2021-11-21 30 瀏覽
講起食西餐搵下搵下好似又唔多黃店,好彩朋友介紹之下竟然有間就係尖沙咀,睇相感覺都好似唔錯,所以搵晚過左去試🥴——————🐽 水牛城雞翼見到至愛水牛城雞翼無理由唔叫,雞翼大大隻,表面吸滿濃濃既水牛城醬,小小辣得黎又有蕃茄香,好開胃🐽 MK鰻魚蛋包白飯鰻魚好鬼大塊,食落嫩滑得黎吸滿曬鰻魚汁香,連埋蛋包飯一齊食好正🥰🐽 焗多汁豬仔骨配薯條從來未食過甘大舊既燒豬仔骨!啖啖都係肉,薯條亦好唔同,比平時既多左一層好脆既外皮,好有驚喜

——————

🐽 水牛城雞翼

🐽 MK鰻魚蛋包白飯

🐽 焗多汁豬仔骨配薯條
1K
2021-11-20 42 瀏覽
前兩晚同朋友到尖沙咀一間人氣西餐廳食飯~~呢度裝潢好特別,仲連menu菜式名都好盞鬼😆😆價錢唔算貴,食物質素都幾好!唔想排隊等既話,大家黎之前記得要bk定枱😏😏🍝屬性 真龍系 奇異花 $220✨呢款我地都係睇英文翻譯先知道係咩🤣🤣原來係虎蝦、龍蝦同蕃茄意粉既combination~~虎蝦炸得香脆,連殼都食得😋😋龍蝦啖啖肉,唔會好重調味,口感爽彈~~意粉係用新鮮蕃茄蓉煮,酸酸甜甜好滋味❤️❤️🍙特色一口手卷四件(帶子) $88✨紫菜好脆身,包住少少米飯🍚、沙律菜🥗,仲有大大隻帶子🍥~~有醬油同沙律醬吊味,口感豐富,唔錯👍🏻👍🏻🥚厚玉子燒 $58✨玉子燒蛋味好重,偏甜🤤🤤做得好厚身,口感鬆軟有彈性,幾好食~~飲品方面,我地揀左真 士多啤梨奶昔($51)🍓同牛油果奶昔($47)🥑~~士多啤梨奶昔味道濃郁,冰粒打得細滑!好解渴❤️❤️牛油果奶昔就偏重奶味,帶淡淡既牛油果香~感覺好健康👍🏻👍🏻
前兩晚同朋友到尖沙咀一間人氣西餐廳食飯~~
呢度裝潢好特別,仲連menu菜式名都好盞鬼😆😆

🍝屬性 真龍系 奇異花 $220✨
呢款我地都係睇英文翻譯先知道係咩🤣🤣
原來係虎蝦、龍蝦同蕃茄意粉既combination~~
虎蝦炸得香脆,連殼都食得😋😋
龍蝦啖啖肉,唔會好重調味,口感爽彈~~
意粉係用新鮮蕃茄蓉煮,酸酸甜甜好滋味❤️❤️

🍙特色一口手卷四件(帶子) $88✨
紫菜好脆身,包住少少米飯🍚、沙律菜🥗,仲有大大隻帶子🍥~~
有醬油同沙律醬吊味,口感豐富,唔錯👍🏻👍🏻

🥚厚玉子燒 $58✨
玉子燒蛋味好重,偏甜🤤🤤
做得好厚身,口感鬆軟有彈性,幾好食~~

士多啤梨奶昔味道濃郁,冰粒打得細滑!好解渴❤️❤️
牛油果奶昔就偏重奶味,帶淡淡既牛油果香~感覺好健康👍🏻👍🏻
2021-11-20 25 瀏覽
上網見到呢間餐廳有唔少好評,望一望個餐牌,發覺d野食幾吸引,但價錢就唔貴,所以我都決定要上門一試,睇下cp值係咪真係咁高。門西淋牛豬vs蝦兵蟹將($345+40)呢個海陸拼盤有超多野食,有安格斯西冷(加左40蚊)、雞翼三隻、軟殼蟹、啤酒薯條同主角-多汁淫蝦。薯條、雞翼同軟殼蟹都係新鮮炸好,熱辣辣入口嘅感覺相當正,尤其個軟殼蟹🤤西冷就比想像中較為韌,不過都可以接受。多汁淫蝦-龍蝦真係超級juicy,一咬落去有超多肉汁爆出黎,肉質同膏都係非常高質素👍🏽墨西哥風味海鮮蕃茄意粉($145)呢個意粉絕對係必嗌之一,橙紅色嘅意粉一睇就知調味相當之足夠,食落帶少少辣,海鮮嘅配料好多,有硯仔、蝦、鮑魚等等,每款都準備得好好,唔會好沙。海鹽櫻花奶昔($47)海鹽嘅味道唔算好突出,但花嘅味道就好足夠,奶昔打得夠厚身,又唔會十分甜,男女都適合飲😋曲奇馬上瘋($47)聽個名都覺得杯野幾過癮,面頭有幾舊oreo嘅餅乾,飲落嘅味道同平時cookies and cream嘅製品都好似,但呢杯嘅曲奇香都好重。評分:8/10,飲品高質,龍蝦亦同個名一樣,都係好多汁。

門西淋牛豬vs蝦兵蟹將($345+40)

墨西哥風味海鮮蕃茄意粉($145)

海鹽櫻花奶昔($47)

曲奇馬上瘋($47)

評分:8/10,飲品高質,龍蝦亦同個名一樣,都係好多汁。
2021-11-19 235 瀏覽
每次出親尖沙咀就會去下山林道附近睇下有咩好食 行過去好近又好多選擇 今次同屋企人見到呢間有靚靚霓虹燈嘅餐廳 想影下靚相所以就去左食➖JUST’er Bar & Restaurant🍻〰️MK鰻魚蛋包飯 $121鰻魚肥美好厚 夠曬大條🤲🏻仲有兩件玉子 不過就無話好出眾〰️焗多汁豬仔骨配薯條 $138豬仔骨好好入味 燒得啱啱好 薯條份量好多調味都唔錯〰️原條燒吊桶 $68推介!魷魚好新鮮 配埋燒汁勁好食 小食嚟講勁高質👅〰️垃圾八爪魚 $48分量好多 就算三至四個人嚟食都夠 炸得超香脆 用嚟做送酒小食好正🥳〰️ Floris mango $45得3.6%嘅啤酒 有好輕微嘅花香味 帶有少少芒果甜味 保留左好多啤酒麥味 幾適合怕苦嘅女仔飲〰️洋甘菊蜜糖檸檬 $45呢杯係叫比屋企人飲der 係好適合秋冬天嘅飲品 飲落唔苦好養生嘅感覺 味道清香 幾好味餐廳幾有feel 有打卡位 正常價位 同朋友叫兩杯酒食飯幾啱👍🏻但留意返有最低消費同用餐時間限制👀💰 $510 (2人)食物質數 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️推介指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️➖➖➖➖➖➖➖➖📍 JUST'er Bar & Restaurant

〰️MK鰻魚蛋包飯 $121

原條燒吊桶

〰️垃圾八爪魚 $48

〰️ Floris mango $45

〰️洋甘菊蜜糖檸檬 $45

💰 $510 (2人)
食物質數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
推介指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
➖➖➖➖➖➖➖➖
📍 JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)
MK鰻魚蛋包飯
原條燒吊桶
  • MK鰻魚蛋包白飯
2021-11-17 129 瀏覽
這店枱數唔多,每枱限90分鐘用餐,真係有道理,因為店外不斷有客人排隊等入坐,客似雲來,非常受歡迎。店基本冇吉位,店內唯一嘅服務員就有點辛苦了。-🌹屬性 真龍系 奇異花這個睇中文唔知係乜但英文就知,不過無所謂,因為一上枱一定會哇哇聲,大大隻嘅龍蝦🦞,兩隻大大嘅蝦鉗,仲有兩隻中size炸蝦,未食先興奮。龍蝦同炸蝦味道可以,中規中矩,反而意粉有驚喜,意粉味道偏甜,份量唔多剛好,小編最開心嘅係唔係芝士焗,咁樣唔咁膩,我見其他客人都有叫,應該係這店嘅出名菜。-🌹焗多汁豬仔骨配薯條豬仔骨份量多大大份,肉質多汁又嫩,仲有係用有軟骨部份,相當抵讚,焗得好香,醬汁偏甜非常好味,只係配菜薯條一般,不過唔影響整體。-🌹黑松露糖揚雞這糖揚雞其實係日式炸雞,是以麵粉為主,用薑蒜的醃製物下味,尤其要有沒蒜先可以叫做唐揚,仲有喺日本係會用無骨的腿肉去油,這碟跟足日式做法,口感雞味重而同時唔覺得食緊好多粉,唔膩,讚。-🌹垃圾八爪魚這個炸八爪魚就用普通比較多粉嘅方法去炸,冇乜驚喜,不過味道都係好。-🌹玉桂桂花蘋果紅茶(熱)嚟時嚇了一跳,原來係大大嘅一壼,好彩冇叫兩款飲品,玉桂同桂花都好香好味,加入多片蘋果,增加清甜度,

🌹屬性 真龍系 奇異花

🌹焗多汁豬仔骨配薯條

🌹黑松露糖揚雞

🌹垃圾八爪魚

🌹玉桂桂花蘋果紅茶(熱)
嚟時嚇了一跳,原來係大大嘅一壼,好彩冇叫兩款飲品,玉桂同桂花都好香好味,加入多片蘋果,增加清甜度,冇揀錯,讚。

黑松露糖揚雞
黑松露糖揚雞
  • 黑松露唐揚雞
2021-11-16 18 瀏覽
今次黎到尖沙咀呢間西餐廳。餐廳座位唔算多,燈光昏暗有情調☺️牆上既裝飾幾特別大大個全院滿座既霓虹燈牌😆當晚都好full,果然係全院滿座👏🏻打開餐牌d食物名好特別🤣介紹一下食物:邪王炎殺黑龍意粉 (無火)$138聽個名都好勁下!就叫黎試下先。原來係糖醋炸雞配意粉!脆卜卜炸雞肉質嫩滑,醬汁酸酸甜甜好夾個味。意粉唔會太乾身,唔錯!原條燒吊筒$68魷魚🦑份量都算多,香噴噴食落爽口彈牙!配埋燒汁,好正泰式炸大大帶子虎蝦沙律 $132酸酸辣辣好開胃😋足料!兩杯既飲品賣相好相似😂菠蘿熱情果沙冰 $45 酸甜開胃好fresh!!!牛油果奶昔$47第一次飲呢種生果既奶昔好creamy ,又唔算好甜!整體幾滿意,店員對客人既服務態度都幾有禮貌👍🏻
打開餐牌d食物名好特別🤣
介紹一下食物:

邪王炎殺黑龍意粉 (無火)$138
聽個名都好勁下!就叫黎試下先。

原條燒吊筒$68
魷魚🦑份量都算多,香噴噴食落爽口彈牙!配埋燒汁,好正

泰式炸大大帶子虎蝦沙律 $132
酸酸辣辣好開胃😋足料!

兩杯既飲品賣相好相似😂

菠蘿熱情果沙冰 $45
酸甜開胃好fresh!!!

牛油果奶昔$47
第一次飲呢種生果既奶昔好creamy ,又唔算好甜!

整體幾滿意,店員對客人既服務態度都幾有禮貌👍🏻
2021-11-16 113 瀏覽
之前經過山林道呢間餐廳都見有人等位,今次預先Book 定位就唔使等。呢間小店嘅座位唔多,最搶眼一定系全院滿座嘅招牌。門西淋牛豬 VS 蝦兵蟹將 $345(8/10)我好鐘意門西淋呢個名🤣🤣呢個系二人份量,有焗多汁豬仔骨,多汁淫蝦,全麻皆雞三隻,炸軟殼蟹,特濃茄汁意粉。焗多汁豬仔骨個醬汁都幾濃,好腍又好入味又多汁,幾好食。多汁淫蝦其實系龍蝦🦞龍蝦鮮甜啖啖肉仲有好多膏。全民皆雞系炸雞翼,雞翼炸得好脆,雞肉嫩滑多汁。炸軟殼蟹正正常常,茄汁燴意粉茄汁味都幾重,意粉就軟硬度適中,幾好。垃圾八爪魚 $48(8.3/10)八爪魚炸到好脆,咬落口有幾彈牙,配埋個沙律醬汁唔錯,呢個一啲都唔垃圾㗎。真 士多啤梨奶昔 $51(8.2/10)士多啤梨真系飲到粒粒士多啤梨,加埋奶昔整體味道唔會好酸,都幾好飲㗎。海鹽櫻花奶昔 $47(8/10)花香味好濃,好香花香味,又唔會好甜,呢杯都好飲。總結:食物質素都唔錯,建議大家嚟食最好先訂位。
呢間小店嘅座位唔多,最搶眼一定系全院滿座嘅招牌。

門西淋牛豬 VS 蝦兵蟹將 $345(8/10)
我好鐘意門西淋呢個名🤣🤣
門西淋牛豬 VS 蝦兵蟹將

垃圾八爪魚 $48(8.3/10)
垃圾八爪魚

真 士多啤梨奶昔 $51(8.2/10)
真 士多啤梨奶昔

海鹽櫻花奶昔 $47(8/10)
花香味好濃,好香花香味,又唔會好甜,呢杯都好飲。
海鹽櫻花奶昔

總結:食物質素都唔錯,建議大家嚟食最好先訂位。
2021-11-14
門西淋牛豬 VS 蝦兵蟹將
真 士多啤梨奶昔
海鹽櫻花奶昔
2021-11-14 44 瀏覽
去左尖沙咀山林道依間餐廳,餐廳牆身有唔少霓虹燈裝飾,玩味十足😎門西淋豬牛🐷🐮vs蝦兵蟹將🦐🦀($345) 招牌菜之一 ,依個拼盤勁多野😍 拼盤可以揀豬仔骨🐷/炸魚柳🐟或者安格斯牛排🐮(牛扒+$50) 、多汁龍蝦1隻🦞、全麻皆雞3隻🐥、炸軟殼蟹1隻🦀、啤酒薯條🍟/意粉🍝,滿足曬咩野都想試既我😆我地揀左豬仔骨🐷 有兩大舊,份量超多😎 燒烤醬味夠濃😊龍蝦都幾大隻🦞 有海水味,肉質算幾彈牙😊雞翼🐥同軟殼蟹🦀 都炸得好香脆,味道唔錯😊揀左濃蕃茄意粉🍝 超濃蕃茄味🍅 意粉軟硬度適中😊水牛城雞翼🐥($50)係有炸過嘅水牛城雞翼,無平時個D咁辣,食得出係自家製醬料😊 用左大量蕃茄蓉做醬汁🍅 所以酸酸辣辣🌶 都幾開胃😊海鹽櫻花奶昔🌸🥛($50)不嬲覺得櫻花味既野都好伏,但朋友叫左,所以我都膽粗粗試左啖,點知有驚喜😍 海鹽同櫻花味都幾特出👍🏻 再帶淡淡既玫瑰花味🌹 加埋奶昔既香滑,唔算甜😋

門西淋豬牛🐷🐮vs蝦兵蟹將🦐🦀($345)
我地揀左豬仔骨🐷 有兩大舊,份量超多😎 燒烤醬味夠濃😊
龍蝦都幾大隻🦞 有海水味,肉質算幾彈牙😊
雞翼🐥同軟殼蟹🦀 都炸得好香脆,味道唔錯😊
揀左濃蕃茄意粉🍝 超濃蕃茄味🍅 意粉軟硬度適中😊

水牛城雞翼🐥($50)

海鹽櫻花奶昔🌸🥛($50)
2021-11-07
  • 海鹽櫻花奶昔
依間餐廳係夜晚6點準時開放,店面唔大,但裝修好有格調,每個座位都可以比食客打卡。另外好彩我地好早黎到,因為我地食到一半依度已經全院滿座咗。我地揀左一陣,最後都係揀左個最豐富同特別既美國安格斯牛 9oz vs 蝦兵蟹將 HKD 379依一大盤野入面除左有安格斯牛之外,有一隻超大隻對半切開既龍蝦,炸軟殼蟹,三隻蜜糖雞翼(全麻雞翼咁啱冇貨🥲🥲🥲)同特濃茄汁意粉。牛扒我地冇講要幾成熟,所以廚師煎左7成熟。雖然切扒既刀具唔算利,但咬落去時肉質唔會韌,而且都幾juicy。龍蝦唔算多肉,但兩邊都好多蝦膏,食得都幾滿足。軟殼蟹炸得十分香脆,咬落去果啲蟹汁香爆曬出黎,大愛呀😍😍蜜糖雞翼唔錯,但都係想食全麻雞翼多啲。茄汁意粉真係超正,超濃茄醬,味道酸甜好咬口,令成盤菜式變得十分完滿。星爆氣流斬改 Ex HKD45甜甜既波子汽水,啱曬配搭香口食物❤️❤️

我地揀左一陣,最後都係揀左個最豐富同特別既
美國安格斯牛 9oz vs 蝦兵蟹將 HKD 379

軟殼蟹炸得十分香脆,咬落去果啲蟹汁香爆曬出黎,大愛呀😍😍

蜜糖雞翼唔錯,但都係想食全麻雞翼多啲。

星爆氣流斬改 Ex HKD45

甜甜既波子汽水,啱曬配搭香口食物❤️❤️
  • 美國安格斯牛vs蝦兵蟹將
2021-11-13 39 瀏覽
難得同媽咪出街食嘢,發現呢間幾多客人,媽咪話試所以試啦。焗多汁豬仔骨配薯條 🐷🍟 ($138)肉質軟綿,非常入味,骨和肉剛好分得開(這是曾經有位食家教我的,這很考功夫)💯墨西哥風味海鮮蕃茄意粉 🍝 ($145)海鮮足料,蕃茄果肉醬熟透滲入意粉中,少少偏鹹,我比合格。原條燒吊筒 🦑 ($68) 肉質厚實,不過有少少韌~ 厚玉子燒 🥪 ($58) - 比較乾同實淨。 海鹽櫻花奶昔 🍧 ($47)我俾滿分!👍🏻✨ 海鹽少少吊味,反而玫瑰味好出🌸 creamy口感,少女味十足 💕 炸軟殼蟹 🦀 ($68)水準中上,中間蟹肉唔會乾,蟹腳就無可避免嘅,不過點醬一齊食好正。
難得同媽咪出街食嘢,發現呢間幾多客人,媽咪話試所以試啦。
焗多汁豬仔骨配薯條 🐷🍟 ($138)

墨西哥風味海鮮蕃茄意粉 🍝 ($145)

海鮮足料,蕃茄果肉醬熟透滲入意粉中,少少偏鹹,我比合格。
原條燒吊筒 🦑 ($68)

肉質厚實,不過有少少韌~
厚玉子燒 🥪 ($58) - 比較乾同實淨。
海鹽櫻花奶昔 🍧 ($47)

炸軟殼蟹 🦀 ($68)

• 焗多汁豬仔骨配薯條
  • 炸軟殼蟹2隻
  • 海鹽櫻花奶昔
2021-11-13 77 瀏覽
佐敦D出口出來走不远就是。山林道这條路上全是吃的,閒了可以來逛逛。店不大,位置不多,想來的話还是提前訂位吧。🌟🌟🌟🌟多汁淫虾 $148一隻完整的烤龍蝦,性價比还是挺高的,龍蝦上面全是肉。龍蝦這種動物就是怎么瞎瘠薄做都好吃,簡單烤一烤就能很美味。但是烤得有點干,龍蝦不水靈了。因為是現烤的,等了大概半個鐘上菜。🌟🌟🌟🌟垃圾八爪魚 $48炸八爪魚,就真的很垃圾食品,你能感受到吃垃圾食品的快乐並且变月半。有谁能拒絕可愛的八爪魚呢?如果能把沙拉酱换成天婦羅的柴魚醬汁就好了,再加點蘿蔔絨,不會特別鹹也不會特別甜,還能夠降低油炸物的油膩感。服務員全程没有笑容,是我欠了你錢?

🌟🌟🌟🌟多汁淫虾 $148

🌟🌟🌟🌟垃圾八爪魚 $48

服務員全程没有笑容,是我欠了你錢?
多汁淫虾

2021-11-08
多汁淫虾
2021-11-12 44 瀏覽
Just'er Bar & Restaurant成日都滿座,好几次行過想試都無位🙈今次終於食到la🥰仲食左個我一值好想試既大雜燴添😝為食餐單: 門西淋牛豬vs蝦兵蟹將🦞 $345(美國安格斯冷9安士+$40)一個大雜燴用木板上枱,有齊我想食既野,有龍蝦、牛扒、雞翼、軟殼蟹、意粉😋好豐富,好正啊😋焗多汁豬仔骨、脆炸魚柳、美國安格斯冷三樣可選一樣,我就揀左美國安格斯😋牛扒好厚身,又煎得剛剛好,好有肉汁,牛肉肥瘦均勻,好好味啊🥰拼盤中既全麻皆雞炸得好香脆,內裏雞肉仲好嫩滑又juicy,而且好惹味😋另一樣餸係多汁淫蝦,係一隻大大隻既龍蝦,啖啖肉,龍蝦既肉好爽口彈牙,燒得好香好入味,龍蝦仲好多膏添😋炸軟殼蟹炸得金黃入味蟹肉鮮嫩,一咬蟹汁同蟹肉好好味🤤啤酒薯條同特濃茄汁意粉就可以2選1,我就揀左特濃茄汁意粉,食下龍蝦牛扒食啖甜甜茄汁意粉好正🥰原條燒吊筒🐙 $68原條大魷魚燒得好好味,惹味又保留原有魷魚香,加埋燒汁同配料,非常好食既小食😋

今次終於食到la🥰仲食左個我一值好想試既大雜燴添😝

為食餐單:
門西淋牛豬vs蝦兵蟹將🦞 $345
(美國安格斯冷9安士+$40)

炸軟殼蟹炸得金黃入味蟹肉鮮嫩,一咬蟹汁同蟹肉好好味🤤

原條燒吊筒🐙 $68

2021-11-02
  • 西門淋牛豬VS蝦兵蟹將
2021-11-11 36 瀏覽
今次同朋友去咗佐敦試新嘢~餐廳環境幾特別,唔算大,牆身嘅燈飾好正🤣最特別嘅係啲菜式名都好有創意,好有趣!整體評分:7/10環境:6.9/10服務:6.2/10人均消費:$100-200地址:JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖門西淋豬牛vs蝦兵蟹將($ 329)入面包括:美國安格斯西冷牛扒(另+$50)、3隻炸雞翼、多汁龍蝦🦞、炸軟殼蟹同特濃茄汁意粉🍝。勁好豐富! 2個人完全夠食!西冷牛扒:熟度適中有牛味,另外仲會配上一碟海鹽比你點~多汁龍蝦:龍蝦肉仲係脆嘅,而且可以食到龍蝦嘅鮮甜炸雞翼:炸得好香脆,外脆內軟! 有肉汁,而且所有食物都係即叫即整飲品:海鹽櫻花奶昔🌸($47):顏值好高!櫻花粉色~飲落好香

整體評分:7/10
環境:6.9/10
服務:6.2/10
人均消費:$100-200
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

西冷牛扒:熟度適中有牛味,另外仲會配上一碟海鹽比你點~

多汁龍蝦:龍蝦肉仲係脆嘅,而且可以食到龍蝦嘅鮮甜

飲品:

海鹽櫻花奶昔🌸($47):顏值好高!櫻花粉色~飲落好香
之前已經來過這間小店幾次,今次來發現換了新桌椅😍乾淨企理💯午餐款式不少,這次寶寶想吃意粉😆.[黑松露牛肝醬卡邦尼意粉]超香黑松露牛肝醬味!意粉非常掛汁,菌味很夾菇味很濃![紅酒牛柳粒蕃茄意粉]紅酒味超香濃!牛柳粒有點筋,但牛味重,口感不錯蕃茄汁跟紅酒汁很配,如果加少許鮮蕃茄會更好😋[啤酒薯條]好大碟,粗條不油膩,外皮不會過硬👌🏻.[曲奇奶昔]很香濃oreo味,奶味如果再重點更好,oreo迷必點!.JUST'er Bar & Restaurant 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
之前已經來過這間小店幾次,今次來發現換了新桌椅😍乾淨企理💯
午餐款式不少,這次寶寶想吃意粉😆
[黑松露牛肝醬卡邦尼意粉]
超香黑松露牛肝醬味!意粉非常掛汁,菌味很夾菇味很濃!
[紅酒牛柳粒蕃茄意粉]
紅酒味超香濃!牛柳粒有點筋,但牛味重,口感不錯
蕃茄汁跟紅酒汁很配,如果加少許鮮蕃茄會更好😋
[啤酒薯條]好大碟,粗條不油膩,外皮不會過硬👌🏻
JUST'er Bar & Restaurant
2021-11-10 28 瀏覽
🦞JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀) 🦞-又黎到山林道🤭上次試完金鳳今次試下其他餐廳😌宜間朋友推介一定要book位先有得食嘅餐廳🤤-門西淋牛豬vs 蝦兵蟹將(💰345):宜個入面可以揀豬仔骨/炸魚柳/安格斯冷+$40,我地就揀左加四十蚊安格斯冷😇 牛肉似7成熟,食落牛味重🤤當中仲有多汁淫蝦(我冇打錯你冇睇錯宜個係龍蝦😂)佢隻龍蝦真係好多汁😂好juice 而且係煮到啱啱好,佢仲有上面的膏好香🥰,仲有得揀薯條或者意粉,我哋就揀咗薯條,係幼身薯條黎嘅🤤佢炸得好脆但係唔乾😌正-飲品方面啲名都好搞笑😂-忘了愛💰45:相信大家都對三個字唔陌生,佢就係綠色嗰杯,味道酸酸地,幾特別-星爆氣流斬改EX 💰45唔知係因為顏色定係佢個味,佢比我感覺係波子汽水味道🤭都唔錯嫁—(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:8/10環境:8/10服務:8/10人均消費:$200———————————————▪店舖名稱: JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)▪店舖地址:🔸 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖-----------------------
門西淋牛豬vs 蝦兵蟹將(💰345):

飲品方面啲名都好搞笑😂
忘了愛💰45:
星爆氣流斬改EX 💰45

(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:8/10
環境:8/10