2018-08-09 207 瀏覽
搵依間餐廳都有啲難度,但上度去都環境都幾好,個景就真係無得頂,今日我朋友生日,去到既時候,有一杯冰冰白酒做welcome drink,都要幾體貼,再加上welcome snack,價得加分,我食既welcome snack係水牛芝士波波再加上精緻的ham melon ,整體食物性價比都好高,最主要佢地可以間到一個空間比我地一班朋友玩,係開心既,大廚仲會出黎介紹下食物,加上個海景,唔知道佢地既放煙花時候我仲book唔book到位呢😍😍
2018-08-01 250 瀏覽
這間餐廳門口好像有啲奇怪,但進了廳面感覺舒服好多,感覺好像有啲神秘,服務員的介紹令我感到有點生硬,可能係咁令上菜的時候有更大驚喜,擺盤幾吸引,加上食物水準性價比高,夜景令氣氛不錯,非常適合情侶約會,他們有活動隔音板,就算一班fd黎消費都非常吸引,性價比之選👍🏻👍🏻特選黑毛豬,配意大利蘭度豆,係意大利好傳統既食法,配答比較舒服,燒烤燈籠椒和蘋果片,健康得黎又可以減低油膩感😍北海道刺身級帶子,L size,配有dop認證的Parma ham,加上日式秘製的胡麻醬沙律,帶子配粟米蓉食,會更加鮮味😋
2018-07-31
慶祝紀念