2022-12-03
難得放假和老婆阿仔到西貢遊一遊輕鬆一下,而晚上還是選擇留在西貢共享晚餐,今次就去位於西貢的WM Hotel 內的西餐廳,依間酒店都比較新,可能是平日所以餐廳比較少人,可以靜靜地享受我們的晚飯,而餐廳格局很多元化,有桌球枱和大電視,咁岩是在世界盃其間,就可以邊食邊睇⚽️,而食物方面都很有特色,樣樣都很痕月水準😋😋最高5⭐️BBQ Chicken Pizzas (5⭐️)這個pizza很夠份量大大塊雞柳,而BBQ醬都很平均2個人差D食唔晒😜Pulled Pork Lasagna(5⭐️)這個是豬肉絲濶條麵,面層佈滿芝士和茄汁,而濶條麵之間有紫椰菜在中間非常特別👍🏻👍🏻不會太膩!Mozzarella Gravy Chips(4⭐️)去食西餐點少得叫番個薯條黎食,今次這款薯條是滿滿的盛載在器皿上,而佢供應的醬汁比較重手左,重口味的人就剛剛好,所以不是我杯茶😅Tiramisu Pancake(5⭐️)而最後order了個梳乎厘Pancake 是即叫即整,熱騰騰的,而當日是我的生日,多謝老婆和仔仔為我慶祝,多謝帶我去間咁高質數的餐廳品嘗♥️♥️
最高5⭐️
BBQ Chicken Pizzas (5⭐️)
Pulled Pork Lasagna(5⭐️)
Mozzarella Gravy Chips(4⭐️)
Tiramisu Pancake(5⭐️)