2019-11-20
生日老公帶我去食呢間餐廳。生日驚喜有:1。餐牌有你個名同當日日期。2。免費檸檬梳乎厘一客。3。即影即有相一張。餐廳會先上一個洋蔥大包,熱辣辣好鬆軟,附送香滑牛油。如果食唔曬侍應會問你想唔想裝起帶走。Jumbo Crab cake($220)。驚食唔曬可以預先叫侍應俾兩個碟你share。蟹餅啖啖蟹肉好足料,兩邊煎得好香口,主要食手工。Lobster bisque($188)。同樣預先同侍應講佢會幫你分成兩小碗俾你share。龍蝦湯每碗都有一大舊龍蝦肉,但越飲越鹹,有少少乸脷嘅感覺。Centre-cut Prime New York medallion 10oz($698)。望落唔算好大舊,無筋,好有牛味,唔算好冧好油果隻。都好味,但未叫做一試難忘。Creamed spinach($120)。菠菜打到好爛,加埋啲忌廉好香。Fly me to the moon($70)。酸酸甜甜好好飲,又可以解油膩。總結係,用餐體驗良好,服務周到,食物未算最top,但食得開心都好緊要。