2022-03-23
《美式特色漢堡🇺🇸》———————————————-#MOOMOOPlus 🍔-嚟到銅鑼灣Fashion Walk 出面嘅餐廳區,明明喺鬧市,但環境又好舒適,望到隔岸嘅海景,就算而家禁咗晚市,但weekend lunch 嚟hea下都幾chill😚-🍔 Mush Moo白菌芝士漢堡裏面有白蘑菇、芝士、蕃茄同生菜,招牌嘅 Moo Moo醬帶點芝麻香,加埋安格斯牛肉漢堡鮮甜美味,配搭豐富,用心製作,即叫即做熱辣辣😆-除咗個漢堡之外,我哋再叫咗啲小食,Quesadilla餡餅夾住芝士、雞肉同sour cream,沾點蕃茄醬都幾唔錯🥰-而Calamari表面薄薄一層炸粉,炸得好香脆,亦鎖緊肉汁,個Garlic Mayo 醬簡直係驚喜👍🏻-⭐ 參考價錢︰(另收加一)白菌之堡:$128墨西哥雞肉芝士餡餅:$78炸魷魚:$68🍌 抵deal 指數:7/10💰 人均消費︰$150
———————————————-
#MOOMOOPlus 🍔
🍔 Mush Moo
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
白菌之堡:$128
墨西哥雞肉芝士餡餅:$78