有記者同行介紹我嚟呢間唔起眼嘅餐廳隱藏喺工廈之內,查一查先知係由五星級酒店大廚主理用餐限時90mins,其實都好夠時間反正同男朋友都突然想鋸扒食餐好嘅要行樓梯上一層,入到去一望面積幾大,但所有嘢一目了然叫咗兩個dinner sets麵包同餅乾條蘸一蘸牛油超好食餅乾條比較硬身,麵包就軟身好多,但表皮烘過都有啲輕脆薄薄搽一層牛油好香,呢隻牛油真係又香又滑牛油果海蝦沙律前菜沙律有呢款,牛油果同蝦肉混合本來以為只得表面兩隻蝦最估唔到係牛油果入面仲有超多蝦肉粒蝦肉爽口彈牙,牛油果好軟綿綿啖啖入口層次豐富,好fresh蕃茄紅湯當日就供應呢款湯蕃茄味好濃郁,入面材料都好多好少見到咁多湯料嘅西湯炭燒澳洲羊扒 $338好少見到西餐有羊扒,所以叫咗呢個用炭燒方式煮,特別香口好難得係羊扒無咩羶味,唔知係咪燒完無咁啲羊扒肉質比較軟嫩,食落有啲胡椒香味仲有啲油脂香,但有少少筋位,幾有嚼勁炭燒美國牛小排 $378牛小排價錢比較貴,但比普通扒更惹味肉質明顯係軟腍得多,無咩筋位入口即融咁,亦無咩油脂加上炭燒方式煮,特別香口食得出塊扒唔係平嘢嚟,好足料而且入口有啖啖胡椒香鮮果乳酪食完咁濃味嘅扒類,成個dinner se
有記者同行介紹我嚟呢間唔起眼嘅餐廳
隱藏喺工廈之內,查一查先知係由五星級酒店大廚主理
用餐限時90mins,其實都好夠時間
反正同男朋友都突然想鋸扒食餐好嘅
要行樓梯上一層,入到去一望面積幾大,但所有嘢一目了然
叫咗兩個dinner sets

麵包同餅乾條蘸一蘸牛油超好食
餅乾條比較硬身,麵包就軟身好多,但表皮烘過都有啲輕脆
薄薄搽一層牛油好香,呢隻牛油真係又香又滑

牛油果海蝦沙律
前菜沙律有呢款,牛油果同蝦肉混合
本來以為只得表面兩隻蝦
最估唔到係牛油果入面仲有超多蝦肉粒
蝦肉爽口彈牙,牛油果好軟綿綿
啖啖入口層次豐富,好fresh

蕃茄紅湯
當日就供應呢款湯
蕃茄味好濃郁,入面材料都好多
好少見到咁多湯料嘅西湯

炭燒澳洲羊扒 $338
好少見到西餐有羊扒,所以叫咗呢個
用炭燒方式煮,特別香口
好難得係羊扒無咩羶味,唔知係咪燒完無咁啲
羊扒肉質比較軟嫩,食落有啲胡椒香味
仲有啲油脂香,但有少少筋位,幾有嚼勁

炭燒美國牛小排 $378
牛小排價錢比較貴,但比普通扒更惹味
肉質明顯係軟腍得多,無咩筋位
入口即融咁,亦無咩油脂
加上炭燒方式煮,特別香口
食得出塊扒唔係平嘢嚟,好足料
而且入口有啖啖胡椒香

鮮果乳酪
食完咁濃味嘅扒類,成個dinner set最後食埋呢個甜品就好perfect
乳酪好清甜,唔係超甜膩嗰種
加上底下有好多生果粒
有奇異果、藍莓、紅莓、火龍果、芒果,入口好清新
Blood Mary $48/2
其中一杯叫咗特飲,因為跟dinner set有半價優惠
叫咗呢杯blood mary
入面有raspberry、strawberry、cranberry混合
好多莓果味,好清新,影相好靚
但就比較甜,嗜甜+打卡之人必選

值得一提係可以入去房打枱波
問過侍應話係可以用餐免費玩嘅
都幾得意吖,去康文署都要俾幾十蚊玩
而家食飯就有得玩陣
  • 炭燒美國牛小排
  • 炭燒澳洲羊扒
  • 牛油果海蝦沙律
2020-01-09 1443 瀏覽
之前有朋友介紹呢間餐廳已想試好耐今日難得抽到時間就去一試我地六點幾上到去,人唔多,環境好好,寧靜,感覺去左高级餐廳,入面仲有個打桌球既地方,不過無人打我地唔敢入去。食物種類和一般西餐廳差不多,有set, pizza 意大利麵個d首先有前菜,個包好好食,小小熱,食落好鬆軟,配埋個cream, perfect鐘意食牛既我最後叫左個炭燒牛肉眼扒呢個真係好正我叫左七成熟,上菜時已聞到超香,食落去既脂肪部真係入口即溶,好好味,邊邊有DD 濃,當然好有牛味可以用juicy 去形容,值得推介。另外再點左個意大利飯配田螺和黑松露雜菌薄餅pizza 好好味個餅底鬆軟同香口,即使凍左食仍然咁美味,雜菌份量多,再配埋沙津菜,所以唔會太漏。個飯既醬汁好特别,形容不到,配合起來幾好,田螺份量多,食完好满足。當然唔少得叫個特色飲品~綠油油個飲品好得意,送來時插住個支係soda 水,慢慢流落去,飲落去酸酸甜甜,好開胃。
之前有朋友介紹呢間餐廳已想試好耐

當然唔少得叫個特色飲品~綠油油

肉眼扒

肉眼扒
2019-11-23 4839 瀏覽
今日黎牛頭角搵食 , 因為朋友食過覺得唔錯 , 推介比我 ~ 食店非常闊落乾淨 , 仲有一間廂房 , 入面有桌球枱 , 好岩包場慶祝 !餐牌有晚市套餐 , 亦有 a la carte , 選擇豐富 餐包2 款餐包都好食 !! 特別係左邊 ge 麵包 , 外層好簿好脆 , 入面係好軟 !!! 好好食 !!! 大家一定要試 !! 亞拉斯加蟹肉牛油梨塔 ($138)有好多蟹肉 !! 夾埋熟透軟滑嘅牛油果同酸酸甜甜嘅蕃茄粒一齊食 , 味道非常清新 , 好開胃 !!香辣蒜片海蝦意大利粉 ($128)好足料 , 有 6 大隻蝦 , 抵食呀 !! 蒜香甚濃 , 辣辣地好惹味 , 十分推介 !炭燒安格斯西冷牛扒 (10 oz) ($318)肉味同香草味都濃 , d 配菜都好好食 !!龍珠 ($48)熱情果同菠蘿味嘅飲品 , 不過不失 ~舖頭有個角落擺放咗好有香港特色嘅精品 , 大家不妨過嚟睇下 , 如果睇啱仲可以即場買走添 !  雖然佢位處工廈 , 不過食店無論環境定係食物質素都比好多位於市區 , 高級地段的食肆更優秀 , 推介大家黎試下 !!
餐包

亞拉斯加蟹肉牛油梨塔 ($138)
香辣蒜片海蝦意大利粉 ($128)
炭燒安格斯西冷牛扒 (10 oz) ($318)
肉味同香草味都濃 , d 配菜都好好食 !!
龍珠 ($48)
熱情果同菠蘿味嘅飲品 , 不過不失 ~

• 亞拉斯加蟹肉牛油梨塔
  • 香辣蒜片海蝦意大利粉
2019-11-10 3812 瀏覽
呢排好似好耐冇食肉,見到觀塘工業區竟然有間好似幾Grand嘅扒房,於是就想去試吓啦。一上到去竟然係牛扒任食!!!日本放題就放得多啦,牛扒放題就真係未試過。一開始諗住任食得快牛扒應該唔會好大塊啦,點知......入到去個環境其實都好舒服嘅,地方都好大,啲裝飾都幾有家的感覺。佢除咗牛扒任食之外仲有沙律啦法式麵包啦湯啦飲品啦,都係任食任飲。一坐低,職員就好細心咁幫我地每人帶左一份牛扒牛脷同一份薯條。冇錯呀!牛扒,牛脷同薯條都係任食㗎!然後我就去咗攞個蘑菇湯先啦,佢個忌廉蘑菇湯真係好足料,好香蘑菇味,而且真係煮出嚟二唔係一啲湯煲去開水。連飲品佢有三款俾你揀,有芒果紅茶,巨峰提子紅茶同埋百香果金巴利汁。我自己最鍾意飲就係百香果金百利汁,不過佢另外兩款都好好飲㗎。佢個牛脷煮到好軟腍,佢應該係炆嘅,而且好入味,唔會有騷味,加埋你個黑椒汁唔會太辣,都幾好食。佢個薯條更加係冇得頂,因為條條都好聚手,佢係用一個薯仔切條然之後去做成嘅薯條,而唔係快餐店嗰啲買返嚟就炸嘅薯條,同埋呢個薯條本身調左味,唔點茄汁都好食。然之後就係今晚嘅主角 - 牛扒。佢係西冷牛扒嚟嘅,但係竟然冇乜筋,剩係得側邊一舊大嘅筋,然後成塊

然之後就係今晚嘅主角 - 牛扒。佢係西冷牛扒嚟嘅,但係竟然冇乜筋,剩係得側邊一舊大嘅筋,然後成塊都好軟腍。

因為我哋嗌左五成熟,好少地方嗌五成熟,係真係可以五成熟,而唔係過生或者過熟。而且一切開中間真係粉嫩嘅顏色,同埋鎖咗好多肉汁係入邊。

食飽之後仲有甜品,係一個黑朱古力麻薯,為呢一餐咁豐富性價比高嘅晚餐落咗一個完美嘅序幕。

食咗咁多嘢,食物係有質素嘅,份量係意想唔到嘅,呢個性價比真係超級高。
2019-11-09
2019-10-02 6028 瀏覽
時間飛逝又到星期六,早前聽同事講有間任食紐西蘭西冷牛扒嘅餐廳係牛頭角附近,一於飛奔過去試一試,當然要約埋老公一齊去啦🥰地點喺牛頭角地鐵站附近,近工商區唔算難搵👍🏻每逢星期六就可以298元任食紐西蘭西冷扒🤤真係超級吸引😻呢到任食牛扒當然一坐低就叫咗一份七成熟嘅紐西蘭西冷牛扒🥩等咗幾分鐘之後當侍應攞過嚟嗰時,我已經聞到塊牛扒香噴噴🤤紐西蘭西冷牛扒好重牛味🐮七成熟煎得啱啱好🤤仲好Juice😋食完第一塊西冷牛扒之後,急不及待叫了第二塊,一樣order咗七成熟😋七成熟對我哋黎講就啱啱好啦👍🏻一切開塊西冷牛扒仲係鮮嫩的粉紅色🤤口水都留曬出嚟啊,肉質多汁而且嫩口😋好食嘅嘢當然要再encore,呢塊牛扒都係好好食😋呢度除咗任食紐西蘭牛扒仲可以任食牛脷👅呢度啲牛脷好大塊😻勁厚切👍🏻食落去好有口感😋呢度仲可以任食薯條🍟啲薯條攞出嚟嘅時候,仲係熱辣辣,食落去外脆內軟😋呢度仲有個沙律吧🥗有好多蔬菜🥬例如有粟米🌽蕃茄🍅蘑菇🍄生菜🥬青瓜🥒蘿蔔絲🥕西蘭花🥦茄子🍆等等最有驚喜係佢嘅羅宋湯🍅超級香濃蕃茄味🍅勁多雜菜😻勁好味😋呢度仲有三款自家調製嘅飲品🍹芒果紅茶🍸百香果金巴利汁🍷香檳巨峰葡萄汁🥂食完嘢仲有甜品🥰有我至愛嘅

紐西蘭西冷牛扒好重牛味🐮七成熟煎得啱啱好🤤仲好Juice😋

好食嘅嘢當然要再encore,呢塊牛扒都係好好食😋

最有驚喜係佢嘅羅宋湯🍅超級香濃蕃茄味🍅勁多雜菜😻勁好味😋

食完嘢仲有甜品🥰有我至愛嘅馬卡龍😻同埋朱古力糯米糍🍫兩款甜品都好好食和好有驚喜👍🏻

我哋2個人總共食咗3塊靚牛扒😋仲有大量嘅沙律🥗和羅宋湯😋呢個價錢真係好抵食,牛扒好高質,環境好闊落,我哋坐多陣全場都坐爆曬🥳如果大家都係牛魔王🐮記得一定要嚟食🥰
2019-09-28
  • 紐西蘭西冷扒
  • 自助沙律吧
  • 羅宋湯
6天前 0 瀏覽
炭燒美國牛小排$378牛扒約有成隻手掌咁大,5成熟剛剛好,保留到好多肉汁,適量既香草同鹽帶出牛扒既美味。呢個係set dinner 有牛油果海蝦沙律(牛油果同蝦超夾,蝦新鮮肉質幾爽👍🏻)、鮮果乳酪(好味且不會太膩既甜品😋)同餐飲。煙三文魚薄餅$128煙三文魚、芝士、沙律醬、蕃茄醬加埋一齊超好食,餅底好薄超脆,焗得好好食😋火箭菜都算新鮮,食落唔苦.鮮蜆意大利扁麵$128超級多蜆肉,絕不孤寒,扁麵口感煙韌,惹味醒胃,好岩口味😍

炭燒美國牛小排$378

煙三文魚薄餅$128
煙三文魚薄餅

鮮蜆意大利扁麵$128
超級多蜆肉,絕不孤寒,扁麵口感煙韌,惹味醒胃,好岩口味😍

2020-03-23
煙三文魚薄餅
2020-03-21 1 瀏覽
朋友生日 特登揀一間好有氣氛嘅西餐廳,non kitchen 慶祝下呢度嘅裝修好浪漫餐包炭燒澳洲羊扒上碟佢嘅擺盤好精緻,而且淡淡炭燒香味,入口羊扒外脆,羊肉好鮮甜而且冇嗰種腥羶嘅感覺,煮得超用心👍🏻🤤牛油梨海蝦沙律 牛油果混合埋一粒粒切碎左嘅海蝦,味道清新得來讓人胃口大開田螺意大利飯意大利飯嘅顏色係青色,裏面嘅田螺份量都幾多,幾乎有七粒以上既田螺肉,而且田螺肉軟林林配埋個意大利飯讓人垂涎欲滴雪茄這道菜很特別賣相像雪茄,但係裏面像春卷的口感,再配上濃郁嘅黑松露醉,味道讓人為之讚嘆Lemon teaSet dessert 乳酪水果杯蘋果撻甜品熱辣辣上碟,為晚餐畫上完美句號

呢度嘅裝修好浪漫

餐包

炭燒澳洲羊扒

牛油梨海蝦沙律
牛油果混合埋一粒粒切碎左嘅海蝦,味道清新得來讓人胃口大開

田螺意大利飯

雪茄

Lemon tea

Set dessert
乳酪水果杯

蘋果撻
甜品熱辣辣上碟,為晚餐畫上完美句號
  • 蘋果撻
  • 炭燒澳洲羊扒
  • 牛油梨海蝦沙律
  • 雪茄
2020-03-20 5 瀏覽
今日黎左一間好有氣氛既工廈覓食,餐廳好大呀!而家d 位都好寬敞,坐得舒服!另外我好中意佢既燈飾,有點夢幻的感覺haha餐包好鬆軟, 好香!叫左兩樣小食,第一樣焗芝士煙肉大蘑菇,芝士煙肉最佳配搭,蘑菇香味都幾出,不錯!炸意大利芝士條我中意呢個小食,因為我中意食芝士,大家記得點埋佢個醬食,會更好味。Parma Ham Pizza 🍕 薄底pizza, parma ham 加火箭菜,我至愛既組合,parma ham有好多,食極都仲有,我地2個人真係食唔哂,大家要約多個fd 黎食先得,haha日本鹿兒兒黑豚肉有意外驚喜呀!無諗過d 肉咁香,而且軟硬度適中,唔會煮得過老,高質豚肉呀!蘋果撻大大舊蘋果pie, 整得脆脆的,好味!特意叫店員寫埋happy birthday, 為朋友慶生,唔駛加錢架💕💕🙈餐廳仲有玩桌球既地方,但我地唔識玩,太可惜了haha

餐包好鬆軟, 好香!

炸意大利芝士條

Parma Ham Pizza 🍕

日本鹿兒兒黑豚肉

蘋果撻

餐廳仲有玩桌球既地方,但我地唔識玩,太可惜了haha
  • 意大利巴馬火腿野菌薄餅
2020-03-18 9 瀏覽
難得呢日放工後唔駛去湊仔,於是老公專乘來接我收工,然後兩人沿海濱慢行到餐廳,享受一個疫情下的浪漫晚餐。來到餐廳,看到天花掛上很多星星,配合柔和燈光,非常有情調。另外有個遊樂區,可讓三五知已打桌球,希望疫情過去可跟朋友們再來耍樂吧~我們各自點了一個 dinner set。職員先上餐飲 – 熱奶茶和凍檸茶,讓我們邊飲邊等。然後上餐飽,餐飽味道不錯,因為 4 片包是暖暖的,中間仲有碎 nuts,而長條形的超香脆。仲有沙律和南瓜湯。蟹黃、蟹肉意式燴飯蟹蓋直立在金黃色的燴飯上面,非常吸睛。蟹黃混入在米飯之間,又香又滑,加埋蟹肉增加了不少口感。炭燒美國牛小排雖然牛小排的體積不似老公預期,但是非常容易切開,食落很有咬口,而且帶少少炭燒的焦味真係香口。最後,來個健康系的甜品 – 鮮果乳酪,甜甜酸酸在疫情下尤其啱食。

來到餐廳,看到天花掛上很多星星,配合柔和燈光,非常有情調。

我們各自點了一個 dinner set。
職員先上餐飲 – 熱奶茶和凍檸茶,讓我們邊飲邊等。

仲有沙律和南瓜湯。

蟹黃、蟹肉意式燴飯
蟹蓋直立在金黃色的燴飯上面,非常吸睛。
蟹黃混入在米飯之間,又香又滑,加埋蟹肉增加了不少口感。

2020-03-11
2020-03-17 11 瀏覽
Non KitchenEnvironment: ★★★★★Service: ★★★★★Taste: ★★★★★來自文華酒店的味道在食肆林立的觀塘工廠區,能脫穎而出絕不容易。早前經朋友介紹得知這間西餐廳non kitchen由文華酒店前主廚主理,所以特別有信心。餐廳位置方便, 在牛頭角站出口步行大概5分鐘腳程便到。餐廳地方有格調,佈置優雅令人感到十分舒適。   免費餐包二款點餐後,餐廳立即送來免費餐包,十分貼心。雖然是免費的食品,但製作絕不馬虎,餐包共有兩款,一款是香草芝士條,另一款是蒜蓉脆多士,芝士條微咸,有淡淡香草味,而脆多士就以脆脆的口感及蒜蓉味取勝。 芝士煙肉蘑菇(88元)頭盤是芝士焗釀磨菇, 真是超好吃啊!服務員告訴我這是王牌必點的食品呢!蘑菇鮮嫩, 厚肉多汁,釀以滿滿的芝士及煙肉真是令人難以忘懷。BBQ雞翼(88元)BBQ單骨雞翼十分貼心,方便易吃,適合一家大細。雞翼的味道酸甜醒胃,適合大小朋友。確是精彩之選, 而且份量頗多, 十分抵食。鮮蚌意大利扁面(128元)鮮蚌意大利扁面的蚌多得很,蚌肉充滿海鮮味,扁面軟硬度剛好,整碟扁面都十分可口,讃!巴馬火腿薄餅(118元)薄餅配以
Non Kitchen
Environment: ★★★★★
Service: ★★★★★
Taste: ★★★★★
來自文華酒店的味道

餐廳位置方便, 在牛頭角站出口步行大概5分鐘腳程便到。

餐廳地方有格調,佈置優雅令人感到十分舒適。

免費餐包二款

芝士煙肉蘑菇(88元)

BBQ雞翼(88元)

鮮蚌意大利扁面(128元)

巴馬火腿薄餅(118元)
薄餅配以微甜微青色的醬汁,十分醒胃,巴馬火腿是高級貨,整體配搭十分出色。薄餅分量亦很多,十分適合大夥兒分享。

煙三文魚薄餅(128元)
三文魚配以茄汁味嘅餅底加上新鮮的火箭菜,十分清新,多吃也不會覺得膩。

蘋果撻(68元)
最後來一客蘋果撻當甜品作完美的結束。當服務生送上蘋果撻時我便立刻嗅到陣陣焦糖及雲呢拿香味。蘋果撻餅底十分鬆化脆口,配上雪糕簡直是完美的配搭。

今晚的食物果真色香味俱全,值得加入my favourite 餐廳,我的最愛!

🔛🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓
#hkfoodie#foodiehk
#香港美食
#hkblogger #hungry #foodphotography #holiday  #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkong #likeforlike #手機食先 #hongkongblogger
2020-03-17
  • 意大利巴馬火腿野菌薄餅
上次試了星期六的任食牛扒夜,覺得不錯,於是再找了個平日去吃,可以點dinner set或者散叫。而且重點是餐廳環境寬敞舒適,空間感十足,對於現在疫情嚴重很需要保持距離的我們,是一個頗好的選擇🤫柔和燈光再加上星星吊燈,氣氛頗有情調,有點浪漫💕餐牌上有很多選擇,花多眼亂~ 先上了餐包,居然很不錯!!!外脆內軟,還配上黑松露牛油🐷🐷點了一個dinner set~ 包沙律、主菜和甜品。牛油果海蝦沙律🥗非常清食的配搭,牛油果味香濃,好開胃😍 主菜是西京燒銀雪魚🐠 銀雪魚肉質嫩滑,用上西京燒醬汁甜甜的好惹味,魚皮都燒得香口,好正👍🏻👍🏻 甜品是鮮果乳酪,乳酪稍為有點太稀,酸酸的不會太膩。另外點了日本鹿兒島黑豚肉扒🍖
黑豚肉味香濃,肉質軟淋,超級juicy~~~本身調味已經很夠,超級推介🥰 連薯仔、蘆筍等配菜都好好吃😆意大利飯配田螺🍚醬汁好特别好creamy,意大利飯口感軟硬適中,而且田螺份量不少,很入味,如此配搭很少見但好吃🥳應該會有第三次的到訪🥳🥳

柔和燈光再加上星星吊燈,氣氛頗有情調,有點浪漫💕

餐牌上有很多選擇,花多眼亂~

先上了餐包,居然很不錯!!!外脆內軟,還配上黑松露牛油🐷🐷

另外點了日本鹿兒島黑豚肉扒🍖

意大利飯配田螺🍚

應該會有第三次的到訪🥳🥳
  • 日本鹿兒島黑豚肉扒
2020-03-15 18 瀏覽
上次黎過食牛扒放題,好抵食又好食,今次就再過黎食,今日我地叫左2個晚餐set,叫完嘢食店員就送上麵包,麵包熱哄哄,個黑松露牛油好香。牛油果海蝦沙律好有驚喜,牛油果雪到少少實,好creamy,海蝦好爽口彈牙,加上醬汁酸甜好開胃。雜菜湯足料,好多蔬菜好有咬口,湯又唔會太酸。蟹黃蟹膏意式燴飯 $248不得了,蟹肉多到不得了,燴飯好creamy,每啖都食到蟹膏,但食完唔會覺得太膩。炭燒澳洲羊架 $338羊架嫩滑,羊味濃郁,油脂豐富,配菜係焗薯,唔會好乾,重薯味。鮮果乳酪乳酪質地輕盈,酸酸甜甜,加上大量水果作為晚餐嘅總結,好滿足。

牛油果海蝦沙律

雜菜湯
足料,好多蔬菜好有咬口,湯又唔會太酸。

蟹黃蟹膏意式燴飯 $248

炭燒澳洲羊架 $338

鮮果乳酪
2020-03-15 18 瀏覽
同朋友太耐冇見,呢日專誠約出去觀塘食飯,想搵個地方大嘅餐廳,可以俾我哋慢慢食慢慢講!Non Kitchen喺朋友公司附近,方便哂我地之餘,價錢抵食!性價比高👍🏻✨牛油果海蝦沙律沙律底層鋪滿牛油果粒,牛油果香濃軟滑,配埋海蝦,同新鮮沙律菜,味道清新開胃。✨是日餐湯好健康嘅雜菜湯,入面有多種蔬菜,全部煲到腍身入味。✨餐包呢度嘅餐包有兩款,兩款都好好味😋✨蟹黃蟹肉意式燴飯燴飯入邊有大量嘅蟹肉,燴飯軟腍得嚟帶點煙韌,醬汁Creamy,入口咗啖啖蟹肉,好滋味!✨炭燒美國牛小排肉質鮮嫩,肉汁豐富,外層略帶焦香,內裏肉質保持粉紅,牛味香濃。✨凍檸茶味道幾好,檸檬味好清新。✨蘋果汁酸酸甜甜咁,好飲。✨甜品跟餐餸嘅甜品,都幾有水準!
✨牛油果海蝦沙律
✨是日餐湯
好健康嘅雜菜湯,入面有多種蔬菜,全部煲到腍身入味。
✨餐包
呢度嘅餐包有兩款,兩款都好好味😋
✨蟹黃蟹肉意式燴飯
✨炭燒美國牛小排
✨凍檸茶
味道幾好,檸檬味好清新。
✨蘋果汁
酸酸甜甜咁,好飲。
甜品
跟餐餸嘅甜品,都幾有水準!