2022-06-28
今日好好天,6:30pm 仲有藍天白雲,心情都好d😆仲同朋友去左觀塘海濱既La Serre chill下☺️可選擇坐室內定室外,而我哋就選擇左有冷氣既室內😂我地叫左2個main, 2杯Mocktail。1.餐包暖暖地,口感鬆軟。2.日本花魚一夜干西班牙飯 $188係一整條既花魚😍😍一夜干少少保留到魚肉汁,西班牙飯好入味,夠creamy 夠冧😋3.烤美國頂級肉眼扒12oz $228肉眼扒好大塊!我要左7成熟,但都仲係好易咬、保留到肉汁同牛肉味足夠,肉眼扒下仲有薯角同翠玉瓜、茄子。4.Fresh strawberry Soda (fresh strawberry,soda,grenadine syrup)5.Mixed Berries Mojito(Blueberry, strawberry, Fresh Mint, Fresh Lime, Soda)兩杯都有新鮮果肉,唔會太甜,岩哂喺炎炎夏日飲,夠哂消暑解渴!呢度環境舒適,主菜又大份,好適合三五知己聚會、傾下計☺️
我地叫左2個main, 2杯Mocktail。
1.餐包
暖暖地,口感鬆軟。
2.日本花魚一夜干西班牙飯 $188
3.烤美國頂級肉眼扒12oz $228
呢度環境舒適,主菜又大份,好適合三五知己聚會、傾下計☺️