2019-10-23
11點呢d時間黎到中環,行過呢間靚靚既cafe 比佢吸引左入去我喺丹麥食過一次brunch board ,即係有好多個item 之中,比你任揀4/5/6個。我今次揀左4個。($108)入面有:一個passion fruit yogurt,牛油果🥑,羽衣甘藍salad,黑松露炒蛋。麵包我揀左2款,佢可以任添我第一啖係食個麵包,omg好好好好味!佢係有少少朱古力味,好香,外脆內軟,我未食過呢種味道既朱古力包,同平時既真係好唔同之後食個salad,我食到佢落左檸檬汁配上羽衣甘藍🥬,一d都唔苦,相信佢用既食材都新鮮Passion fruit yogurt,呢個又係好好味,勁fresh,入面有燕麥脆脆,新鮮passion fruit同好似honey yogurt。仲有小花花喺上面,呢個我已經比8.5分。黑松露炒蛋,佢都落幾多黑松露總結:我覺得$108喺中環食個brunch 仲有呢個質素,直頭係性價比高麵包仲係任添!不過我已經食唔落好飽,下次再試其他嘢先!
Brunch board
入面有:
麵包我揀左2款,佢可以任添
黑松露炒蛋,佢都落幾多黑松露