2021-08-30
邪惡指數: 🐽🐽🐽🐽好食指數: 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️識我嘅朋友都知道我除咗鍾意食四川嘢之外,韓國嘢就係我嘅第二至愛,而今次就去咗呢間好有人氣嘅Outdark💁🏻♀️。店內掛咗好多星星嘅燈飾,除咗靚之餘嗰種柔和偏暗嘅燈光令到成個環境氣氛好有feel好浪漫呢☺️ 嘢食方面亦有好多選擇,今次就試左呢啲先:⭕️ 香蒜蜜糖炸雞:呢份嘢真係好邪惡 - my favourite🙋🏻♀️我想講佢嘅炸物真係好有水準!炸雞外脆內嫩滑juicy,而配料嘅薯角、薯格同薯條又係炸得好脆又唔油!除咗本身嘅香蒜蜜糖醬佢仲有其他醬俾你點,正🤤⭕️ 海鮮煎餅:我俾佢嘅份量有啲嚇親🤣勁足料所以唔會食到成口粉,咬落少少煙韌,加埋啲餡料同埋特製醬汁更加惹味。 ⭕️ 炸蝦飯捲:飯唔會太多,有原隻炸蝦加埋啲煎蛋條、紅蘿蔔絲同醃黃瓜等,點埋碟上面嘅燒汁同蛋黃醬,口感味道都好唔錯🙌🏻⭕️豬肉炒粉絲:一上枱已經聞到好香麻油味😌粉絲本身口感煙韌,又炒到入哂味,加埋啲豬肉同雜菜一齊食,口感更加豐富👍🏻呢間可以有下次,我好想試好肥仔嘅炸醬麵🤤
好食指數: 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
⭕️ 香蒜蜜糖炸雞:
⭕️ 海鮮煎餅:
⭕️ 炸蝦飯捲:
⭕️豬肉炒粉絲:
呢間可以有下次,我好想試好肥仔嘅炸醬麵🤤