2022-11-05 38 瀏覽
家人生日,來這間酒店慶祝。幾位靚姐姐的服務相當親切,餐廳感覺很chill,食物質數ok,而且價錢合理。一家人一邊玩遊戲,一邊食飯,大家都玩得很開心,下次會再來~
2022-11-05
慶祝紀念
生日
  • Tiramisu Pancake
  • Salami Picante Pizza
  • le foie gras burger
#meloin @msquarehongkong環境寬敞,有不同玩樂設施,小編有打桌球🎱,玩下足球⚽️機,又有得玩又有得食,小朋友好啱。🍔Maple Bacon Cheeseburger厚安格斯牛肉配楓葉漿煙肉🍁,芝士片溶化在上面,漢堡包烤得香脆,美味一流。旁邊配上鮮烤薯條🍟,香脆可口。🍕Truffle Mushroom Pizza 加入了鮮刨黑松露,啖啖松露香,手搓pizza底,新鮮軟熟香口,一個八件,份量十足。☕️Tiramisu Pancake飯後必定來個甜品,鬆厚梳乎厘2層,入口即溶,配上燕麥松子仁和鮮艷水果,絕配。M Square (西貢)西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖#Saikung #pancake #pizza #tiramisu #msquare #burger #cheese #桌球 #運動餐廳#甜品
#meloin @msquarehongkong

🍔Maple Bacon Cheeseburger
旁邊配上鮮烤薯條🍟,香脆可口。

🍕Truffle Mushroom Pizza

☕️Tiramisu Pancake

M Square (西貢)
西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖

2022-11-03 370 瀏覽
在離開西貢酒店前,我們在酒店旁邊的西餐廳吃午飯,環境很配合酒店風格,我們早餐吃得有點多,所以只是點了很少東西吃!位置:在WM Hotel的地牢那層。環境:門口正對海濱長廊,需下樓梯到地牢一層,善用落地玻璃,採光十足,面積寬敞,甚至有桌球和看足球比賽的波房,整體以大地色為主,大部分座位都是梳發位,相當舒適而優雅!服務:親切有禮。午市:🥗Beetroot Kale Salad $128以羽衣甘藍🥬為主,配紅菜頭粒、藜麥、松子仁、南瓜籽和青蘋果🍏等,醬汁是檸檬醋,味道是較酸,但很開胃!🥭Mango & 🥥Coconut 🥞pancakes 🥞 $138這入水果班戟很豐富,非常喜歡放不同的水果作裝飾,不但賣相精緻,味道和口感都提升,而芒果醬很濃郁,值得來吃。🍓Strawberry 🥛milkshake $58很大杯,亦有草莓🍓香甜。🍯Honeycomb Caramel 🥛milkshake $72送錯了這杯飲品,但我們都沒所謂,照喝,味道會較甜。

位置:在WM Hotel的地牢那層。

環境:門口正對海濱長廊,需下樓梯到地牢一層,
善用落地玻璃,採光十足,
面積寬敞,
甚至有桌球

服務:親切有禮。

午市:🥗Beetroot Kale Salad $128

🍓Strawberry 🥛milkshake $58
很大杯,亦有草莓🍓香甜。

送錯了這杯飲品,但我們都沒所謂,照喝,味道會較甜。

2022-10-06
2022-11-02 56 瀏覽
上星期六我同朋友專程入西貢看看這間新開的酒店,希望品嚐不一樣的感覺。餐廳裝修感覺輕鬆,色彩都是繽紛舒服,完全係夢寐以求嘅度假生活。餐廳有兩個入口,一個在酒店裏邊,這邊放置了一張桌球枱,另外一個入口則在海岸線那一邊。食物方面我們叫了豬排骨和法式多士,兩種食物的效果都很出色,尤其是豬仔,食物很入味,法式多士朋友們都舉機一起拍照。在order的時候,年輕的男店員,再叫第二樣的時候,就已經用茶餐廳的口吻問:「仲有冇」,這種酒店服務真是另類。

2022-10-31 296 瀏覽
🇭🇰M Square·呢間我哋之前去西貢嘅時候已經經過㗎喇 見佢係海邊好似好chill咁就決定黎試下😈不過佢間餐廳其實係喺地下嘅 所以就唔係好望到海景 但係我哋去嗰日咁岩有英超睇 所以都幾正 而且佢啲啤酒 小食嗰啲都幾平 仲要出乎意料地好食 所以我地食得幾開心😍😍不過因為我哋係星期六去嘅 比較多staycation嘅客人 唔算好多人睇波 但係我地自己都睇得好開心🤣·Calamari Squid Ink Pasta $155 l Buttermilk Chicken Salad $138佢個意粉質地係真係煮到啱啱好 配埋佢個淡淡既芥末汁超夾 而且完全唔會漏 之後佢上邊仲有少少蒜粒 所以好惹味🤤🤤之後佢個魷魚質感都煮到唔錯既 不過就淡味啲🦑🫢之後佢個雞肉沙律超大兜 我地好鍾意😍佢個溫泉蛋整得好靚 篤爛佢之後撈埋啲蛋汁好正 而且佢上面條麵包條都出奇地好鬆軟🥖😈之後佢啲烤雞烤到好香 雞肉都好嫩 配埋煎到超脆既bacon同埋啲番茄仔口感超好😋😋·Loaded Pulled Pork Nachos $98之後因為我哋見有波睇 所以就專登再嗌多咗個nachos一路睇一路食⚽️佢個chips係本身已經有
🇭🇰M Square
Calamari Squid Ink Pasta $155
Calamari Squid Ink Pasta
Buttermilk Chicken Salad

Loaded Pulled Pork Nachos $98
Loaded Pulled Pork Nachos

之後因為我哋見有波睇 所以就專登再嗌多咗個nachos一路睇一路食⚽️佢個chips係本身已經有少少調味架啦 而且佢上面既pulled pork好好味 完全唔會鞋 超夾🐷之後佢仲有sour cream guacamole同埋芝士醬既 所以真係超送酒😈不過我自己就略嫌佢個芝士醬多咗少少 尤其係食到最尾啲芝士鯨左嘅時候真係有啲漏 所以大家可能可以嗌少芝士🤣🤣
Heroes Si L Dan $72 l Lemonade $32 l Fresh Orange Juice $48
嘢飲方面佢啲draught beer都算係幾平 不過佢真係偏苦啲 比較適合男仔飲🫢我自己覺得要加啲lemonade先好飲啲🤣🤣之後佢個lemonade就正正常常啦 反而佢個橙汁真係幾好飲 真係好鮮榨 而且好濃橙味🍊
#rbyeat
#rby西餐
#rby西貢
📍西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖
Calamari Squid Ink Pasta
Buttermilk Chicken Salad
Loaded Pulled Pork Nachos
🏖話說呢間酒店都開咗有一年 今晚終於有機會嚟呢度朝聖一下 呢度真係非常之適合度假 啱晒大人細路 雖然有唔少餐廳 但我覺得呢間餐廳係最𝐶ℎ𝑖𝑙𝑙 😍特別之處呢間餐廳除咗食嘢之外 凡喺度消費嘅客人 都可以免費玩呢度嘅遊戲 包括有桌球 足球機 彈珠台 仲可以免費試玩10分鐘𝐺𝑜𝑙𝑓 🏌️‍♀️🎱⚽️👾🕹🧑‍🍳餐廳環境非常優雅 有唔少梳化位 鍾意運動嘅朋友更可以喺度睇𝑆𝑝𝑜𝑟𝑡𝑠 𝐿𝑖𝑣𝑒 飲酒吹水超級寫意 🫕𝑀𝑢𝑠𝑠𝑒𝑙𝑠 𝑃𝑜𝑡 $168 •500𝑔 𝑚𝑢𝑠𝑠𝑒𝑙𝑠 𝑖𝑛 𝑝𝑒𝑟𝑛𝑜𝑑 𝑤𝑖𝑛𝑒 & 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑏𝑢𝑡𝑡𝑒𝑟, 𝑔𝑎𝑟𝑙𝑖𝑐, 𝑓𝑒𝑛𝑛𝑒𝑙, 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑒𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑡𝑜𝑎𝑠𝑡 𝑠𝑡𝑟𝑖𝑝𝑠 •鮮茴香忌廉煮藍青口 &烤多士 ➡️見到勁多客人都係嗌呢款 青口有500𝑔 啱晒同朋友一齊𝑠ℎ𝑎𝑟𝑒 忌廉唔會杰 咸度足夠 有一條烤多士 建議趁熱配茴香忌廉一齊食 🐟𝐶𝑜𝑑 𝐹𝑖𝑠ℎ 𝑛 𝐶ℎ𝑖𝑝𝑠 $198 •𝐵𝑒𝑒𝑟 𝑏𝑎𝑡𝑡𝑒𝑟𝑒𝑑 𝑐𝑜𝑑, 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑒𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑐ℎ𝑖𝑝𝑠, 𝑝𝑒𝑎𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑡𝑎𝑟𝑡𝑎𝑟 𝑠𝑎𝑢𝑐𝑒 •啤酒粉漿炸大西洋鱈魚配薯條,青豆茸 &他他醬 ➡️鱈魚

🫕𝑀𝑢𝑠𝑠𝑒𝑙𝑠 𝑃𝑜𝑡 $168

•鮮茴香忌廉煮藍青口 &烤多士

🐟𝐶𝑜𝑑 𝐹𝑖𝑠ℎ 𝑛 𝐶ℎ𝑖𝑝𝑠 $198
•啤酒粉漿炸大西洋鱈魚配薯條,青豆茸 &他他醬

➡️鱈魚非常幼嫩白雪雪 雖然係粉漿炸到大大嚿 但絕對食完唔會成口油 反而淡淡肉十分𝑗𝑢𝑖𝑐𝑦 薯條大條香脆 青豆茸特別清新 值得推介

🥞𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢 𝑃𝑎𝑛𝑐𝑎𝑘𝑒 $135
•𝑆𝑜𝑢𝑓𝑓𝑙é 𝑝𝑎𝑛𝑐𝑎𝑘𝑒𝑠, 𝑡𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢, 𝑝𝑖𝑛𝑒 𝑛𝑢𝑡𝑠 & 𝑜𝑎𝑡𝑠, 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑒𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜 𝑠𝑦𝑟𝑢𝑝

•厚斑戟,提拉米蘇醬,燕麥松子仁&咖啡糖漿
➡️估唔到𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢嘅咖啡味比我想像中重 厚班戟兩大舊 空氣感重 非常輕身 旁邊配上少許生果 芒果肉非常之甜 係個優秀嘅甜品

🍓𝑆𝑡𝑟𝑎𝑤𝑏𝑒𝑟𝑟𝑦 𝑀𝑖𝑙𝑘𝑠ℎ𝑎𝑘𝑒$58

➡️邪惡又𝑠𝑤𝑒𝑒𝑡嘅飲品 甜度啱啱好 𝐶𝑟𝑒𝑎𝑚非常多 建議可以搞一搞先再飲

• Fish  and  chips
2022-10-30 38 瀏覽
西貢嘅野食水準不嬲都幾高😚今次試咗酒店嘅餐廳,果然都無令我失望🥰Beetroot Kale Salad $128超大碟沙律,平時羽衣甘藍賣到好貴,呢度竟然成碟都係😚加埋蘋果、紅菜頭嘅酸甜果香,同埋南瓜籽嘅香脆,食極都唔悶。Loaded Pulled Pork Nachos $98有鹹甜嘅豬肉絲,拌鹹香嘅脆片,好惹味,食唔停呀。Maple Bacon Cheeseburger with salad $155肉香而Juicy🥰包有焗過,滲出陣陣牛油香。Peanut Butter Banana Waffle $125窩夫熱辣辣又富蛋香,花生醬同雲尼拿雪糕都好夾,令窩夫口感食起嚟層次豐富。而個人私心推薦個香蕉‼️上面有一層蜜脆焦糖🍯勁正。Tomato Juice $28 🍅微鹹嘅鮮茄味,加上一面鮮檸檬,加外開胃

Beetroot Kale Salad $128

Loaded Pulled Pork Nachos $98
有鹹甜嘅豬肉絲,拌鹹香嘅脆片,好惹味,食唔停呀。

肉香而Juicy🥰包有焗過,滲出陣陣牛油香。

Tomato Juice $28 🍅
微鹹嘅鮮茄味,加上一面鮮檸檬,加外開胃

2022-10-25 198 瀏覽
難得weekend就想去遠d,遊吓車河,決定入西貢走一轉。沿住海旁行,吹吓海風,藍天白雲真係好舒服。行行吓見到原來WM酒店喺呢度,仲見到佢果間超高樓底嘅餐廳望落好舒服,貫徹今日嘅渡假feel就喺度食lunch。Carbonara 一向係我食意粉嘅首選,揀左個煙燻煙肉,露荀,白菌蛋黃忌廉汁意粉($145)蛋黃醬嘅味最出,食到好香嘅蛋味;切厚粒煙肉甚有口感,咀嚼時,滲出嘅啖啖鹹香令到原先嘅蛋黃醬意粉味道變得更濃。朋友係pizza 控,佢好快就決定要意大利辣肉腸&mozzarella芝士薄餅($178) 辣肉腸比平時連鎖薄餅店食開嘅更香更濃味,食唔到辣嘅我甚至會覺得太辣,但鍾意食辣嘅朋友就話好好味,辣肉腸嘅鹹香辣提升了整個pizza的味道。我較欣賞芝士嘅香,襯熱食軟軟嘅芝士拉絲特別好食。薄餅其實都好食,軟糯、有空氣感、帶麵粉香,當食到薄餅邊時才能純粹地享受到薄餅嘅香。朋友2號就揀安格斯牛肉,楓葉漿煙肉&芝士漢堡伴沙律($155)超鍾意食黑醋蜜糖沙律汁伴混嘅沙律,酸甜味道平衡,驚喜係有原條小酸瓜,搭配沙律菜食唔只增加了口感,酸味味更開胃。漢堡嘅包身係烘烤過,微微嘅香脆;而漢堡扒肉質唔錯,幾有嚼

Panetta Carbonara

Salami Picante Pizza

朋友2號就揀安格斯牛肉,楓葉漿煙肉&芝士漢堡伴沙律($155)超鍾意食黑醋蜜糖沙律汁伴混嘅沙律,酸甜味道平衡,驚喜係有原條小酸瓜,搭配沙律菜食唔只增加了口感,酸味味更開胃。漢堡嘅包身係烘烤過,微微嘅香脆;而漢堡扒肉質唔錯,幾有嚼勁。
Maple Bacon Cheeseburger with Salad

再加個小食炸雞翼配蜜糖,是拉差醬&青瓜酸忌廉($88)雞翼配蜜糖芥末醬較好食,是拉差醬似燒烤醬,酸甜味適中,襯雞翼嘅軟骨位食,特別惹味。
Wild Wings

英國產品嘅樽裝飲品($32),味道無咩特別,但成份天然,不含人造糖,樽身好靚。
Lemonade

其實用餐中段已聽到身後傳嚟玩耍嬉笑聲,問吓侍應,原來餐廳設有美式桌球、高爾夫球、仲有足球機、波子機,部份完全免費,部份係免費試玩一小段時間。呢個真係意外驚喜,下午時間烈日當空,正好喺度涼住冷氣玩多陣。

呢度食物、環境本來已經好高分,加埋仲有免費玩樂,無論係情侶拍拖、朋友相聚、或者家庭聚會,我覺得呢度真係‘很酷’,起碼今日同朋友就喺度渡過開心嘅假期。

2022-10-23
午餐
2022-10-25 35 瀏覽
Weekend 湊住一家大細去邊度好?西貢嘅M Square 絕對係個好地方👍🏻除咗有野食,仲有桌球🎱、高爾夫球⛳️、足球機等等可以玩樂,而且食物嘅性價比都幾高!環境舒服,充滿渡假風😌Buttermilk Chicken Salad $138係凱撒沙律加雞扒、牛油果、溫泉蛋、仲有條Sour Dough 麵包條,好大碗,材料新鮮,呢個配搭亦都冇得輸Weekly Special 今個星期有Grill Salmin with Crab Cake老公最知我口味,三文魚好滑好好味,蟹餅亦都啖啖蟹肉,而且好濃芝士味Tiramisu Pancake $135梳乎厘班戟嘅空氣感十足!好Fluffy😍 蛋香亦都十足,加埋流心cheese 😋好味!側邊仲有好多水果、朱古力Cream 、糖漿做配襯,非常豐富食完飯,我地玩咗兩轉桌球,又打咗Golf, 仲玩埋多年冇玩嘅足球機!去埋WM酒店位置影相打卡,行程豐富😂

環境舒服,充滿渡假風😌

Buttermilk Chicken Salad $138

Tiramisu Pancake $135

2022-10-24 39 瀏覽
book左wm hotel staycation ,夜晚本身諗住出番西貢市中心食晚餐 ,由酒店職員指引可經呢邊西餐廳出去海旁行出去 經過呢間餐廳,見環境幾好同有野玩,當下就決定懶得行, 就地係到食就算叫左個卡邦尼意粉,比較深刻印象,水準絕對有90分 再叫左個辣肉腸pizza ,薯條同埋黑松露大菇意粉,味道都可以 ,係pizza 真係好足料 ,滿滿的辣肉腸,所以比較偏咸再叫左2支手工啤 ,職員都耐心解釋邊種果味。麥味較重見間離枱叫個甜品都好吸引 ,不過實在太飽 ,食唔到 ,下次有機會一定會再試
叫左個卡邦尼意粉,比較深刻印象,水準絕對有90分
再叫左2支手工啤 ,職員都耐心解釋邊種果味。麥味較重
2022-10-24 122 瀏覽
VM酒店個無敵海景泳池出晒名就眾所周知,今次去試吓入面度假風十足嘅M Square餐廳。餐廳樓底高,座位寬敞舒適有格調,仲有好大塊玻璃窗滲透陽光,感覺非常開陽,好Chill! 餐牌以美式食物為主,有酒精飲品供應,價錢以酒店嚟講非常親民~見到好多人飲Milkshake,賣相💯打卡一流,點左Baileys & Cream,質地濃厚,奶香幼滑,還有很多口味選擇。 Buttermilk Chicken Waffle 🧇 $145炸雞窩夫非常吸睛,厚厚嘅炸雞扒放喺窩夫上面,擺盤精美,雞扒醃得相當惹味,外面酥脆入面軟嫰,夾埋窩夫一齊食再添一重口感,蜜糖芥末醬令整體味道更有層次。Le Foie Gras Burger 🍔 $185鵝肝安格斯牛肉漢堡賣相又係非常吸引,漢堡扒鬆軟多汁,兩塊麵包用牛油煎香夾住香煎鵝肝,同時食到牛肉同鵝肝嘅油脂香氣,配無花果醬可以中和一下油膩感,粗薯條即炸外脆內軟,味道非常豐富嘅一個組合。Tiramisu Pancake 🥞 $135疏乎厘厚班戟空氣感十足,鋪滿軟滑嘅芝士同朱古力粉,甜度剛好,入口鬆軟帶淡淡tiramisu 味,襯埋杯Iced Latte ($54)為呢餐畫

Le Foie Gras Burger 🍔 $185

Tiramisu Pancake 🥞 $135
疏乎厘厚班戟空氣感十足,鋪滿軟滑嘅芝士同朱古力粉,甜度剛好,入口鬆軟帶淡淡tiramisu 味,襯埋杯Iced Latte ($54)為呢餐畫上完美嘅句號。

餐廳店員態度殷勤,介紹左我哋去玩餐廳內嘅康樂設施,只要每人光顧一杯飲品就可以免費玩,遲啲仲會有Golf Simulator ,適合大夥兒聚餐。非常推介大家嚟呢度relax 下,週末期間午餐時段差不多滿座,建議大家先訂位,揸車嚟嘅朋可以泊喺酒店嘅停車場。
  • Tiramisu Pancake
  • le foie gras burger
  • Buttermilk Chicken Waffle
2022-10-24 33 瀏覽
西貢Chill爆海邊餐廳M Square-WM Hotel _____________________________上年8月先開業嘅WM Hotel, 位於西貢海邊,個酒店嘅感覺非常有度假feel,喺疫情底下來到呢個地方好似去咗峇裡島度假一樣咁Chill~之前睇網上好多評論買呢間酒店嘅餐廳唔好食,來到西貢玩抱住試一試嘅態度~結果係整體感覺都很好,食物質素亦超好🥰🥰 (唔知點解咁多負評)~~應該要強推先係哈哈食評: Waffle Benedicts : 入面有賓尼迪蛋,牛油果,煙肉,窩夫,荷蘭醬。窩夫好鬆軟,而且超級足料,大大份牛油果同埋煙肉!!! (強推~)好好食! ($155)Maple Bacon Cheeseburger : 安格斯牛肉,楓葉漿煙肉,芝士漢堡配薯條。漢堡足料,薯條鬆脆,味道很不錯。 ($155)
西貢Chill爆海邊餐廳

M Square-WM Hotel

_____________________________

食評:

2022-10-19 32 瀏覽
假日去左西貢海旁行下行左陣就去到WM hotel見到呢間M square 環境唔錯好寬敞好舒適 仲有得打桌球 足球機等適合一家大細嚟放鬆下🌟💛Cod Fish n Chips 有別於平時食到嘅炸魚薯條鱈魚有兩大件 用上啤酒粉漿炸外皮炸到好鬆脆 入口魚肉嫩滑配上他他醬汁份外惹味伴碟粗薯條真係正 口感一流💛Salami Picante Pizza薄餅好大個 切開有8件啱哂同一大班朋友share 批底口感唔錯 烤到批邊好脆辣肉腸好惹味 同芝士一齊食好夾好味到兩個人都食得哂💛Strawberry & Custard Waffle賣相好精緻 女士見到一定心心眼好多士多啤梨同藍莓 配上幼滑吉士醬 奶香味十足 Waffle微暖 口感鬆化用呢個甜品作結真係大滿足💛Latte 叫左杯Latte提神 拉花精美

假日去左西貢海旁行下

Waffle微暖 口感鬆化
用呢個甜品作結真係大滿足

💛Latte
叫左杯Latte提神 拉花精美
以為西貢WM 酒店只有staycation 吸引? 想不到就在酒店下的M Square 是集食、玩、chill 一身的餐廳。在西貢staycation,不一定要食海鮮嘅,和朋友行去酒店時就看到有不少人在看著一間餐廳,行到過去時才發現這間M Square 是如此吸引。究竟餐廳有什麼特別?M Square 不單止可以睇波,還提供不少娛樂設備(例如桌球、彈珠機、足球機等等)給食客免費玩樂。更誇張的是餐廳還在準備高爾夫球機,不過今天暫時未開放。我們就決定一於早點落去,邊食邊玩吧。餐廳除了玩樂之外,其實所提供的食物款式亦都包羅萬有。我最欣賞的是M Square 的菜式是老少咸宜,基本上老人家或是小朋友都一定啱食。M Square 絕對是一間親子餐廳。❁ 1. Wild WingsM Square 的環境氣氛這麼chill,感覺一定要來份炸雞翼來襯托一下心情。這裡的雞翼一食就知道是即叫即炸,原因是咬一口後內裡就源源不絕的噴出香煙,熱辣辣燙口似的。所以,新鮮炸出來的雞翼肉質非常稔軟,再配上蜜糖是拉差醬和青瓜酸忌廉醬後,會變得更加香口。❁ 2. Mussels Pot食完炸物後,對我來說前菜小食其中一
❁ 1. Wild Wings
❁ 2. Mussels Pot
食完炸物後,對我來說前菜小食其中一個必選的就是青口。青口份量果然足夠,M Square 在餐牌上寫明是500g 的,2-3人食其實都絕對無問題的。不得不讚是是餐廳在青口的調味醬汁做得相當出色,用上鮮茴香和忌廉來煮出香濃醬汁,然後再用將烤多士浸在醬汁內,可以將其鮮味融入在內。
❁ 3. Salami Picante Pizza
Pizza 一來到時,我們都嚇了一跳。原來這個Pizza 是足足有成8 slices,2個人細食的應該會食唔晒,好在我們之前都是前菜小食為主,這樣我們就可以好好地認真享受一下這份意大利辣肉腸Mozzarella 芝士Pizza 了。Pizza 上面鋪滿Mozzarella 芝士,切一下已經營造做拉絲,芝士香味再加上辣肉腸,兩者互相配合,可算是Pizza 中的最佳組合了。Pizza 真的非常非常大塊,這個份量可以供3-4人享用吧,絕對推介大家至少要點一份Pizza!
❁ 4. Chocolate Milkshake
朱古力Milkshake 就是香甜,餐廳特別在飲品上再加了一層 cream,飲落除了甜之外還多了一份泡沫感。食完pizza 飲一口實在透心涼。
Chocolate Milkshake
食完我立即將餐廳介紹給朋友!就算不是來staycation都可以專程入來這裡,邊食邊玩樂一下。M Square 已成為西貢其中一個好去處了。
Dinner
2022-10-02
Chocolate Milkshake
Dinner
2022-10-15 37 瀏覽
星期日出西貢走走,看到MW hotel ,便走入去行下,飲杯milkshakes 。飲品的味道正常吧,沒有什麼特別,但環境真的很舒服。點一杯飲品,便可以同朋友慢慢坐,傾下計休息一下,有置身外國的感覺。店內有不同的消閒娛樂設施,可以玩足球機、桌球和一部不知怎玩的遊戲機,相當不錯的娛樂。在熱烘烘的街道,走到涼浸浸的餐廳,一個字《》。

》。