這段日子天氣極熱🌞,行街真的要買杯飲料消暑!🤣今次我們叫了季節限定的「🥭芒果堅果奶蓋茶」以及皇牌「🍫伯爵朱古力堅果奶蓋茶」,一試就知「咩料」啦!😆🥭🥤芒果堅果奶蓋茶 ( 季節限定 ) $43店員沖好之後,會看到堅果奶蓋極多,入面還放滿芒果果肉!當中有明顯三層,三份一奶蓋配搭三份一的茶,以及三分一的芒果果肉,這個黃金比例實在太邪惡,「一睇就知你咩料啦」!😋先用鏟嚐面頭的奶蓋,堅果奶蓋有別於出面一般的奶蓋,除更挺身外,還有堅果的香味,比普通的芝士奶蓋更香更重口味,而且啖啖都充滿芒果果肉,清新果肉平衡了極邪惡的奶蓋。加上茶與芒果的配搭不會太甜,感覺好夏日,值得推介!😚🍫🥤伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $47朋友也是叫了奶蓋茶,他用鏟直接試試奶蓋,極堅果味而且也相當Creamy!上面加了朱古力粉加強了奶蓋上的朱古力味。接着將茶和奶蓋一齊飲,有幾個很特別的層次,分別是好濃厚的奶蓋、很清新的茶香,還有少少碎粒的堅果。最後將奶蓋同茶混和,感覺不太甜而又有朱古力味,一飲難忘。🤪希望下一次可以再試其他口味吧!🤪
這段日子天氣極熱🌞,行街真的要買杯飲料消暑!🤣

🥭🥤芒果堅果奶蓋茶 ( 季節限定 ) $43

🍫🥤伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $47

希望下一次可以再試其他口味吧!🤪
2021-05-16 1978 瀏覽
近年Green monday概念漸趨流行,不少非素食者也養成了每週一素的習慣,有助個人健康和減少碳排放,為地球出一分力。我亦有保持這種良好習慣,而且很積極尋找不同的素食組合,今天在午膳時先買了一盒齋飯,再去了旁邊的Nuttea和同事一起買了堅果奶蓋茶。 🛖茶飲店門面平實沒有太花巧,招牌有大顆堅果,內裏佈置了5排堅果儲存器,正是小店台柱堅果奶的主要萃取物 - 榛子、合桃、杏仁、夏威夷果仁和腰果。 🌰Menu主要有3類產品,堅果奶蓋茶、堅果奶茶和堅果奶,另外還有一些搭配堅果奶的果汁和咖啡。種類相當豐富,能滿足附近上班族的不同需要,營養素很充足,對素食者、乳糖不耐症和健身者都很有幫助。 🧋伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $47 奶蓋面上撒有純純的巧克力粉,隨飲品有粗飲管外,還有一把小鏟子,原先不知用途為何,相當貼心杯面還貼有教學,鏟子是用來吃厚實的堅果奶蓋,口感綿密,堅果香氣濃厚。底下的紅茶清香,與上面的奶蓋碰撞成就奇妙感覺。 🥤繽紛火龍果奶蓋茶 $39單看顏色已經知道加入了大量的火龍果汁,已經覺得健康元氣滿滿,上面更放上了小粒的火龍果肉,構圖更可愛。奶蓋比以前嘗試過的芝士奶蓋更豐盈,一直喝到底還有,

🧋伯爵朱古力堅果奶蓋茶 $47

🥤繽紛火龍果奶蓋茶 $39
單看顏色已經知道加入了大量的火龍果汁,已經覺得健康元氣滿滿,上面更放上了小粒的火龍果肉,構圖更可愛。奶蓋比以前嘗試過的芝士奶蓋更豐盈,一直喝到底還有,特別把奶蓋與茶拌勻後喝出更好的感覺。
2021-05-13
5 分鐘 (外賣自取)
2021-05-13 395 瀏覽
夏日炎炎,午飯後通常都會多點一杯台式手搖杯降降溫🥤珍奶、果茶典型嘅手搖杯都已經開始滿足唔到我啦,同事就介紹話可以試下有間主打全素奶蓋嘅過江龍茶飲店-NUTTEA搜尋🔍下發現原來nuttea 有好幾間分店,而且仲照顧埋素食者嘅需要,提供由堅果🌰製造成嘅奶蓋茶、堅果奶等等。伯爵朱古力堅果奶蓋茶每日限量100杯,茶底可以揀甜度同冰度,堅果奶蓋差唔多有三分一杯,質地較普通奶蓋更厚身綿密,仲有少少堅果粒粒,食完飽足感十足。可以用上小匙羹品嘗一口奶蓋,好濃厚嘅榛子朱古力味,再飲一口微甜伯爵茶,甜度就剛剛好👍🏻芒芒堅果奶蓋茶同事話想試下水果奶蓋茶,夏天芒果當造就梗係揀芒芒堅果奶蓋茶啦。綠茶底加上新鮮芒果蓉,增加甜度同口感,再加上由5種堅果榨取製造嘅堅果奶蓋,多重口感,好似有一種魔力吸引你一啖接一啖咁😆

芒芒堅果奶蓋茶
  • 伯爵朱古力堅果奶蓋茶
🌑黑芝芝堅果奶 ($40)🌑🗣今日一試向來口碑好好既堅果飲品店, 👀佢既九龍灣分店嚮一條午市食街, 👩🏻‍💻好多打工仔食完飯都會買番杯黎嘆下. 😱佢誇張既係最貴一杯朱古力奶蓋可以賣到$70, 📢飲品咁貴都係第一次見. ☝🏻今次飲佢其中一杯比較少人試既推介飲品-黑芝芝堅果奶, 即黑芝麻味🥤. 飲上口好香好濃郁既, 但飲多幾啖就開始覺得普通, 仲有D涸喉添, 所以都係一般啦🤭😋總體 (味道, 性價比, 環境, 服務態度) : 7/10——————————————————————————————🌑Sesame Nut milk ($40)🌑🗣This Nuttea shop in Kowloon Bay is located at a street full of restaurant and 👀it has received a lot of good praise recently, 👩🏻‍💻many office boy and girl were queuing to get a drink after their lunch. 😱The most expensive drink i
🌑黑芝芝堅果奶 ($40)🌑

🌑Sesame Nut milk ($40)🌑
🗣This Nuttea shop in Kowloon Bay is located at a street full of restaurant and 👀it has received a lot of good praise recently, 👩🏻‍💻many office boy and girl were queuing to get a drink after their lunch. 😱The most expensive drink in their shop - 📢Chocolate with nut cream cost $70 which was surprising pricey. ☝🏻Today l have tried try one of their recommended drink, which is the sesame nut mylk. 🥤The sesame smell and taste good for the first few sips, but then my throat felt dry and more thirsty after swallowing🤭

😋Overall (Taste, CP value, Environment, Service): 7/10
2021-05-03
10 分鐘 (外賣自取)
2021-05-08 154 瀏覽
成日去旺中都見到好多人排隊買Nuttea,但因為我好懶唔想排隊,所以次次都係經過望兩眼就走咗。前兩日去咗Megabox嗰邊,見到附近有nuttea又唔使點排隊,即刻同家姐一人買咗一杯嚟飲!🍓粉紅莓好堅果奶蓋茶因為最近家姐減緊肥,所以佢嗌咗走甜。店員同我地講走甜嘅話味道會偏酸,我飲咗奶蓋下面啲沙冰幾啖,味道真係偏酸, 不過果香味好重。雖然走甜係健康啲,但對唔太飲得酸嘢嘅我嚟講真係好酸,我都係鍾意飲落甜甜地嘅飲品!不過因為家姐好鍾意酸嘢,所以佢就話杯茶酸度啱啱好,佢勁鍾意!飲咗一半之後我就建議家姐將奶蓋同沙冰撈埋一齊。撈埋一齊之後我覺得好飲好多,除咗飲落冇咁酸之餘,仲可以同一時間飲到士多啤梨果香味同奶蓋嘅奶香味&堅果味!🍫伯爵朱古力堅果奶蓋茶店員建議我地嗌微糖少冰,但我地最後嗌咗微糖常溫。店員喺奶蓋上面灑左勁多朱古力粉,超吸引!飲第一啖奶蓋嘅時候真係覺得好特別,因為以前飲開嘅奶蓋都係得奶味同埋芝士味,但今次呢杯飲品嘅奶蓋有埋堅果味!本身有啲擔心堅果味太重,但飲落發現堅果同奶蓋嘅味好match,味道好均勻。茶底係伯爵茶,飲落好清新。將奶蓋同伯爵茶撈埋就好似朱古力奶咁,我覺得撈埋飲好味過分開飲

🍓粉紅莓好堅果奶蓋茶

🍫伯爵朱古力堅果奶蓋茶
店員建議我地嗌微糖少冰,但我地最後嗌咗微糖常溫。店員喺奶蓋上面灑左勁多朱古力粉,超吸引!飲第一啖奶蓋嘅時候真係覺得好特別,因為以前飲開嘅奶蓋都係得奶味同埋芝士味,但今次呢杯飲品嘅奶蓋有埋堅果味!本身有啲擔心堅果味太重,但飲落發現堅果同奶蓋嘅味好match,味道好均勻。茶底係伯爵茶,飲落好清新。將奶蓋同伯爵茶撈埋就好似朱古力奶咁,我覺得撈埋飲好味過分開飲!
2021-05-08 119 瀏覽
在九龍灣也可以享用堅果奶的美味!位置方面,由於不太接近地鐵站,如果在工業區一帶上班或者活動的話,應該會覺得較為方便;否則可能就要好像我這樣花一點時間,才能找到飲品店的位置。近來因應季節轉變,餐牌加入了合乎時令的新飲品,選擇更多。這次一試季節限定的粉紅莓好堅果奶蓋茶。這款是店家給三星最高推薦度的飲品,果然沒有令人失望。雖然冰度固定,但在這又熱又濕的天氣飲用,又恰到好處。甜度可自行決定,我的這杯是半糖,適當甜度亦能突出士多啤梨香味 。茶飲中的粒粒口感,證明真材實料,用上原粒士多啤梨製造。配合使用堅果所做的奶蓋,增添細滑口感,也令口感更豐盈。堅果製造的奶蓋有一個好大的優點,是適合素食者.、對奶製品敏感或者乳糖不耐症人士飲用。
在九龍灣也可以享用堅果奶的美味!

2021-05-04 121 瀏覽
今日得閒,突然好想飲奶蓋茶,但又覺得唔太健康,跟住上網查左一查,見到有nuttea,加上佢係用堅果奶感覺上比普通嘅奶健康好多,所以就專登過去諗住試一試。我就嗌咗一杯粉紅莓果堅果奶蓋同埋伯爵朱古力奶蓋茶。伯爵朱古力奶蓋茶茶底冇咁甜,但佢嘅奶蓋偏甜,同埋有朱古力味,所以配搭起就覺得好好飲,而且又唔會覺得過甜。粉紅莓果堅果奶蓋嘅底係草莓沙冰,而佢嘅奶蓋就係士多啤梨味嘅,雖然話沙冰有啲甜,但係佢嘅奶蓋又唔係真係好甜,所以配搭係啱啱好。整體來講,會係想再飲一次!

我就嗌咗一杯粉紅莓果堅果奶蓋同埋伯爵朱古力奶蓋茶。

整體來講,會係想再飲一次!
2021-04-30 111 瀏覽
由珍珠奶茶熱潮轉到芋圓潮流,香港人顯得更著重原材料獨特性。一班Youtubber介紹由台灣引入堅果奶的nuttea,似乎於素食/健康瘦身風氣下逐漸突圍。小小的飲品店座落於零碳天地對面街,一步之隔就是巴士站。飲品主要分幾類:堅果奶、奶蓋、非堅果飲品。堅果奶取代牛奶,對於牛奶敏感或有皮膚問題需戒口的人來說是非常相近的代替品。朱古力Earl Grey奶蓋果仁含量相當高,第一口盡是金莎榛子香,個人大愛!伯爵茶特有的花香味與濃濃果仁味匹配,是夏日清新的選擇。由五種果仁壓榨而成,堅果奶蓋除了是純素外,亦跟牛奶一樣做出油潤豐盈的口感。泡沫細膩同時不油膩,碰水亦久久不散,保持更佳的口感。當中不乏貴價夏威夷果仁及榛子,獨特的油香令味道更豐富。此外,堅果奶沒有生果仁的泥土味,亦沒有那討厭的果仁衣,是一種全新品嘗果仁的體驗。這杯飲料奶蓋為果仁原味,最後灑上無糖可可粉點綴。堅果奶蓋原先已有一定甜度,茶底選微糖完美。喜歡金莎的人堅果奶不會讓你失望,甜度更低更健康,讓我一試愛上。大部分飲品售三十多元,跟台式飲料價錢差距極小,實在不得了。

外賣自取
朋友本身食開素 一直都好想飲奶蓋 但出面好多奶蓋都係用牛奶整 所以佢都試唔到之前已經飲過nuttea 知道個奶蓋係用堅果打出黎 所以帶左朋友黎試今日係九龍灣食完lunch就過左黎飲 當飯後甜品鋪頭嘅裝修行簡約路線 入到去都好舒服Menu上都有好多款飲品 唔止奶蓋茶 仲有奶 水果茶 咖啡等 好多選擇我之前都飲過伯爵朱古力堅果奶蓋茶 覺得好好味 念念不忘 所以今日都係叫伯爵朱古力堅果奶蓋茶 朋友就叫左另一款奶蓋 粉紅莓好堅果奶蓋茶伯爵朱古力堅果奶蓋茶我叫左走冰半甜 個甜度對我黎講岩岩好個奶蓋好厚 同有濃濃嘅朱古力味 加埋上面嘅可可粉 好好味 個伯爵茶好清香 當你飲奶蓋飲到咁上下 飲啖茶 可以中和左奶蓋嘅飽腹感 好夾粉紅莓好堅果奶蓋茶呢杯冰度固定 朋友都係叫左半糖個奶蓋都係一樣厚 上面仲加左nuts 可以飲到nuts嘅味道 岩晒素食嘅朋友 草莓汁好有草莓味 飲完奶蓋再飲個個草莓果汁 感覺好fresh 同埋又係好夾推介飲呢兩杯 好好味中意濃味嘅朋友 可以揀伯爵朱古力堅果奶蓋茶中意fresh嘅朋友 可以揀粉紅莓好蓋果奶蓋茶

今日係九龍灣食完lunch就過左黎飲 當飯後甜品

推介飲呢兩杯 好好味
中意濃味嘅朋友 可以揀伯爵朱古力堅果奶蓋茶
中意fresh嘅朋友 可以揀粉紅莓好蓋果奶蓋茶
2021-04-18 121 瀏覽
當自己口痕,好想飲珍奶嘅時候,我決定要健康一啲!等我飲堅果奶先又健康又有營養~店員都好好,會同我哋介紹唔同嘅飲品~最後就簡左一杯堅果奶同一杯奶蓋茶左: 火龍果堅果奶 $40飲左好幾次奶蓋茶,今次試一試堅果奶先口感好creamy,除左飲到濃濃嘅火龍果味,仲有堅果香味。係超高飽足感嘅飲品,當下午茶岩曬!右:粉紅莓好堅果奶蓋茶 $45奶蓋茶相對就更加解渴一啲,上面嘅堅果奶蓋同下面酸酸甜甜嘅草莓茶好夾完全唔會覺得濟~

左: 火龍果堅果奶 $40
飲左好幾次奶蓋茶,今次試一試堅果奶先

右:粉紅莓好堅果奶蓋茶 $45
完全唔會覺得濟~
2021-04-15
2021-04-09 143 瀏覽
今日放假去了mega box 行街 見到一直都想試下既nut tea 手搖店 當然不得錯過喇!雖然鋪面細細 但環境好乾淨衛生 要讚一讚🤪見到呢個伯爵茶朱古力堅果奶蓋攞埋2019年台灣奶茶節金獎 當然唔可以錯過呢個signature 飲料喇!原來飲料入面既堅果奶係由以上5個堅果提取製成既 當中包括了 1. 果仁 2. 核桃 3. 杏仁 4. 腰果以及5. 榛果 果然真材實料 而且飲完堅果奶後 的確增加其飽肚感💛 用了呢啲純素堅果奶對比其他手搖店用奶素弄出來的飲料 會更滿意更安心🤤雖則nuttea gimmick 在於堅果奶 但menu 選擇都蠻多的 然後我同家人分別叫了1. 伯爵茶朱古力堅果奶蓋 同埋 2. 朱古力榛果堅果奶 1. 伯爵茶朱古力堅果奶蓋 首先 個奶蓋真係好厚😍加上店員即時在我面前加了可可粉在奶蓋上 真係又邪惡又興奮🥰個奶蓋唔會好甜都唔會好膩 好順滑 同伯爵茶又好岩口味 用飲管一啖飲足以達至多層次口感 而且仲食到細磨既粒粒堅果碎🌰增加其咬口😏呢杯野非常特別 絕對冇失望呀2. 朱古力榛果堅果奶 跟上面杯少了個奶蓋同伯爵茶 但朱古力香味更突出 仲非常濃郁 而且唔太甜 😏😏下

1. 伯爵茶朱古力堅果奶蓋

2. 朱古力榛果堅果奶
跟上面杯少了個奶蓋同伯爵茶 但朱古力香味更突出 仲非常濃郁 而且唔太甜 😏😏下次經過都會encore arr
2021-04-08 83 瀏覽
一向都好鐘情奶蓋茶,之前有同事推薦過呢間nuttea用堅果奶做奶蓋。叫左2杯奶蓋茶:伯爵堅果奶蓋茶同粉紅莓好堅果奶茶。本身對堅果奶冇乜好感因為通常堅果奶都好淡或者好似杏仁奶咁好青,但係呢道既堅果奶係mix左幾種堅果做成既,個奶蓋不但冇青味,仲好濃,同一般奶蓋冇乜分別,反而因為係堅果做既關係多左一重果仁香,而且好厚實,比起牛奶做既奶蓋,唔會因為熱力因為放耐左而溶化或者出現油水分離既情況,個人比較推薦伯爵堅果奶蓋茶,濃濃既奶蓋同伯爵茶配合得好好,加上唔會好2甜。雖然飲到最後都幾飽但比起普通奶蓋茶少左一份肥膩既感覺,而且nuttea係適合有乳糖不耐症嘅人飲,即使飲左肚仔都唔會唔會唔舒服。
2021-04-04 85 瀏覽
我作為一個台式飲品達人,經常都會走訪唔同嘅台式飲品店,夢想係試晒成個世界嘅台式飲品!呢間以堅果為原材料新鮮原材料作為招徠嘅舖頭當然都走唔出我嘅法眼。呢杯令我期待已久係喺台灣攞咗奶茶獎嘅伯爵朱古力堅果奶蓋茶。佢唔同舖頭其他飲品,呢個堅果奶蓋佢係加咗朱古力落去,而且配上伯爵茶,所以成杯睇上去係深色系的朱古力色。我覺得為奶蓋加咗唔少分,因為我本身其實唔係話特別好鍾意堅果,但係佢變成奶蓋當然又有另一個睇法,因為都係我鍾意飲嘅台式飲品材料之一,咁佢加咗朱古力呢就更加貼近我嘅口味。同埋朱古力味係幾香濃嘅加埋真材實料堅果我覺得唔錯,而朱古力配上紅茶亦都係一個完美配搭,紅茶嘅味道唔算話好濃郁但係配合朱古力堅果奶蓋剛剛好,因為朱古力味道濃郁。不過如果佢個紅茶再厚身同濃味我無任歡迎😎而舖頭之前係冇珍珠寒天等配料可以加,而家新加左之後,我為之而瘋狂!因為我是煙韌控!所以加咗寒天,我覺得佢嘅size啱啱好!有啲店會太大,吸管根本飲吾到,同埋一般嘅寒天係爽口,但係佢呢個帶少少煙韌口感!真係好中意。另一杯叫左宇治抹茶堅果奶蓋茶,今次個奶蓋係原味好試得出堅果本身嘅香味,啱晒鍾意食堅果既朋友,非常真材實料,真係好似食

另一杯叫左宇治抹茶堅果奶蓋茶,今次個奶蓋係原味好試得出堅果本身嘅香味,啱晒鍾意食堅果既朋友,非常真材實料,真係好似食緊另一種形態嘅堅果。而其質地非常厚身,係好重實有份量,其他好多舖頭嘅奶蓋我最唔鍾意就係好稀好薄,咁樣都冇咗飲奶蓋意思同埋都唔合奶蓋嘅定義。而且舖頭嘅杯呢定左睇到有條水平線從而訂咗奶蓋嘅份量去到邊度,其實同成杯飲品嘅比例處理得啱啱好,過足奶蓋癮!而抹茶味道都適中,不過可以減少少少甜味,咁就可以更品嚐到抹茶嘅甘香,我呢個珍珠控梗係加咗珍珠啦!我期待咗好耐估唔到真係有得加珍珠非常開心!
我覺得成間舖頭睇落去係好有誠意去做好飲品同埋睇佢嘅裝修擺設都係好有心思。我最鍾意佢嗰個用唔同堅果佈置的堅果牆真係好震撼,成件事覺得好優雅同埋好有異國優閒風情咁樣!
希望舖頭做多啲優惠,咁吸引我多啲去買!我仲好想試佢嗰個純茶系列呢!
2021-03-29 335 瀏覽
認識 Nuttea 是因為不少朋友都大讚有益好喝,是良心好店,但我一直未有機會一嚐。上星期太太來探班,就帶來了兩杯堅果奶蓋茶,的確好味!這裏的堅果奶是素奶 mylk,把夏威夷果仁、榛子、核桃、杏仁和腰果烘焙過後再冷壓乳化而成,素食者都可以飲呢飲品有四種甜度:正常糖、半糖、微糖和無糖;冰度有三種:正常冰、少冰和去冰。本來太太想健康一點就選了半糖,店員因應她選的堅果奶口味,提議改選微糖,相當熱心細心~Menu 有滿滿的不同選擇,令人每樣都想試最後決定要皇牌的伯爵朱古力堅果奶蓋茶和季節限定的伯爵朱古力堅果奶蓋茶。奶蓋茶有三個飲法,第一步就是用鏟子品嚐朱古力奶蓋,奶蓋濃厚到可以插上鏟子拍照打卡,但口感非常綿密順滑。之後可以打斜四十五度,喝到奶蓋和伯爵茶底。最後整杯攪勻,就變成朱古力奶茶,一杯喝出三重滋味店員説粉紅莓好堅果奶蓋茶用上新鮮草莓,所以有草莓天然的酸酸甜甜味道,的確選微糖也不會覺得酸。這個奶蓋也混入了草莓,配上充滿咬口的杏仁碎,比一般奶蓋更有層次太太相機飲先拍了一輪兼偷食奶蓋後,其實是外帶給我的,哈哈。店員為她裝杯蓋,還貼了膠紙防漏,服務真是二百分!她等我的同時,又在零碳天地再為飲品拍

粉紅莓好堅果奶蓋茶

Menu 有滿滿的不同選擇,令人每樣都想試

粉紅莓好堅果奶蓋茶

太太相機飲先拍了一輪兼偷食奶蓋後,其實是外帶給我的,哈哈。店員為她裝杯蓋,還貼了膠紙防漏,服務真是二百分!她等我的同時,又在零碳天地再為飲品拍照,可見外賣的包裝很穩陣

伯爵朱古力堅果奶蓋茶
杯蓋上有幾種飲法步驟,記得試試!
伯爵朱古力堅果奶蓋茶
建議: 九龍灣店位置唔難搵,係大渣哥後面一條街(向企業廣場方向,OK 斜對面) 飲左N次既 Nuttea,就黎成個Menu既堅果奶都試哂🙈係仲未試過香蕉🍌檸檬🍋今日終於比 K君搵到 Nuttea 既must drink item❤️ 有日碌Nuttea 見到佢地話伯爵茶朱古力堅果奶蓋 拎左獎,所以決定要試一試✨今次試左:伯爵茶朱古力堅果奶蓋 (HK$47)面頭有超厚既朱古力奶蓋+可可粉 🍫好香朱古力味,飲左啖奶蓋真係超濃郁,唔會好似之前甘飲到成口油膩感。加埋面頭既可可粉,要用剷仔清下啲奶蓋先飲到啲茶 (試左唔用剷,開頭仲ok 飲到,到中間啲奶蓋係哂邊位完全食唔到🤣)伯爵茶底算正常,唔係特別濃。可能因為太濃既茶底會影響左奶蓋既風味,如果係甘既細心配搭,值得一讚👍試伏專員奶蓋排名Top 4️⃣🥤▫️卓茶 (粉嶺) 堅果奶蓋🌰 ▪️茶芝味 (葵廣) 芝士奶蓋🧀 ▫️Nuttea (多間分店) 伯爵茶朱古力堅果奶蓋🍫▪️怒茶巷 (葵廣) 芝士奶蓋

今次試左:
伯爵茶朱古力堅果奶蓋 (HK$47)

試伏專員奶蓋排名Top 4️⃣🥤
▫️卓茶 (粉嶺) 堅果奶蓋🌰