唔多,我就比較鍾意煙三文魚忌廉芝士卷伴魚子醬同埋鵝肝醬漢堡🍔💗。甜品唔會話太甜👍🏻,鍾意食酸嘅話白朱古力熱情果慕絲蛋糕🍰,酸酸甜甜感覺都唔錯😋。∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻  ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 餐廳🛎:Paper Moon (尖沙咀)地址📌
  ༺ Papermoon ༻

餐廳🛎:Paper Moon (尖沙咀)
地址📌:尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
營業時間⏰ :星期一至日11.30-22.00
∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻
2021-04-24
下午茶
2021-04-21 1110 瀏覽
一入到黎就係非常高級嘅感覺🤣講嘢都唔敢講太大聲🤣🤣🤣-食完成餐之後我最推介係手工水牛芝士半復古蕃茄😍因為佢嘅水牛芝士係paper Moon嘅招牌🤣🤣有入口即溶嘅感覺,而且係我食過最重奶味嘅水牛芝士😍-其次係個甜品,士多啤梨千層酥餅🍓食落去真係好鬆化,好脆!平時嘅千層酥可能會覺得好膩,但係呢個嘅感覺係好輕盈😍😍而且士多啤梨都好甜,吉士醬亦都唔算太甜🤣成個甜品嘅配合,整體來講唔甜,但又好突出到每一樣材料嘅優勝之處😍😍
一入到黎就係非常高級嘅感覺🤣講嘢都唔敢講太大聲🤣🤣🤣
  • 士多啤梨千層酥餅
2021-04-21 645 瀏覽
難得今日放假,就約咗亞妹一齊嚟呢一間打卡熱點嘅餐廳食下午茶我哋訂左三點半,早咗少少到,店員都安排我哋入座,我哋坐左室外可以睇到海景,美中不足係個天唔係藍天白雲,有少少灰濛濛我哋叫左個下午茶tea set$538/2位加一有龍蝦同生蠔🦪,最搞鬼既係,我嗰碟上枱既時候居然上少左生蠔而待應完全唔察覺上左枱,後來叫待應埋黎,待應一見到即刻知咩事就幫我換咗個人來講,都係比較欣賞啲鹹點,生蠔🦪雖然係細隻,但係都有鮮味,龍蝦都算彈牙既,唔會話好冰鮮既感覺,個冬甩都好食,唔會太甜好膩不得不讚有位女待應態度好好,又幫我哋影合照
難得今日放假,就約咗亞妹一齊嚟呢一間打卡熱點嘅餐廳食下午茶

我哋叫左個下午茶tea set$538/2位加一

不得不讚有位女待應態度好好,又幫我哋影合照

2021-04-20 526 瀏覽
專登留咗海港城既coupon 嚟食,上星期walk in摸門釘下,就順手book埋咁啱夾到睇到幻彩詠香江Bread麥香濃郁,放耐咗依然好食Kiwicello mojitio Moscato 6 pcs oysters 法國no. 2生蠔肥肥脹脹,爽甜淡海水味,少少檸檬提鮮更好Linguine sea urchin 喜歡好紮實有厚度粗意粉,但要快食,凍咗會變硬,海膽份量唔多,但creamy 十足Grilled grouper 厚厚2片石斑,以檸檬牛油汁墊底

Bread
麥香濃郁,放耐咗依然好食

Kiwicello mojitio

2021-04-17
用餐優惠
優惠券
2021-04-18 476 瀏覽
本篇食評的關鍵詞:景觀海港城 OTE區域,無敵維多利亞港海景,再配上日落,絕對是個賣點!當看到 Paper Moon的 Afternoon tea by the sunset,馬上訂座!538元 2位用下午茶餐包括以下的:#生蠔,每人1隻,不算新鮮。#龍蝦,每人半隻,不算新鮮。#意式冬甩,每人兩個,吉士醬和士多啤梨醬各1個,我覺得太甜!#鹹點:有4款 龍蝦三文治、吉列鵝肝漢堡、煙三文魚忌廉芝士卷、黑松露雜菜牛肝菌撻,全部都好味!#甜點:也有款 芝士餅、干邑蛋糕、青蘋果杏仁撻、白朱古力慕絲蛋糕,偏甜,低於預期!#飲品:Crystal Pink Lady,Cinderella 味道不錯!環境沒有想象中好!我訂座時沒有指定坐室外,所以坐在室內,室內餐桌排得很擠!客人聊天,會互相很搔擾!疫情期間,坐得太擠,有風險!坐室外的話,海風太大,吹着勁風用餐,我不會覺得享受!
本篇食評的關鍵詞:景觀

538元 2位用下午茶餐包括以下的:
#生蠔,每人1隻,不算新鮮。
#龍蝦,每人半隻,不算新鮮。

環境沒有想象中好!
坐室外的話,海風太大,吹着勁風用餐,我不會覺得享受!
2021-01-29
2021-04-16 656 瀏覽
$3xx位lunch都唔係平,Menu睇落就好唔錯🙂,但各方面都真係有待改善😒兩碟頭盤賣相已經唔係好得,ham就一堆上,超厚切;海鮮盤🦞就以量取勝大雜燴,好似雪左成晚拎出黎,急凍八爪魚仲有層黏膜 🐙好彩主菜好啲,帶子意粉大大粒帶子,表面煎得香脆,入面仍然嫩滑,意粉🍝就中規中矩; 另一道主菜牛面頰😳就正常咁冇亮點亦冇賣點唔洗點💁‍♀️甜品tiramisu🍮有稍微挽回人心,lady fingers酒味🍾️同expresso味☕️都好濃郁,不過cream居多

難得帶媽咪去食下 下午茶緊係要同佢去啲有海景又坐得舒服架啦周不時行過海港城都見到佢呢到既Afternoon Tea By The Sunset 所以我都一於預早Book定枱3:30pm黎試下食佢既tea set(得一個時段3:30-5:30pm)以一個tea set價錢環境味道綜合黎講性價比真係算係好高!淨係對住個維港景已經👍🏻👍🏻👍🏻加上好少tea set會有海鮮冷盤😋有龍蝦同生蠔,吸引指數即刻高佐我仲額外加多佐4隻生蠔($38 for extra 2 pieces of oysters) 雖然細隻啲但好鮮甜好鍾意佢配埋一齊食既乾蔥紅酒醋佢仲有4個bomboloni ,有2個味2個配吉士,2個配果醬!好中意吉士個個❤️呢個set既飲品種類都十分多酒精冇酒精,果汁,茶都有得嗌我就嗌佐杯pink lady而甜品架上面既款色就大同小異基本上樣樣都算叫做唔錯幾好味唔會好似其他港女tea咁得個睇字咸點,我就特別中意個鵝肝醬漢堡😂甜點,我就中意白朱古力熱情果mousse cake☺️
難得帶媽咪去食下 下午茶
緊係要同佢去啲有海景又坐得舒服架啦
周不時行過海港城都見到佢呢到既
Afternoon Tea By The Sunset
所以我都一於預早Book定枱
3:30pm黎試下食佢既tea set
(得一個時段3:30-5:30pm)

Afternoon Tea By The Sunset  for  two

以一個tea set價錢環境味道綜合黎講
性價比真係算係好高!
淨係對住個維港景已經👍🏻👍🏻👍🏻
加上好少tea set會有海鮮冷盤😋
有龍蝦同生蠔,吸引指數即刻高佐
我仲額外加多佐4隻生蠔
雖然細隻啲但好鮮甜
好鍾意佢配埋一齊食既乾蔥紅酒醋
佢仲有4個bomboloni ,有2個味
2個配吉士,2個配果醬!好中意吉士個個❤️

extra 2 pieces of oysters

呢個set既飲品種類都十分多
酒精冇酒精,果汁,茶都有得嗌
我就嗌佐杯pink lady
甜品架上面既款色就大同小異
基本上樣樣都算叫做唔錯幾好味
唔會好似其他港女tea咁得個睇字
咸點,我就特別中意個鵝肝醬漢堡😂
甜點,我就中意白朱古力熱情果mousse cake☺️

2021-04-12 470 瀏覽
第一次試下呢間係因為比佢環境吸引,門口一早就排左幾個人,因為無訂桌所以得返室外坐,因為好大風食完就即刻埋單。坐低叫左幾樣食物,餐牌選擇唔太多,pizza就叫左有火腿、橄欖仲有其他料,味道普通無咩特別,餅底如果厚啲會更好。但龍蝦意粉就有點失望,一碟價錢$3xx雖然唔會期望龍蝦好多,但無諗過得幾粒,似小龍蝦切出黎肉,而且味邊偏淡,汁亦麻麻,卡邦尼味道突出唔到,有點失望。最好食返而係餐前麵包,配醋食唔錯。
2021-04-10
15 分鐘 (堂食)
2021-04-10 513 瀏覽
之前為左用曬海港城coupons,去左Paper Moon食下午茶👭☕️本身去海港城食嘢已經唔平,仲要係呢啲海景餐廳,但折後真係值得一試🤪~~~🌸景色 (9/10)book位個陣冇得留室外位,但我今次去到仲有🤪不過呢日有啲曬,所以就揀左有遮嘅室外位置,既欣賞到靚景,又唔使熱到融🥵不過想打卡就最好早少少去request轉角位📸影相最靚😚🍽食物(6/10)主要有3 set鹹甜點同一杯飲品🍹龍蝦同生蠔都算新鮮,味道不過不失,🦪唔會特別腥仲有4個意式甜甜圈🍩,入面有啲custard同jam,朋友話味道唔錯,但我覺得一般😀😀三層架上面有鹹甜點,甜品嘅整體質素好過鹹點🧐右下角嘅龍蝦漢堡同埋Tiramisu最好食👍🏻但左上角嘅吉列鵝肝漢堡味道怪怪地,入面嘅餡似唔新鮮🥴🚨🚨如果坐室外嘅話,記得打卡完儘快食左🍫朱古力先我地係waiter提醒先發覺朱古力上面嘅蝴蝶翼熱到軟左🤣🤣~~~⭐️回頭指數:🌕🌘🌑🌑🌑coupon折後人均$170就可以係呢個環境食tea真係值回票價🤩🤩但畀原價就不了,因為食物真係一般,黎呢度只係食環境🤭

~~~

🌸景色 (9/10)
book位個陣冇得留室外位,但我今次去到仲有🤪
不過想打卡就最好早少少去request轉角位📸影相最靚😚

🍽食物(6/10)
主要有3 set鹹甜點同一杯飲品🍹

龍蝦同生蠔都算新鮮,味道不過不失,🦪唔會特別腥

三層架上面有鹹甜點,甜品嘅整體質素好過鹹點🧐
右下角嘅龍蝦漢堡同埋Tiramisu最好食👍🏻
但左上角嘅吉列鵝肝漢堡味道怪怪地,入面嘅餡似唔新鮮🥴

🚨🚨
如果坐室外嘅話,記得打卡完儘快食左🍫朱古力先
我地係waiter提醒先發覺朱古力上面嘅蝴蝶翼熱到軟左🤣🤣

~~~

⭐️回頭指數:🌕🌘🌑🌑🌑
但畀原價就不了,因為食物真係一般,黎呢度只係食環境🤭
呢間餐廳出名勁難訂位 今次都係預早一個月先訂到位 仲要平日時間😂😂😂首先打電話係不斷打唔通☎️☎️☎️所以今次就以whatsapp 訂嘅,而whatsapp回覆速度都係比較慢!同埋都一早request咗outside area, 仲要求一個睇夜景較靚嘅位置添,去到現場竟然無失望,因為本人都認為睇香港夜景,都係九龍望去香港區係最靚,因為香港島係最多高樓大廈,係最sharp嘅🌃! 不過服務方面就真係有待改善啦!因為啲侍應無笑容,無咩services! 當日叫咗支white wine 不過都係主要飲第一杯有人倒酒之外,之後都係自己倒酒😅😅😅 其實又唔係話真係要不停有人倒酒,只不過係除咗呢part, 其實嘢都只係主要菜到送菜,就係咁!最後到essert 連happy birthday 都無講! 😂😂面包都ok 紅蝦皇帝蟹肉牛油果沙律就偏酸少少 本人唔太like厨師推介 澳洲M7和牛西冷 配鵝肝醬👍👍👍焗智利鱸魚伴菠菜 👍👍最後就係Birthday Dessert 🍨😋夜與日嘅香港 安排呢個位置真係Good viewmenu

面包都ok

紅蝦皇帝蟹肉牛油果沙律
就偏酸少少 本人唔太like

厨師推介 澳洲M7和牛西冷 配鵝肝醬👍👍👍

焗智利鱸魚伴菠菜 👍👍

最後就係Birthday Dessert 🍨😋

夜與日嘅香港 安排呢個位置真係Good view

menu

2021-03-16
慶祝紀念
生日
用餐優惠
現金券
  • 燒澳洲M7和牛配鵝肝醬
終於等到周末,最開心莫過於可以約齊三五知己,一齊去間靚餐廳、食個靚Brunch,你影下我,我又影下你,輕輕鬆鬆談天說地。位於海港城OTE的Paper Moon,面向無敵270度維港海景,室外一把一把太陽傘,更增添外國風情,餐廳的意式Weekend Brunch最近推出了新Menu,價錢由$368起,一點前結帳還有8折優惠,更加抵食!Weekend Brunch由早上11:30開始供應,餐廳一向是人龍店,想吃切記要預先訂座。暢飲套餐 +$99來到第一件事,就是要準備「打卡道具」,汽酒是也。事實上這個Free Flow套餐非常抵,只要加$99,就可以在1.5小時內無限暢飲汽酒、紅白酒及啤酒,只需喝上幾杯就可以翻本了。看完餐單,我們各自選了心頭好,餐包就送上了,竟然有三款口味之多:香脆的麵包條、薄脆,以及軟綿綿的橄欖麵包,蘸著油醋吃,不錯呢!意大利凍肉拼盤海鮮拼盤頭盤是不用選擇的,餐廳會將兩個拼盤都送上,只是會因應人頭而調校分量。我實在太喜愛吃Cold Cut,所以「凍肉拼盤」一定無得輸,一盤裡共有三款凍肉,配以蜜瓜、水牛芝士和火箭菜,好幸福!「海鮮拼盤」也不賴,除八爪魚、鮮蝦等海上鮮之外,

暢飲套餐 +$99

意大利凍肉拼盤
海鮮拼盤

「海鮮拼盤」也不賴,除八爪魚、鮮蝦等海上鮮之外,還有新鮮嫰紅的牛肉他他,用來塗剛才的薄脆吃剛好。
炭燒斧頭扒伴薯仔及蘆筍 +$400/二人分量

我最吃牛肉了,朋友亦正好是牛魔王,一於夾份吃個斧頭扒吧!

上桌了,大家看斧頭骨就知道分量驚人,四個人都吃不完呢!牛扒外層充滿焦香,裡面仍保持嫰紅,非常Juicy,肉味不錯,果然沒點錯。吃時可以蘸牛肉汁、芥辣、海鹽或芥末,各有不同風味,我個人認為簡簡單單,蘸些海鹽已Very Good!
新鮮龍蝦車厘茄羅勒意粉 +$80
烤海鮮拼盤 +$300/二人分量

其他幾位朋友都鍾情海鮮,分別要了龍蝦意粉和海鮮拼盤,我們一於開心Share。我的最愛是龍蝦,鮮甜可口;帶子也不錯,煎得金黃色,單是賣相已叫人垂涎三尺!
朱古力蛋糕伴紅桑子
招牌意大利芝士餅
雲呢拿奶凍伴芒果

最後是甜品,其實三款都做得不錯:朱古力蛋糕鬆軟,奶凍軟滑,不過我的最愛還是招牌Tiramisu,滑溜得像忌廉,還帶濃郁咖啡香,這個下午,實在吃得太滿足了!

<Paper Moon >Weekend Brunch意式假日早午餐
供應時間:星期六至日及公眾假期11:30-15:00
早鳥優惠:惠顧此套餐並於下午1時前結帳離開,可享八折優惠
2021-03-27
Sharing the Italian afternoon tea set at Paper Moon with my friends, together with a spectacular sea view by the harbour to enjoy! The set ($538 for 2) includes a live baby rock lobster au gratin🦞, irish oysters🦪, some savoury and sweet treats, bomboloni filled with custard cream and jam. The food were so-so and disappointing where the lobster was dry and tiny. Some of the desserts were quite sweet, and lacked layers of taste and texture. Not all were bad but none was impressive.To make it worth

To make it worth the money, the environment and view had won my heart though. The sea view was great for photos (my Perrier-Jouet Brut enjoyed that) and the lighting was amazing. If you are only here for photos then it’d be satisfying, but do not expect quality food for the stomach.

Friends have the same feedback and guess there won’t be a next time.
2021-03-07
下午茶