2025-06-04
早前同朋友講開想到依間餐廳食嘢,兼影吓黑貓🐈⬛,誰不知朋友話餐廳做到6月中就結業😦於是我哋即刻訂位。由於我哋book上午11點半,所以未有其他人,可以慢慢影吓相。餐廳上菜好快,基本上依頭叫轉個頭就上菜,好快就等齊所有食物即刻影相兼喇喇聲食嘢。因為朋友嚟過幾次,知道邊幾款好食,所以我哋叫咗卡邦尼意粉、手撕豬肉三文治、菠蘿梳打、抺茶鮮奶、Tiramisu、士多啤梨奶凍杯。真心每款都好好味,卡邦尼意粉用上大大條豬肉,醬汁非常惹味。手撕豬肉三文治同樣出色,還配有薯角,非常飽肚。菠蘿梳打內有大大粒菠蘿,啱晒我依個鍾意食菠蘿嘅人。☺️可能當日係平日,一到12點半便開始越嚟越多人,坐滿晒成間餐廳。我哋食完都盡快走,讓出位置畀其他人。食物如此出色嘅餐廳又少一間,非常可惜,希望將來有緣再見👋🏻
食物如此出色嘅餐廳又少一間,非常可惜,希望將來有緣再見👋🏻