2022-01-07 99 瀏覽
琴日係禁止晚市堂食嘅最後一日貪吃嘅我緊係要搵間好食嘅餐廳食飯啦~~由於老公唔得閒所以放學之後約左阿妹去開坑口就揀左位於東港城2樓新開無耐嘅 Ocio食mochi waffle🧇因為呢啲甜甜嘅東西係同女人先食得架😝記得對上一次去Ocio食waffle都好多年前喇果次係去旺角店超級多人以為今次去將軍澳店唔會咁多人啦...點知黎到都係要排長龍(可能大家都覺得要把握最後外出晚餐嘅機會?哈😂)好彩唔算等得太耐... 但係真係無諗過Ocio咁受歡迎店家仲表示繁忙時段只可以用餐60分鐘喔😳坐低睇睇Menu見到選擇超多~兩個女人呢樣又想食果樣又想食(女人就係咁樣😆)最後終於決定點兩份晚餐+一份甜品🍮晚餐分別要左一份炸軟殼蟹黑松露雜菌手工闊麵&一份香草酥羊架而甜點就要左朱古力麻薯窩夫(係情人節之選❤️)晚餐送埋餐湯&$33以下飲品其實真係大件夾抵食老實講。。。最近我都好少去呢類無打卡位嘅Cafe不過今次一試之下又覺得原來唔係打卡Cafe嘅食物可能仲好喎雖然影相可能無咁靚,不過呢類Cafe無論係價錢設定及食物份量都更合理👍🏻今次係Ocio食嘅飲嘅所有野雖然唔算WOW超正呀不過我覺得全部都up to stan
琴日係禁止晚市堂食嘅最後一日
貪吃嘅我緊係要搵間好食嘅餐廳食飯啦~~
由於老公唔得閒所以放學之後約左阿妹
因為呢啲甜甜嘅東西係同女人先食得架😝

記得對上一次去Ocio食waffle都好多年前喇
果次係去旺角店超級多人
以為今次去將軍澳店唔會咁多人啦...
好彩唔算等得太耐... 但係真係無諗過Ocio咁受歡迎
店家仲表示繁忙時段只可以用餐60分鐘喔😳

坐低睇睇Menu見到選擇超多~
兩個女人呢樣又想食果樣又想食(女人就係咁樣😆)
最後終於決定點兩份晚餐+一份甜品🍮
晚餐分別要左一份炸軟殼蟹黑松露雜菌手工闊麵&一份香草酥羊架
而甜點就要左朱古力麻薯窩夫(係情人節之選❤️)

晚餐送埋餐湯&$33以下飲品其實真係大件夾抵食

老實講。。。
最近我都好少去呢類無打卡位嘅Cafe
不過今次一試之下又覺得原來唔係打卡Cafe嘅食物可能仲好喎
今次係Ocio食嘅飲嘅所有野雖然唔算WOW超正呀
不過我覺得全部都up to standard!!
性價比算不錯~~

住在附近嘅大家真係不妨可以一試😉
店家都有提供外賣服務啊!
今晚開始無得堂食都可以外賣試試架🙌🏻
2022-01-06
10 分鐘 (堂食)
2022-01-06 85 瀏覽
今日喺坑口約咗朋友食夜晚飯 朋友話不如試吓食西餐 晚市套餐$100-200 有湯有嘢飲喺門口望到入面都幾舒服 幾arm兩個人傾偈 由於我哋都幾肚餓所以我哋先叫咗兩個小食分別係水牛城雞錘同埋炸多春魚 主菜方面我哋叫咗焗羊扒同埋芝士肉醬千層麵 好快小食同埋餐湯就先上 兩樣炸嘅小食都係即點即炸 嘅熱辣辣上枱 炸得香脆唔會太油 多春魚好大條喎~雞鎚嘅甜味甜甜地 兩個小食都唔錯餐湯係甘筍忌廉湯 食到有細細粒嘅甘筍肉 主菜大約要20分鐘先上枱因為係即叫即焗嘅 芝士肉醬千層麵好出色~芝士面焗到脆脆地👍🏾焗羊扒同樣好好食 面頭鋪咗層芥辣麵包糠 調味啱啱好 一切開啲肉汁流出嚟 好有羊味 👍🏾👍🏾呢度嘅份量都幾足 本身仲想食甜品不過太飽食唔落 埋單$200鬆啲一個人 都幾抵~!推介推介
喺門口望到入面都幾舒服 幾arm兩個人傾偈

餐湯係甘筍忌廉湯 食到有細細粒嘅甘筍肉

2022-01-06 31 瀏覽
軟殼蟹黑松露闊麵 $128🦀呢度嘅闊麵麵身較薄,因此食落去唔會覺得太過累贅,麵身掛上濃厚嘅黑松露醬識落真係幾正㗎🤤可惜嘅係呢度嘅炸軟殼蟹唔係太好食,一上到黎嘅時候成隻蟹已經係林晒,而入邊亦都冇乜蟹肉蟹膏。去骨BBQ春雞配黑松露薯蓉 $148🍗呢道菜就真係今餐嘅MVP‼️我諗呢度嘅春雞係用咗慢煮嘅方法,所以雞肉好嫩滑,雞髀嘅肉好容易就可以將佢同啲骨分開😚本身仲以為食雞會好頹,但點知又有驚喜喎🤫而呢度配嘅黑松露薯蓉都好濃黑松露味😋小食拼盤 $68🧀呢個小食拼盤有炸魚扒、薯條、芝士火腿炸春卷,而今日原先嘅芝士條就由蟹餅取代🥸質素中規中矩,就價錢來講份量都幾足👍🏻而呢個拼盤亦都好細心地有啲沙律菜配搭,咁就可以食黎解膩🙈75%朱古力心太軟 $68🍫呢個心太軟好濃嘅朱古力味,但係又唔係黑朱古力嗰種苦味🧐然後佢係有雲呢拿味雪糕做配搭,送上黎嘅時候熱辣辣,心太軟嘅質地較為軟,鍾意食朱古力嘅朋友可以試吓。英式奶茶 $-☕️本身以為呢度嘅奶茶係會比杯紅茶、奶同埋糖漿你去自行調配,但係原來唔會嘅🤭送想來嘅時候已經係混左奶嘅茶,可以自行加糖漿,但係糖漿好容易沉底,奶味同茶味都唔出,比較淡,英式奶茶通常味道都係比較
軟殼蟹黑松露闊麵 $128🦀

去骨BBQ春雞配黑松露薯蓉 $148🍗

小食拼盤 $68🧀

75%朱古力心太軟 $68🍫

英式奶茶 $-☕️
本身以為呢度嘅奶茶係會比杯紅茶、奶同埋糖漿你去自行調配,但係原來唔會嘅🤭送想來嘅時候已經係混左奶嘅茶,可以自行加糖漿,但係糖漿好容易沉底,奶味同茶味都唔出,比較淡,英式奶茶通常味道都係比較淡,但係如果可以比奶我哋去自行調配嘅話會比較好。

蜜桃紅茶 $-🍑
呢杯紅茶有一股好濃厚嘅蜜桃味,如果頂唔順嗰陣味嘅朋友千祈唔好嗌🥲

餐湯 $-🍄
由於我哋係叫套餐嘅所以就會有兩碗餐湯🥰今日嘅餐湯係雜菌湯,有好重嘅蘑菇味同埋蘑菇料而係冇忌廉,飲落就唔會太濟,考慮到係跟餐嘅我覺得質素都唔錯‼️🙈
2022-01-04 26 瀏覽
今日同朋友過咗嚟將軍澳行街,原來坑口都開咗一間ocio,以前見到旺角有一間就開始到將軍澳都有㗎,於是今日同朋友過離食下🥰😛呢度就算係晚餐都好抵食,有萬事套餐,有嘢飲、湯、主菜,都係$100左右,而且食物味道好高質😋 加上呢度裝修嘅環境都好靚,好有簡約style,啱晒各位過嚟打卡㗎🥳💕我哋一於叫咗兩個晚市套餐!首先嚟嘅係餐湯,係我最鍾意嘅蘑菇湯啦,材料超級豐富,每一啖都食到好濃厚嘅蘑菇肉😍真係落足料㗎烤大蝦冬陰功意大利飯超級好食,每一啖飯都有好香嘅冬陰功味,燴飯口感十足,而且大蝦超級新鮮,勁鮮甜BBQ原隻燒春雞伴黑松露薯蓉燒春雞肉質超級鮮嫩,勁多肉汁,上邊仲加咗好香嘅BBQ醬, Tsui特別係依度嘅薯蓉落咗黑松露,食落去好有口感🥳水牛城雞鎚同埋炸魷魚🦑圈最後兩個小食都好高質,開胃又好食😋

我哋一於叫咗兩個晚市套餐!

烤大蝦冬陰功意大利飯

BBQ原隻燒春雞伴黑松露薯蓉

水牛城雞鎚同埋炸魷魚🦑圈
最後兩個小食都好高質,開胃又好食😋
2021-12-30 71 瀏覽
其實這間餐廳只可以用「災難」兩字來形容,為甚麼可以開分店…… 他們的強項應該就是鬆餅和窩夫,意大利粉之類只屬普通等級,飲品完全出事,我寧願飲水🥣 餐湯甘旬味非常甜,但味道單調,加鹽加胡椒粉也沒用🥟 牛肝菌黑松露意大利雲吞 $68正常發揮,菇菌類的份量很足,意大利雲吞味道正常🍝 蕃茄嫩菠菜微辣大蝦意大利粉 $68味道不算太辣,惹味開胃,醬汁甚至有點太多🍟 奧斯芝士薯條 +$55感覺是預先做好再一整盤放入焗爐加熱,Mozzarella也沒有拉絲,就是沒有太新鮮的感覺🥞 鑊仔蜂蜜厚鬆餅 $89這是最出色的一道菜,質感超級鬆軟,有彈性,有烤焗的香氣,大大片牛油溶化之後形成牛油瀑布,很誇張很香☕ 蜜桃紅茶 蜜桃香停留於嗅覺,味道是普通紅茶味☕ 英式奶茶沒有奶味,茶味也很淡…… 奶水的感覺☕ 檸檬薑茶味道竟然是 蚊貼味......

餐湯

🥣 餐湯
甘旬味非常甜,但味道單調,加鹽加胡椒粉也沒用

🥟 牛肝菌黑松露意大利雲吞 $68
正常發揮,菇菌類的份量很足,意大利雲吞味道正常

蕃茄嫩菠菜微辣大蝦意大利粉

🍝 蕃茄嫩菠菜微辣大蝦意大利粉 $68
味道不算太辣,惹味開胃,醬汁甚至有點太多

奧斯芝士薯條

🍟 奧斯芝士薯條 +$55

鑊仔蜂蜜厚鬆餅

🥞 鑊仔蜂蜜厚鬆餅 $89

☕ 蜜桃紅茶
蜜桃香停留於嗅覺,味道是普通紅茶味

☕ 英式奶茶
沒有奶味,茶味也很淡…… 奶水的感覺

☕ 檸檬薑茶
味道竟然是 蚊貼味......

2021-12-02
午餐
蕃茄嫩菠菜微辣大蝦意大利粉
鑊仔蜂蜜厚鬆餅
2021-12-26 33 瀏覽
⭐️有驚喜嘅西餐廳,環境舒適,空間足夠食物整體質素好好,由小食、主菜到甜品都一流!📍芝士薯條份量多,薯味重,芝士味唔會太濃蓋過薯味,最重要係外脆內軟,2-3個人share岩岩好。📍大頭蝦海鮮龍蝦汁手工意粉每日限量供應,意粉掛到汁,海鮮味突出🤤🤤 蝦肉質彈牙又大隻,蝦頭如果多少少膏就更好。📍朱古力麻糬窩夫呢個大推!窩夫做到外脆內軟,中意食麻糬嘅人唔好錯過,麻糬夾層口感煙韌,上面仲有朱古力碎增添口感,正!訂位仲有晚市85折,抵食👍🏻
⭐️有驚喜嘅西餐廳,環境舒適,空間足夠
食物整體質素好好,由小食、主菜到甜品都一流!

📍芝士薯條

芝士薯條
大頭蝦海鮮龍蝦汁手工意粉
朱古力麻糬窩夫
2021-12-25 32 瀏覽
呢間餐廳以前係旺角都食過幾次覺得好掋食,竟然係坑口開左分店😍岩哂近近地唔洗出甘遠搵食🥰 呢日就行完街夜晚8點左右去食♥ 全日早餐 $118超豐富呀😍包括有茄汁豆、炒蛋、雞排、薯條、沙律、蕃茄、窩夫🧇、巴馬火腿同香腸,本身諗住少少哋食個全日早餐,點知份量一啲都唔少😂,炒蛋炒得好滑,好鍾意個窩夫外脆點埋楓糖漿好好食😋雞排都好大塊食到好飽肚🥰♥ 大頭蝦龍蝦汁意粉🦐🍝 $158一上枱,哇 真係超大隻大頭蝦🤭🤭🤭食落肉質好爽口好多肉好鮮味😍龍蝦汁意粉都好入味,意粉質地啱啱好,唔會太淋有咬口🥰份量都好大份😆套餐跟湯係蘑菇忌廉湯,蘑菇味好濃郁好飲😋餐飲嗌左咖啡同蜜桃紅茶☕️ 蜜桃味香濃♥ 宇治抹茶心太軟 $68去到邊都好鍾意食心太軟😍甜品係有另一個胃食🤣一切開,即刻流心好正!滿滿嘅抹茶醬流出黎😍同埋佢唔會好甜!下次都會再Encore💚♡ 環境舒適地方闊落坐得好舒服☺️ 晚市套餐包湯同野飲都好掋食,將軍澳區既好選擇🥳

♥ 全日早餐 $118

♥ 大頭蝦龍蝦汁意粉🦐🍝 $158

套餐跟湯係蘑菇忌廉湯,蘑菇味好濃郁好飲😋

餐飲嗌左咖啡同蜜桃紅茶☕️ 蜜桃味香濃

♥ 宇治抹茶心太軟 $68

聖誕搵聚會既gathering搵到攰,好在係朋友屋企附近搵到個好地方聚會,唔洗出銅鑼灣/尖沙咀同人逼😅 之前係旺角食過ocio覺得幾好食,估唔到分店開到呢邊呢間既環境用左好多木同綠色植物,偏向小清新風,不過播既歌反而係電音歌🤣好搞笑叫左份ribs同埋steak,賣相都好靚仔😛而且份ribs 係拼埋waffles,一次過食到三款野真係好岩貪心既我地@@ 不過如果隻多唔開係另一邊換返雪糕就更加perfect啦!個牛係5成熟,食落唔會靭而且會有juicy的牛汁瀉晒出黎😍 唯一不足係我地掛住打卡食得太慢令到個餘溫keep唔住,但牛味依然係有既👍🏻

2021-12-22 33 瀏覽
將軍澳越來越多新商場落成,美食版圖橫跨處處。晚上來到早已發展的坑口,經過這間多國菜餐廳,餐牌選擇多,有主餐又有甜品,一次過滿足晒口腹要求晚市套餐亦有多款選擇,包一個主食+是日餐湯+隨餐飲品▶️大頭蝦海鮮龍蝦汁手工意粉 - 大頭蝦超大隻,蝦身啖啖肉,肉質爽彈,蝦頭仲有蝦羔。意粉是手工製,口感比一般煙韌爽滑,扁身更易掛汁,每條意粉都索滿龍蝦汁,味道鹹香鮮美▶️芝士焗肉醬千層麵 - 每一層鋪滿香濃肉醬,口感豐富有層次,面層芝士焗得香口,雖然邪惡,但每一啖都好滋味▶️南瓜忌廉湯 (是日餐湯) - 南瓜味道香甜,加入忌廉令濃湯又滑又creamy▶️朱古力布朗尼窩夫 - 厚厚的窩夫,再淋上朱古力醬,中間布朗尼蛋糕外脆內濕,加埋核桃粒食落特別香口,最頂的朱古力雪糕溶化後,做出朱古力漿效果,幾重朱古力味覺享受!

晚市套餐亦有多款選擇,包一個主食+是日餐湯+隨餐飲品

• 朱古力布朗尼窩夫
2021-12-22 1241 瀏覽
今日冬至早收工,所以跟朋友黎左將軍澳呢間西餐廳早點食飯,裝修很modern,店員安排左卡位比我地,點左一個午餐set及甜品。煙三文魚蟹籽南瓜意大利飯餐湯$78可另加精選蛋糕$19: 煙三文魚肉質鮮味,蟹籽脆卜卜,碗上有2片脆口的南瓜天婦羅,用上南瓜汁伴飯,飯質粒粒分明帶有濕潤,粒粒飯包滿南瓜汁十分香又不太鹹,還有個南瓜餐湯,是用南瓜和鮮茄攪拌而成,上面再加上忌廉,味道十分可口。可加$19有件精選蛋糕,可以在雪櫃內選擇,本人選擇左一件朱古力芝士cake, 充滿聖誕氣氛裝飾,朱古力內帶有芝士香味,都好好味,如果飯後喜歡食件甜品,這個真不錯的選擇。朱古力麻薯窩夫$68: 這個我最為喜歡,窩夫很厚身內有麻薯餡,有好多地方可能慳麵粉做得比較薄,而這裡請放心,非常豐厚一定滿足,食落口煙煙韌韌又軟軟綿綿,加上有幾片黑朱古力脆脆片和脆口杏仁片,仲有1個朱古力雪糕球,窩夫暖暖而朱古力雪糕凍冰冷,夾得非常好,有口感仲有層次感,我最愛啦~奇異果乳酪酸梳打$15: 帶有鮮奇異果汁味,乳酪酸酸地,飲落口感覺清甜酸酸非常適合配埋蛋糕一齊食!+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下

+++++++++++++++
2021-12-21 20 瀏覽
Ocio坑口有一間小清新西餐廳之前行過已經想來今日同朋友去食🥰店內裝修日系自然感覺真係好適合下午茶或者係同閨蜜約會好地方🥰大頭蝦海鮮龍蝦汁意粉超大隻大蝦🍤好吸引❣️手工意粉好似冷麵口感好吸濃龍蝦汁🥰意粉好食❣️蝦肉鮮甜同埋份量大🤭一個女仔食會好飽食吾到甜品所以今日同朋友一齊食😋蜂蜜雪山熱香餅店員一拿到來真係嘩一聲(心裏面)超❣️超❣️超厚熱香餅🥰我未食已經有70😍分非常偏心🤭佢個擺盤真係好靚雪糕上面有支旗仔旁邊有cream🥰我就非常喜歡💖食一口之後我比90🥰分蛋糕軟身好香入口綿綿😋好似日本咖啡店熱香餅配蜂蜜漿、杏片配配雪糕真係好食到不得了呀❣️🍹熱情果檸檬梳打、🍸雜莓乳酸梳打我哋怕飲品太甜所以揀梳打🥰選了不同味梳打飲品朋友鍾意檸檬我鍾意雜莓乳酸兩杯飲品顏色非常之靚好啱打卡❣️
Ocio

大頭蝦海鮮龍蝦汁意粉

蜂蜜雪山熱香餅
食一口之後我比90🥰分蛋糕軟身好香入口綿綿😋

🍹熱情果檸檬梳打、🍸雜莓乳酸梳打
我哋怕飲品太甜所以揀梳打🥰
選了不同味梳打飲品朋友鍾意檸檬我鍾意
雜莓乳酸兩杯飲品顏色非常之靚好啱打卡❣️
2021-12-21 908 瀏覽
冬至前夕到位於東港城的 Ocio 吃過豐富午餐🍽️,然後準備冬至晚飯。Ocio 主打西餐, 這裏的窩夫🧇也不錯, 📌午市套餐價錢由六十幾至百幾,已包括是日餐湯🥣和飲品🥤($33以下)。午餐🔸 ~ 鰻魚炒飯佐溫泉蛋$89、 醬燒豬肋骨窩夫早餐$89。 🔸是日餐湯🥣 ~ 南瓜湯味道清甜😊, 今日都幾凍,飲番碗暖笠笠的湯特別正。 🔸鰻魚炒飯佐溫泉蛋🍛 ~ 鰻魚炒飯炒得好均勻又入味, 每一啖都食到濃郁的鰻魚汁😋。有鰻魚肉、珍珠米、 粟米粒和蔥花, 配上溫泉蛋就更加豐富✌🏻。 🔸醬燒豬肋骨窩夫早餐🧇🍳 ~ 嘩! 賣相做得幾好, 窩夫🧇、沙律菜🥗、太陽蛋🍳、豬肋骨🍖和薯條🥔, 第一眼已經非常吸引🤩! 醬燒豬肋骨好惹味, 香脆的粗薯條, 清新的沙律菜、 再以太陽蛋作點綴, 最後到蜜糖窩夫🍯🧇, 份量多又美味。 🔸熱即磨咖啡☕ ~ 即磨咖啡味道香濃,又不用加錢,正😆! 🔸熱蜜桃紅茶🍵 ~ 紅茶味道濃而不澀, 甜甜的蜜桃香氣,好飲! 食過幾次, 整體感覺Ocio是一間價錢經濟又美味的西餐廳😃。

鰻魚炒飯佐溫泉蛋$89、 醬燒豬肋骨窩夫早餐$89

南瓜湯

🔸鰻魚炒飯佐溫泉蛋🍛 ~ 鰻魚炒飯炒得好均勻又入味

鰻魚炒飯佐溫泉蛋

醬燒豬肋骨窩夫早餐

🔸熱即磨咖啡☕ ~ 即磨咖啡味道香濃,又不用加錢,正😆!
熱即磨咖啡

熱蜜桃紅茶

食過幾次
, 整體感覺Ocio是一間價錢經濟又美味的西餐廳😃。

2021-12-21
鰻魚炒飯佐溫泉蛋$89、 醬燒豬肋骨窩夫早餐$89
南瓜湯
鰻魚炒飯佐溫泉蛋
醬燒豬肋骨窩夫早餐
熱即磨咖啡
熱蜜桃紅茶
  • 鰻魚炒飯佐溫泉蛋$89、醬燒豬肋骨窩夫早餐$89
尋日收工同媽媽去左東港食野,食左好多人推介嘅焗鱸魚同埋有驚喜嘅靚靚沙律💞餐廳裝修得好靚, 好寬敞🥗煙三文魚牛油果🥑蟹肉🦀沙律 $98(跟晚市套餐優惠價$78) ✅一個擺碟好靚嘅沙律,三到四層嘅圓柱體,打卡一流✅個底鋪滿咗牛油果同埋蟹肉,跟住舖咗啲雜菜喺上面。面頭有一朵玫瑰花型嘅煙三文魚✅牛油果同蟹肉好夾,蟹肉咸香,牛油果creamy✅沙律菜新鮮乾淨爽脆🐟原條烤海鱸魚 配泰式海鮮醬 $148✅好推介嘅一個主菜。 即叫即焗要等二十五分鐘。 ✅條魚超大條,肉質嫩滑✅泰式嘅整法,加咗蒜頭/辣椒/檸檬/香草/牛油去焗,味道惹味。

餐廳裝修得好靚, 好寬敞

🥗煙三文魚牛油果🥑蟹肉🦀沙律 $98
(跟晚市套餐優惠價$78)

✅一個擺碟好靚嘅沙律,三到四層嘅圓柱體,打卡一流
✅牛油果同蟹肉好夾,蟹肉咸香,牛油果creamy
✅沙律菜新鮮乾淨爽脆

🐟原條烤海鱸魚 配泰式海鮮醬 $148
✅好推介嘅一個主菜。 即叫即焗要等二十五分鐘。
✅條魚超大條,肉質嫩滑

2021-12-21 28 瀏覽
這是一家位於商場一角的餐廳,不顯眼,但我第一眼見到它就覺得這裡很寧靜悠閒。我們這天點了兩份晚餐及一份甜點兩個人分享,我覺得非常開心滿足!餐湯是南瓜湯,質感很濃稠。它不是非常細滑的,仍保留著一點蔬菜的纖維,然而它非常順口,而且香甜可口!我們的主食是脆皮德國鹹豬手及烤大蝦冬陰功義大利飯。豬手份量十足,兩個女生的話,大概可以兩個人分享一份主食。豬手外皮非常香脆,咬下去卜卜響,我吃得很開心!味道不會過鹹,整體很合適,喜歡味道層次豐富一點的話,沾一點點醬汁亦很好。最後是甜點及飲品。我們的甜品是一份布丁麵包,外脆內軟。我覺得它的質感不是每個人都喜歡的,不過,我覺得它很棒。這個布丁麵包水份剛剛好,非常的軟綿綿,是我非常喜歡的質感!
2021-12-20 33 瀏覽
行街行到攰,要飲杯咖啡休息吓🥳墨西哥芝士雞肉烤餅 $48薯仔達人👧🏻大讚依度嘅薯條👍👍👍外面好脆,裏面係充滿軟林林嘅薯蓉😍😍😍而且薯仔味係超級香😋真係好少機會食到咁好食嘅薯條,必食!芝士雞肉烤餅就不過不失啦,略嫌芝士味唔夠重🤔香蕉朱古力窩夫配雲呢拿雪糕 $58下午茶時段,窩夫嘅份量係半份~香蕉上邊有燒焦左嘅焦糖,好香👍😋窩夫係朱古力味,好香濃又唔會好甜😍配埋杯咖啡,甜度真係啱啱好🥳
行街行到攰,要飲杯咖啡休息吓🥳

墨西哥芝士雞肉烤餅 $48
芝士雞肉烤餅就不過不失啦,略嫌芝士味唔夠重🤔
墨西哥芝士雞肉烤餅

香蕉朱古力窩夫配雲呢拿雪糕 $58