之前黎觀塘海濱玩已經留意到呢間玻璃屋餐廳🤪 第一次黎食飯 餐廳播住d 幾年前好紅既pop music 又有張大bar枱同吊燈 有室內同室外座位 天氣咁熱☀️我地就坐室內 氣氛都幾好~ 3. Lasagna $148呢個係素食千層面 有成四層喎!每一層都好足料 質地夠煙un 但唔會淋🤪素食菜式黎講真係超出預期!比taco 更加值得食呀😋4. Sausage platter $88呢個香腸拼盤係四仔唔同款式既腸仔😂 竟然放腸仔係個白色碟既生菜上面 有d 簡單😅但係!款款腸仔都好多汁🤭勁juicy又幾好食😂 5. Chocolate pudding $686. Mille feuile $78我地豁出去嗌左兩個desserts🤭 一個係心太軟 另一個係雜莓千層酥🤪兩款都要等15-20分鐘先有 因為餐廳係即叫即焗熱🤗心太軟都幾流心既 唔算太甜🍫 但係雜莓千層酥就真係好難忘😍三層千層酥都好爽脆 仲要好多blueberries/ raspberries/ strawberries🤪真係要只選一款既話 一定係揀千層酥 可以encore😝7. Berry Mojito $788. Vedette ful

之前黎觀塘海濱玩已經留意到呢間玻璃屋餐廳🤪
有室內同室外座位 天氣咁熱☀️我地就坐室內 氣氛都幾好~

3. Lasagna $148

心太軟都幾流心既 唔算太甜🍫 但係雜莓千層酥就真係好難忘😍
真係要只選一款既話 一定係揀千層酥 可以encore😝

7. Berry Mojito $78
8. Vedette full $88
咁有格調既餐廳 咁就嗌返兩杯酒🤣好標準 純粹拎住黎睇海景chill下🌊