2019-06-22 79 瀏覽
今天跟朋友想說約個燈光美氣氛佳的西式餐廳,在網路上搜尋了一段時間之後,因為是在中環一帶走走晃晃,這家店是新開的就直接走進去了 發現裡面的服務生態度相當的好 環境以及桌子都相當的乾淨 也沒有什麼不乾淨以及沒收完的東西 也就是說東西收拾的相當整齊 進去店裡之後開始坐下來點餐 可能是看到我們走路很辛苦 馬上也幫忙我們加水 之後也不催促著我們點餐 這點在香港的餐廳是相當的少見 我們就點了一套吐司餐來吃 因為我們也不是特別餓 所以點的也不多 但沒想的點餐送到位子上之後發現餐點相當的扎實 上面有青菜  下面附著麵包以及半熟的雞蛋 吃起來也不會像一般的餐點會黏牙 因此吃完之後發現相當的有飽足感是個會一去再去的店,重點是店內氣氛實在讓我非常喜歡.推薦推薦
2019-06-22
10 分鐘 (堂食)
  • toast
2019-06-22 109 瀏覽
話說之前同朋友食過灣仔店,覺得咖啡同食物也不錯,然後朋友說中環也開了分店,於是相約來試下😊中環店感覺上比灣仔店更大,裝修帶點工業風再加上open kitchen同暗黑嘅燈光,感覺好舒服得黎又帶點型格同浪漫💕“Salmon Tartare”賣相精美,面頭是紅菜頭,然後就是帶微酸的三文魚,底層是滿滿的牛油果🥑旁邊就有幾片頗香脆嘅toast,裡面還有合桃杏桃,很不錯😋整體味道偏淡一點,感覺上很健康,如果再酸一點,應該會更清新😊“Siu Wan Rice”有別於一般嘅黯然銷魂飯,賣相靚仔好多,用上慢煮了五小時嘅西班牙黑毛豬,肉質帶點咬口,煮得非常入味,還帶有焦糖個種香甜味😊“Banana Choco Toast”面頭係焦糖香蕉片,焦糖薄身唔會好厚好硬,然後個醬先係重點,榛子醬加花生醬,真的非常邪惡,加上少少嘅沙糖,好有食格仔餅嘅感覺,不過食到後尾會覺得甜左啲😊“Grapefruit Buddy”西柚味比lemongrass同ginger味更為突出,味道亦好清新“Mocha”杯邊嘅朱古力醬完全係加分位,不單令賣相更美,同時亦另朱古力味更突出,然後才是好香嘅咖啡味
一直有留意開灣仔既分店,由90後年輕型仔咖啡師開設,打造一間又睇得又食得既澳州風格咖啡店,主打手沖咖啡同埋各類精緻又高質既創作菜式,原來佢已經係中環再開多左間分店!成間餐廳係好IG-able!所體驗既係當中既氣氛之外,仲有裝潢既藝術氣質,大開眼界!👇📌 Prawn in a Blanket - $148▪ Grilled prawn▪ Green Mango ▪ Mint stuffed Lotus Leaf Bun👉呢個大蝦頭盤用左大量Green Mango切絲去襯托成個觀感,味道有d果甜感覺,配埋底部有一個荷花葉既餅皮,有陣陣薄荷味,口感好獨特,有少少脆口,幾清新!蝦肉夠大隻,經輕輕燒過,聞到有少少焦香,肉質鮮嫩又爽口,又唔會好dry,唔錯!📌 Quinoa Salad - $178▪ Kale ▪ Green beans▪ Berries ▪ Granola ▪ Greek yogurt👉呢排食我太多肉啦,想清清地,嗌左個Salad衝擊下味蕾!主要係由羽衣甘藍、蘆荀、做配搭,同其他沙律有少少唔同在於呢間餐廳係用yogurt去代替一般食開既醋汁/沙律醬,口感會更加細滑,相對地甜得黎
一直有留意開灣仔既分店,
由90後年輕型仔咖啡師開設,
打造一間又睇得又食得既澳州風格咖啡店,
主打手沖咖啡同埋各類精緻又高質既創作菜式,
原來佢已經係中環再開多左間分店!
成間餐廳係好IG-able!所體驗既係當中既氣氛之外,
仲有裝潢既藝術氣質,大開眼界!👇

📌 Prawn in a Blanket - $148
▪ Grilled prawn
▪ Green Mango
▪ Mint stuffed Lotus Leaf Bun
👉呢個大蝦頭盤用左大量Green Mango切絲去
襯托成個觀感,味道有d果甜感覺,
配埋底部有一個荷花葉既餅皮,有陣陣薄荷味,
口感好獨特,有少少脆口,幾清新!蝦肉夠大隻,
經輕輕燒過,聞到有少少焦香,肉質鮮嫩又爽口,
又唔會好dry,唔錯!

📌 Quinoa Salad - $178
▪ Kale
▪ Green beans
▪ Berries
▪ Granola
▪ Greek yogurt
👉呢排食我太多肉啦,想清清地,
嗌左個Salad衝擊下味蕾!主要係由羽衣甘藍、
蘆荀、做配搭,同其他沙律有少少唔同在於呢間餐廳
係用yogurt去代替一般食開既醋汁/沙律醬,
口感會更加細滑,相對地甜得黎無咁"漏"、
另外再配埋穀物好似Granola、Quinoa去做返層次感,
等你之撈埋一齊食有種crumbly既口感,
最後加埋新鮮水果,例如係無花果、大量莓類、
相當Fresh ! 好多創新元素加埋一齊!食得過!

📌 Black Truffle Pasta - $168
👉睇得出廚師既擺盤有悉心設計過,
將扁意粉同埋西蘭花乾粉同埋黑松露
粉末好似摩西將紅海分開兩邊咁,扁意粉既份量適中,
加左好多菇類提昇成個香味,再平鋪係扁意粉之上,
相當搶眼,Staff會建議食之前將所有配料同扁意粉
一次過撈勻,目的係要平均沾上香味同色水,
意粉煮到岩岩好,軟硬適中,有彈性又夠煙韌!
而個Sauce亦都係真正松露油,真係香到不得了,
但又唔會好油膩,再混合埋黑松露粉末,
成個層次更加明顯!呢個一定要試!
2019-06-18
15 分鐘 (堂食)
  • Prawn in a Blanket
  • Quinoa Salad
  • Black Truffle Pasta
2019-06-18 48 瀏覽
中環覓食一D都唔難😂大街小巷都有好多美食搭中環扶手電梯經過🤓發現新開左一間ninetys係到佢地嘅咖啡好出名架🤗入去嘆番杯咖啡食番個brunch先今次嘆左杯手沖咖啡☕️賣相幾靚飲落開頭果味都幾重下☺️後回甘唔會有苦澀感覺😆Piggy Piggy🍔今次唔再係牛漢堡🐮見到個名都知同豬有關🐷中間厚身嘅係豬叉燒🐽選用Iberian pig🐖經過5小時慢煮烹調🔥肉質嫩而彈😉唔會死腍包包即叫即烘😌牛油香滿分😍質地軟熟加左羽衣甘藍🥬青蘋果🍏紅菜頭令整個漢堡大大減低油膩感😋
中環覓食一D都唔難😂大街小巷都有好多美食

牛油香滿分😍質地軟熟
加左羽衣甘藍🥬青蘋果🍏紅菜頭
令整個漢堡大大減低油膩感😋

2019-06-18 72 瀏覽
一年前去過灣仔嘅Ninety’s Coffee,已經非常難忘。今次知道Ninetys係中環開咗新分店,好心急就想去潮勝。一如以往,工業風配心思菜式,絶對係打卡嘅好地方。我們中午時間去,有好多中環打工仔去食lunch,好好彩有位,等咗一陣就入得。叫咗兩個Best from Ninety’S,分別係Lobster Benedict同Piggy Piggy,另外再點咗一個dessert,Pomme Crumble。每一道菜色都賞心悅目,令人精神一振。鍾意食黃金蝦嘅人一定會覺得Lobster Benedict好正,因為佢鋪滿又咸又香嘅咸蛋黃醬。不過咸蛋黃醬配toast就見人見智。Piggy burger嘅豬肉好似一朵叉燒玫瑰花,而Crumble ice-cream就好似一盤盤景咁,好colourful好靚。好欣賞Chef嘅心機,令到食客眼睛都叉滿電。
今次知道Ninetys係中環開咗新分店,好心急就想去潮勝。

2019-06-18 227 瀏覽
NINETYs終於係中環開咗分店,趁今日放假就決定同朋友嚟試吓。一入去就見到啲裝修真係好chill好舒服,好岩假日黎食好嘢兼打卡。我地嗌咗個Brunch,揀咗Salty Egg Yolk Lobster, Black Truffle Scrambled Egg, Smoked Salmon同Chocolate Bread。佢嘅擺盤超級靚,睇得出好有心機整,真係忍唔住影多幾張相。龍蝦好新鮮,啲肉好鮮甜爽口,同佢個鹹蛋黃醬好夾,好食到停唔到口。黑松露炒蛋嘅份量好多,黑松露好香,炒蛋又夠哂滑。煙三文魚個醬好開胃,三文魚鹹度適中。朱古力包唔會過甜,軟硬適中,成個餐所有嘢食都好正。另外我地仲嗌咗個Craby Craby,賣相又係勁靚,份量都好多,蟹肉本身有青檸味,令佢鮮甜得黎又好清新,配埋嫩滑嘅炒蛋,真係好好食。嘢飲方面,我哋要咗Milk Chocolate同Grapefruit Juice。Milk Chocolate好creamy好滑,有朱古力味得黎又飲到牛奶味,真係一啲都唔馬虎啊。Grapefruit Juice係鮮榨嘅,飲到好多果粒,超級解渴,好岩夏天飲。最值得一提嘅係所有嘅店員都好有禮

Brunch

最值得一提嘅係所有嘅店員都好有禮貌又好細心,可以即時留意到我地嘅需要,又好耐性咁解答我地嘅問題,成餐飯都食得好開心。希望下次可以試下佢嘅咖啡同其他嘢食啦。
Brunch
之前已經係灣仔食過一次,對佢哋嘅食物質素都冇失望。喺中環上班嘅我見到喺SOHO電梯些利街新開嘅呢一間分店就梗係衝上去食啦。呢間鋪頭大約坐到20人左右,門面裝修風格同灣仔嘅鋪頭好唔同呢間就光猛好多,但係樓底就比較低。喺呢度食lunch都可能要排少少隊始終都係旺區食飯時間。咖啡質素高,我叫咗一杯Cappuccino, 奶打得好滑。不過好似冇介紹冇灣仔嗰邊咁用心會話返俾你聽啲豆嘅特色同會有啲咩香味。食物方面就帶咗一個Crabbie 同埋一個lunch嘅自選。兩個都係有包有蛋(雖然係自己揀),蛋食得多真係比較濟,始終佢呢度個廚房炒蛋都落唔少油。都鍾意佢個lunch Menu有freestyle你可以揀包又得揀多啲菜又得。希望佢地會加多啲variety 嘅main就好。coffee shop 來講佢都真係算坐得舒服。

coffee shop 來講佢都真係算坐得舒服。

Crabbie
2019-06-13 115 瀏覽
假日最美好的事情就係可以訓到自然醒,然後過一個悠閒的午後時光。☀️起身既時候已經12點幾,小編就約左朋友一齊岀中環食個brunch。Ninety’s 係金鐘都有分店,但成日都就吾岩時間去試,而今個月中環就開左新分店。🦞Lobster benedict - $178有半邊龍蝦,蝦肉上面鋪滿左自家製的咸蛋黃醬。甘樣既中西合璧係岀乎意料的特別,咸蛋黃醬的味道反而令龍蝦肉提鮮。菜式有心思。🐷Piggy piggy - $148慢煮五小時的黑毛豬,肉質鮮美多汁,油脂分佈恰宜。Topping有青蘋果及紅菜頭絲,除減低其肉的油膩感外,亦為是次brunch增添一份蔬菜類。☕️Black nutty coffee - $42店員建議先食個藍莓乾再飲咖啡,會令咖啡既味道更突岀,After taste會甘。🍹Grapefruit juice - $35粒粒西柚,酸酸甜甜的。🍮 Coffee cotta -$78非常打卡able的甜品,紅藍莓,士多啤梨,無花果顏色鮮豔奪目。Cotta咖啡味濃,有奶滑感。店員很nice,除介紹menu比小編外,餐後亦查詢我地既 feedback,好窩心。 💕

🦞Lobster benedict - $178

🐷Piggy piggy - $148

☕️Black nutty coffee - $42

🍹Grapefruit juice - $35
粒粒西柚,酸酸甜甜的。

🍮 Coffee cotta -$78

2019-06-11 112 瀏覽
今日去完大館,是但搵野食,見中環有間風格幾靚,晚上幾有情調既餐廳Ninety‘s(中環)。一坐底,見每張台既擺設都十分講究,有一樽放底竹炭既水、一個燭台同menue!跟住我地點左兩樣野食,分別係Lamb &mash ,black truffle pasta 🍝 最驚喜既係個lamb & mash , 通常羊肉都好濃味,好快食幾塊就飽,或者係咁飲水。但今次個既配料搭得超好🥰🥰令到食既時候,無咁油膩,加埋一片片既花瓣,感覺好fresh!❣️❣️🤤🤤仲有少少脆脆同薯泥,飽肚又唔會好易厭!而塊羊經過慢煮而成,好軟熟同唔起渣,好易咬!另外,碟黑松露意粉都好正!一上碟,又係好IG able, 有花瓣灑係面,好靚又食得!呢碟pasta 既形狀好特別,係細條短d,撈埋碟中既香草🌿同黑松露就好方便,因為條條都索入d味!佢呢種黑松露味唔似其他店既好假既黑松露味,一味得濃味,但佢係淡淡香味,食落你唔會生厭!由於比較細食,兩個main courses 已經飽😂加埋一杯grapefruit buddy 就圓滿😋😋入面有葡萄柚、檸檬、香草🌿等配搭,飲落去除左有淡淡香味,好清涼,可以解渴解膩,仲有d咬口,因為香料係食得

Lamb  &mash  ,  black  truffle  pasta,  grapefruit  buddy

由於比較細食,兩個main courses 已經飽😂加埋一杯grapefruit buddy 就圓滿😋😋入面有葡萄柚、檸檬、香草🌿等配搭,飲落去除左有淡淡香味,好清涼,可以解渴解膩,仲有d咬口,因為香料係食得既,好特別!未食過係咁多香料的🤗🤗

最後,我食完望左入開放廚房,見廚師好認真係度擺盤,好專注,重點坐落舒服同乾淨!價錢我覺得係中環黎講,算性價比高,淨係個lamb & mash 已經夠值,令你對食羊肉改觀😋仲有每碟擺盤好IG able👍🏻👍🏻打卡一流
2019-06-07 165 瀏覽
蘇豪一向俾人好Chill的感覺,我有時都會約朋友係蘇豪區聚一聚🍻 其實近年都多左唔少新餐廳落腳,類型不再局限係傳統 Bars & Restaurants。NINETYs 係M&S 對面,剛好係半山扶手電梯旁邊。一步入餐廳就好relaxing,感覺可以慢慢同朋友飲住咖啡談天說地。本身預期食物係正常西餐擺盤,冇諗過原來burger & fries 都可以擺得咁有詩情畫意🌸🌼🌺1. Devil Fries ($138)同朋友一齊低,餐牌都未睇就已經決定要薯條🤪 更何況見到隔離枱位男士食得咁滋味!故名思義,要襯得上「Devil」,當然要有Cheese🧀 NINETYs 仲加埋煙肉 🐷🐷🥢 薯條輕炸,唔會太乾,保持到薯仔的口感🥢 花同蔥幫芝士薯仔增添左豐富色彩🌸🍀2個女仔食左半盤已經開始飽😂2. Piggy Piggy ($148)好開心餐廳有Pork Burger!! 好多時食西餐都係得牛,唯有望住朋友食yum yum 😢尼個🍔材料有5小時慢煮西班牙🇪🇸黑毛豬,青蘋果🍏同黑蕃茄🍅🥢 慢煮果然係肉質口感都正啲!入味得黎唔鞋,焾得黎唔梅,仲有半肥瘦叉燒的油香味🥢 朋友大力表揚加左青蘋果🍏令到bur

1. Devil Fries ($138)
🥢 薯條輕炸,唔會太乾,保持到薯仔的口感
🥢 花同蔥幫芝士薯仔增添左豐富色彩🌸🍀
2個女仔食左半盤已經開始飽😂
Devil  Fries

2. Piggy Piggy ($148)
尼個🍔材料有5小時慢煮西班牙🇪🇸黑毛豬,青蘋果🍏同黑蕃茄🍅
🥢 朋友大力表揚加左青蘋果🍏令到burger口感層次提升左,簡直係神來之筆 🤤
Piggy  Piggy

(伴碟太靚,唔影哂全景都對唔住個廚師👨🏻‍🍳,以下提供近照一張睇真啲食材😂)

3. Cheesecake Toast ($98) 😍😍
完全顛覆左我對cheesecake的印象!
🥢 首先咁多生果,色彩繽紛,就咁睇唔估到佢係一碟toast
🥢 生果全部都好鮮甜,最易伏的紅莓野莓都好甜!仲有無花果添!感覺都係外國入口生果,成本頗高
🥢 至於主角Cheesecake Toast 😍 好好味!作為飯後甜品,其實好驚啲芝士好膩好滯。第一啖的感想:驚為天人 😱 點解芝士多士咁清新,味道好淡,睇餐牌介紹係mascarpone cheese (一種意大利🇮🇹忌廉芝士)
🥢 多士本身係chocolate bread,味道唔明顯,但加埋芝士同水果一齊食就好AMAZING!!
Cheesecake  Toast

4. Milk chocolate ($48)
🥢睇落淺色,但飲落係濃滑的朱古力味+Full milk 飽滿口感♥️
Milk  chocolate

5. Grapefruit Buddy ($48)
點尼杯飲品其實有啲試伏成分 😂 :Grapefruit juice + Lemongrass + Ginger
唔知尼個配搭會出左咩味 🤪
🥢 結果係:好清新!講唔出實際係咩味,但唔會比任何一種食材味dominate左杯飲品,食完薯條漢堡飲,是refreshing的
Grapefruit  Buddy

最後一定要讚餐廳的服務員!整晚接觸過3位,3位都笑容滿面,而且非常熟書(i.e. NINETYs的食品),好流暢就介紹到唔同菜式🥴👍🏻
2019-06-05
Devil  Fries
Cheesecake  Toast
Milk  chocolate
Grapefruit  Buddy
同班文青朋友傾開計,知道呢排有間cafe新寵兒🤩作為偽文青嘅我又點可以錯過呢!Ninetys 灣仔店原來係2018年1月開張,眨下眼Soho 呢一間Ninetys 已經係第三間分店啦!店內裝潢同灣仔店相類似,都係Aussie 風,仲多左分High-end嘅感覺,唔知係咪因爲位於Soho區,迎合返Fine Dinning嘅style 呢☺️近門口位置有小圓枱,weekend 黎嘆返杯精品咖啡一定好chill好寫意❤️Here shows the milestones of Ninetys!店員好細心咁介紹左Ninetys嘅發展,主打係精品咖啡,分黑、白、濾三種,每種咖啡仲可以細分Choco Blend,姐係濃味d,烘焙度高d嘅,又或者係Fruity Blend,姐係果味重d嘅。見到我好迷惘咁望住menu,店員好熱情咁同我地介紹左餐牌上嘅食物,仲俾左好多好好嘅suggestions 添!同灣仔店唔同,Soho店多左好多肉類、海鮮類同pasta類,店員話肉類都係用慢煮方式烹調嫁😍因為我地得2個人,所以叫左兩樣野shareQuinoa salad 係一個super food combination

因為我地得2個人,所以叫左兩樣野share
Quinoa salad 係一個super food combination,入面有我最愛嘅羽衣甘藍同藜麥,配上唔同嘅berries 同crunchy granola,食落好有層次,好有口感!不可不提嘅係個由Greek Yogurt 整成嘅dressing,有淡淡嘅蜜糖味,perfect match❤️

所有嘅berries 都好fresh ,粒粒都漲卜卜,好甜好好食呀😋

另一個主菜就試左大熱嘅Piggy Piggy 🐷,中間係慢煮左5個鐘來自西班牙嘅厚豬扒,原本擔心咁厚嘅豬扒會好乾同埋好un ,但因為慢煮嘅關係,係出乎意料地咁軟滑同juicy🤩配上紅菜頭同酸酸甜甜嘅青蘋果同羽衣甘藍(我最愛又出場😂),配上半肥瘦嘅叉燒慢煮豬,減低肥膩嘅感覺,一晚食咗兩種唔同感覺嘅羽衣甘藍,兩款都好好食好值得試!

勁厚勁Juicy嘅豬!唔好誤會d豬肉唔熟,其實係啲紅菜頭染左落啲豬肉度😂😂

意猶未盡叫多個甜品,雖然係啲好普通嘅甜品,但都睇得出廚師好用心去準備 。Banana Choco Toast 香蕉配上榛子醬同埋花生醬,仲有一粒粒嘅脆脆花生🥜一次過滿足晒三個願望呀!為今晚嘅晚餐畫上完美嘅句號❤️

不得不提嘅係,每一道菜嘅擺盤都好有心機好靚,好IG-able😂所有店員服務態度都十分之好,好親切,有別於一般Fine Dining 嘅餐廳,Ninetys 呢間Aussie 風嘅小店份量好大,兩個人食到要捧住個肚走,好滿足!

同店員傾開計,知道佢日頭同埋中午都會係賣pastry 類為主,夜晚就會搖身一變成為一間Fine Dining 嘅餐廳🍴weekend 一定要再嚟試吓佢嘅Brunch 同咖啡☕️
2019-06-04
  • Piggy  Piggy
  • Quinoa  Salad
2019-05-28 1267 瀏覽
較早前去完友邦NINETYs知道中環SOHO將會開設另一間分店,而且會好像灣仔般會有熱食可以選擇,當然要再去品嚐一下。SOHO NINETYs位於港鐵香港站 C 出口, 步行約9分鐘,其實只要沿著中環半山扶手電梯一直上便可看到。(但小心行得太快,行上了電梯)門口位置全用落地玻璃設計裝潢與灣仔分店相約,以水泥牆配搭懸吊而下的鎢絲燈泡,展示簡約的工業風。採用開放式廚房,但油煙一點都不覺得會有👍🏻,而且可以看到他們認真製作的過程。看回介紹,原來第一間店已經時上年一月的事情,一直都好支持這間餐廳的製作,會一直支持,等待再繼續開新店,令更多的人得到認識,可品嚐這裡的美食。這個brunch board餐牌是SOHO分店獨有的。另外,還有一些吐司、三文治等等...Chilli  Scramaled  Eggs  On  Toast - $108看到時相當特別,以二塊竹炭多士配合炒蛋,還加上少許的芝士,味道更可口,而且當中加入了辣椒,食起來偏辣但十分惹味。竹炭包與芝士炒蛋一起進食,口感十足。Mocha  - $42Mocha口感順滑,朱古力味濃郁,而且又不會蓋過咖啡的香味
(但小心行得太快,行上了電梯)

門口位置全用落地玻璃設計

這個brunch board餐牌是SOHO分店獨有的。

另外,還有一些吐司、三文治等等...

竹炭包與芝士炒蛋一起進食,口感十足。

Mocha  - $42
Mocha口感順滑,朱古力味濃郁,而且又不會蓋過咖啡的香味

2019-05-19
Mocha
  • Chilli  Scrambled  Egg  on  Toast
  • Coffee  Cotta
1K
2019-05-20 1472 瀏覽
得知NINETYs於SOHO區開了分店,得意相約朋友去品嚐一下。裝潢與灣仔分店相約,以水泥牆配搭懸吊而下的鎢絲燈泡,組織出簡約有格調的用餐環境。淡黃色的燈光流露出復古氛圍,亦帶點浪漫,給人一種現代工業風的特別感覺。這個brunch board餐牌是SOHO分店獨有的。Chilli  Scramaled  Eggs  On  Toast ($108)賣相簡單卻別緻,香氣令人食慾大增。炒蛋加了洋蔥、紅椒、蔥及辣椒一起炒,還灑上少許芝士,別有風味。竹炭多士非常軟熟,炒蛋偏辣但十分惹味,當中吃到洋蔥及紅椒的爽甜,口感豐富,色味俱佳。Coffee  Cotta ($78)賣相精緻及富藝術感,影相一流!奶凍不會過甜或膩滯,但略嫌不夠軟滑。由於底層是oreo餅碎,味道較濃郁,導致奶凍味道不突出,如果加入椰汁相信會更加吸引;不過整體味道都不錯。Mocha ($42)每次到來都是點mocha的,不知道是否今次由店主親自沖調的關係,覺得特別好喝!口感順滑細緻,朱古力醬香濃,整體甜度得宜,與咖啡互相輝映!

這個brunch board餐牌是SOHO分店獨有的。

Coffee  Cotta ($78)

Coffee  Cotta

Mocha ($42)
口感順滑細緻,朱古力醬香濃,整體甜度得宜,與咖啡互相輝映!