2023-01-10 264 瀏覽
之前留意到這間位於觀塘工廠大廈裏的café,餐牌的款式選擇都幾吸引,價格也是合理,今日特意過來食午餐。大概餐廳久不久會轉一下餐牌,雖跟我在網上看到的不一樣,但款式都啱胃口;如想知道她們最新的餐牌,可以去看看她們的Instagram賬戶,那會是最準確的。下午一點四十五分到達,餐廳的面積一眼看完了,入座後亦有其他客人跟著入座,當時大約三成滿座,算是比較清靜。是日餐湯為蘑菇忌廉湯,送上時是熱辣辣冒煙的,這聽上去是一件很基本的是但事實是有很多餐廳連這基本的動作也做不到,而蘑菇湯最忌變凍,味道會變腥得飲不下。忌廉湯質地中等,有粒粒的蘑菇蓉,為餐湯更添蘑菇的香氣,味道creamy偏濃,一般都需要加入黑胡椒的我今次就不需要了,味道都不錯見到廚師逐碟製作客人的食物,我點的明太子忌廉菠菜鮮魷魚意粉($78)不久後就送上了。剛剛煮好的意粉熱得冒煙,眼看裏面的料都有不少。意粉的忌廉份量都有幾多,質地creamy偏流質狀,煮得仍然保留一定口感的意粉亦輕易地掛上不少的醬汁,包括很吸醬的菠菜。一般來説,隨著時間意粉會吸收,但這碟意粉直至我食完碟低仍然有不少的醬汁;醬汁的味道和意粉的軟硬度就做得不錯了,若餐廳能夠減
明太子忌廉菠菜鮮魷魚意粉
意粉的忌廉份量都有幾多,質地creamy偏流質狀,煮得仍然保留一定口感的意粉亦輕易地掛上不少的醬汁,包括很吸醬的菠菜。一般來説,隨著時間意粉會吸收,但這碟意粉直至我食完碟低仍然有不少的醬汁;醬汁的味道和意粉的軟硬度就做得不錯了,若餐廳能夠減少醬汁的份量,或在收汁的功夫做得更好,相信整體的味道和賣相會更佳。雖然眼看有少許明太子,但由於醬汁的比例較多,老實説我不怎麽食得出,再加上底部的醬汁是浸著意粉的,感覺上那些僅有的明太子都掉進底部而不是掛在意粉上,因此如果你是因爲喜歡明太子而點這款午餐,大概你會失望了。建議餐廳增加明太子的份量,或者可以轉用其他材料。至於魷魚的質地都是爽彈的,份量也足夠,不過魷魚的味道就如白灼,令冷藏的魷魚粒味道更淡;如餐廳可以先輕輕一炒,客人吃起來的味道會更有層次,配合著整體這碟意粉的質素。
即將離開時,店員提醒了一下可以行樓梯落樓,相信是會比搭𨋢快,但樓梯的環境和衛生較差,要看看你的接受程度了。

總括來説,我覺得這間café的食物和經驗都是有熱誠和用心的,只是位置未必太方便,但如若你在附近我覺得可以來一試這間小店
午餐
最近因爲喺觀塘番工,多咗好多機會去發掘觀塘工廈小店🧐。今次嚟到依間餐廳,夜晚唔算好多人,餐廳佈置亦幾有氣氛。個人覺得依度好適合同朋友聚會,邊食野邊傾計!💛-💛芝士烤粟米 $42本身好驚叫粟米做小食好普通,但又估唔到佢整得幾特別😋。烤過嘅粟米切成小塊,容易入口。面層有些少融化芝士,配上椒鹽粉,香口惹味🌽。滿足我唔想食炸野,但又想叫小食同朋友一齊分享嘅願望😝。-💛黑松露忌廉白菌鷄肉窩夫配沙律 $98窩夫係店員推介嘅輕食,配以黑松露忌廉同白菌鷄肉,平時喺出面的確好少見到😎。個人覺得依個配搭都幾夾,鷄肉軟嫩,黑松露忌廉味道濃郁,同窩夫一齊食,整體味道幾平衡😋,可以同時食到松露嘅香味,同窩夫嘅微甜🧇。-💛黑蒜油辣汁海鮮扁意粉 $118海鮮扁意粉大蝦爽口,珍珠帶子都有幾多,唔算太辣。個人幾鍾意佢加咗西蘭花苗,口感爽脆,比起西蘭花更特別👍。不過整體意粉黑蒜油味唔夠出,而且食到最底有好多油,建議食之前可以撈下啲意粉😉。-💛流心焦糖法式班戟 $76見到好多人都有推介依度嘅甜品,所以朋友同我都覺得一定要試😝。法式班戟軟身,内餡係流心焦糖醬同香蕉,焦糖醬帶海鹽味,香蕉份量十足,配埋雲呢拿雪糕,確實好好味,冇
芝士烤粟米
💛芝士烤粟米 $42
黑松露忌廉白菌鷄肉窩夫配沙律
💛黑松露忌廉白菌鷄肉窩夫配沙律 $98
黑蒜油辣汁海鮮扁意粉
💛黑蒜油辣汁海鮮扁意粉 $118
流心焦糖法式班戟
💛流心焦糖法式班戟 $76
見到好多人都有推介依度嘅甜品,所以朋友同我都覺得一定要試😝。法式班戟軟身,内餡係流心焦糖醬同香蕉,焦糖醬帶海鹽味,香蕉份量十足,配埋雲呢拿雪糕,確實好好味,冇得輸👍。雖然店員有話好多客人都擔心太甜,但我同朋友就覺得啱啱好~
藍莓牛奶乳酪
💛藍莓牛奶乳酪 $46 (跟餐半價 $23)
超鍾意依杯藍莓牛奶乳酪😍,即叫即打,藍莓味超出,有薄荷香氣,飲落好清新,下次嚟到都一定會再叫‼️
後記
真心感受到依間餐廳好用心,店員會主動做推介,同問番食物啱唔啱口味🥰。後尾知道原來menu 係前幾日先推出,覺得都幾驚喜,推薦大家去試試。💛

回頭推介度:5/5
黑蒜油辣汁海鮮扁意粉
流心焦糖法式班戟
藍莓牛奶乳酪
2022-12-26 164 瀏覽
喺觀塘發現咗一間隱世小店~ 餐廳嘅職員同埋廚師到超級有心思同有心機去煮嘢食同擺盤~餐廳裝修得好舒服~ 係工業系列風格❤️發現餐廳嘅輕食有咸食嘅窩夫~我哋叫咗黑松露雞肉窩夫,牛面肉水煮蛋窩夫🧇仲叫咗魷魚泡菜忌廉汁意大利麵,香煎西冷牛扒,栗子湯,法國🇫🇷士多啤梨香蕉可麗餅~ 同朋友叫左同款飲品~ 2杯都係士多啤梨乳酪❤️黑松露雞肉窩夫🧇真係超好味!滑滑香嫩嘅雞肉配上忌廉汁同窩夫配合得天衣無縫!意外地發現好match!一向鍾意食牛面肉嘅我見到有牛面肉既食品係唔會放過~牛面肉水煮蛋窩夫🧇水煮蛋嘅流心,流咗落去超級滑既牛面肉上面~香口又好味!滿足感滿滿的輕食!也推介一個有趣美味的菜式!就是魷魚泡菜忌廉汁意大利麵!魷魚泡菜平衡左忌廉嘅油膩,令到成個意大利麵有一種清新清爽既感覺!美味又有趣混合菜式配搭!超級超級推薦是栗子湯!完全沒有想過栗子湯是可以這麼好喝的!香煎西冷牛扒好香口~ 牛扒香口多汁~ 薯菜同牛排汁配合得好好~最開心是吃到了法國🇫🇷的士多啤梨香蕉可麗餅~ 在法國旅遊是總會在街頭吃一個美味的可麗餅~ 士多啤梨雪糕配合香蕉🍌跟可麗餅一起吃絕對會令人心曠神怡~士多啤梨乳酪特飲超級美味~香滑既乳酪成為
喺觀塘發現咗一間隱世小店~

同朋友叫左同款飲品~ 2杯都係士多啤梨乳酪❤️

超級超級推薦是栗子湯!完全沒有想過栗子湯是可以這麼好喝的!

士多啤梨雪糕配合香蕉🍌跟可麗餅一起吃
絕對會令人心曠神怡~

士多啤梨乳酪特飲超級美味~香滑既乳酪成為了必飲推薦♥️
2022-12-10 179 瀏覽
今日要返workshop做野,所以又係觀塘工廠區搵食,有啲想食意粉,所以就去左成業街1間小店試試😊去到門其實都幾隱蔽下,都係見到門牌先確認自己冇入錯門口🤣入到係1間工業風既小店,我坐係bar枱,睇住工廈,慢慢揀野食🥰今日揀左:- 明太子忌廉菠菜鮮魷魚🦑(Calamari, mentaiko cream)- Blue berry梳打水特飲因為係餐既緣故,所以先黎是日餐湯 - 南瓜湯,湯冇任何既配料,但飲落有南瓜蓉,亦都好甜,純南瓜味道,唔錯👍之後黎既主菜,份量正常,食得出魷魚既新鮮,忌廉汁略嫌稀左少少,食完好汁係到🤣Blue berry梳打水飲落似藥水味,唔建議大家試,相信咖啡比較穩陣👻總結:如果想靜靜地坐低飲杯咖啡,睇下書,呢到都岩曬要求,但多人就唔夠位,有時間既朋友仔都可以1試😊

今日揀左:

- Blue berry梳打水特飲

2022-12-07
2022-12-08 128 瀏覽
牛魔王一定會叫牛扒,落柯打時我: 3成老闆(相信係)打個突我:係唔係無?老闆: 客人一般5或7成我: 如無3成咁我叫第二樣老闆: 有,驚妳生得滯我: 3成,得唔得老闆:當然得(意思係話我challenge 大廚)我: 咁就3成啦最後上枱切開牛扒顏色係保護色😡, 同牛扒表面差唔多,7成就差唔多,最衰唔記得影相😡😡😡茶餐廳都好過佢,我同老闆反映塊扒太熟(唔止過熟),佢馬上同大廚講,我唔係要求換,但完全無同我交待😓重點係我件扒係$178, 唔係$78🤦‍♀️成間餐廳只有兩人, 企喺度等埋單都要企5分鐘,無下次🤬🤬🤬
牛魔王一定會叫牛扒,落柯打時
我: 3成
老闆(相信係)打個突
我:係唔係無?
老闆: 客人一般5或7成
我: 如無3成咁我叫第二樣
老闆: 有,驚妳生得滯
我: 3成,得唔得
老闆:當然得(意思係話我challenge 大廚)
我: 咁就3成啦
重點係我件扒係$178, 唔係$78🤦‍♀️
成間餐廳只有兩人, 企喺度等埋單都要企5分鐘,無下次🤬🤬🤬
牛扒
2022-12-07
2022-11-19 80 瀏覽
兩次都係星期六下就時間黎冇乜人係個工廈區入面幾舒服嘅空間唔知夜晚會唔會好多人呢不過呢個時間黎呢度絕對係個好啱自己喘息下或者同朋友傾下計嘅空間內裡嘅裝修同擺設都係行簡約嘅路線成間鋪頭嘅空間感都算大今次黎encore左碟番茄大蝦羅勒意粉🍝濃濃嘅番茄汁我最鍾意平時唔特別好蝦嘅我都覺得成碟野好好食蝦有四隻意粉份量都算多夠哂足料中間店主仲特登問啲客啲野食點感覺都好nice同好用心係會再想encore帶埋朋友仔黎嘅餐廳!舒服得黎野又好食店主又咁nice
兩次都係星期六下就時間黎

平時唔特別好蝦嘅我都覺得成碟野好好食

蝦有四隻意粉份量都算多夠哂足料

中間店主仲特登問啲客啲野食點
感覺都好nice同好用心

係會再想encore帶埋朋友仔黎嘅餐廳!
舒服得黎野又好食店主又咁nice
  • 蕃茄大蝦羅勒意粉
2022-11-19 142 瀏覽
搵朋友聚餐值得推介地方係有啲隱蔽,但勝在環境取勝,柔和的燈光,舒適的空間 ,同朋友待左成晚😄食物整體上由視覺到味道絕對拍得上出邊的西餐廳水準,但價錢真心平🥹值得一提,今晚第一次試炸蠔,好好好好味呀 !一啲都唔腥,唔油膩,肉質好juicy ,食完簡直愛上左😍😍😍😍 超級驚喜! 下次必食🥹 仲有老闆好重視客人意見,用心打造fusion 菜,年紀輕輕友善又老實,見佢努力為理想創業已經好點讚了👍🏻同朋友一致好評😊
搵朋友聚餐值得推介

• 雞肉蘑菇黑松露忌廉窩夫三文治配沙律
  • Latte
  • 榛子朱古力法式班戟配士多啤梨雪糕
2022-10-26 105 瀏覽
今日同朋友去觀塘按摩按完摩好肚餓隨意在網上搵間食店見到好多人推介little box dining我哋決定試吓入到餐廳 職員有禮木系設計 平日下午 店內食客吾多我哋一人選了一款套餐香草嫩雞胸沙律 配沙律$62 配熱泡沫咖啡$12因為按完摩,實在太肚餓,我主動問職員可否配飯,職員好好幫我轉飯份量剛剛好,雞胸好健康👍🏻 沙律🥗菜配醋汁 好醒胃泡沫咖啡好有啡味,好滑脆辣炸雞定食 配沙律$58 配熱泡沫咖啡$12炸雞有驚喜,好香脆,定食仲配有姜片 令人感到好開胃下午茶時間免加一整體來說 性價比高 值得推介📸環境指數🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻‍♀️服務指數🌕🌕🌕🌕🌑👅味道指數🌕🌕🌕🌕🌑💰抵食指數🌕🌕🌕🌕🌕⭐️推介指數🌕🌕🌕🌕🌕
今日同朋友去觀塘按摩

木系設計

平日下午 店內食客吾多
我哋一人選了一款套餐

香草嫩雞胸沙律 配沙律$62 配熱泡沫咖啡$12
份量剛剛好,雞胸好健康👍🏻 沙律🥗菜配醋汁 好醒胃
泡沫咖啡好有啡味,好滑

脆辣炸雞定食 配沙律$58 配熱泡沫咖啡$12
炸雞有驚喜,好香脆,定食仲配有姜片 令人感到好開胃

下午茶時間免加一

整體來說 性價比高 值得推介

📸環境指數🌕🌕🌕🌕🌑
🤵🏻‍♀️服務指數🌕🌕🌕🌕🌑
👅味道指數🌕🌕🌕🌕🌑
💰抵食指數🌕🌕🌕🌕🌕
⭐️推介指數🌕🌕🌕🌕🌕
2022-10-21
2022-10-19同女朋友去咗觀塘食嘢☺️本身決定去間西餐廳🍽不過無睇清楚休息時間,摸咗門釘🥲即時轉陣營去咗Little Box Dining🤎環境好有文青氣息,用咗黑啡嘅枱櫈配搭🥰平日晚市時段,唔算多客人😀店員話可以隨便坐,揀了張四人枱4️⃣煙肉蘑菇忌廉意粉,88蚊碟,意粉份量都幾多,兩個人食啱啱好,會煙肉同蘑菇清晰可見,忌廉汁比較濃稠度,會較為杰身,食落口好掛汁,食落啖啖都係忌廉順滑口感,好食🥰🥰榛子朱古力法式班戟配士多啤梨雪糕,82蚊碟,因店員表示無士多啤梨,改轉無花果,有球過士多啤梨雪糕,班戟有種繽紛感覺,除咗無花果,仲有大量香蕉同忌廉,班戟皮夾咗大量榛子朱古力醬,朱古力醬有花粒,令到入口更好食,豐富咗個層次,味道幾好🥞藍莓梳打,38蚊杯,藍莓梳打較淡味,甜度適中🫐整體環境好舒服,可以同朋友聚會之選🥰服務都幾好,會主動幫手換碟食甜品🫶🏻食物味道幾好,份量都正常,會再幫襯試吓其他甜品🍮🥰☺️#LittleBoxDining#煙肉蘑菇忌廉意粉#榛子朱古力法式班戟配士多啤梨雪糕#藍莓梳打
2022-10-19

同女朋友去咗觀塘食嘢☺️
本身決定去間西餐廳🍽
不過無睇清楚休息時間,摸咗門釘🥲
即時轉陣營去咗Little Box Dining🤎
環境好有文青氣息,用咗黑啡嘅枱櫈配搭🥰
平日晚市時段,唔算多客人😀
店員話可以隨便坐,揀了張四人枱4️⃣

藍莓梳打,38蚊杯,藍莓梳打較淡味,甜度適中🫐

整體環境好舒服,可以同朋友聚會之選🥰
服務都幾好,會主動幫手換碟食甜品🫶🏻
食物味道幾好,份量都正常,會再幫襯試吓其他甜品🍮🥰☺️

#LittleBoxDining
#煙肉蘑菇忌廉意粉
#榛子朱古力法式班戟配士多啤梨雪糕
#藍莓梳打
2022-10-15 74 瀏覽
點了special menu 的鴨肉酸種包,三文魚牛油果酸種包,鴨肉用洋葱炒,味道好香同充滿鴨肉,酸種包係好好食,脆得黎唔會好乾,上面有雙擺盤都好靚,老公點的三文魚牛油果酸種包有兩個水波蛋。另飲品新開半價,點了藍莓及士多啤莉乳略, 顏色好靚, 唔會好甜,店員都好有禮貌,又會幫我地加水同問野食意見。餐廳地方好大,坐得舒服,只係大廈lift 有少少難揾
2022-09-19 168 瀏覽
朋友黎觀塘搵我食飯,話想試新餐廳,Openrice搵到呢間好似唔錯,就一於試一試啦。。一入到間餐廳d油煙味已令我唔想係個度食(但朋友已坐底🤨)。。到叫野食時,order焗雞扒配薯條餐,待應小姐話薯條已賣曬🤦‍♀️(12點半&另外得2檯客),真的嗎?Anyway,最後叫左蕃茄 salami意粉(一般般)同埋自家製牛burger(一般般,仲要無薯條轉左配意粉上架🤣)。。最後,對我很重要。。Open Kitchen都算,但冷氣唔夠涼,食到成身汗呀喂!
週末約咗舊同事食lunch,係觀塘工廈搵到一間未試過嘅Cafe☕️,所以就一齊試下。新開張期間人流唔多,暫時都未有入座時限🕑,我地坐左接近兩個鐘❣️店內嘅水泥牆上掛滿大大小小嘅插畫,全部來自日本藝術家奈良美智👨🏻‍🎨,為呢個午餐增添文化氣息,好似去左睇展覽咁🤩 枱櫈以黑、啡色配搭,有種懷舊嘅酸枝傢俬味道🪑§炸物拼盤🍱 ($62) 有日式吉烈炸蠔、脆辣炸雞、紫薯餅各兩件,啱啱好係2️⃣人份量炸物都係即叫即整,每件份量十足,熱騰騰好好食😋最特別係紫薯餅中間夾住栗子,秋天食啱哂季節🍂炸蠔同炸雞都好大隻,炸雞🍗仲好滑添蛋黃柚子醬好清新✨,酸酸甜甜,另外仲有醃酸瓜開胃一下§西班牙黑毛豬肉眼扒🐖 ($158)呢個好推介比男生🙋🏻‍♂️,黑毛豬起碼有2️⃣吋咁高身,淨係切開都考啲力氣💪🏻、咬落好有口感,男仔食一定好滿足頂層有香噴噴嘅蒜香牛油醬,同黑毛豬夾出鹹香,又唔會好膩,旁邊有少少肥羔帶出甘香💫什菜有牛油🧈煮過都好有誠意❣️§榛子朱古力法式班戟配士多啤梨雪糕 ($82)因為當日冇哂士多啤梨🍓,所以生果轉為藍莓🫐班戟質地帶點煙韌,裡面有濃郁嘅朱古力醬🍫,夾雜着花生碎,食落好香士多啤梨味雪糕好香好滑,甜中帶酸。藍莓就

§炸物拼盤🍱 ($62)
炸物都係即叫即整,每件份量十足,熱騰騰好好食😋
最特別係紫薯餅中間夾住栗子,秋天食啱哂季節🍂
炸蠔同炸雞都好大隻,炸雞🍗仲好滑添
蛋黃柚子醬好清新✨,酸酸甜甜,另外仲有醃酸瓜開胃一下

§西班牙黑毛豬肉眼扒🐖 ($158)

什菜有牛油🧈煮過都好有誠意❣️

§榛子朱古力法式班戟配士多啤梨雪糕 ($82)
因為當日冇哂士多啤梨🍓,所以生果轉為藍莓🫐
士多啤梨味雪糕好香好滑,甜中帶酸。藍莓就偏酸😖

拿鐵 ($44)
啡味香濃,厚度適中,拉花都好靚🤩

綠茶拿鐵🍵 ($46)
朋友話味道都唔錯,綠茶好濃郁,多茶少奶👍🏻
2022-09-16 124 瀏覽
聽同事講公司附近有間新餐廳,今日就同朋友去試吓,去到該樓層太靜亦無Banner指示位置,若一個女仔去搵會有些驚😱。入到餐廳尚算寬敞,但只得兩部窗口式冷氣機,非常悶熱之餘鮮風量亦不足,不知能否乎合防疫換氣要求。因為就算風扇再多,無鮮風也只是將病菌散播得更大範圍。餐牌選擇簡單,但Lunch來說還可以,叫了酸薑豬腩肉定食及蝦肉忌廉煙肉意粉,只得Tea Set份量,對細食的女仔還可以。前菜試了☘️雜菜沙律,但醋汁只是隨手淋幾圈吾均勻,要自己攪拌,只用隻細碗要放得滿滿,攪拌菜葉時就跌了幾塊。🎃南瓜餐湯正常但沒驚喜。至於🍝意粉味道來說忌廉還可以,只是有點硬,🦐蝦亦不算大,而日式🐖豬腩肉定食則非常多油,醬料味道適中,唯一驚喜係杯要加$18既藍莓牛奶乳酪🫐,很有新鮮藍莓香味,飲落亦清新。整體來說不算吸引,埋單後店員推介甜品,不過唔加裝冷氣機無鮮風🌡,就唔敢再上去試了。

午餐
2022-09-03 101 瀏覽
Went for lunch following open rice rating.The place was quite spacious and simply decorated with an industrial vibes.Chicken salad 🥗 - The chicken was huge and thickly sliced. It was juicy. The salad had lettuce, some pumpkin and tomato. The dressing was a little bland Banana strawberry 🍓 nuts and nutella crepe ($65). Yum and nice batter, left me wanting another one.Oden- they ran out of oden but the chef said if i really wanted to try, he would give me some which i thought it’s a warm and frien

Oden- they ran out of oden but the chef said if i really wanted to try, he would give me some which i thought it’s a warm and friendly gesture. Appreciated it. Nice broth.

Waitress was very friendly and welcoming. Hope more people would support the small restaurants/cafes
2022-08-17 137 瀏覽
2022.08.15🎈今日好開心😊食咗一餐超級滿意嘅晚餐🍽由一入門口滿意到走🤫🤫真係有史以來第一間餐廳比到呢種感覺我👏👏...話說一入門口有塊布漏住咗個Open Kitchen 門上又無掛任何小鈴噹 基本上係無人見到我地入嚟🤣🤣但我一開門就有人:Hello 你好!(我系未見到人嘅情況下應番佢Hello)就見到有人系布與布之間跑過咁兜出嚟迎接我地☺️好有被重視嘅感覺💯..入到去就可以自己揀位地方不算大 30多個位牆上有好多小妹妹嘅Poster😆原來係出至日本藝術家奈良美智嘅作品✏️好可愛又好特別🎑..坐底後店員主動好快送上兩杯水💧非常貼心💯雖然系地鐵站行過嚟都係5分鐘到嘅時間 但真係太熱又多人又逼又焗 上到餐廳真係滴哂汗😶‍🌫️😶‍🌫️..📋餐牌上每個類別都只有4個選擇😏對我個人嚟講 呢一個係好好嘅餐牌👍我認為重質不重量🥰選擇不需要多 單單幾樣做到精就可以😌再加上我有選擇困難症🤣🤣所以好快我地就落到決定🤫..頭盤💢炸物拼盤😋🧅入面有🍠紫薯甘栗餅+吉列蠔🦪+炸雞🍗配柚子蛋黃醬🥢食物夠熱 燙咀👍炸雞超滑超好味😋😋完全食唔到粉漿皮炸到啱啱好 呢個真係超級驚喜😍下次必定單點炸雞😆😆😆..香草雞胸南瓜腰果
2022.08.15🎈
一切落去左右邊都超嫩 一咬就開😉
中間比較厚嘅位置有少少老
肉眼上只係用咗少少鹽去調味🧂好好味呀💯💯💯
呢個份量超大超厚 CP值超高👍
由頭盤開始大廚已經出嚟同我地傾計 問我地食物味道意見 又介紹post上嘅小女孩😙店員都好Nice一齊傾計😆
睇過食評 嚟到無理由唔食甜品🤪🤪
就決定叫個<🍫棒子朱古力法式班戟配🍓🍦>
班戟好煙韌 水果新鮮唔Hea你🍌🍓中間有cream夾埋一齊食 口感好豐富😙😙
服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️