2021-04-14 29 瀏覽
私心推介佢個happy hour menu,所有野都勁抵,黎到都算幾大份,超級抵食推介!另外主餐牌都睇落好吸引,兩邊都叫啲。Cajun FriesHappy Hour Menu嘅炸薯條有兩種醬汁,分別係茄汁同Mayo。好抵食!MM+ Snack Combo呢個Snack Combo真係抵食到爛,雞翼洋蔥圈同魷魚圈加埋先$58,仲要炸得唔會太油,好香口,飲野果陣用黎送酒真係一流啊!Trio Mini Burger Set有三個mini burger再加薯條,有牛堡,炸魚堡,素菜堡。外形超靚都唔使講,牛堡嘅牛汁超多勁juicy!炸魚堡炸皮薄唔太油,入面魚柳超厚!素菜堡有菇同茄子,再加埋厚厚pesto醬超惹味😋滋味雞堡超大份嘅雞堡,雞肉漢堡,隔離仲有沙律。個雞扒勁大塊,上面嘅芝士都好香濃,雞扒煎得唔會太油,而且好香仲有好多肉汁,加埋下面嘅番茄同生菜,真係超級juicy!

另外主餐牌都睇落好吸引,兩邊都叫啲。

Cajun Fries

MM+ Snack Combo

Trio Mini Burger Set

滋味雞堡

• 滋味雞堡
2021-04-13 20 瀏覽
今日同朋友嚟到銅鑼灣既Moo Moo Plus食晚飯。上次食過位於觀塘嘅Moo Moo,今次就嚟到銅鑼灣呢間食!餐廳嘅環境好舒服,有吧枱,面對着海旁,仲有波睇,十足十外國既sports bar。另外我覺得侍應嘅服務亦都好好,非常照顧到我嘅需要,呢樣係值得一讚嘅!我同朋友叫咗一個銅鑼堡,一個食肉獸薄餅,仲有一個黑松露沙律醬薯條。銅鑼堡非常之邪惡,簡單啲來講就係經典之堡再多一塊鵝肝。銅鑼堡入面有一份牛肉同埋鵝肝,仲有芝士蕃茄生菜等嘅材料,配上特製Moo Moo汁,緩和咗鵝肝同牛肉嘅肥膩感。包方面,兩面包都烘左底,更添風味。食肉獸薄餅亦都幾好食,芝士十分邪惡,辣肉腸亦都烤得香脆,沾上garlic醬食,別有一番風味。黑松露沙律醬薯條做得十分出色,薯條炸至金黃色,每一條都非常香脆,再沾上黑松露醬,令人越食越開胃,作為配啤酒嘅小食簡直一流!

2021-04-12 18 瀏覽
呢間moo moo plus開左唔算好耐,不過佢既鵝肝漢堡就一直都係我既 list到,今日同朋友去銅鑼灣就終於都可以試試!去到發現個環境都幾好,好chill,好適合同朋友relax下員工仲俾咗個口罩cover 俾我地,好貼心我地兩個女仔就叫左個招牌銅鑼堡同一個pasta share,先講下個銅鑼堡,裡面既配料有鵝肝,安格斯牛肉,芝士,蕃茄,生菜同佢獨家既moomoo汁,口感黎講都好豐富,雖然鵝肝俾人既感覺係好重油脂,但佢加上d配料就中和左佢既味道,moo moo汁唔會太重口味,好乎合大眾既口味~而個pasta就叫左個黑松露卡邦尼意大利麵,松露味道唔算好突出,不過反而個Parma ham真係幾好食,佢煎到好脆身,超級薄脆可口,配上個意粉一流。飲品方面一杯叫左lemonade同cranberry juice,不過我地一致認同lemonade好飲d~哈哈

員工仲俾咗個口罩cover 俾我地,好貼心

今日同朋友去到銅鑼灣食飯 通常喺呢度食飯都係地方細而且又迫所以食餐飯都趕頭趕命🥵今次呢間高檔少少嘅西式餐廳有着銅鑼灣中等價錢但係地方就好大而且唔會密集嘅人流所以可以食得舒服啲 而且食物質素都唔錯👍🏻Classic moo $108 經典之堡🍔個人覺得佢嘅和牛都唔錯㗎 不過份量係漢堡包來講就細咗啲 不過叫埋其他小食都夠飽嘅 值得一讚嘅係漢堡包都附送左沙律 🥗 叫做可以中和下食完漢堡包嘅罪疚Avocado and pomelo salad ($28 +grilled chicken)🥗朋友嚟到雖然見到我食漢堡包 不過就好堅持減肥 所以就叫咗個沙律試吓 好多朋友都覺得出街食飯叫沙律好唔食得 因為等於俾錢食啲菜 不過其實呢個沙律牛油果份量唔少值回票價㗎 加上佢嘅燒雞肉真係好嫩口好香口 減肥得來又可以享受下味道 個人都容易啲堅持啦💪🏻Panna cotta $58🍮最後仲叫咗個拉動做甜品 唔叫猶自可一叫真係要encore 佢個拉動真係值得一試份量幾大得來 食落口淡淡都係奶味 絕對係值得一試嘅甜品😌總括嚟講銅鑼灣呢間餐廳食物唔錯裝修幾大適合同朋友慢慢食傾吓計唔使趕頭趕命 算係繁忙銅鑼灣中一間比較舒

Classic moo $108 經典之堡🍔

Panna cotta $58🍮

總括嚟講銅鑼灣呢間餐廳食物唔錯裝修幾大適合同朋友慢慢食傾吓計唔使趕頭趕命 算係繁忙銅鑼灣中一間比較舒適嘅餐廳
  • 經典之堡
  • 牛油果柚子沙律
2021-04-11 13 瀏覽
♡︎ 放工後想chill下同朋友仔食飯吹下水 呢間絕對係首選之一 店舖位於海傍附近 環境也相當有氣氛呢~▪️白菌之選 ($𝟭𝟮𝟴+$𝟭𝟮煎蛋)𝙈𝙤𝙤 𝙈𝙤𝙤最出名當然係食𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿!!!𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿好多材料 一啖都咬唔哂漢堡扒好厚身又𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆~ 生熟度適中又有肉味不過略嫌個包底濕左少少價錢方面也有點不划算 只係得個包同沙律~▪️松露蘑菇薄餅 ($𝟭𝟭𝟴)是偏薄脆身既𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮~松露醬好香亦都好足料芝士再多啲就好喇!▪黑松露沙律醬薯條 ($𝟱𝟴)好大兜薯條!唔係好幼身既薯條 但都好脆卜卜除咗黑松露沙律醬 仲有其他醬附上~▪芝士雞肉意大利闊條麵 ($𝟭𝟭𝟴)麵條幾彈牙又掛汁每啖都有好濃郁的芝士汁🤤雞肉份量都多 而且係我最鍾意既雞胸肉▪️ 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗼 ($𝟴𝟴)個批係即叫即整~值得一讚批底好薄身又香脆呀!!!切片的蘋果帶酸甜配上雲呢拿雪糕凍熱交融而且雪糕仲有粒粒雲呢拿籽好好食!推介呢款♡︎♡︎▪𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼 𝗕𝗲𝗲𝗿 ($𝟯𝟬)自家品牌的手工啤味道清爽 麥味不重不喝酒的也接受到的程度~

▪️白菌之選 ($𝟭𝟮𝟴+$𝟭𝟮煎蛋)
𝙈𝙤𝙤 𝙈𝙤𝙤最出名當然係食𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿!!!
𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿好多材料 一啖都咬唔哂
漢堡扒好厚身又𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆~ 生熟度適中又有肉味
不過略嫌個包底濕左少少
價錢方面也有點不划算 只係得個包同沙律~

▪️松露蘑菇薄餅 ($𝟭𝟭𝟴)
是偏薄脆身既𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮~
松露醬好香亦都好足料
芝士再多啲就好喇!

▪黑松露沙律醬薯條 ($𝟱𝟴)
好大兜薯條!
唔係好幼身既薯條 但都好脆卜卜
除咗黑松露沙律醬 仲有其他醬附上~

▪芝士雞肉意大利闊條麵 ($𝟭𝟭𝟴)
麵條幾彈牙又掛汁
每啖都有好濃郁的芝士汁🤤
雞肉份量都多 而且係我最鍾意既雞胸肉

▪️ 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗼 ($𝟴𝟴)
個批係即叫即整~
值得一讚批底好薄身又香脆呀!!!
切片的蘋果帶酸甜
配上雲呢拿雪糕凍熱交融
而且雪糕仲有粒粒雲呢拿籽
好好食!推介呢款♡︎♡︎

▪𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼 𝗕𝗲𝗲𝗿 ($𝟯𝟬)
自家品牌的手工啤
味道清爽 麥味不重
不喝酒的也接受到的程度~
2021-04-10 1012 瀏覽
2021年4月5日 星期一嚟到長假期嘅第三日,已經開始唔係好分到今日係星期幾,因為放假放到唔知時間。。好彩今日同老婆約班舊同事出去玩,於是特別提早左出門口,仲有時間食個lunch添我哋專登行過去銅鑼灣海旁嗰邊,睇吓有咩餐廳,因為平時都好少行過去,發現到呢度有一間食burger嘅餐廳burger嘅款式都幾特別,就好似呢一個係用咗帕爾馬火腿配mozzarella cheese,價錢都唔算太貴另外仲見到餐牌有好多食物選擇,睇落好似好吸引咁,同埋呢個價錢可以對住個海食嘢都真係幾抵,所以就入去試吓好快我哋就已經決定好食咩,等咗大約10幾分鐘之後,首先嚟到嘅係burger,經典之堡,賣相都幾吸引,有少少沙律菜伴碟個burger咬落去幾多汁,上下兩塊漢堡包好明顯有烤過,所以食落去脆脆地,至於中間嘅牛肉味道好出,調味好足夠,配埋清新嘅蕃茄同芝士,味道好平衡之後當然唔少得burger既最佳拍檔炸薯條,呢一款係黑松露沙律醬薯條,除咗黑松露沙律醬之外,餐廳仲準備埋茄汁同moo moo汁,薯條炸得好香脆,而且食落去唔算太油膩,點埋黑松露沙律醬一齊食,味道酸酸地幾開胃同香口最後仲點左瑪格麗特薄餅,見到有羅勒、蕃
2021年4月5日 星期一

最後仲點左瑪格麗特薄餅,見到有羅勒、蕃茄、芝士、一啲香草同番茄醬,除了雖然好簡單,不過調味啱啱好,食落去好夠味,可以食得出芝士嘅香味同濃郁,芝士甚至可以拉絲出嚟添!!

雖然食左唔算太多野,不過食完之後都覺得幾飽,加上可以望到咁靚嘅海景,加分!!
2021-04-05
邪惡𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 + 拉絲𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮 + 無敵靚𝘃𝗶𝗲𝘄 咁正咁𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹 嘅地方就在「𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼 𝗣𝗹𝘂𝘀」😈.【𝗠𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 食肉獸薄餅 $128】專為食肉獸而設嘅𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮🤣以香腸,意大利辣腸同肉丸為主角鋪滿哂成個𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮!加上勁量嘅𝗠𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮芝士同意大利蕃茄醬底鮮茄嘅酸香,愈食愈開胃濃郁嘅芝士,輕輕一拉就有拉絲啦😍薄批底脆口帶點煙韌🥳.【𝗦𝗲𝘅𝘆 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸 芝味雞堡 $98】想食惹味𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿,個人推薦呢個芝味雞堡😈雞扒醃至入味再經香烤香氣十足,肉質嫩滑富肉汁配上清爽生菜,蕃茄半溶芝士同自家製是拉差辣醬𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼汁一啖咬落鬆軟嘅𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿醬汁啫哂出黎,啖啖都係香辣惹味呀😋配碟嘅黑醋沙律菜,亦可以𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲到膩感呢~.【水牛雞槌 6𝗽𝘀 $54】雞槌香脆皮薄肉嫩淋上特製香辣水牛城汁每啖入口都係火辣惹味,愈食愈過癮😈值得一提嘅係,味道偏重,配返杯啤酒就岩哂啦
邪惡𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 + 拉絲𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮 + 無敵靚𝘃𝗶𝗲𝘄
咁正咁𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹 嘅地方就在「𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼 𝗣𝗹𝘂𝘀」😈

【𝗠𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 食肉獸薄餅 $128】
專為食肉獸而設嘅𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮🤣
以香腸,意大利辣腸同肉丸為主角
鋪滿哂成個𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮!
加上勁量嘅𝗠𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮芝士同意大利蕃茄醬底
鮮茄嘅酸香,愈食愈開胃
濃郁嘅芝士,輕輕一拉就有拉絲啦😍
薄批底脆口帶點煙韌🥳

【𝗦𝗲𝘅𝘆 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸 芝味雞堡 $98】
想食惹味𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿,個人推薦呢個芝味雞堡😈
雞扒醃至入味再經香烤
香氣十足,肉質嫩滑富肉汁
配上清爽生菜,蕃茄
半溶芝士同自家製是拉差辣醬𝗠𝗼𝗼 𝗠𝗼𝗼汁
一啖咬落鬆軟嘅𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿
醬汁啫哂出黎,啖啖都係香辣惹味呀😋
配碟嘅黑醋沙律菜,亦可以𝗯𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲到膩感呢~

【水牛雞槌 6𝗽𝘀 $54】
雞槌香脆皮薄肉嫩
淋上特製香辣水牛城汁
每啖入口都係火辣惹味,愈食愈過癮😈
值得一提嘅係,味道偏重,配返杯啤酒就岩哂啦

2021-04-06
下午茶
復活節長假期最後一日,今日午餐就簡簡單單去銅鑼灣既MOO MOO Plus搞掂。呢度黎過兩次,第一次新開張平日午餐黎簡直係又平又正。今日係公衆假期,無平日午餐餐牌。主餐牌有前菜,沙律,pizza,漢堡包,燒肉,意粉,甜品同飲品。每種菜式都有幾款選擇,而漢堡包既選擇特別多。食肉獸薄餅 $128薄餅有5款,可惜Moo Moo+ 已經賣晒,如果唔係一定試個款。Pizza新鮮熱辣出爐,批料都唔少,餐牌寫明有香腸,意大利辣腸,肉丸,芝士,意大利番茄醬。一開六塊,中間加左少少沙律菜喺面。意大利辣腸片至少有八塊,肉醬都唔少,不過冇菜單上面寫嘅香腸。芝士同番茄醬足夠,所以完全唔乾。餅底唔係超薄個d,不過都唔算太厚,都好脆口。配MM+特製沾醬,其實係沙律醬,批邊食剩用黎點就最啱。都算係一個唔錯既pizza。經典之堡 $108 加煎蛋 +$12 蘑菇 +$15漢堡包既選擇特別多,加配有唔少選擇,可以加錢要芝士,煙肉,煎蛋,蘑菇,甚至漢堡扒。我地揀左個普通漢堡另加自選配料。餐牌寫明經典之堡配料有優質安格斯牛肉,芝士,番茄,生菜同Moo Moo 汁。上層塊包明顯烘過,超脆口,牛油味又濃。包下面就係煎蛋同蘑菇片

食肉獸薄餅 $128

經典之堡 $108 加煎蛋 +$12 蘑菇 +$15

經典之堡 加煎蛋,蘑菇

漢堡包既選擇特別多,加配有唔少選擇,可以加錢要芝士,煙肉,煎蛋,蘑菇,甚至漢堡扒。我地揀左個普通漢堡另加自選配料。餐牌寫明經典之堡配料有優質安格斯牛肉,芝士,番茄,生菜同Moo Moo 汁。上層塊包明顯烘過,超脆口,牛油味又濃。包下面就係煎蛋同蘑菇片。再下面就係自家製手打優質安格斯牛肉漢堡排,唔記得叫半生熟,不過塊漢堡排都煎得唔錯,外脆但肉汁仍然可以鎖住,連埋熱融芝士同甜甜地嘅焦糖洋蔥食都幾好。

經典之堡 加煎蛋,蘑菇

下面有兩塊番茄片,生菜一片,好味既Moo Moo 汁同最底層既包。雖然有膠手套提供,但係我哋都決定用刀叉食保持儀態,哈哈!經典之堡都唔錯,下次建議唔洗加煎蛋或蘑菇。隨碟附送加左黑甜醋既沙律菜同車厘茄。

經典之堡 加煎蛋,蘑菇

今次第一次坐入面,原來入面都有唔少位。今次食個兩樣菜式都唔錯,下次再嚟試新嘢先。
2021-04-06
2021-04-06 21 瀏覽
Love their chicken quesadillaPortion is decentTwo ppl with couple of beers can be a fulfilling evening alreadyThe cheese is thick and heavyMingled really well with the bite size chicken Chicken is not too oily but tender and smoothSometimes chewy as wellAlways come here for happy hour as beers can go down to $25 for one!

Love their chicken quesadilla
Portion is decent
The cheese is thick and heavy
Sometimes chewy as well

2021-04-05 18 瀏覽
在銅鑼灣海傍嘅MOO MOO plus, 對着維多利亞港,而餐廳分咗室外和戶內兩個區域,室外就啱晒食煙或者想吹海風嘅朋友。而室內就座位舒適優靜,燈光柔和。剛坐低,職員就送來口罩套和餐牌,並將餐具整整齊齊地放在桌面上。見我哋二人側晒身睇一本餐牌😂即刻再遞上另一本,醒目又有禮👍🏼🍴香辣薯條+芝士肉醬薯條唔會乾爭爭,芝士肉醬鋪係面,再配上兩款醬汁,味道更美味。🍴黑松露意大利麵黑松露味道濃郁,混和忌廉汁,使意大利麵和雜蘑菇食起來又creamy又野味😋🍴美式之堡漢堡唔只足料,賣相都好靚,包身筆挺,生菜番茄顏色鮮艷,感覺新鮮。芝士半溶,味道香濃。安格斯牛肉餅好juicy,好有肉味。煙肉不會死咸,包也有烘過,質地鬆軟。將所有食材放入口一齊食,都可以食得出每樣食材的各種味道。再配埋BBQ汁,實在值得推介俾大家🤗

🍴香辣薯條+芝士肉醬

🍴黑松露意大利麵

🍴美式之堡
  • 美式漢堡
下午在百德新街行街,順便在附近吃飯。這家餐廳在轉角處,餐廳其實是一家酒吧,但提供餐點。餐牌上有沙律、小食、漢堡和意粉。⭐️銅鑼堡$148有安格斯漢堡、芝士、番茄和生菜。麵包烘得微脆,精萃在於頂層的一塊鵝肝,更顯得與眾不同。牛肉也有一些厚度,所以入口有口感,加上生菜和漢堡不至於太乾。⭐️經典之堡$108經典之堡和銅鑼堡的分別在於少了一塊鵝肝,我另外加$15 蘑菇,加了蘑菇真的比較好吃。蘑菇中和了牛肉的油膩感,令漢堡整體加分。
下午在百德新街行街,順便在附近吃飯。

這家餐廳在轉角處,餐廳其實是一家酒吧,但提供餐點。

餐牌上有沙律、小食、漢堡和意粉。

⭐️銅鑼堡$148
有安格斯漢堡、芝士、番茄和生菜。

銅鑼堡

⭐️經典之堡$108
經典之堡

蘑菇中和了牛肉的油膩感,令漢堡整體加分。

2021-04-04 20 瀏覽
長假期前夕約到法國美女放工嚟試吓呢間係銅鑼灣近海旁嘅西式餐廳兼洒吧,食好嘢飲番杯順便catch up下~雖然有係openrice 預訂但8pm嚟到其實近乎full house,我地被安排坐住酒吧高枱先,之後就安排左去望住海旁嘅長枱,但坐門口枱客食煙實在太勁,唯有等有客走再轉入裏面嘅dining table。先嚟杯 Asahi 同 choco milkshake gur 一 gur~之後order左燒黑毛豬扒,原本諗住加多個薯條做sides,好彩貼心嘅客員提我地豬扒已經跟薯條,如果唔係實食唔晒。一切開豬扒發覺裏面d肉都幾生,雖然黑毛豬可以唔全熟咁食,但我地對豬始終有保留所以都係熟d好。相對黑毛豬扒,我同法國美女對薯條更情有獨中💃🏻再嚟Margarita pizza,薄薄一片既上面鋪滿芝士,每片都有一塊basil同半粒cherry tomato,擺得靚之餘每食一塊pizza都evenly咁享受到basil 帶嚟fresh 嘅感覺。最後叫左Apple filo做甜品,反而係印象最深嘅dish,冇唸過bar嘅甜品可以咁好食。Apple filo個酥皮底好鬆脆傳來陣陣牛油香味,蘋果薄片好爽,配埋

燒黑毛豬扒

Margarita pizza

最後叫左Apple filo做甜品,反而係印象最深嘅dish,冇唸過bar嘅甜品可以咁好食。Apple filo個酥皮底好鬆脆傳來陣陣牛油香味,蘋果薄片好爽,配埋雲呢拿雪糕同士多啤梨醬超滿足~
Apple filo
Apple filo
  • Apple  Filo
2021-04-03 226 瀏覽
好耐冇食burger同pizza,放假捉住先生嚟bucket list上面一間一直想去嘅burger shop chill一chill。除咗必食嘅即製burger同pizza,小食嘅選擇唔少,意粉亦好吸引,可惜兩人食叫唔到幾多,又俾個藉口我下次再嚟。掙扎咗一陣要香辣薯條加芝士肉醬定係黑松露沙律醬薯條好,最後由先生拍板叫咗黑松露沙律醬薯條,配三色醬汁。薯條炸得非常酥脆,口感超好,配上黑松露沙律醬更加滋味!漢堡選擇唔少,我哋揀咗最classic嘅一款,有安格斯牛肉、芝士、蕃茄、生菜同特製嘅Moo Moo醬汁,尺寸亦唔細。安格斯牛肉漢堡非常厚身,而且煎得恰到好處,牛味香濃之餘,肉汁亦非常豐富,配上自家製醬汁同豐富配料,一啖咬落去令人異常滿足!食肉獸薄餅即叫即整,配料有香腸、意大利辣腸、肉丸、芝士、同意大利蕃茄醬,一上枱香氣撲鼻。薄薄嘅pizza皮夠哂香脆,香濃嘅辣肉腸配上拉絲芝士,惹味可口,而且份量唔細,三四個人分享都冇問題。食burger同pizza又點少得一杯冰凍可口嘅Milkshake,Chocolate  Mooshake係先生嘅至愛,朱古力味濃郁,甜度適中,非常解渴。餐廳嘅食物質素

黑松露沙律醬薯條

Chocolate  Mooshake
餐廳嘅食物質素果然冇令人失望,定價亦合理,難怪咁多人推薦!下次一定要約埋朋友再嚟!
黑松露沙律醬薯條
Chocolate  Mooshake
2021-04-03 17 瀏覽
Classic Moo 大細剛剛好,可以一啖咬晒成個包,有青瓜蕃茄芝士同洋蔥做配菜,因為有洋蔥所以甜甜地,牛肉厚身有牛味裏面仲有肉汁食落唔會太乾,朋友話簡單單單但幾好食!! Fries $42因為burger係跟沙律菜,所以我哋另外嗌咗一份薯條,薯條對我來講係超好食,好有驚喜,好鬆脆粗幼度亦剛剛好,食唔停口, burger都未到就俾我哋食晒!! All Day Breakfast $98份量非常多,薯餅腸仔同火腿都有兩份,另外值得一讚個scrambled egg muffin,雞蛋抄得非常鬆軟好好食!!
Classic Moo

Fries $42

All Day Breakfast $98

2021-03-30 17 瀏覽
MooMoo Plus 係銅鑼灣海邊附近🌊環境幾chill 有得坐門外既bar枱位🍻除左burger 仲有有意粉🍝pizza🍕等等今次第一次黎到 梗係要試下佢既burger!🍔👅🐽 經典之堡🍔 ($108)有優質安格斯牛肉 芝士🧀 蕃茄🍅 生菜🥬 同埋個漢堡既重點 – moomoo汁🥣牛肉非常juicy 厚度適中🤪🤪加上新鮮蕃茄 生菜👍🏻✨ 而且餐廳仲提供膠手套🧤好貼心🥰🥰🐽 漁夫之堡🐟 ($118) 另外就試左moomoo既fisherman😙個炸魚柳keep到好脆😋😋有埋芥末汁😛唔想次次漢堡都食牛既朋友可以試下✌🏻🐽 水牛雞槌🍗 ($54/6pcs)推介既小食😻😻炸得香脆既外皮😼 水牛醬好濃味 夠曬惹味🤤•

MooMoo Plus 係銅鑼灣海邊附近🌊
環境幾chill 有得坐門外既bar枱位🍻
除左burger 仲有有意粉🍝pizza🍕等等
今次第一次黎到 梗係要試下佢既burger!🍔👅

🐽 經典之堡🍔 ($108)
有優質安格斯牛肉 芝士🧀 蕃茄🍅 生菜🥬
同埋個漢堡既重點 – moomoo汁🥣
牛肉非常juicy 厚度適中🤪🤪
加上新鮮蕃茄 生菜👍🏻✨
而且餐廳仲提供膠手套🧤好貼心🥰🥰

🐽 漁夫之堡🐟 ($118)
另外就試左moomoo既fisherman😙
個炸魚柳keep到好脆😋😋
有埋芥末汁😛
唔想次次漢堡都食牛既朋友可以試下✌🏻

🐽 水牛雞槌🍗 ($54/6pcs)
推介既小食😻😻
炸得香脆既外皮😼