2017-04-29
跟在澳洲認識的朋友一起來這裡,因為朋友們在澳洲有試過哩個啤酒喇~都是愛酒之人,知道來了香港,所以就來來潮聖。不過我們來這兒算是波折重重,因為第一次打算來時,訂了枱,但在預訂前幾天收到說要裝修,所以要暫停營業一段時間,所以就要消取了。第二次開了,但結果也是一樣~ 哈哈!真的很奇怪,但起碼他們會告知我們。後來知道他們真的重開了,就決定要來了,終於能來了。餐廳空間感非常足夠,因為樓底很高,香港很難找到這樣的吧!真的很喜歡啊!燈光是比較暗的,很是配合。我們點了這些,薯條同沙律無影相,都好好食。沙律叫左個beetroot 的,幾fresh。👆🏻黎嘅應該都會試嫁喇。抵飲,仲可以試到唔同味。👆🏻記得趁熱食~外面係藜麥,幾特別,好食。👆🏻意大利飯,可能想就返香港人口味,唔算好有咬口,不過影響唔大,都好食。👆🏻海膽卡邦尼意粉,卡邦尼汁唔錯後加左個pizza佢地漏左單啊。所以食唔到。整體都好好啊。有機會會再黎
👆🏻黎嘅應該都會試嫁喇。抵飲,仲可以試到唔同味。
👆🏻記得趁熱食~外面係藜麥,幾特別,好食。
👆🏻海膽卡邦尼意粉,卡邦尼汁唔錯
後加左個pizza佢地漏左單啊。所以食唔到。
整體都好好啊。有機會會再黎